Garmin Epix gen 2 Sapphire 47mm Black / Titanium, Silicone, Wi-Fi, GPS išmanusis laikrodis kaina
  • Garmin Epix gen 2 Sapphire 47mm Black / Titanium, Silicone, Wi-Fi, GPS išmanusis laikrodis kaina
  • Garmin Epix gen 2 Sapphire 47mm Black / Titanium, Silicone, Wi-Fi, GPS išmanusis laikrodis pigiau
  • Garmin Epix gen 2 Sapphire 47mm Black / Titanium, Silicone, Wi-Fi, GPS išmanusis laikrodis internetu
  • Garmin Epix gen 2 Sapphire 47mm Black / Titanium, Silicone, Wi-Fi, GPS išmanusis laikrodis išsimokėtinai
  • Garmin Epix gen 2 Sapphire 47mm Black / Titanium, Silicone, Wi-Fi, GPS išmanusis laikrodis pigiai
  • Garmin Epix gen 2 Sapphire 47mm Black / Titanium, Silicone, Wi-Fi, GPS išmanusis laikrodis lizingu
  • Garmin Epix gen 2 Sapphire 47mm Black / Titanium, Silicone, Wi-Fi, GPS išmanusis laikrodis kaune
  • Garmin Epix gen 2 Sapphire 47mm Black / Titanium, Silicone, Wi-Fi, GPS išmanusis laikrodis atsiliepimai
  • Garmin Epix gen 2 Sapphire 47mm Black / Titanium, Silicone, Wi-Fi, GPS išmanusis laikrodis garantija
  • Garmin Epix gen 2 Sapphire 47mm Black / Titanium, Silicone, Wi-Fi, GPS išmanusis laikrodis greitai
  • Garmin Epix gen 2 Sapphire 47mm Black / Titanium, Silicone, Wi-Fi, GPS išmanusis laikrodis epirkimas.lt
  • Garmin Epix gen 2 Sapphire 47mm Black / Titanium, Silicone, Wi-Fi, GPS išmanusis laikrodis etopas.lt
  • Garmin Epix gen 2 Sapphire 47mm Black / Titanium, Silicone, Wi-Fi, GPS išmanusis laikrodis atsiliepimas

Garmin Epix gen 2 Sapphire 47mm Black / Titanium, Silicone, Wi-Fi, GPS išmanusis laikrodis

827.97 €
Su PVM
Terminas, mėn.:
24
#
Pavyzdžiui, kai įgyjamos prekės kaina ir sutartis sudaroma 6 , o - , - , - , - , - , - (draudimas netaikomas jei kaštai lygūs 0,00 %), - , - . Skolinantis kitokią nei sumą arba pasirinkus kitokį nei sutarties terminą, nurodyti dydžiai gali skirtis.
Kiekis
Prekė išparduota. Teiraukitės.

Garmin Epix, Gent 2, Sapphire - kad ir kokie būtų jūsų fizinio pasirengimo tikslai, aukščiausio lygio išmanusis laikrodis turi viską, ko reikia jiems pasiekti.

- Supraskite savo kūną geriau stebėdami sveikatą ištisą parą.
- Išmanieji pranešimai suteikia galimybę palaikyti ryšį su svarbiais žmonėmis ir dalykais.
- Treniruokitės, kaip jums patinka, su integruotomis sporto programomis ant jūsų riešo.
- Geresnė palydovinio ryšio aprėptis suteikia tikslesnį padėties nustatymą.
- Keliaukite ramiai turėdami galimybę naudotis „TopoActive“ žemėlapiais tiesiai ant jūsų riešo.
- Mėgaukitės nuotykiais ilgiau su iki 16 d. veikiančia baterija, kai nustatomas išmaniojo laikrodžio režimas.

SUKURTA JŪSŲ GYVENIMO BŪDUI
Įspūdingas 1,3″ nuolat įjungtas AMOLED ekranas įkvepia laikrodžiui gyvybės net ryškiai šviečiant saulei.

JUTIKLINIS EKRANAS IR MYGTUKAI
Patikimi mygtukiniai valdikliai, veikiantys bet kokioje aplinkoje, dera su naująja jautria jutiklinio ekrano sąsaja, kad galėtumėte greitai pasiekti parinktis ir žemėlapių funkcijas.

BATERIJOS VEIKIMO TRUKMĖ
Išmaniojo laikrodžio režimu baterija veikia iki 16 d., o su GPS režimu – 42 val.

PULSO OKS. JUTIKLIS
Aklimatizacijai aukštyje ar miegui stebėti pulso oksimetrijos jutiklis naudoja šviesos spindulius ties jūsų riešu, kad galėtų apskaičiuoti, kaip jūsų organizmas įsisavina deguonį.

PULSO MATAVIMAS ANT RIEŠO
Laikrodis nuolat matuoja jūsų pulsą ir įspėja, jei jis per aukštas arba per žemas jums ilsintis. Jis taip pat padeda nustatyti jūsų krūvio intensyvumą veiklos metu – net plaukiojant.

KVĖPAVIMO STEBĖJIMAS
Pamatykite, kaip jūsų kvėpavimas kinta dieną, miegant, darant kvėpavimo pratimus ir užsiimant joga.

FUNKCIJA „HEALTH SNAPSHOT™“
Užfiksuokite 2 min. trukmės užsiėmimą, kad pamatytumėte pagrindinius statistinius duomenis, įskaitant pulsą3, jo kintamumą, pulso oksimetriją2, kvėpavimą ir stresą. Tada generuokite šių statistinių duomenų ataskaitą pasinaudodami „Garmin Connect™“ programėle savo suderinamame išmaniajame telefone ir bendrinkite. savo į suderinamą išmanųjį telefoną.

STRESO STEBĖJIMAS
Širdies dažnio kintamumas apskaičiuoja jūsų streso lygio balą. Matykite, ar jūsų diena praėjo ramiai, ar pavyko atrasti balansą, ar, priešingai, patyrėte daug streso.

MIEGO BALAS IR PAŽANGI MIEGO STEBĖSENA
Gaukite išsamią lengvo, gilaus ir REM miego stadijų išklotinę. Visa tai peržiūrėkite specialiame valdiklyje, kuriame pateikiamas jūsų miego įvertis bei kitos įžvalgos.

„BODY BATTERY™“ ENERGIJOS STEBĖJIMAS
Optimizuokite organizmo energijos atsargas, tam naudodamiesi pulso kitimo, streso, miego ir kitais duomenimis, kad galėtumėte įvertinti, kada esate pasiruošę būti aktyvūs, o kada reikėtų pailsėti.

HIDRATACIJOS STEBĖJIMAS
Registruokite per parą išgeriamų skysčių kiekį, kad nepamirštumėte pasirūpinti pakankama hidratacija. Be to, galite nustatyti asmeninį hidratacijos tikslą, koreguojamą įvertinus, kiek išprakaitavote užsiimdami įvairia veikla.

SPORTO PROGRAMOS
Naudokite iš anksto įkeltus bėgimo (įskaitant bėgimą takais ir takeliu), plaukimo, važiavimo dviračiu, žygių pėsčiomis, irklavimo, slidinėjimo, golfo, banglenčių sporto, laipiojimo patalpose ir kitus profilius.

ANIMUOTOS TRENIRUOTĖS
Per šio laikrodžio ekraną galite žiūrėti animacines kardio, jėgos, jogos ir pilateso treniruotes, kurias lengva sekti. Rinkitės iš anksto įkeltas treniruočių animacijas arba, susieję laikrodį su suderinamu įrenginiu, atsisiųskite jų daugiau iš „Garmin Connect™“ interneto bendruomenės.

HIIT TRENIRUOTĖS
Šį veiklos profilį naudokite su skirtingais laikmačiais, norėdami sekti didelio intensyvumo intervalines treniruotes (HIIT), tokias kaip AMRAP, EMOM, „Tabata“ ir pritaikomas. Nustatykite kartų skaičių, darbo ir poilsio intervalus bei daug kitų parametrų.

„GARMIN COACH“
Ši nemokamų, pritaikomų treniruočių planų funkcija pateikia ekspertų trenerių patarimus, pritaikytus pagal jus ir jūsų tikslus. Treniruotės sinchronizuojamos tiesiai su laikrodžiu per „Garmin Connect“.

VAIZDINĖ LENKTYNIŲ PROGNOZĖS FUNKCIJA
Atsižvelgiant į jūsų bėgimo istoriją ir bendrą fizinį pasirengimą, ši funkcija įvertina, koks galėtų būti jūsų tempas pasirinktam atstumui. Tendencijų duomenys rodo, kokį poveikį einant laikui jums daro treniruotės.

TECHNOLOGIJA „PACEPRO™“
Pirmoji tokio pobūdžio funkcija „PacePro“ su nustatyto lygio nuorodomis padeda palaikyti tempą bėgant trasomis.

VO2 MAKSIMUMAS
Treniruokitės išmaniau naudodamiesi VO2 maksimumo rodikliu, pagal kurį galima prognozuoti rezultatus. Jis prisitaiko bėgant bekele ir atsižvelgia į rezultatų pokyčius, kuriuos gali sukelti karštis ar aukštis.

EFEKTYVUMO METRIKA
Matykite išplėstinę treniravimosi metriką, įskaitant bėgimo dinamikos įvertinimą, VO2 maksimumą, jėgų atgavimo patarimus ir ne tik.

REALIOJO LAIKO IŠTVERMĖS DUOMENYS
Stebėkite bei valdykite savo pastangas – tai padės nepersitempti bėgimo ar važiavimo dviračiu treniruotės pradžioje.

KASDIENIŲ TRENIRUOČIŲ PASIŪLYMAI
Treniravimosi gairių funkcija, atsižvelgianti konkrečiai į jus ir jūsų fizinio pasirengimo lygį, teikia kasdienes bėgimo ir važiavimo dviračiu rekomendacijas pagal esamą jūsų treniravimosi krūvį ir būseną.

JĖGŲ ATGAVIMO LAIKAS
Po kiekvienos treniruotės sužinokite jėgų atgavimo laiką – kada būsite pasiruošę kitai sunkiai treniruotei. Laikrodis net atsižvelgia į treniravimosi intensyvumą ir tokius veiksnius kaip stresas, kasdienis aktyvumas bei miegas.

KALNŲ DVIRAČIŲ DINAMIKA
Stebėkite kiekvieno važiavimo duomenis naudodamiesi kalnų dviračių metrika bei specialiais sudėtingumo („Grit™“) ir sklandumo („Flow™“) matais, kuriais įvertinamas trasos sunkumas ir leidimosi sklandumas, bei pateikiamas rezultatas, kurį kitą kartą galima gerinti.

SLIDINĖJIMAS NE TRASOMIS
Turėkit reikiamą informaciją būdami ant sniego. Šis iš anksto įkeltas profilis padeda atskirti slidinėjimą nuo kopimo. Jis rodo pakilimui arba nusileidimui būdingą metriką.

SLIDINĖJIMO KROSO DINAMIKA
Šis laikrodis veikia su „Surfline®“ valdikliu, pateikiančiu penkių arčiausiai esančių vietovių informaciją apie potvynius ir atoslūgius, bangų aukštį, vėją ir plaukimo banglentėmis reitingą, taip pat jis veikia su programėle „Surfline Sessions™“, galinčios kurti kiekvienos bangos, kurią skrodžiate priešais „Surfline“ kamerą, vaizdo įrašą.

BANGLENČIŲ SPORTUI SKIRTOS FUNKCIJOS
Aklimatizacijai naujame aukštyje ar miegui stebėti pulsoksimetro jutiklis naudoja šviesos pluoštus, krentančius ant jūsų riešo. Taip jis įvertina, kaip jūsų organizmas įsisavina deguonį.

KELIŲ PALYDOVŲ TINKLŲ PALAIKYMAS
Pasiekite kelias pasaulines palydovines navigacijos sistemas (GPS, GLONASS, GALILEO). Pasiekite daugybę dažnių, kuriais signalus siunčia navigacijos palydovai, kad gautumėte tikslesnius padėties duomenis tose srityse, kuriose GNSS signalai atsispindi, yra silpni arba paprastai neprasiskverbia.

ĮVAIRŪS JUTIKLIAI
Kitą savo trasą įveikite su vadinamaisiais ABK jutikliais: aukštimačiu, oro sąlygas stebinčiu barometru ir 3 ašių elektroniniu kompasu.

AKLIMATIZACIJA
Šis valdiklis parodo jūsų dabartinį aukštį, aklimatizuotą aukštį, pulsoksimetro rodmenis, širdies susitraukimų dažnį ir kvėpavimo dažnį, kad galėtumėte matyti, kaip atlaikote dabartinį aukštį.

FUNKCIJA „CLIMBPRO“
Naudodami kopimo planuoklį „ClimbPro“ matykite realiojo laiko informaciją apie dabartinius ir būsimus kopimus, įskaitant gradientą, atstumą, aukščio padidėjimą, nuolydžius ar lygumas.

KELIŲ ŽEMYNŲ „TOPOACTIVE“ ŽEMĖLAPIAI
Naudodamiesi „Wi-Fi®“ ryšiu atsisiųskite viso pasaulio „TopoActive“ žemėlapius arba turėkite vietos regiono žemėlapius iš anksto įkeltus savo „Sapphire“ modelio laikrodyje, kad tyrinėdami aplinką nepasiklystumėte. Matykite reljefo kontūrus, aukščio duomenis, viršukalnes, parkus, pakrantes, upes, ežerus ir kitus geografinius objektus.

SLIDINĖJIMO ŽEMĖLAPIAI
Leiskitės nuo šlaitų naudodamiesi iš anksto įkeltus topografinius žemėlapius ir naudokitės „SkiView™“ žemėlapiais, kuriuose galėsite peržiūrėti daugiau nei 2000 viso pasaulio slidinėjimo kurortų trasų pavadinimus ir sudėtingumo įvertinimus.

GOLFO AIKŠTYNAI
Naudokitės spalvingais „CourseView“ žemėlapiais ir turėkite daugiau nei 42000 golfo aikštynų visame pasaulyje, naudokitės tikslo nustatymo liečiant ir „PlaysLike Distance“ funkcijomis.

ŽIEDINIŲ MARŠRUTŲ KŪRIMAS
Įveskite atstumą, kurį norite įveikti, ir gaukite siūlomus maršrutus, kuriais grįšite į pradinį tašką. „Trendline™“ populiarių maršrutų nustatymas padeda rasti geriausius vietinius kelius.

NUOSEKLI NAVIGACIJA
Maršrute ar trasoje naudokitės išsamiomis nuorodomis iš anksto pranešančiomis apie artėjantį posūkį.

IŠMANIEJI PRANEŠIMAI
Gaukite el. laiškus, tekstines žinutes ir įspėjimus tiesiai į laikrodį, susieję jį su suderinamu išmaniuoju telefonu.

MUZIKOS PROGRAMOS
Atsisiųskite dainų ir grojaraščių iš savo „Spotify“, „Deezer“ arba „Amazon Music“ paskyrų (gali reikėti prenumeratos). Naudokite belaides ausines ir klausykitės muzikos be telefono.

„GARMIN PAY™“ BEKONTAKČIAI MOKĖJIMAI
Greitai atsiskaitykite prie kasos naudodami „Garmin Pay“ bekontakčius mokėjimus atitinkamų teikėjų sistemose.

SAUGUMO IR SEKIMO FUNKCIJOS
Susiejus laikrodį ir telefoną, jūsų buvimo vietą galima tiesiogiai išsiųsti kontaktams: rankiniu būdu arba – užsiimant veikla lauke – automatiškai, pasinaudojant integruotu incidentų aptikimu.

PARDUOTUVĖ „CONNECT IQ™“
Atsisiųskite pasirinktinius ciferblatus, pridėkite papildomų duomenų laukų ir įsigykite programų ir valdiklių iš „Connect IQ“ parduotuvės, savo laikrodį susieję su suderinamu išmaniuoju telefonu.

ENERGIJOS VALDYMO PROGRAMA
Sužinokite, kaip įvairūs nustatymai ir jutikliai veikia jūsų laikrodžio baterijos veikimo trukmę, kad, jei prireiktų, šią trukmę galėtumėte pailginti.

Bendra
Gamintojo kodas 010-02582-11

Lęšio medžiaga

Safyro kristalas
Rėmelio medžiaga Anglies pilkumo DLC titanas arba grynas titanas
Korpuso medžiaga Pluoštu sutvirtintas polimeras su titanine nugarėle
Suderinama su „QuickFit™“ laikrodžio dirželiu Įtraukta (22 mm)
Dirželio medžiaga Silikonas
Fizinis dydis 47 x 47 x 14,5 mm Tinka šių apimčių riešams: Silikoninis dirželis: 125–208 mm; Odinis dirželis: 132–210 mm; Austinis dirželis: 132–210 mm; Metalinis dirželis: 132–215 mm
Spalvinis ekranas Taip
Jutiklinis ekranas Taip
Rodymo dydis 1,3″ (33,02 mm) skersmuo
Ekrano skiriamoji geba 416 x 416 pikselių
Ekrano tipas AMOLED (nuolat įjungtas)
Svoris 70 g (tik korpusas: 47 g)
Baterijos veikimo laikas Išmanusis laikrodis: iki 16 dienų (6 dienos nuolat įjungus) Laikrodžio baterijos taupymo režimas: iki 21 d. Tik GPS: iki 42 valandų (30 valandos nuolat įjungus) Visos palydovinės sistemos: iki 32 valandų (24 valandas nuolat įjungus) Visos palydovinės sistemos + daugiajuostė technologija: iki 20 valandų (15 valandų nuolat įjungus) Visos palydovinės sistemos + muzika: iki 10 valandų (9 valandas nuolat įjungus) Maks. baterijos veikimo trukmė GPS režimu: iki 75 val. Ekspedicijos GPS režimu: iki 14 d.
Pralaidumo vandeniui skalė 10 ATM
Atmintis / istorija 32 GB
Laikrodžio funkcijos
Laikas / data Taip
GPS laiko sinchronizavimas Taip
Automatinis vasaros laikas Taip
Žadintuvas Taip
Laikmatis Taip
Chronometras Taip
Saulėtekio / saulėlydžio laikai Taip
Sveikatos stebėjimas
Širdies dažnis ant riešo (nuolatinis, kiekvieną sekundę) Taip
Dienos širdies dažnis ilsintis Taip
Įspėjimai dėl nenormalaus širdies dažnio Taip (aukštas ir žemas)
Kvėpavimo dažnis (24x7) Taip
Pulso oks., kraujo saturacija deguonimi Taip (patikrinimas vietoje ir pasirinktinis visos dienos aklimatizacija ir miego metu)
Fizinio pasirengimo amžius Taip (programoje)
„Body Battery™“ energijos matuoklis Taip
Streso stebėjimas visą dieną Taip
Poilsio priminimai Taip
Kvėpavimo ilsintis laikmatis Taip
Miegas Taip
Miego stebėjimas (miego balas ir įžvalgos) Taip
Hidratacija Taip („Garmin Connect™“ ir pasirenkamame „Connect IQ™“ valdiklyje)
Moterų sveikatos stebėjimas Taip („Garmin Connect™“ ir pasirenkamame „Connect IQ™“ valdiklyje)
HEALTH SNAPSHOT Taip
Jutikliai
GPS Taip
GLONASS Taip
Galileo Taip
Daugiadažnis padėties nustatymas Taip
„Garmin Elevate™“ ant riešo tvirtinamas širdies ritmo monitorius Taip
Barometrinis aukštimatis Taip
Kompasas Taip
Giroskopas Taip
Akselerometras Taip
Termometras Taip
Pulso oks., kraujo saturacijos deguonimi stebėjimo priemonė Taip
Kasdienės išmaniosios funkcijos
Ryšio galimybės „Bluetooth®“, ANT+®, „Wi-Fi®“
„Connect Iq™“ (atsisiunčiami ciferblatai, duomenų laukai, valdikliai ir programos) Taip
„Connect Iq™“ parduotuvė įrenginyje Taip
Išmanieji pranešimai Taip
Atsiliepimas į telefono skambutį arba jo atmetimas tekstine žinute (tik „Android™“) Taip
Kalendorius Taip
Orai Taip
Realaus laiko nustatymai sinchronizuojami su GARMIN CONNECT™ mobiliuoju telefonu Taip
Baterijos taupymo priemonė – tinkinamas mažos galios laikrodis Taip
Reguliuoja išmaniojo telefono muziką Taip
Leidžia ir reguliuoja laikrodžio muziką Taip
Muzikos saugykla Iki 2000 dainų
Rasti telefoną Taip
Rasti laikrodį Taip
VIRB® kameros nuotolinio valdymo pultas Taip
Suderinamumas su išmaniuoju telefonu iPhone®, Android™
Susieja su programa „GARMIN GOLF“ Taip
Suderinama su „Garmin Connect™ Mobile“ Taip
Garmin Pay™ Taip
Saugos ir stebėjimo funkcijos
LiveTrack Taip
Grupuoti „LiveTrack“ Taip
Tiesioginių transliacijų bendrinimas Taip
Įvykių aptikimas pasirinktos veiklos metu Taip
Pagalbos funkcija Taip
Taktinės funkcijos
Dvigubo tinklelio koordinatės Taip
Aktyvumo stebėjimo funkcijos
Žingsnių skaitiklis Taip
Judesio juosta (rodoma įrenginyje po neveiklos laikotarpio; eikite kelias minutes, kad ji būtų perjungta) Taip
Automatinis tikslas (nustato jūsų aktyvumo lygį ir priskiria dienos žingsnių tikslą) Taip
Sudegintos kalorijos Taip
Užlipta aukštų Taip
Nuvažiuotas atstumas Taip
Intensyvumo minutės Taip
TrueUp™ Taip
Move IQ™ Taip
„GARMIN CONNECT ™“ iššūkių programa Taip (pasirinktinė „Connect IQ“ programa)
Įranga kūno rengybai / sporto salei
Galimi veiklų sporto salėje profiliai Jėgos, didelio intensyvumo intervalinės (HIIT), kardio ir elipsinės treniruotės, lipimas laiptais, aukštų įveikimas, irklavimas patalpoje, pilatesas ir joga
Kardio treniruotės Taip
Jėgos treniruotės Taip
HIIT treniruotės Taip
Jogos treniruotės Taip
Pilateso treniruotės Taip
Animacinės treniruotės ekrane Taip
Automatinis kartojimų skaičiavimas Taip
Treniruočių, planavimo ir analizės funkcijos
ŠD zonos Taip
ŠD įspėjimai Taip
ŠD kalorijos Taip
% ŠD maks. Taip
% ŠDR Taip
Jėgų atgavimo laikas Taip
Automatinis maks. ŠD Taip
ŠDK streso testas (matuoja jūsų širdies dažnio kintamumą nejudant, 3 minutes, siekiant apskaičiuoti streso lygį; skalė nuo 1 iki 100; žemi balai rodo mažesnį streso lygį) Taip (su suderinamu priedu)
ŠD transliacija (ŠD duomenys, transliuojami per ANT+™ į susietus įrenginius) Taip
Kvėpavimo dažnis (mankštos metu) Taip (su suderinamu priedu)
GPS greitis ir atstumas Taip
Pritaikomas ekranas (-ai) Taip
Pritaikomi veiklos profiliai Taip
Auto Pause® Taip
Intervalinės treniruotės Taip
Išplėstinės treniruotės Taip
Atsisiųsti mokymo planai Taip
Maitinimo režimai – tinkinami veiklos metu naudojamų baterijų nustatymai Taip
Auto Lap® Taip
Rankinis ratas Taip
Poilsio laikmačiai: Taip
Konfigūruojami įspėjimai apie ratą Taip
Aklimatizacija prie šilumos ir aukščio Taip
VO2 maks. (paleisti) Taip
VO2 maks. (bėgimas trasomis) Taip
Ištvermė realiuoju laiku Taip
Treniruotės būsena (galite sužinoti, ar treniruojatės veiksmingai, stebėdami savo treniruočių istoriją bei kūno rengybos lygį) Taip
Treniruotės krūvis (jūsų visas treniruotės krūvis per pastarąsias 7 dienas, apskaičiuotas pagal apytikslį EPOC) Taip
Apibendrintas treniruočių krūvis Taip
Treniruotės efektas (aerobinės) Taip
Treniruotės efektas (anaerobinės) Taip
Pagrindinė nauda (treniruotės efekto žymos) Taip
Tikslesinis jėgų atgavimo laikas Taip
Kasdieninės siūlomos treniruotės Taip
Pritaikomi įspėjimai apie pavojus Taip
Garsiniai raginimai Taip
Finišo laikas Taip
Virtualusis partneris Taip
Lenktyniauti pagal veiklą Taip
Automatiškai nustatomos kelių sporto šakų veiklos Taip
Įvairios sporto šakos Taip
Nurodymai aikštelėje Taip
„Garmin Live“ segmentai Taip
„Strava Live“ segmentai Taip
Kelionės į abi puses kūrimo priemonė (bėgimas/važiavimas dviračiu) Taip
Populiarūs „TRENDLINE“ maršrutai Taip
Palietimas ir (arba) mygtuko užraktas Taip
Spartieji mygtukai Taip
Automatinis slinkimas Taip
Veiklos istorija laikrodyje Taip
„Physio TrueUp“ Taip
Bėgimo funkcijos
Galimi bėgimo profiliai Bėgimas, bėgimas treku, bėgimas bėgtakiu, bėgimas dengtu treku, bėgimas bekele, virtualusis bėgimas, ultrabėgimas
GPS pagrįstas atstumas, laikas ir tempas Taip
Bėgimo dinamika Taip (su suderinamu priedu)
Vertikalusis svyravimas ir santykis (bėgimo judesio „atšokimo“ laipsnis ir sąnaudų ir naudos ryšys su žingsnio ilgiu) Taip (su suderinamu priedu)
Kontakto su žeme laikas ir pusiausvyra (parodo, kiek laiko bėgant jūsų koja yra ant žemės, o ne pakilusi virš žemės, ir leidžia patikrinti bėgimo simetriją) Taip (su suderinamu priedu)
Žingsnio ilgis (realiuoju laiku) Taip (su suderinamu priedu)
Kadencija (realus žingsnių skaičius per minutę) Taip
Efektyvumo būklė (po 6–20 min. bėgimo šis rodiklis palygina jūsų būseną realiuoju laiku su vidutiniu fizinio pasirengimo lygiu) Taip
Laktato slenkstis (taškas, kuriame raumenys pradede greitai nuvargti, nustatomas įvertinant tempą ir širdies dažnį). Taip (su suderinamu priedu)
„PacePro™“ tempo strategijos Taip (su įkelta aikštele)
Bėgimo treniruotės Taip
Lenktynių prognozės Taip
Galima naudoti žingsniamatį Taip
Golfo funkcijos
Įkelta 42 tūkst. aikštynų iš viso pasaulio Taip
Atstumas iki F/M/B (atstumas iki žaliosios zonos priekio, vidurio ir galo) Taip
Atstumas iki „Layup“ smūgių ir staigių posūkių Taip
Matuoja smūgio atstumą (apskaičiuoja tikslų smūgio atstumą iš bet kurios aikštelės vietos) Automatinis
Skaitmeninė rezultatų kortelė Taip
Tinkinti tikslai Taip
Statistikos stebėjimas (smūgiai, patai per raundą, smūgiai žaliojoje zonoje ir žaidimo aikštelėje) Taip
Garmin AutoShot™ Taip
Visas vektorių žemėlapis Taip
Automatiniai „CourseView“ naujiniai Taip
Žaliosios zonos rodinys ir rankinis smeigtuko nustatymas Taip
Kliūtys ir aikštelės taikiniai Taip
PinPointer Taip
„PLAYSLIKE“ atstumas Taip
Nustaymas liečiant (ekrane palieskite objektą, kad pamatytumėte atstumą iki bet kurio taško) Taip
Handikapo rezultatas Taip
Suderinamas su „TruSwing™“ Taip
Apvalus laikmatis / matuoklis Taip
Suderinamas su automatiniu lazdų stebėjimu (reikalingas priedas) Taip
Turnyro teisinė informacija Taip
Lauko pramogų funkcijos
Galimi lauko pramogų profiliai Žygiai, laipiojimas patalpoje, boulderingas, laipiojimas uolomis, kalnų dviračiai, slidinėjimas, snieglenčių sportas, slidinėjimo krosas, irklavimas stovint, irklavimas, baidarių sportas, banglenčių sportas, kaitavimas, burlenčių sportas, žygiai sniegbačiais, medžioklė, šuoliai su parašiutu, taktiniai užsiėmimai, tenisas, piklbolas
Navigacija nuo taško iki taško Taip
Pėdsakų trasa realiuoju laiku Taip
Atgal į pradžią Taip
„TracBack®“ Taip
„UltraTrac“ režimas Taip
Režimas „Aplink mane“ Taip
Priekyje Taip
Aukščio profilis Taip
Atstumas iki tikslo Taip
Barometrinių tendencijų indikatorius, įspėjantis apie audras Taip
„ClimbPro™“ kopimo planavimo priemonė Taip
Bėgimas trasomis ir automatinis lipimas Taip
Vertikalusis greitis Taip
Bendras pakilimas / nusileidimas Taip
Būsimos aukštumos brėžinys Taip
Iš anksto įkelti topografiniai žemėlapiai Taip
Įkelti kelių ir takų žemėlapiai Taip
Įkelti slidinėjimo kurortų žemėlapiai Taip
Atsisiunčiamas kartografinis palaikymas Taip
Suderinama su „BASECAMP™“ Taip
GPS koordinatės Taip
Sight 'N Go Taip
Vietos apskaičiavimas Taip (naudojant „Connect IQ™“)
Medžioklės / žvejybos kalendorius Taip (naudojant „Connect IQ™“)
Projektuojamas kelio taškas Taip
Informacija apie saulę ir mėnulį Taip (naudojant „Connect IQ™“)
XERO™ vietos Taip
„Expedition GPS“ veikla Taip
Potvyniai ir atoslūgiai Taip (naudojant „Connect IQ™“)
Važiavimo dviračiu funkcijos
Galimi važiavimo dviračiu profiliai Dviračių sportas, dviračių treniruokliai, kalnų dviračiai, triatlonas
Įspėjimai (kai pasieksite tikslus, įskaitant laiką, atstumą, širdies dažnį ar kalorijas, bus suaktyvintas signalas) Taip
Aikštelės Taip
„GARMIN“ dviračių žemėlapis (dviratininkams skirtas gatvių žemėlapis su maršrutų kūrimo funkcija) Taip
MTB sudėtingumas ir sklandumas Taip
Dviračio ratas ir rato maksimali galia (naudojant galios jutiklį) Taip
Lenktyniavimas pagal veiklą Taip
GFS (galios funkcinis slenkstis) Taip (su suderinamu priedu)
Suderinamas su „Vector ™“ (galios matuoklis) Taip
Suderinamas su galios matuokliu Taip
Išplėstinis „Vector“ palaikymas Taip
Suderinamas su „Varia Vision™“ (ant galvos montuojamas ekranas) Taip
Suderinamas su „Varia™“ radaru (į galą nukreiptu radaru) Taip
Suderinamas su „Varia™“ žibintais Taip
Greičio ir kadencijos jutiklio palaikymas (su jutikliu) Taip
Plaukimo funkcijos
Galimi plaukimo profiliai Plaukimas baseine, plaukimas atvirame vandenyje, plaukimas / bėgimas
Plaukimo atvirame vandens telkinyje metrika (atstumas, tempas, mostų skaičius / dažnis, mosto nuotolis, plaukimo efektyvumas (SWOLF), kalorijos) Taip
Plaukimo baseine metrika (ilgis, atstumas, tempas, mostų skaičius, plaukimo efektyvumas (SWOLF), kalorijos) Taip
Mosto tipo aptikimas (laisvuoju stiliumi, nugara, krūtine, peteliške) (tik plaukiant baseine) Taip
Treniruočių įrašai (tik plaukiant baseine) Taip
Pagrindinis poilsio laikmatis (nuo 0)(tik baseine) Taip
Kartoti poilsio laikmatį Taip
Automatinis poilsis (tik baseine) Taip
Įspėjimai apie laiką ir atstumą Taip
Tempo įspėjimai (tik baseine) Taip
Atgalinio skaičiavimo pradžia Taip
Plaukimo baseine treniruotės Taip
Kritinis plaukimo greitis Taip
Povandeninis riešinis širdies dažnio matuoklis Taip
Širdies dažnis iš išorinio ŠDM (realiojo laiko statistika poilsio metu, intervalų ir sesijų statistika poilsio metu ir automatinis širdies dažnio atsisiuntimas po plaukimo) Taip (su „HRM-Tri™“ ir „HRM-Swim™“)
Vaikų aktyvumo stebėjimo funkcijos
„Toe-to-Toe™“ iššūkiai Taip (pasirenkama „Connect IQ Toe-to-Toe™“ iššūkių programa)
Prisijungimas prie ryšio
Išmaniojo treniruoklio valdiklis Taip
Garantija
Garantija: 24 mėn.
010-02582-11

Charakteristikos

Spalva
Juoda
Dydis
47mm
Laikrodžio tipas
Išmanusis laikrodis
WiFi
Yra
LTE
Nėra
NFC
Yra
GPS
Yra
Korpuso forma
Apvali
Prekės tipas
Išmanusis laikrodis
Modelis
Epix gen 2 Sapphire

Atsiliepimai

Кlientų atsiliepimų kol kas nėra.

Rašyti atsiliepimą

Garmin Epix gen 2 Sapphire 47mm Black / Titanium, Silicone, Wi-Fi, GPS išmanusis laikrodis

Garmin Epix, Gent 2, Sapphire - kad ir kokie būtų jūsų fizinio pasirengimo tikslai, aukščiausio lygio išmanusis laikrodis turi viską, ko reikia jiems pasiekti.

- Supraskite savo kūną geriau stebėdami sveikatą ištisą parą.
- Išmanieji pranešimai suteikia galimybę palaikyti ryšį su svarbiais žmonėmis ir dalykais.
- Treniruokitės, kaip jums patinka, su integruotomis sporto programomis ant jūsų riešo.
- Geresnė palydovinio ryšio aprėptis suteikia tikslesnį padėties nustatymą.
- Keliaukite ramiai turėdami galimybę naudotis „TopoActive“ žemėlapiais tiesiai ant jūsų riešo.
- Mėgaukitės nuotykiais ilgiau su iki 16 d. veikiančia baterija, kai nustatomas išmaniojo laikrodžio režimas.

Rašyti atsiliepimą