Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo
  • Sumažinta kaina
  • - 9.96 €

Modecom FreeWAY CX 7.2 IPS + Mapfactor EU - 7" GPS navigacija lengviesiems automobiliams ir sunkvežimiams

75.71 €
85.67 €
Su PVM
Kiekis
Yra Kauno parduotuvėje. Pristatymas 0-3 d.d.

Modecom FreeWAY CX 7.2 IPS - 7 colių ekranas, geros spalvos, platūs žiūrėjimo kampai, ryškus vaizdas – visa tai leidžia lengvai naudotis navigacija. Didelis IPS kokybės ekranas puikiai veiks bet kurioje vietoje. Ir pamiškėje, ir miesto gatvių tankmėje. Aukšta ekrano kokybė puikiai veiks nepriklausomai nuo saulės padėties danguje – krintanti šviesa mažiau sumažins matomumą IPS ekranuose. Joje yra galingas ir modernus Mstar MSB2531 800MHZ procesorius, pasižymintis mažu energijos suvartojimu ir dideliu efektyvumu, kad būtų galima greitai apskaičiuoti ir sekti maršrutą. Navigacija aprūpinta 256 megabaitų RAM, kuri užtikrina optimalų navigacijos programų veikimą. Navigacija aprūpinta USB-C jungtimi. Be kita ko, USB-C technologijos jungčių standartizavimas leidžia sumažinti laidų skaičių, o tai turi įtakos įrenginio patogumui. Navigacija pagaminta iš aukštos kokybės medžiagų. Dėl to galite būti tikri, kad ji tarnaus daugelį metų.

Techninės charakteristikos:

Ekrano dydis: 7" IPS jutiklinis ekranas

Procesorius: Mstar MSB2531 800MHZ

Rezoliucija: 800 x 480 pikselių

Vidinė atmintis: 8 GB

Atmintis RAM: 256 MB DDR

Garsiakalbis: yra

Bluetooth: taip

Operacinė sistema: Microsoft Windows CE 6.0

Vaizdo įrašas: MP4/ASF/WMV/AVI/DIVX/XVID

Įvesties / išvesties jungtys: 3.5mm jack, MicroSD/SDHC, USB-C, AV IN

Komplektacija: laikiklis su siurbtuku prie stiklo, įkroviklis 12-24V, USB laidas prie kompiuterio, vartotojo gidas

Garantija: 24 mėn.

nav-freewaycx72-ips-mf-eu
3 Prekės

Charakteristikos

Spalva
Juoda
Ekrano įstrižainė
7.0"
Vaizdo registratorius
Nėra
WiFi
Nėra
Bluetooth
Yra
Prekės tipas
GPS sunkvežimiams

Atsiliepimai

Rašyti atsiliepimą

Modecom FreeWAY CX 7.2 IPS + Mapfactor EU - 7" GPS navigacija lengviesiems automobiliams ir sunkvežimiams

Modecom FreeWAY CX 7.2 IPS - 7 colių ekranas, geros spalvos, platūs žiūrėjimo kampai, ryškus vaizdas – visa tai leidžia lengvai naudotis navigacija. Didelis IPS kokybės ekranas puikiai veiks bet kurioje vietoje. Ir pamiškėje, ir miesto gatvių tankmėje. Aukšta ekrano kokybė puikiai veiks nepriklausomai nuo saulės padėties danguje – krintanti šviesa mažiau sumažins matomumą IPS ekranuose. Joje yra galingas ir modernus Mstar MSB2531 800MHZ procesorius, pasižymintis mažu energijos suvartojimu ir dideliu efektyvumu, kad būtų galima greitai apskaičiuoti ir sekti maršrutą.

Rašyti atsiliepimą