• Sumažinta kaina
  • - 27.88 €

Huawei Watch GT 3 46mm JPT-B19T, Stainless Steel Strap, Silver - išmanusis laikrodis

269.98 €
297.86 €
Su PVM
Terminas, mėn.:
24
#
Pavyzdžiui, kai įgyjamos prekės kaina ir sutartis sudaroma 6 , o - , - , - , - , - , - (draudimas netaikomas jei kaštai lygūs 0,00 %), - , - . Skolinantis kitokią nei sumą arba pasirinkus kitokį nei sutarties terminą, nurodyti dydžiai gali skirtis.
Kiekis
Prekė išparduota. Teiraukitės.

Huawei Watch GT 3 - tikras šedevras, elegantiškas 46 mm ekranas lenktu trimačiu stiklu pagauna šviesos spindulius ir švelniai švyti. Minimalistinio dizaino itin žvilgus korpusas puikiai dera su elegantiškais dirželiais. Moderniam ir rafinuotam įvaizdžiui.

Visada tarp stilingiausiųjų
Rinkitės įvaizdį, geriausiai derantį prie jūsų stiliaus. „Always On Display“ keičiamo ciferblato dizaino funkcija tobulai praskaidrina nuotaiką: rinkitės iš tūkstančių variantų, nuo kosmoso ir sporto temų iki minimalistinio fono. Žaiskite ir derinkite įvairiausius dirželius: „Vitron“ dirželis ypač malonus odai, veršiuko odos dirželis išsiskiria stilingumu, o elegantiškasis milanietiškas dirželis leis sušvytėti išskirtinėmis progomis.

Jaudinantis posūkis
Įdiegtų programėlių vaizdą galite padidinti arba sumažinti tiesiog pasukdami sukamą karūnėlę, tad reikiamą funkciją visada pasieksite greitai. Garsumo lygį ir žadintuvą galite nustatyti net šlapiais pirštais. Viskas tam, kad naudotis laikrodžiu galėtumėte sklandžiai ir be streso.

Tiksli širdies susitraukimų dažnio stebėsena
Atnaujintą širdies susitraukimų dažnio stebėsenos sistemą sudaro aštuoni apskritimu išdėstyti šviesos diodai ir du šviesos šaltinių rinkiniai. Gaubtas stiklas ne tik malonus akiai, bet ir slopina trikdančius išorinius spindulius. Dirbtinio intelekto algoritmas efektyviau filtruoja trikdančius signalus, todėl net ir intensyviai sportuojant širdies susitraukimų dažnis išmatuojamas tiksliai. Kiti sveikatos būklės duomenys, tokie kaip deguonies koncentracija kraujyje, taip pat yra tikslesni.

Dviejų juostų, penkių sistemų GNSS
Laikrodis palaiko palydovines sistemas GPS, „Beidou“, GLONASS, „Galileo“ ir QZSS, yra atsparesnis trikdžiams, tad išoriniai signalai jį pasiekia stabiliau ir intensyviau. Jūsų treniruočių duomenys įrašomi kuo tiksliausiai. Suskaičiuojamas kiekvienas prakaito lašas. HUAWEI WATCH GT 3 dviejų juostų signalai L1 ir L5 užtikrina tikslesnį signalų priėmimą.

Ilgai veikianti baterija, belaidis įkrovimas
HUAWEI WATCH GT 3 palaiko belaidžio krovimo funkciją, tad net ir pamiršę įkroviklį galite laikrodį įkrauti atvirkštiniu būdu. Daugiau jokio nerimo, kad išseks baterija. Įkrovus vieną kartą, HUAWEI WATCH GT 3, 46 mm galima naudoti iki 14 dienų. Laikrodis visada pasiruošęs fiksuoti jūsų treniruotės duomenis ir nepertraukiamai stebėti sveikatos būklę.

Pasiruoškite netikėtumams
Laikrodis kiekvieną dieną rodo saulėtekio ir saulėlydžio laiką, palaiko skirtingų mėnulio fazių rodymą ir nuolat informuoja apie potvynio pokyčius realiu laiku. Integruotas aukščio barometras realiu laiku stebi esamą oro slėgį ir įspėja apie drastiškus pokyčius prieš prasidedant ekstremalioms oro sąlygoms, pridėdamas papildomą apsauginį įtaisą jūsų nuotykiams lauke.

Dirbtinis intelektas. Jūsų asmeninis bėgimo treneris
THUAWEI WATCH GT 3 gali įvertinti jūsų fizinį pajėgumą pagal bėgimo istorijos duomenis ir sudaryti profesionalų, moksliniais metodais pagrįstą bėgiojimo planą kasdienėms treniruotėms ir rengiantis varžyboms. Ši funkcija tinka ir pradedantiesiems, ir pažengusiems bėgikams – galimybė sekti pažangą svarbi kiekvienam, kuris leidžiasi į trasą. Treniruotės metu jos programa gali būti nuolat automatiškai naujinama atsižvelgiant į realius treniruotės rezultatus ir gaunamus duomenis, tad treniruotės efektyvumas auga, o pasiekti užsibrėžtus tikslus tampa lengviau.

Profesionalaus sporto link
Remdamasis išmatuotais tempo, širdies susitraukimų dažnio ir įveikto atstumo duomenimis, laikrodis išmaniai įvertina bėgimo koeficientą ir treniruotės įtampos lygį. Įvertinus treniruotės apkrovą, organizmo ir pulso grįžimo į ramybės būseną lygį, pateikiami profesionalūs patarimai, leidžiantys geriau planuoti laiką ir pasirinkti tinkamesnį intensyvumą.

Navigacija, visada parvedanti atgal
HUAWEI WATCH GT 3 integruota tiksli navigacijos sistema, veikianti be interneto ryšio. Tad jūs galite naudoti funkciją „Route Back“, kuri nurodo kelią atgal pasiklydus. Ši funkcija pateikia garsinius pranešimus apie numatomą atvykimo laiką, likusį atstumą ir rekomenduojamus maršrutus – puikus sprendimas keliaujant ten, kur anksčiau neteko būti. Užbaigus treniruotę, jos maršrutas automatiškai sugeneruojamas programėlėje „Huawei Health app“, tad jūs galite juo pasidalyti su draugais arba tiesiog įsirašyti ateičiai.

Jūsų mylimiausias sportas
Rinkitės iš daugiau kaip 100 sporto režimų: bėgimą, važiavimą dviračiu, žygiavimą, plaukimą, šokinėjimą per virvutę, slidinėjimą ir daugybę kitų. Nesvarbu, ką pasirinksite – šokti į baseiną ar paprakaituoti aikštelėje – jūsų treniruotė bus maksimaliai efektyvi. Treniruotėje galite klausytis muzikos, tad sportuojant nevargins monotonija.

Viskas nustatyta
Jums sportuojant, laikrodis gali būti susietas su skirtinga sporto įranga ir programėlėmis. Pulso ir kitus duomenis, kuriuos fiksuoja laikrodis, galite sinchronizuoti su įranga, pvz., bėgimo takeliu, eliptiniu treniruokliu, irklavimo treniruokliu ir pan. Be to, naudodamiesi programėle „HUAWEI Health App“ duomenis galite sinchronizuoti ir su populiariausiomis trečiųjų šalių sporto programėlėmis. Tai puikiai tinka norint įvertinti ir iškart pakoreguoti savo treniravimosi režimą.

Visos dienos SpO2 stebėsenos funkcija
Deguonies prisotinimas kraujyje („SpO2“) – vienas svarbiausių organizmo duomenų, rodančių, kaip jūsų kūnas įsisavina deguonį. HUAWEI WATCH GT 3 įdiegta automatinė, visą parą veikianti SpO2 lygio stebėsenos funkcija. Deguonies lygis kraujyje stebimas nepertraukiamai – dirbant, sportuojant ar miegant.

Geresni įpročiai, geresnis Jūs
Metas keltis, atsigerti vandens ir pasportuoti – laikrodis leidžia nustatyti dienos tikslus ir siunčia priminimus, taip padėdamas ugdyti sveikus įpročius. Nuosekliai laikykitės miego grafiko – tuomet dieną pradėsite anksti, kupini energijos. Pajutę nuovargį atsistokite, pasivaikščiokite, įkvėpkite gryno oro – ir tęskite našius dienos darbus.

Nepertraukiamas rūpestis
Šis laikrodis gali padėti palaikyti miego režimą, stebėti pulsą, reguliuoti kvėpavimą ir sumažinti įtampą, juntamą patiriant stresą. Jis taip pat gali fiksuoti menstruacijų ciklą ir kitas kūno būsenas – savistaba padeda nurimti ir tiesiog mėgautis gyvenimu.

Skambučius atlikite naudodami laikrodį
HUAWEI WATCH GT 3 laikrodį „Bluetooth“ ryšiu susieję su savo telefonu, peržiūrėti savo skambučių istoriją, atsiliepti ir atmesti skambučius galėsite tiesiog laikrodyje – itin patogu sportuojant, gaminant pietus ar atliekant buities darbus.

Techniniai duomenys:

Suderinami telefonų modeliai: iOs ir Android
Ekrano plotis (mm): 46mm
Laikrodžio korpuso dydis (mm): 45.9x 45.9x 11 mm
Svoris: 42,6 g (be dirželio)
Jutiklinis ekranas: Taip
Ekrano raiška: 466 x 466
Ekrano tipas: AMOLED
Dirželių medžiaga: Stainless Steel Strap
Drėgmei atsparus korpusas: Iki 50 m
Standartinė korpuso apsauga: 5 ATM
Procesorius: Proprietary OS
Operatyvioji atmintis (RAM): 32 MB
Vidinė atmintis: 4 GB
Atminties kortelė: Nėra
Bluetooth: Yra
Mobilieji duomenys: Nėra
Skambinimo funkcija: Yra
Bekontakčiai mokėjimai: Nėra
Wi-Fi: Yra
GPS navigacija: Yra
NFC: Nėra
Vibravimo funkcija: Yra
„Smart“ priminimai: Yra
Muzikos grotuvas: Yra
Garsiakalbis: Yra
Integruotas mikrofonas: Yra
Kamera: Nėra
Širdies ritmo matavimas: Yra
Oro slėgio jutiklis: Yra
Geomagnetinis jutiklis: Yra
Temperatūros jutiklis: Yra
Kalorijų skaičiuoklė: Yra
Miego stebėjimas: Yra
Žadintuvas: Yra
Žingsnių matuoklis: Yra
Akselerometras: Yra
Giroskopas: Yra
Darbo laikas belaidžiu režimu: Iki 2 savaičių
Baterijos talpa (mAh): 455
Įkrovos tipas: Magnetinis
Garantija fiziniams asmenims: 24 mėn.
Baterijos garantija: 6 mėn.
Jupiter-B19T

Charakteristikos

Spalva
Sidabro
Dydis
46mm
Laikrodžio tipas
Išmanusis laikrodis
WiFi
Yra
LTE
Nėra
NFC
Nėra
GPS
Yra
Korpuso forma
Apvali
Prekės tipas
Išmanusis laikrodis
Modelis
Watch GT 3

Atsiliepimai

Кlientų atsiliepimų kol kas nėra.

Rašyti atsiliepimą

Huawei Watch GT 3 46mm JPT-B19T, Stainless Steel Strap, Silver - išmanusis laikrodis

Huawei Watch GT 3 - tikras šedevras, elegantiškas 46 mm ekranas lenktu trimačiu stiklu pagauna šviesos spindulius ir švelniai švyti. Minimalistinio dizaino itin žvilgus korpusas puikiai dera su elegantiškais dirželiais. Moderniam ir rafinuotam įvaizdžiui.

Rašyti atsiliepimą