• Sumažinta kaina
  • - 91.04 €

Huawei Watch GT 3 Pro 43mm Frigga-B19V, Leather Strap, White - išmanusis laikrodis

257.94 €
348.98 €
Su PVM
Terminas, mėn.:
24
#
Pavyzdžiui, kai įgyjamos prekės kaina ir sutartis sudaroma 6 , o - , - , - , - , - , - (draudimas netaikomas jei kaštai lygūs 0,00 %), - , - . Skolinantis kitokią nei sumą arba pasirinkus kitokį nei sutarties terminą, nurodyti dydžiai gali skirtis.
Kiekis
Prekė išparduota. Teiraukitės.

Huawei Watch GT 3 Pro - kai šiuolaikinės technologijos susijungia su klasikiniu keramikos meistriškumu, šis stilingas kūrinys atskleidžia laikui nepavaldžią estetiką, todėl ant savo riešo dėvėsite šiuolaikišką mados kūrinį.

Kūrinys, kuris trauks akį ir spindės
Iš pirmo žvilgsnio nepamirštamas išskirtinis baltos keramikos korpusas. Šis laikrodis buvo apdorotas itin aukštoje 1500 °C temperatūroje, baigtas poliruoti deimantiniais milteliais, kad būtų išgauta gryna balta spalva ir nepriekaištinga tekstūra, žavinti akį, taip pat pralaidi orui ir patogi ant riešo.

Karūnuokite savo stilių
Blizganti balta nanokeramika ir safyro stiklo ciferblatas – tai unikali išvaizda, kuri puikiai tiks bet kokia proga. Kriaukle įspaustas nerūdijančiojo plieno apvadas. Įkvėptos laiko bangavimo, 24 kriauklių kreivės kyla ir krinta, liudydamos dienos ir nakties kaitą.

Sferinė keraminė sukama karūnėlė, metalinis mygtukas
Raižyta nerūdijančiojo plieno karūnėlė ir elegantiškas spalvintas metalinis mygtukas, kurio vienoje pusėje įdėta sferinė keramika suteikia stereoskopinės elegancijos.

Integruotas „CaseBack“
Didelio pralaidumo safyrinis stiklas leidžia tiksliau atlikti didelio tikslumo jutiklio matavimus ir yra integruotas su keraminėmis medžiagomis, kad gerai priglustų ir būtų patogu dėvėti.

Nesenstanti išvaizda, nesibaigiantis žavesys
Su sidabro rėmeliu ant balto odinio dirželio – gali išsiskirti savo žavesiu.

Keisti į „Classic Chic“
Atraskite daugybę unikalių ciferblatų, ypač su išskirtiniu „Dienos ir nakties“ dizainu, kuris keičiasi pagal saulę ir mėnulio fazes. Laikrodis taip pat palaiko išjungto ekrano laiko rodymo funkciją, pasirinktą ciferblato dizainą iš telefono galerijos ir kitas funkcijas. Atraskite daugiau dizainų, kuriuos galima įsigyti „Huawei Watch Face Store“.

Išmanusis širdies susitraukimų dažnio stebėjimas su įspėjimais realiuoju laiku
„HUAWEI Truseen™ 5.0+“ širdies ritmo stebėsenos technologijoje naudojami aštuoni fotoelektriniai jutikliai, išdėstyti žiedu ir fiksuojantys sustiprintus signalus. Visiškai naujas algoritmas filtruoja trikdžius, kadvisada būtų tiksliai stebimas širdies ritmas. Širdies ritmą galite stebėti 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę, o kai širdies ritmas nukrypsta nuo normalaus diapazono, realiuoju laiku gaunami įspėjimai.

Puikiai pasiruošta ciklui
Naudodamos šį išmanųjį laikrodį, stebėkite menstruacijų ciklus ir numatykite ovuliacijos datą. „HUAWEI WATCH GT 3 Pro“ gali siųsti priminimus pagal įrašus ir padėti pasiruošti ypatingoms dienoms.

Rūpestingas sveikatos palydovas 24/7
HUAWEI TruSleep™ 2.0“ miego stebėjimo algoritmas nustato pagrindines miego būsenas, pateikia miego kokybės balus ir asmeninius patarimus, kaip kuo geriau pailsėti. HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Sleeping Management Visuomet veikianti streso stebėsenos funkcija padės stebėti ir valdyti visus kasdienius išbandymus ir sunkumus, o raminantys kvėpavimo pratimai padės nuraminti mintis. HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Pressure Management. Sveikos gyvensenos patikrinimo užduotys paverskite savo gerą savijautą sukeliančiu pasitenkinimą, į tikslą orientuotu procesu – nuo miego iki vandens gėrimo ir treniruočių – ir dar daugiau!

Atraskite povandeninį pasaulį
„HUAWEI WATCH GT 3 Pro“ yra atsparus vandeniui pagal IP68 ir 5 ATM reikalavimus, atlaikė 200 stulbinančių vandens slėgio ciklų ir su juo galima laisvai nardyti net 30 metrų gylyje, todėl jis yra puikus jūsų povandeninių nuotykių palydovas.

Tapkite golfo karaliene
Laikrodis fiksuoja profesionalius mostų duomenis, pavyzdžiui, mosto greitį, tempą, atsilošimo laiką ir smūgio laiką, taip pat leidžia naudotis „Driving range“ režimu, kuris stebi jūsų mostą iki smulkmenų, o naudingos demonstracijos ir patarimai padės pakelti jūsų golfo žaidimą į naujas aukštumas!

Daugiau kaip 100 treniruočių režimų
Galite rinktis iš daugiau nei 100 treniruočių – bėgimo, važiavimo dviračiu, kopimo į kalnus, plaukimo baseine, slidinėjimo ir kitų – ir vos palietę ekraną galėsite leistis į kelią arba įveikti naują trasą! Duomenimis pagrįsti bėgimo rodikliai, įskaitant bėgimo gebėjimų indeksą, treniruočių sudėtingumą ir treniruočių krūvį, bei patarimai padės jums pasiekti maksimalių rezultatų neperkraunant savo kūno, o bendrinami bėgimo maršrutai leis jums parodyti savo meistriškumą!

Daugiau smagių funkcijų
Suaktyvinkite fotoaparatą telefone naudodami nuotolinio užrakto funkciją ir užfiksuokite įsimintinas akimirkas keliais paprastais prisilietimais prie riešo. Atsiliepkite į „Bluetooth“ skambučius tiesiogiai laikrodyje Atsiliepkite į įeinančius skambučius ir juos atmeskite, siųskite pasirinktinius greituosius atsakymus ir peržiūrėkite skambučių žurnalus, kad išliktumėte pasiekiami net tada, kai telefono neturite po ranka. Klausykitės keliaudami Laikrodis gali sinchronizuoti grojaraščius iš jūsų telefono ir treniruočių metu, pats groti jūsų mėgstamas melodijas. Taigi užsidėkite „Bluetooth“ ausines ir pradėkite judėti, nesijausdami apsunkinti.

Techniniai duomenys:

Suderinami telefonų modeliai: iOs ir Android
Laikrodžio korpuso dydis (mm): 42.9x 42.9x 10,5 mm
Svoris: apie 50 g (be dirželio)
Jutiklinis ekranas: Taip
Ekrano dydis: 42.9
Ekranas: 1,32 colių spalvotas ekranas „AMOLED Colour Screen“
Dirželio medžiaga: Oda
Atsparumas: IP68, 5 ATM, nardymas (iki 30 metrų)
Riešo dydis: 130 - 190 mm
Laikrodžio dėklas: Medžiagos: Nanokristalinė keramika + safyro stiklas
Jutikliai: Akcelerometro jutiklis, giroskopo jutiklis, magnetometro jutiklis, optinis širdies ritmo jutiklis, barometro jutiklis, temperatūros jutiklis
Įkrovimo jungtis: Belaidis įkrovimas
Sistemos reikalavimai: „HarmonyOS 2“, „Android 6.0“, „iOS 9.0“ arba naujesnės versijos:
Ryšys: Palaikomas GPS, palaikomas NFC (kai kuriose šalyse), palaikomas „Bluetooth“ ryšys
Akumuliatoriaus naudojimo trukmė: 7 dienos naudojant įprastai. 4 dienos naudojant intensyviai.
Garsiakalbis: Palaikoma
Mikrofonas: Palaikoma
Garantija fiziniams asmenims: 24 mėn.
Frigga-B19V

Charakteristikos

Spalva
Balta
Dydis
43mm
Laikrodžio tipas
Išmanusis laikrodis
WiFi
Nėra
LTE
Nėra
NFC
Yra
GPS
Yra
Korpuso forma
Apvali
Prekės tipas
Išmanusis laikrodis
Modelis
Watch GT 3 Pro

Atsiliepimai

Кlientų atsiliepimų kol kas nėra.

Rašyti atsiliepimą

Huawei Watch GT 3 Pro 43mm Frigga-B19V, Leather Strap, White - išmanusis laikrodis

Huawei Watch GT 3 Pro - kai šiuolaikinės technologijos susijungia su klasikiniu keramikos meistriškumu, šis stilingas kūrinys atskleidžia laikui nepavaldžią estetiką, todėl ant savo riešo dėvėsite šiuolaikišką mados kūrinį.

Rašyti atsiliepimą