• Sumažinta kaina
  • - 51.27 €

Huawei Watch GT 3 Pro 46mm Odin-B19V, Leather Strap, Gray - išmanusis laikrodis

303.71 €
354.98 €
Su PVM
Terminas, mėn.:
24
#
Pavyzdžiui, kai įgyjamos prekės kaina ir sutartis sudaroma 6 , o - , - , - , - , - , - (draudimas netaikomas jei kaštai lygūs 0,00 %), - , - . Skolinantis kitokią nei sumą arba pasirinkus kitokį nei sutarties terminą, nurodyti dydžiai gali skirtis.
Kiekis
Prekė išparduota. Teiraukitės.

Huawei Watch GT 3 Pro - sujungia išskirtinį meistriškumą ir estetiką, todėl sveikatingumo ir fizinės būklės srityje pasiekia aukščiausią klasę ir netgi leidžiasi į dar nepažintus vandenis.

Patikimas veikimas dienos šviesoje
Pritaikykite savo laikrodžio ciferblatą iš galerijos arba pasirinkite iš daugybės laikrodžių ciferblatų, kuriuos galima atsisiųsti, ir derinkite bei rinkitės tokį stilių ir išdėstymą, kuris atgaivins jūsų kvapą gniaužiantį AMOLED ekraną!

Stebėkite savo sveikatos būklę
HUAWEI WATCH GT 3 Pro pakylėjo sveikatos valdymą į naują lygį ir palaiko daugybę išmaniųjų funkcijų, įskaitant širdies ritmo, SpO2, miego ir streso stebėseną, kad galėtumėte išlikti aktyvūs ir informuoti apie savo sveikatą.

24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę stebintis sveikatos palydovas
„HUAWEI TruSleep™ 2.0“ miego stebėjimo algoritmas nustato pagrindines miego būsenas, pateikia miego kokybės balus ir asmeninius patarimus, kaip kuo geriau pailsėti. Visuomet veikianti streso stebėsenos funkcija padės stebėti ir valdyti visus kasdienius išbandymus ir sunkumus, o raminantys kvėpavimo pratimai padės nuraminti mintis. Sveikos gyvensenos patikrinimo užduotys paverskite savo gerą savijautą sukeliančiu pasitenkinimą, į tikslą orientuotu procesu – nuo miego iki vandens gėrimo ir treniruočių – ir dar daugiau!

Atraskite povandeninį pasaulį
„HUAWEI WATCH GT 3 Pro“ yra atsparus vandeniui pagal IP68 ir 5 ATM reikalavimus, atlaikė 200 stulbinančių vandens slėgio ciklų ir su juo galima laisvai nardyti net 30 metrų gylyje, todėl jis yra puikus jūsų povandeninių nuotykių palydovas.

Pasiruoškite pasinerti į vandenį
HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Diving TraningLaikrodis gali įrašyti nardymo duomenis, pavyzdžiui, nardymo trukmę ir gylio kreivę, todėl galima matyti ir sekti jūsų pažangą. Apnėjos treniruočių režimas fiksuoja jūsų širdies ritmą, kvėpavimo sulaikymo trukmę ir diafragmos susitraukimo pradžios laiką, kad galėtumėte ilgiau sulaikyti kvėpavimą ir geriau pasiruošti sudėtingiems povandeniniams iššūkiams.

Daugiau kaip 100 treniruočių režimų
Galite rinktis iš daugiau nei 100 treniruočių – bėgimo, važiavimo dviračiu, kopimo į kalnus, plaukimo baseine, slidinėjimo ir kitų – ir vos palietę ekraną galėsite leistis į kelią arba įveikti naują trasą! Duomenimis pagrįsti bėgimo rodikliai, įskaitant bėgimo gebėjimų indeksą, treniruočių sudėtingumą ir treniruočių krūvį, bei patarimai padės jums pasiekti maksimalių rezultatų neperkraunant savo kūno, o bendrinami bėgimo maršrutai leis jums parodyti savo meistriškumą!

Tapkite golfo karaliumi
Laikrodis fiksuoja profesionalius mostų duomenis, pavyzdžiui, mosto greitį, tempą, atsilošimo laiką ir smūgio laiką, taip pat leidžia naudotis „Driving range“ režimu, kuris stebi jūsų mostą iki smulkmenų, o naudingos demonstracijos ir patarimai padės pakelti jūsų golfo žaidimą į naujas aukštumas!

Daugiau smagių funkcijų
Patvari baterija ir greitas įkrovimas užtikrins, kad laikrodis būtų pasirengęs veikti, kai tik jums prireiks. Laikrodis įkraunamas 30% greičiau ir per 10 minučių įkraunamas 25%, o per 85 minutes – 100%, o jį dėvėti galima ištisas 14 dienų, kol prireiks dar vieno įkrovimo!

Atsiliepkite į „Bluetooth“ skambučius tiesiai laikrodyje
Atsiliepkite į įeinančius skambučius ir juos atmeskite, siųskite pasirinktinius greituosius atsakymus ir peržiūrėkite skambučių žurnalus, kad išliktumėte pasiekiami net tada, kai telefono neturite po ranka.



Techniniai duomenys:

Suderinami telefonų modeliai: iOs ir Android
Laikrodžio korpuso dydis (mm): 46.6x 46.6x 10,9 mm
Svoris: apie 54 g (be dirželio)
Jutiklinis ekranas: Taip
Ekrano dydis: 46.6
Ekranas: 1,43 colių spalvotas ekranas „AMOLED Colour Screen“
Dirželio medžiaga: Oda
Atsparumas: IP68, 5 ATM, nardymas (iki 30 metrų)
Riešo dydis: 140 - 210 mm
Laikrodžio dėklas: Medžiagos: Titanas + safyro stiklas
Jutikliai: Akcelerometro jutiklis, giroskopo jutiklis, magnetometro jutiklis, optinis širdies ritmo jutiklis, barometro jutiklis Temperatūros jutiklis
Įkrovimo jungtis: Belaidis įkrovimas
Sistemos reikalavimai: „HarmonyOS 2“, „Android 6.0“, „iOS 9.0“ arba naujesnės versijos:
Ryšys: Palaikomas GPS, palaikomas NFC (kai kuriose šalyse), palaikomas „Bluetooth“ ryšys
Akumuliatoriaus naudojimo trukmė: 14 dienų naudojant įprastai, 8 dienas naudojant intensyviai
Garsiakalbis: Palaikoma
Mikrofonas : Palaikoma
Garantija fiziniams asmenims: 24 mėn.
Odin-B19V

Charakteristikos

Spalva
Pilka
Dydis
46mm
Laikrodžio tipas
Išmanusis laikrodis
WiFi
Nėra
LTE
Nėra
NFC
Yra
GPS
Yra
Korpuso forma
Apvali
Prekės tipas
Išmanusis laikrodis
Modelis
Watch GT 3 Pro

Atsiliepimai

Кlientų atsiliepimų kol kas nėra.

Rašyti atsiliepimą

Huawei Watch GT 3 Pro 46mm Odin-B19V, Leather Strap, Gray - išmanusis laikrodis

Huawei Watch GT 3 Pro - sujungia išskirtinį meistriškumą ir estetiką, todėl sveikatingumo ir fizinės būklės srityje pasiekia aukščiausią klasę ir netgi leidžiasi į dar nepažintus vandenis.

Rašyti atsiliepimą