Xiaomi Dr.Bei GF3 Water Flosser, White / Pink Gold - tarpdančių irigatorius kaina
  • Xiaomi Dr.Bei GF3 Water Flosser, White / Pink Gold - tarpdančių irigatorius kaina
  • Xiaomi Dr.Bei GF3 Water Flosser, White / Pink Gold - tarpdančių irigatorius pigiau
  • Xiaomi Dr.Bei GF3 Water Flosser, White / Pink Gold - tarpdančių irigatorius internetu
  • Xiaomi Dr.Bei GF3 Water Flosser, White / Pink Gold - tarpdančių irigatorius išsimokėtinai
  • Xiaomi Dr.Bei GF3 Water Flosser, White / Pink Gold - tarpdančių irigatorius pigiai
  • Xiaomi Dr.Bei GF3 Water Flosser, White / Pink Gold - tarpdančių irigatorius lizingu
  • Xiaomi Dr.Bei GF3 Water Flosser, White / Pink Gold - tarpdančių irigatorius kaune

Xiaomi Dr.Bei GF3 Water Flosser, White / Pink Gold - tarpdančių irigatorius

29.99 €
Su PVM
Kiekis
Prekė išparduota. Teiraukitės.

Xiaomi Dr.Bei GF3 Water Flosser - tarpdančių irigatorius efektyviai pašalina apnašas, padeda rūpintis breketų burnos higiena ir apsaugo nuo periodonto uždegimo. Xiaomi Dr.Bei GF3 Water Flosser dėka greitai, paprastai ir švelniai pasirūpinsite savo dantimis ir dantenomis.

Aukšto dažnio vandens impulsas
Su 1600 impulsų per minutę dažniu ir 0,6 mm pločio purkštukų anga, irigatorius kruopščiai valo vietas, kurių dantų šepetėlis ar dantų siūlas negali pasiekti. Xiaomi Dr.Bei GF3 Water Flosser pašalina bakterijas ir maisto likučius iš tarpdančių, išlaikant dantenas ir dantis sveikus.

Švelni dantenų priežiūra
Aukšto dažnio vandens pulsas masažuoja dantenas, o ne erzina jas. Idealiai tinka net žmonėms, turintiems dantenų jautrumą. Padeda atsikratyti blogo kvapo ir rūpintis dantenų sveikata.

Vandens slėgio reguliavimas
Xiaomi Dr.Bei GF3 Water Flosser siūlo 3 veikimo režimus, todėl kiekvienas gali pasirinkti tinkamą Jums pagal savo dantų ir dantenų jautrumą. Normalus režimas kruopščiai valo giliau esančias erdves. Švelnus režimas tinka jautriems dantims ir dantenoms, nes švelnūs pulsacijos jų nedirgina.

Tinka nešiojantiems breketus
Xiaomi Dr.Bei GF3 Water Flosser tinka žmonėms, kurie turi ne tik breketus, bet ir tiltus, karūnas ir kt. Bakterijas ir maisto likučius, kurios pažeidžia dantis ir dantenas, sunku pašalinti dantų šepetėliu, todėl Xiaomi Dr.Bei GF3 Water Flosser padės greitai ir lengvai išvalyti tarpus tarp dantų ir dantenų. Galite naudoti taip dažnai, kiek norite.

Naudojamas su burnos skalavimo skysčiu
Vietoj vandensį rezervuarą galite įpilti burnos skalavimo skysčio, kad užtikrintumėte papildomą dantų ir dantenų apsaugos sluoksnį.

Kompaktiškas dydis
Didelė irigatoriaus galia ir kompaktiškas dydis leidžia įrenginį pasiimti su savimi kur norite. Be to, rinkinyje yra dėklas, kuris leidžia lengvai laikyti ir transportuoti bei padeda išlaikyti prietaisą švarų. Su Xiaomi Dr.Bei GF3 Water Flosser galite pasirūpinti tinkama burnos higiena, kad ir kur būtumėte.

Pagaminta saugiam naudojimui
Vandens rezervuaro įleidimo anga ir dulkėms atspari purkštukų laikymo kamera yra sujungtos taip, kad nešvarumai nepatektų į antgalį. Tai leidžia lengvai naudoti kasdien ir neleidžia dulkėms patekti į vidų. Į vidinį antgalį dedamas dviejų sluoksnių filtras, kuris veiksmingai pašalina priemaišas iš vandens. Be to, antgalis sukasi 360°, todėl juo lengva valyti sunkiai pasiekiamose vietose. Be to, irigatorius yra atsparus vandeniui, todėl galite jį saugiai naudoti.

USB įkrovimas
Xiaomi Dr.Bei GF3 Water Flosser turi galingą 2000 mAh bateriją, kuri leidžia iki 30 dienų naudoti vienu įkrovimu, kasdien naudojant 2-3 minutes. Tai reiškia, kad Jums nereikia jaudintis dėl staiga išsikrovusios baterijos. Galite įkrauti irigatorių naudodami maitinimo banką, USB įkroviklį ar net nešiojamąjį kompiuterį. Be to, rinkinyje rasite ir USB kabelį.

Techninė specifikacija:

SVARBU: eksploatuojant galima pilti tik filtruotą vandenį

Vandens rezervuaro talpa: 180 ml

Maksimalus greitis: 1600 apsk./min

Atsparumo klasė: IPX7

Baterija: ličio 2000 mAh

Įkrovimo laikas: apie 4 val.

Veikimo laikas: iki 30 dienų

Komplektacija: 1x Water Flosser Dr.Bei GF3, 1x antgalis, 1x USB-C kabelis, 1x dėklas

Svoris: 257,6 g

Matmenys: 7.05x16.15x4cm

Spalva: balta / rožinio aukso

Garantija fiziniams asmenims: 24 mėn.

Garantija juridiniams asmenims: 12 mėn.

Garantija baterijai: 6 mėn.

DR.BEI GF3

Charakteristikos

Spalva
Balta
Prekės tipas
Irigatoriai

Atsiliepimai

Кlientų atsiliepimų kol kas nėra.

Rašyti atsiliepimą

Xiaomi Dr.Bei GF3 Water Flosser, White / Pink Gold - tarpdančių irigatorius

Xiaomi Dr.Bei GF3 Water Flosser - tarpdančių irigatorius efektyviai pašalina apnašas, padeda rūpintis breketų burnos higiena ir apsaugo nuo periodonto uždegimo. Xiaomi Dr.Bei GF3 Water Flosser dėka greitai, paprastai ir švelniai pasirūpinsite savo dantimis ir dantenomis.

Rašyti atsiliepimą