Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo
  • Sumažinta kaina
  • - 9.91 €

Xiaomi Hoto 3.6V Cordless Screwdriver QWLSD001, Blue - akumuliatorinis suktuvas

39.82 €
49.73 €
Su PVM
Kiekis
Prekė išparduota. Teiraukitės.

Hoto 3.6V Cordless Screwdriver - leidžia efektyviai įsukti ir išsukti varžtus ir puikiai tinka pradedantiesiems. Galingas variklis veikia iki 220 aps./min., o suktuvas siūlo reguliuojamą sukimo momentą. Visiškai įkrautas, jis gali įsukti iki 1000 varžtų . Tiekiamas su 12 antgalių, pagamintų iš S2 plieno.

Draugiškas vartotojui
Akumuliatorinis suktuvas HOTO QWLSD001 pagamintas iš patvaraus plastiko ir TPE gumos. Taigi jis yra itin patvarus ir atsparus pažeidimams ir užtikrina aukštą vartotojo komfortą. Dėl mažo 250 g svorio suktuvas nesukelia diskomforto darbo metu, o 2 praktiški mygtukai garantuoja patogų valdymą. Vienas iš jų leidžia įsukti varžtą, o kitas - išsukti.

Galia
Galingas variklis užtikrina iki 4 Nm sukimo momentą ir didelį greitį. Modelio privalumas patvari 1500 mAh talpos baterija, kuri garantuoja ilgą darbo laiką. Jei prietaisą pilnai įkrausite, galėsite įsukti iki 1000 varžtų! Integruotas USB-C prievadas leidžia patogiai įkrauti įrenginį.

Reguliuojamas sukimo momentas
Dėl išmaniojo lusto ir specialaus ratuko galite pritaikyti Hoto 3.6V Cordless Screwdriver veikimą ir reguliuoti įrenginio sukimo momentą. Pirmas lygis tiks taisant garsiakalbį ar kompiuterį, antras lygis leidžia prisukti lentyną, o trečias – pasidaryk pats. Jei reikia, įrenginį taip pat galite visiškai išjungti – „Safety Lock“ režimas neleis netyčia įjungti.

Komplekte 12 sukimo galvučių
Komplekte esantys antgaliai pagaminti iš aukštos kokybės S2 plieno, o jų kietumas yra 60 HRC. Papildomas aplinkai nekenksmingo nikelio sluoksnis padidina jų atsparumą rūdims, todėl antgaliai yra stebėtinai patvarūs ir ilgai tarnauja. Prietaiso apačioje esančios ertmės leidžia sutalpinti visus antgalius, todėl nereikės jaudintis dėl jų praradimo.

Papildomos funkcijos
Suktuvas turi praktišką LED foninį apšvietimą, kuris yra naudingas dirbant tamsioje patalpoje. Foninis apšvietimas nemeta šešėlio ir išsijungia po 10 sekundžių nuo mygtuko atleidimo. Dar viena dėmesio verta savybė – įmontuota pažangi grandinė, kuri nustato, ar varžtas jau išsuktas, ir automatiškai sustabdo sukimąsi. Tai apsaugo varžtus nuo pažeidimų ir patį vartotoją.

Techninė charakteristika:

Modelis: QWLSD001

Maksimalus sukimo momentas: 4Nm

Nominali įtampa: 3.6V - 6A maks.

Greitis be apkrovos: 220 aps./min

Baterijos talpa: 1500 mAh

Įkrovimo laikas: apie 150 min.

Phillips-galva: PH1/PH2/PH3

Šešiakampis: H3/H4/H5/H6

Plokščias: SL4

Žvaigždutės: T15/T20/T25

Pozidriv: PZ2

Komplektacija: akumuliatorinis suktuvas x 1, laikymo dėklas x 1, sukimo galvutės x 12

Suktuvo svoris: apie 250 g

Suktuvo matmenys: 178.8 x 34 x 35 mm

Spalva: mėlyna

Garantija: 12 mėn.

QWLSD001

Charakteristikos

Spalva
Mėlyna
Prekės tipas
Priedai kiti

Atsiliepimai

Кlientų atsiliepimų kol kas nėra.

Rašyti atsiliepimą

Xiaomi Hoto 3.6V Cordless Screwdriver QWLSD001, Blue - akumuliatorinis suktuvas

Hoto 3.6V Cordless Screwdriver - leidžia efektyviai įsukti ir išsukti varžtus ir puikiai tinka pradedantiesiems. Galingas variklis veikia iki 220 aps./min., o atsuktuvas siūlo reguliuojamą sukimo momentą. Visiškai įkrautas, jis gali įsukti iki 1000 varžtų . Tiekiamas su 12 antgalių, pagamintų iš S2 plieno.

Rašyti atsiliepimą