Garmin Edge 1030 Plus, GPS, EU - dviračio kompiuteris kaina
  • Garmin Edge 1030 Plus, GPS, EU - dviračio kompiuteris kaina
  • Garmin Edge 1030 Plus, GPS, EU - dviračio kompiuteris pigiau
  • Garmin Edge 1030 Plus, GPS, EU - dviračio kompiuteris internetu
  • Garmin Edge 1030 Plus, GPS, EU - dviračio kompiuteris išsimokėtinai
  • Garmin Edge 1030 Plus, GPS, EU - dviračio kompiuteris pigiai
  • Garmin Edge 1030 Plus, GPS, EU - dviračio kompiuteris lizingu
  • Garmin Edge 1030 Plus, GPS, EU - dviračio kompiuteris kaune
  • Garmin Edge 1030 Plus, GPS, EU - dviračio kompiuteris atsiliepimai
  • Garmin Edge 1030 Plus, GPS, EU - dviračio kompiuteris garantija

Garmin Edge 1030 Plus, GPS, EU - dviračio kompiuteris

465.73 €
Su PVM
Terminas, mėn.:
24
#
Pavyzdžiui, kai įgyjamos prekės kaina ir sutartis sudaroma 6 , o - , - , - , - , - , - (draudimas netaikomas jei kaštai lygūs 0,00 %), - , - . Skolinantis kitokią nei sumą arba pasirinkus kitokį nei sutarties terminą, nurodyti dydžiai gali skirtis.
Kiekis
Prekė išparduota. Teiraukitės.

Garmin Edge 1030 Plus - niekada nesustokite naudodamiesi aukščiausios klasės dviračio GPS kompiuteriu. Paruoštas bet kokiam važiavimui – nuo kelionių nuošaliais žvyro takais iki įspūdingų pakilimų kalnų dviračiais.

- Treniruotes lauke ir patalpose sinchronizuokite tiesiai su savo „Edge“. Ši dalis lengviausia.
- Būk mano treneris. „Edge“ siūlo dviračių trasas ir treniruotes pagal jūsų dabartinį treniravimosi krūvį.
- Kad ir kaip toli važiuojate, „Edge“ parodys kelią atgal į pradžios tašką.
- Daugiau galimybių palaikyti ryšį, įskaitant suderinamumą su „inReach®“.
- Į šį ryšio sąsają turintį dviračio kompiuterį galėsite gauti tekstines žinutes ir jame naudotis mėgstamiausiomis dviračių programomis.
- Važiuokite toliau, įkraukite rečiau. Baterijoje sukauptos energijos pakanka 24 valandoms.

DINAMINIS EFEKTYVUMO STEBĖJIMAS
Gaukite daugiau įžvalgų apie tai, kaip jūsų kūnas reaguoja į treniruotes. Stebėkite VO2 maksimumą, jėgų atgavimo laiką, treniravimosi krūvį, treniravimosi krūvio sutelktumą ir daugiau.

TRENIRAVIMOSI BŪSENA
Koks jūsų treniravimosi efektyvumas? Gaukite automatinį savo pastarųjų treniruočių istorijos įvertinimą ir rezultatų siekimo rodiklius, sužinokite, ar treniruojatės produktyviai, pasiekėte viršūnę arba persitempiate.

KASDIENIŲ TRENIRUOČIŲ PASIŪLYMAI
Treniruočių gairių funkcija, atsižvelgianti konkrečiai į jus ir jūsų fizinio pasirengimo lygį, teikia rekomendacijas pagal dabartinį treniravimosi krūvį ir VO2 maksimumą.

SINCHRONIZUOKITE TRENIRUOČIŲ PLANUS
Treniruočių patalpose ir lauke planus, sudarytus naudojantis intelektualiąja treniruočių planų rengimo priemone, gaukite į „Garmin Connect™“ arba sinchronizuokite juos su „Edge“ iš kitų programų, pvz., „TrainingPeaks®“ ir „TrainerRoad“.

KARŠČIO IR AUKŠČIO AKLIMATIZACIJA
Pasiruoškite bet kokiai aplinkai. Sužinokite, kaip jūsų kūnas prisitaiko prie įvairių aplinkų, tam naudodamiesi karščio ir aukščio aklimatizacijos funkcija.

FUNKCIJA „CLIMBPRO“
Lengvai sužinokite likusį važiavimo įkalnėn atstumą ir statumą, mindami aukštyn maršrutu ar trasa. Tai padės pritaikyti pastangas ir pamatyti, kiek dar liko vargti.

MITYBOS IR HIDRATACIJOS ĮSPĖJIMAI
Gaukite įžvalgų, padėsiančių neišeikvoti visų jėgų, kad ir kiek kilometrų įveiksite. „Edge 1030 Plus“ primins, kad atėjo laikas atsigerti arba pavalgyti.

VAŽIAVIMO DVIRAČIU DINAMIKA
Naudokitės pažangia važiavimo dviračiu metrika, padedančia suprasti, kaip jūsų efektyvumas kinta priklausomai nuo įvairių sąlygų, pvz., padėties, dviračio konfigūracijos, važiavimo trukmės ir ne tik.

MTB DINAMIKA
Sekite įspūdingus kiekvieno važiavimo duomenis naudodamiesi nauja kalnų dviračių metrika, pvz., šuolių skaičiumi, šuolio atstumu ir buvimo ore laiku.

SUDĖTINGUMAS IR TOLYGUMAS
Sudėtingumas atitinka važiavimo sunkumą, tai matuojama pagal GPS, aukščio ir kitus duomenis. Tolygumas atitinka tai, kaip sklandžiai leidžiatės trasa. Taip gaunate įvertį, kurį kitą kartą galėsite bandyti pagerinti.

ILGIAU VEIKIANTI BATERIJA
„Edge 1030“ baterijoje esančios energijos 24 valandoms pakanka net intensyvaus naudojimo sąlygomis. Papildomai parduodamas akumuliatorius „Garmin Charge™“ padės šį laiką padvigubinti.

MARŠRUTO PERSKAIČIAVIMAS NUKRYPUS NUO KELIO
Pristabdykite maršruto nuorodų teikimą ir pranešimus apie nukrypimą nuo kelio, jei nusprendėte su apylinke susipažinti plačiau. Kai jau būsite pasirengę grįžti į trasą, „Edge 1030 Plus“ kelią rodys toliau.

„GARMIN“ DVIRAČIŲ ŽEMĖLAPIS
Važiuokite naudodamiesi įkeltais žemėlapiais, aprėpiančiais dar daugiau, įskaitant MTB trasų visame pasaulyje duomenis iš „Trailforks“. Taip pat gaukite aukščio duomenis, sužinokite apie lankytinas vietas ir turėkite galimybę ieškoti adresų.

PROGRAMA „TRAILFORKS“
Suplanuotus maršrutus galėsite importuoti tiesiai į jūsų įrenginyje „Edge 1030 Plus“ veikiančią programą „Trailforks“. Šiuose maršrutuose atsižvelgiama į trasos duomenis ir dviratininko gebėjimus, todėl laiką praleisite smagiau.

REŽIMAS „FORKSIGHT“
Kai naudojatės programa „Trailforks“, šiuo režimu automatiškai rodomi artėjantys tako išsišakojimai ir suteikiama daugiau konteksto – parodoma, kurioje takų tinklo vietoje tuo metu esate.

NUOSEKLŪS NURODYMAI
Niekada nepaklyskite naudodamiesi išsamiomis nuorodomis ir įspėjimais, pranešančiais apie artėjančius posūkius.

ATGAL Į STARTĄ
„Edge 1030 Plus“ yra pakankamai išmanus, kad parodytų kelią atgal į maršruto pradžią, net jei nukrypote nuo trasos arba nusprendėte pasukti namo anksčiau.

MARŠRUTO SKAIČIAVIMAS
Kai laukti reikia mažiau, turite daugiau laiko mėgautis važiavimu. Maršrutai apskaičiuojami dukart greičiau nei ankstesniuose modeliuose.

MARŠRUTŲ POPULIARUMAS SU „TRENDLINE“
Pagal milijonus kilometrų važiavimo duomenų, kuriuos įkėlė dviratininkai, įrenginys „Edge 1030 Plus“ gali rasti geriausią maršrutą parinkdamas populiariausius kelius (ir takus).

KURKITE DAUGIAU TRASŲ
Kurkite trasas programoje „Garmin Connect“, kad visada turėtumėte vietų, į kurias galima nuvažiuoti. Jas planuoti galėsite ir kitose platformose, pvz., „Strava“ ir „Komoot“, iš kurių galėsite automatiškai sinchronizuoti su „Edge“.

SUDERINAMUMAS SU „INREACH®“
Kad ir kur važiuotumėte, palaikyti ryšį galėsite susiję „Edge“ su „inReach®“ įrenginiu. Skaitykite pranešimus ir atsakykite į juos, bendrinkite kelionės duomenis ir suaktyvinkite interaktyvius SOS signalus naudodamiesi „inReach“ prenumerata.

SUDERINAMUMAS SU „VARIA™“
Susiekite „Edge 1030 Plus“ su „Varia“ užpakaliniu radaru ir žibintais, kad matytumėte ir būtumėte matomi geriau.

INCIDENTŲ APTIKIMAS
„Edge“ automatiškai išsiunčia jūsų buvimo vietos duomenis nustatytiems skubios pagalbos kontaktams, jei aptinka incidentą.

DVIRAČIO SIGNALIZACIJA
PIN kodu apsaugota dviračio signalizacija informuos jus per išmanųjį telefoną, jei dviratis pajudės jums užsukus nusipirkti vandens arba sustojus užkąsti.

GRUPINIAI PRANEŠIMAI
Palaikykite ryšį su kitais dviratininkų komandos nariais, jei atsiskyrėte nuo grupės.

„GROUPTRACK“
Stebėkite kitus savo komandos dviratininkus net jei jų nebematote – ir leiskite jiems matyti jus. „GroupTrack“ suteikia galimybę vienu metu stebėti iki 50 draugų. Tiesiog pažvelkite į ekraną ir pamatysite naujausią informaciją.

„LIVETRACK“
Naudodamiesi „LiveTrack“ suteikite galimybę draugams ir šeimos nariams stebėti jūsų buvimo vietą realiuoju laiku ir netgi peržiūrėti visą suplanuotą maršrutą. Pasirūpinkite, kad artimieji tiksliai žinotų, kur važiuojate.

IŠMANIEJI PRANEŠIMAI
Gaukite tekstines žinutes ir įspėjimus tiesiai į „Edge“, susieję jį su suderinamu išmaniuoju telefonu.

SINCHRONIZUOKITE SU „GARMIN CONNECT“
Naudodamiesi programa „Garmin Connect“ rasite internetinę bendruomenę, kurioje galėsite palaikyti ryšį ir varžytis – ir netgi savo pergalėmis pasidalyti per socialinius tinklus.

„CONNECT IQ™“
Atsisiųskite pasirinktinių duomenų laukų iš mūsų „Connect IQ“ parduotuvės ir vienu žvilgsniu matykite daugiau statistikos.

SUDERINAMUMAS SU IŠMANIUOJU TRENERIU
Susiekite „Edge 1030 Plus“ su treniruokliu „Tacx®“, kad galėtumėte važiuoti, kada norite ir kur norite.

SUDERINAMUMAS SU „SHIMANO STEPS EBIKE“ SISTEMA
Matykite specialų „eBike“ būklės ekraną ir duomenų laukus bei naudokitės sistemos būsenos ir įspėjamųjų pranešimų pagalba. Važiuodami galėsite matyti netgi galios papildymo elektros varikliu lygį, pasirinktą pavarą, baterijos įkrovos lygį ir kitą informaciją.

AUTOMATINĖ SĄRANKA
Pasiruoškite važiuoti per kelias akimirkas, užuot gaišę laiką nustatymams konfigūruoti. Gaukite iš anksto sudarytus pasirinktinius važiavimo profilius, pagrįstus ankstesne jūsų „Edge“ informacija, važiavimo tipais ir jutikliais.

VEIKIA SU DAUGIAU PROGRAMŲ
Vis daugiau jūsų pamėgtų treniruočių ir žemėlapių platformų veikia su „Edge“. Tad važiuokite taip, kaip norite, naudokitės „Strava“, „Komoot“, „TrainingPeaks“ ir daug kitų programų.

Bendra
Gamintojo kodas 010-02424-10
Fiziniai matmenys 58 x 114 x 19 mm
Rodymo dydis 3,5 col. (88,9 mm) įstrižainė
Ekrano skiriamoji geba 282 x 470 pikselių
Jutiklinis ekranas Taip
Spalvinis ekranas Taip
Svoris 124 g
Baterijos tipas įkraunama lithium-ion
Baterijos veikimo laikas 24 val.
Pralaidumo vandeniui skalė IPX7
Akuliatoriaus taupymo režimas Taip
Suderinimas su važiavimo galia („GARMIN CHARGE“ baterijų paketas) Taip
Žemėlapiai ir atmintis
Galimybė pridėti žemėlapių Taip
Pagrindinis žemėlapis Taip
Saugyklos ir maitinimo pajėgumas 32 GB vidinės atminties
Kelio taškai/mėgstamiausi/vietos 200
Maršrutai 100 trasų
Istorija Iki 200 val.
Jutikliai
GPS Taip
GLONASS Taip
Galileo Taip
Barometrinis aukštimatis Taip
Akselerometras Taip
Aplinkos šviesos jutiklis Taip
Kasdienės išmaniosios funkcijos
Ryšio galimybės Bluetooth®, ANT+®
Išmanieji pranešimai Taip
Atsiliepimas į telefono skambutį arba jo atmetimas tekstine žinute (tik „Android™“) Taip
„CONNECT IQ™“ (atsisiunčiami ciferblatai, duomenų laukai, valdikliai ir programos) Taip
Orai Taip
VIRB® kameros nuotolinio valdymo pultas Taip
Suderinamumas su išmaniuoju telefonu „iPhone®“, „Android™“
Saugos ir stebėjimo funkcijos
LIVETRACK Taip
Grupuoti LIVETRACK Taip
Pranešimai kitiems dviratininkams Taip
Įvykių aptikimas Taip
Pagalbos funkcija Taip
Dviračio signalizacija Taip
Orų įspėjimai Taip
Suderinamas su „INREACH®“ Taip
Aktyvumo stebėjimo funkcijos
Sudegintos kalorijos Taip
Treniruočių, planavimo ir analizės funkcijos
Pritaikomas ekranas (-ai) Taip
AUTO PAUSE® Taip
Intervalinės treniruotės Taip
Išlėstinės treniruotės Taip
Atsiųsti mokymo planai Taip
Kasdieniniai treniruočių siūlymai Taip
Auto Lap® Taip
VO2 maks.(paleisti) Taip
Treniruotės efektas (aerobinės) Taip
Grąžinimo konsultantas Taip
Virtualusis partneris Taip
Lenktyniauti pagal veiklą Taip
Segmentai Taip
Automatinis slinkimas Taip
„PHYSIO TRUEUP“ Taip
Fiziologiniai matavimai (gali reikėti naudoti papildomus priedus, tokius kaip širdies dažnio dirželis ir (arba) galios matuoklis) Taip
Lauko pramogų funkcijos
„CLIMBPRO™“ kopimo planavimo priemonė Taip
Važiavimo dviračiu funkcijos
Įspėjimai (kai pasieksite tikslus, įskaitant laiką, atstumą, širdies dažnį ar kalorijas, bus suaktyvintas signalas) Taip
Aikštelės Taip
Maršruto įrenginyje kūrimo priemonė Taip
„GARMIN“ dviračių žemėlapis (dviratininkams skirtas gatvių žemėlapis su maršrutų kūrimo funkcija) Taip
Suderninimas su važiavimo dviračiu dinamika Taip
MTB dinamika Taip
Integruoti „TRAILFORKS“ pėdsakų duomenys Taip
Suderinamas su galios matuokliu Taip
Suderinimas su „VARIA™“ radaru (į galą nukreiptu radaru) Taip
Suderinamas su „VARIA™“ žibintais Taip
Prisijungimas prie ryšio
„EDGE®“ nuotolinis valdymo pultas Taip
„VARIA™“ nuotolinis valdymo pultas Taip
„ANT+™“ elektorninis perjungimas Taip
„SHIMANO DI2 SYNCHRO SHIFT“ integravimas Taip
Išmaniojo treniruoklio valdiklis Taip
Garantija
Garantija 24 mėn.
010-02424-10

Charakteristikos

Spalva
Juoda
Ekrano įstrižainė
3.5"
Vaizdo registratorius
Nėra
WiFi
Nėra
Bluetooth
Yra
Prekės tipas
GPS sportui

Atsiliepimai

Кlientų atsiliepimų kol kas nėra.

Rašyti atsiliepimą

Garmin Edge 1030 Plus, GPS, EU - dviračio kompiuteris

Garmin Edge 1030 Plus - niekada nesustokite naudodamiesi aukščiausios klasės dviračio GPS kompiuteriu. Paruoštas bet kokiam važiavimui – nuo kelionių nuošaliais žvyro takais iki įspūdingų pakilimų kalnų dviračiais.

- Treniruotes lauke ir patalpose sinchronizuokite tiesiai su savo „Edge“. Ši dalis lengviausia.
- Būk mano treneris. „Edge“ siūlo dviračių trasas ir treniruotes pagal jūsų dabartinį treniravimosi krūvį.
- Kad ir kaip toli važiuojate, „Edge“ parodys kelią atgal į pradžios tašką.
- Daugiau galimybių palaikyti ryšį, įskaitant suderinamumą su „inReach®“.

Rašyti atsiliepimą