Garmin tactix 7 Pro 51mm, Black, Nylon Band, Wi-Fi, GPS išmanusis laikrodis kaina
  • Garmin tactix 7 Pro 51mm, Black, Nylon Band, Wi-Fi, GPS išmanusis laikrodis kaina
  • Garmin tactix 7 Pro 51mm, Black, Nylon Band, Wi-Fi, GPS išmanusis laikrodis pigiau
  • Garmin tactix 7 Pro 51mm, Black, Nylon Band, Wi-Fi, GPS išmanusis laikrodis internetu
  • Garmin tactix 7 Pro 51mm, Black, Nylon Band, Wi-Fi, GPS išmanusis laikrodis išsimokėtinai
  • Garmin tactix 7 Pro 51mm, Black, Nylon Band, Wi-Fi, GPS išmanusis laikrodis pigiai
  • Garmin tactix 7 Pro 51mm, Black, Nylon Band, Wi-Fi, GPS išmanusis laikrodis lizingu
  • Garmin tactix 7 Pro 51mm, Black, Nylon Band, Wi-Fi, GPS išmanusis laikrodis kaune
  • Garmin tactix 7 Pro 51mm, Black, Nylon Band, Wi-Fi, GPS išmanusis laikrodis atsiliepimai
  • Garmin tactix 7 Pro 51mm, Black, Nylon Band, Wi-Fi, GPS išmanusis laikrodis garantija
  • Garmin tactix 7 Pro 51mm, Black, Nylon Band, Wi-Fi, GPS išmanusis laikrodis greitai
  • Garmin tactix 7 Pro 51mm, Black, Nylon Band, Wi-Fi, GPS išmanusis laikrodis epirkimas.lt
  • Garmin tactix 7 Pro 51mm, Black, Nylon Band, Wi-Fi, GPS išmanusis laikrodis etopas.lt

Garmin tactix 7 Pro 51mm, Black, Nylon Band, Wi-Fi, GPS išmanusis laikrodis

1 435.16 €
Su PVM
Terminas, mėn.:
24
#
Pavyzdžiui, kai įgyjamos prekės kaina ir sutartis sudaroma 6 , o - , - , - , - , - , - (draudimas netaikomas jei kaštai lygūs 0,00 %), - , - . Skolinantis kitokią nei sumą arba pasirinkus kitokį nei sutarties terminą, nurodyti dydžiai gali skirtis.
Kiekis
Prekė išparduota. Teiraukitės.

Garmin tactix 7 Pro - šiame įvairioms sporto šakoms skirtame išmaniajame GPS laikrodyje su įkrovimo naudojant saulės energiją stikleliu „Power Sapphire™“, tradiciniais mygtukais ir jutikliniu ekranu yra specialios taktinės funkcijos, žemėlapiai, muzika, modernios treniruočių funkcijos ir ne tik.

- Įkraukite jį saulės energija, kad jūsų išmanusis laikrodis galėtų ištverme prilygti jums.
- Tegu jūsų neriboja baterijos veikimo trukmė. Baterija gali veikti iki 37 dienų išmaniojo laikrodžio režimu.
- Tvirtas, išskirtinai kokybiškos konstrukcijos ir pagamintas pagal kariuomenės standartus (MIL-STD-810).
- Sutemus integruotas LED žibintuvėlis nesustoti.
- Likti nepastebėtiems padės specialios funkcijos, pvz., suderinamumas su naktinio matymo įranga.
- Raskite kelią naudodamiesi įvairiais palydovinės navigacijos tinklais bei lauko jutikliais.

SAULĖS BATERIJA
Įjungus įkrovimą saulės energija, baterija veikia iki 37 dienų išmaniojo laikrodžio režimu ir iki 122 valandų GPS režimu.

KOKYBĖ NUO PAT BRĖŽINIO
Pagal JAV karinius standartus (MIL-STD-810) patikrintas modernus ir tvirtas laikrodis su dideliu 1,4″ ekranu.

JUTIKLINIS EKRANAS IR MYGTUKAI
Tradiciniai mygtukiniai valdikliai, veikiantys bet kokioje aplinkoje, dera su naująja jautria jutiklinio ekrano sąsaja, kad galėtumėte greitai pasiekti parinktis ir funkcijas.

INTEGRUOTAS ŽALIOS ARBA BALTOS ŠVIESOS ŽIBINTUVĖLIS
Prasto apšvietimo sąlygomis kelią padedantis rasti integruotas kelių LED žibintuvėlis šviečia stabilaus spindulio žalia arba balta šviesa.

MATOMUMAS TAMSOJE
Ekrane, kurį galima skaityti naktinio matymo akiniais, lengvai perjunkite dienos ir nakties režimus.

SLAPTUMO REŽIMAS
Nestabdydamas laikrodžio veikimo, slaptumo režimas nustoja saugoti ir bendrinti jūsų GPS padėtį bei išjungia belaidį ryšį ir komunikaciją.

GREITAS IŠJUNGIMAS
Jei kyla problemų dėl saugumo, sunaikinimo jungiklis išvalys iš įrenginio visą naudotojo atmintį.

REŽIMAS „JUMPMASTER“
Ši funkcija skirta aukštuminiams iššokimo taškams pagal karines gaires apskaičiuoti. Ji padės leidžiantis parašiutu pasiekti užduotą vietą.

DVIEJŲ PADĖČIŲ FORMATAS
Lengvai sinchronizuokite savo buvimo vietą su kitais, tame pačiame ekrane matydami ir universalųjį skersi̇nį ̀Merkatoriaus tinklą, ir karinio koordinatinio tinklo nuorodų sistemą.

NUMATOMI KELIO TAŠKAI
Nustatykite ir išsaugokite tolimas geografines vietas, kad vėliau jas būtų galima panaudoti navigacijai.

MEDŽIOKLĖ
Stebėkite medžioklės veiksmus ir pasižymėkite su ja susijusius kelio taškus savo išmaniajame laikrodyje.

TIESIOGINĖ NAVIGACIJA
Skriskite tiesiai į vietą ar kelio tašką pasaulinėje aeronautikos duomenų bazėje. Arba pasirinkite artimiausio objekto funkciją ir suaktyvinkite maršrutą į netoliese esantį oro uostą.

ORŲ PRANEŠIMAI
Prisijunkite prie aviatoriams skirtų orų duomenų, įskaitant METAR ir TAF duomenų bazes, ir sužinokite apie vėją, matomumą, barometrinį slėgį ir ne tik.

INTEGRUOTOS SPORTO PROGRAMOS
Naudokite iš anksto įkeltus bėgimo (įskaitant bėgimą takais ir takeliu), plaukimo, važiavimo dviračiu, žygių pėsčiomis, irklavimo, slidinėjimo, golfo, banglenčių sporto, laipiojimo patalpose ir kitus profilius.

HIIT TRENIRUOTĖS
Šis užsiėmimų profilis yra skirtas stebėti jūsų didelio intensyvumo intervalines treniruotes, tokias kaip AMRAP, EMOM, „Tabata“ ir kitas. Nustatykite raundų skaičių, darbo bei poilsio intervalus ir ne tik.

KASDIENIŲ TRENIRUOČIŲ PASIŪLYMAI
Treniravimosi gairių funkcija, atsižvelgianti konkrečiai į jus ir jūsų fizinio pasirengimo lygį, teikia kasdienes bėgimo ir važiavimo dviračiu rekomendacijas pagal esamą jūsų treniravimosi krūvį ir būseną.

VAIZDINĖ LENKTYNIŲ PROGNOZĖS FUNKCIJA
Atsižvelgiant į jūsų bėgimo istoriją ir bendrą fizinį pasirengimą, ši funkcija įvertina, koks galėtų būti jūsų tempas pasirinktam atstumui. Tendencijų duomenys rodo, kokį poveikį einant laikui jums daro treniruotės.

KAS LAUKIA PRIEKYJE
Vienu žvilgtelėjimu sužinokite, kokios lankytinos vietos yra netoliese. Matykite pajėgumo metriką, atkarpos laiką ir atstumą arba aukštį, taip pat – bei priekyje esančių pagrindinių trasos punktų suvestinę.

TECHNOLOGIJA „PACEPRO™“
Pirmoji tokio pobūdžio funkcija „PacePro“ su nustatyto lygio nuorodomis padeda palaikyti tempą bėgant trasomis.

EFEKTYVUMO METRIKA
Peržiūrėkite išplėstinę treniravimosi metriką, kuri apima bėgimo dinamiką, pagal šilumą ir aukštį pakoreguotą VO2 maksimumo vertę, bėgimo bekele VO2 maksimumą, jėgų atgavimo patarimus ir ne tik.

REALIOJO LAIKO IŠTVERMĖS DUOMENYS
Naudokite šiuos duomenis ir sekite bei valdykite savo pastangas – tai padės nepersitempti bėgimo ar važiavimo dviračiu pradžioje.

JĖGŲ ATGAVIMO LAIKAS
Po kiekvienos treniruotės sužinokite jėgų atgavimo laiką – kada būsite pasiruošę kitai sunkiai treniruotei. Laikrodis net atsižvelgia į treniravimosi intensyvumą ir tokius veiksnius kaip stresas, kasdienis aktyvumas bei miegas.

KALNŲ DVIRAČIŲ DINAMIKA
Stebėkite išsamią kiekvieno važiavimo informaciją naudodamiesi kalnų dviračių metrika bei specialiais sudėtingumo („Grit™“) bei tolygumo („Flow™“) matavimais, kuriais įvertinamas trasos sunkumas. Sužinokite, koks yra jūsų leidimosi sklandumas, ir analizuokite rezultatus, kad kitąkart juos pagerintumėte.

FUNKCIJA „CLIMBPRO“
Naudodami pakilimo planuoklį atsisiųstose trasose matykite realiojo laiko informaciją apie dabartinius ir būsimus pakilimus, tokią kaip gradientą, atstumą, aukščio padidėjimą bei nuokalnes ir lygumas.

BANGLENČIŲ SPORTUI SKIRTOS FUNKCIJOS
Pasiruoškite gaudyti bangas. Šiame serijos „tactix“ laikrodyje veikia funkcija „Surfline Sessions™“, sukurianti kiekvienos bangos, kurią skrodžiate priešais „Surfline®“ kamerą, vaizdo įrašą. Turėdami „Surfline Sessions“ prenumeratą vėliau galėsite juos peržiūrėti ir pamatyti, kaip jums sekėsi.

SLIDINĖJIMAS NE TRASOMIS
Turėkit reikiamą informaciją būdami ant sniego. Šis iš anksto įkeltas profilis padeda atskirti slidinėjimą nuo kopimo. Jis rodo pakilimui arba nusileidimui būdingą metriką.

SLIDINĖJIMO KROSO DINAMIKA
Susieta su krūtinės diržu „HRM-Pro™“ (parduodamas atskirai), slidinėjimo galios metrikos funkcija padeda išmatuoti realų slidinėjimo kroso treniruočių krūvį.

KELIŲ PALYDOVŲ SISTEMŲ PALAIKYMAS
Pasiekite kelias pasaulines palydovines navigacijos sistemas (GPS, GLONASS, „Galileo“). Gaukite prieigą prie kelių dažnių, kuriais siunčia navigacijos palydovai, kad gautumėte tikslesnius padėties duomenis vietovėse, kuriose palydovinių sistemų signalai atsispindi, yra silpni arba paprastai neprasiskverbia.

ĮVAIRŪS JUTIKLIAI
Kitą savo trasą įveikite su vadinamaisiais ABK jutikliais: aukštimačiu, oro sąlygas stebinčiu barometru ir 3 ašių elektroniniu kompasu.

GOLFO AIKŠTYNŲ ŽEMĖLAPIAI
Naudokitės spalviniais „CourseView“ žemėlapiais, vaizduojančiais daugiau nei 42 000 golfo aikštynų visame pasaulyje, taikymosi mygtuku ir „PlaysLike Distance“ funkcija.

„SKIVIEW™“ ŽEMĖLAPIAI
Leiskitės nuo šlaitų su „SkiView“ žemėlapiais ir peržiūrėkite daugiau nei 2000 viso pasaulio slidinėjimo kurortų trasų pavadinimus ir sunkumo įvertinimus.

KELIŲ ŽEMYNŲ TOPOGRAFINIAI ŽEMĖLAPIAI
Į „tactix® 7 – Pro Edition“ įkelti „TopoActive“ žemėlapiai iš jūsų regiono iš viso pasaulio, be to, galėsite nemokamai atsisiųsti papildomų žemėlapių, kad nepaklystumėte tyrinėdami aplinką. Naudodami integruotą „Wi-Fi®“ ryšį įkelkite ir atnaujinkite žemėlapius bei programinę įrangą be kompiuterio.

VALSTYBINĖS ŽEMĖS RIBOS
Pasirinktinis valstybinės žemės ribų rodymas topografiniuose žemėlapiuose padeda įsitikinti, kad esate ten, kur ir turėtumėte būti.

ENERGIJOS VALDYMO PROGRAMA
Sužinokite, kaip įvairūs nustatymai ir jutikliai veikia jūsų laikrodžio baterijos veikimo trukmę, kad, jei prireiktų, šią trukmę galėtumėte pailginti.

PULSO MATAVIMAS ANT RIEŠO
Optinė pulso monitoriaus technologija matuoja veiklos intensyvumą ir pulso kintamumą, kad nustatytų streso lygį. Ji veikia ir po vandeniu, nenaudojant pulso dirželio.

PULSOKSIMETRO JUTIKLIS
Aklimatizacijai naujame aukštyje ar miegui stebėti pulsoksimetro jutiklis naudoja šviesos pluoštus, krentančius ant jūsų riešo. Taip jis įvertina, kaip jūsų organizmas įsisavina deguonį.

MIEGO BALAS IR PAŽANGI MIEGO STEBĖSENA
Gaukite išsamią lengvo, gilaus ir REM miego stadijų išklotinę. Visa tai peržiūrėkite specialiame valdiklyje, kuriame pateikiamas jūsų miego įvertis bei įžvalgos.

„BODY BATTERY™“ ENERGIJOS STEBĖJIMAS
Optimizuokite organizmo energijos atsargas, tam naudodamiesi pulso kitimo, streso, miego ir kitais duomenimis, kad galėtumėte įvertinti, kada esate pasiruošę būti aktyvūs, o kada reikėtų pailsėti.

KVĖPAVIMO STEBĖJIMAS
Pamatykite, kaip jūsų kvėpavimas kinta dieną, miegant, darant kvėpavimo pratimus ir užsiimant joga.

FUNKCIJA „HEALTH SNAPSHOT™“
Užfiksuokite 2 min. trukmės užsiėmimą, kad pamatytumėte pagrindinius statistinius duomenis, įskaitant širdies dažnį, jo kintamumą, pulso oksimetriją, kvėpavimą ir stresą. Tada generuokite šių statistinių duomenų ataskaitą programoje „Garmin Connect™“ savo suderinamu išmaniuoju telefonu ir ją bendrinkite.

HIDRATACIJOS STEBĖJIMAS
Registruokite kasdienį skysčių suvartojimą ir sekite, ar skysčių išgeriate užtektinai. Įjungę automatinį tikslą pamatysite, kiek išprakaitavote dėl atitinkamos veiklos. Atsižvelgus į šiuos duomenis, tikslas bus atitinkamai pakoreguotas.

IŠMANIEJI PRANEŠIMAI
Gaukite el. laiškus, SMS žinutes ir įspėjimus tiesiai į laikrodį, susieję jį su suderinamu įrenginiu.

MUZIKOS PROGRAMOS
Išsaugokite iki 2000 dainų arba pasiekite transliacijos programas iš suderinamų paslaugų teikėjų, įskaitant „Spotify“, „Deezer“ ir „Amazon Music“, bei klausykitės per ausines su Bluetooth.

„GARMIN PAY™“ BEKONTAKČIAI MOKĖJIMAI
Bekontaktis „Garmin Pay“ mokėjimo sprendimas padės išvengti laukimo prie kasos. Atsiskaitykite atitinkamų teikėjų sistemose.

SAUGUMO IR SEKIMO FUNKCIJOS
Susiejus laikrodį ir telefoną, jūsų buvimo vietą galima tiesiogiai išsiųsti kontaktams: rankiniu būdu arba – užsiimant veikla lauke – automatiškai, pasinaudojant integruotu incidentų aptikimu.

PARDUOTUVĖ „CONNECT IQ™“
Atsisiųskite pasirinktinius ciferblatus, pridėkite duomenų laukų ir gaukite programų bei valdiklių iš „Connect IQ“ parduotuvės savo į suderinamą išmanųjį telefoną.

Techninės savybės
Gamintojo kodas 010-02704-11
Lęšio medžiaga „Power Sapphire™“
Rėmelio medžiaga Titanas
Korpuso medžiaga Pluoštu sustiprintas polimeras su titano galiniu dangteliu
Suderinama su „QuickFit™“ laikrodžio dirželiu Yra (26 mm)
Dirželio medžiaga Nailonas
Fizinis dydis 51 x 51 x 14,9 mm Tinka šių apimčių riešams: Silikoninis dirželis: 127–210 mm; Odinis dirželis: 135–213 mm; Medžiaginis dirželis: 135–213 mm; Metalinis dirželis: 135–225 mm
Spalvinis ekranas Taip
Jutiklinis ekranas Taip
Šviesadiodis žibintuvėlis Taip (balta/žalia)
Rodymo dydis 1,4″ (35,56 mm) skersmuo
Ekrano skiriamoji geba 280 x 280 pikselių
Ekrano tipas Matomas saulės šviesoje, pusiau skaidrus, pikselinės atminties (MIP)
Svoris 89 g (tik korpusas: 61 g)
Baterijos veikimo laikas Išmaniojo laikrodžio režimu: iki 28 dienų / 37 dienų įkraunant saulės energija*; Laikrodžio baterijos taupymo režimu: iki 90 d. / 1+ m. įkraunant saulės energija; Tik GPS režimu: iki 89 val. / 122 val. įkraunant saulės energija **; Visos palydovinės sistemos: iki 63 val. / 77 val. įkraunant saulės energija*; Visos palydovinės sistemos ir muzika: iki 16 val. Maks baterijos veikimo laikas; GPS režimu: iki 213 val. / 578 val. įkraunant saulės energija**; Ekspedicijos GPS režimu: iki 62 d. / 139 d. įkraunant saulės energija*; * Įkraunamas saulės energija, darant prielaidą, kad bus dėvimas visą parą, iš kurių 3 valandas – aplinkoje, kurios apšviestumas siekia bent 50 000 liuksų; ** Įkraunamas saulės energija, darant prielaidą, kad bus naudojamas aplinkoje, kurios apšviestumas siekia bent 50 000 liuksų
Pralaidumo vandeniui skalė 10 ATM
Atmintis / istorija 32 GB
Laikrodžio funkcijos
Laikas / data Taip
GPS laiko sinchronizavimas Taip
Automatinis vasaros laikas Taip
Žadintuvas Taip
Laikmatis Taip
Chronometras Taip
Saulėtekio / saulėlydžio laikai Taip
Sveikatos stebėjimas
Širdies dažnis ant riešo (nuolatinis, kiekvieną sekundę) Taip
Dienos širdies dažnis ilsintis Taip
Įspėjimai dėl nenormalaus širdies dažnio Taip (aukštas ir žemas)
Kvėpavimo dažnis (24X7) Taip
Pulso oks., kraujo saturacija deguonimi Taip
Fizinio pasirengimo amžius Taip (programoje)
„Body Battery™“ energijos matuoklis Taip
Streso stebėjimas visą dieną Taip
Kvėpavimo ilsintis laikmatis Taip
Miegas Taip (pažengęs)
Miego stebėjimas (miego balas ir įžvalgos) Taip
Hidratacija Taip („Garmin Connect™“ ir pasirenkamame „Connect IQ™“ valdiklyje)
Moterų sveikatos stebėjimas Taip („Garmin Connect™“ ir pasirenkamame „Connect IQ™“ valdiklyje)
HEALTH SNAPSHOT Taip
Jutikliai
GPS Taip
GLONASS Taip
Galileo Taip
Daugiadažnis padėties nustatymas Taip
SATIQ™ TECHNOLOGY Taip
„Garmin Elevate™“ ant riešo tvirtinamas širdies ritmo monitorius Taip
Barometrinis aukštimatis Taip
Kompasas Taip
Giroskopas Taip
Akselerometras Taip
Termometras Taip
Pulso oks., kraujo saturacijos deguonimi stebėjimo priemonė Taip
Kasdienės išmaniosios funkcijos
Ryšio galimybės Bluetooth®, ANT+®, Wi-Fi®
„Connect Iq™“ (atsisiunčiami ciferblatai, duomenų laukai, valdikliai ir programos) Taip
„Connect Iq™ Store“ parduotuvė įrenginyje Taip
Išmanieji pranešimai Taip
Atsiliepimas į telefono skambutį arba jo atmetimas tekstine žinute (tik „Android™“) Taip
Kalendorius Taip
Orai Taip
Nustatymų sinchronizavimas „GARMIN CONNECT™“ mobiliesiems realiuoju laiku Taip
Baterijos taupymo priemonė – tinkinamas mažos galios laikrodis Taip
Reguliuoja išmaniojo telefono muziką Taip
Leidžia ir reguliuoja laikrodžio muziką Taip
Muzikos saugykla Iki 2000 dainų
Rasti telefoną Taip
Rasti laikrodį Taip
VIRB® kameros nuotolinio valdymo pultas Taip
Suderinamumas su išmaniuoju telefonu iPhone®, Android™
Susieja su programa „GARMIN GOLF“ Taip
Suderinama su „Garmin Connect™ Mobile“ Taip
Stocks Taip
Garmin Pay™ Taip
Saugos ir stebėjimo funkcijos
LiveTrack Taip
Grupuoti „LiveTrack“ Taip
Tiesioginių transliacijų bendrinimas Taip
Įvykių aptikimas pasirinktos veiklos metu Taip
INCIDENT DETECTION ALERT ON PHONE FOR WEARABLES Taip
Pagalbos funkcija Taip
Taktinės funkcijos
Slaptumo režimas Taip
Naktinio matymo režimas Taip
Dvigubo tinklelio koordinatės Taip
Išjungiklis Taip
Aviacijos funkcijos
Pasaulinė (-s) oro uostų duomenų bazė (-s) Taip
3 ašių kompasas su HSI (horizontalus padėties indikatorius) Taip
Kelios laiko zonos naudojant ZULU/UTC Taip
NEXRAD judančiame žemėlapyje Taip
Judantis žemėlapis su oro uostais, navigacijos priemonėmis, keliais, vandens telkiniais ir dar daugiau Taip
Pasaulinė NAVAID ir sankryžų duomenų bazė (-ės) Taip
Pulso oks. skrydžio metu Taip
METAR (aviacinė meteorologinių sąlygų suvestinė) Taip
TAF (paskirties aerodromo orų prognozė) Taip
Aktyvumo stebėjimo funkcijos
Žingsnių skaitiklis Taip
Judesio juosta (rodoma įrenginyje po neveiklos laikotarpio; eikite kelias minutes, kad ji būtų perjungta) Taip
Automatinis tikslas (nustato jūsų aktyvumo lygį ir priskiria dienos žingsnių tikslą) Taip
Sudegintos kalorijos Taip
Užlipta aukštų Taip
Nuvažiuotas atstumas Taip
Intensyvumo minutės Taip
TrueUp™ Taip
Move IQ™ Taip
„GARMIN CONNECT ™“ išūkių programa Taip (pasirinktinė „Connect IQ“ programa)
Įranga kūno rengybai / sporto salei
Galimi veiklų sporto salėje profiliai jėgos, kardio ir elipsinės treniruotės, lipimas laiptais, lipimas aukštais, irklavimas patalpoje, pilatesas ir joga
HIIT treniruotės Taip
Jėgos treniruotės Taip
Jogos treniruotės Taip
Pilateso treniruotės Taip
Animacinės treniruotės ekrane Taip
Automatinis kartojimų skaičiavimas Taip
Treniruočių, planavimo ir analizės funkcijos
ŠD zonos Taip
ŠD įspėjimai Taip
ŠD kalorijos Taip
% ŠD maks. Taip
% ŠDR Taip
Jėgų atgavimo laikas Taip
Automatinis maks. ŠD Taip
Lenktynių infoskydelis / valdiklis Taip
ŠDK būsena Taip
Pasiruošimas treniruotis Taip
ŠDK streso testas (matuoja jūsų širdies dažnio kintamumą nejudant, 3 minutes, siekiant apskaičiuoti streso lygį; skalė nuo 1 iki 100; žemi balai rodo mažesnį streso lygį) Taip (su suderinamu priedu)
ŠD transliacija (ŠD duomenys, transliuojami per ANT+™ į susietus įrenginius)
Kvėpavimo dažnis (mankštos metu) Taip (su suderinamu priedu)
GPS greitis ir atstumas Taip
Pritaikomas ekranas (-ai) Taip
Pritaikomi veiklos profiliai Taip
Auto Pause® Taip
Intervalinės treniruotės Taip
Patobulintas intervalas (apima atvirus kartojimus, intervalų duomenų puslapį, poilsio ekraną ir automatinį aptikimą) Taip
Išplėstinės treniruotės Taip
Atsisiųsti mokymo planai Taip
Maitinimo režimai – tinkinami veiklos metu naudojamų baterijų nustatymai Taip
HRM RUNNING PACE AND DISTANCE Taip
Auto Lap® Taip
Rankinis ratas Taip
Poilsio laikmačiai Taip
Konfigūruojami įspėjimai apie ratą Taip
Aklimatizacija prie šilumos ir aukščio Taip
VO2 maks. Taip
VO2 MAKS. (bėgimas trasomis) Taip
Ištvermė realiuoju laiku Taip
Treniruotės būsena (galite sužinoti, ar treniruojatės veiksmingai, stebėdami savo treniruočių istoriją bei kūno rengybos lygį) patobulinta
Treniruotės krūvis (jūsų visas treniruotės krūvis per pastarąsias 7 dienas, apskaičiuotas pagal apytikslį EPOC) Taip
Apibendrintas treniruočių krūvis Taip
Treniruotės efektas (aerobinės) Taip
Treniruotės efektas (anaerobinės) Taip
Pagrindinė nauda (treniruotės efekto žymos) Taip
Tikslesnis jėgų atgavimo laikas Taip
Kasdienės siūlomos treniruotės patobulinta
Pritaikomi įspėjimai apie pavojus Taip
Garsiniai raginimai Taip
Finišo laikas Taip
Virtualusis partneris Taip
Lenktyniauti pagal veiklą Taip
Automatiškai nustatomos kelių sporto šakų veiklos Taip
Įvairios sporto šakos Taip
Nurodymai aikštelėje Taip
„Garmin Live“ segmentai Taip
„Strava Live“ segmentai Taip
Kelionės į abi puses kūrimo priemonė (bėgimas / važiavimas dviračiu) Taip
Populiarūs „Trendline“ maršrutai Taip (siūloma kaip nešiojamojo įrenginio žemėlapio tema)
Palietimas ir (arba) mygtuko užraktas Taip
Spartieji mygtukai Taip
Automatinis slinkimas Taip
Veiklos istorija laikrodyje Taip
„Physio TrueUp“ Taip
Bėgimo funkcijos
Galimi bėgimo profiliai Bėgimas, bėgimas trasomis, bėgimas bėgtakiu, bėgimas dengtame stadione, bėgimas bekele, virtualus bėgimas, ultrabėgimas
GPS pagrįstas atstumas, laikas ir tempas Taip
Bėgimo dinamika Taip (su suderinamu priedu)
Vertikalusis svyravimas ir santykis (bėgimo judesio „atšokimo“ laipsnis ir sąnaudų ir naudos ryšys su žingsnio ilgiu) Taip (su suderinamu priedu)
Kontakto su žeme laikas ir pusiausvyra (parodo, kiek laiko bėgant jūsų koja yra ant žemės, o ne pakilusi virš žemės, ir leidžia patikrinti bėgimo simetriją) Taip (su suderinamu priedu)
Žingsnio ilgis (realiuoju laiku) Taip (su suderinamu priedu)
Kadencija (realus žingsnių skaičius per minutę) Taip
Bėgimo galia Taip (su suderinamu priedu)
GRADE-ADJUSTED PACE Taip
Efektyvumo būklė (po 6–20 min. bėgimo šis rodiklis palygina jūsų būseną realiuoju laiku su vidutiniu fizinio pasirengimo lygiu) Taip
Laktato slenkstis (taškas, kuriame raumenys pradede greitai nuvargti, nustatomas įvertinant tempą ir širdies dažnį). Taip (su suderinamu priedu)
„PacePro™“ tempo strategijos Taip
Bėgimo treniruotės Taip
Bėgimas trasomis ir auto9matinis lipimas Taip
Lenktynių prognozės Taip
Galima naudoti žingsniamatį Taip
Golfo funkcijos
Įkelta 42 tūkst. aikštynų iš viso pasaulio Taip
Atstumas iki F/M/B (atstumas iki žaliosios zonos priekio, vidurio ir galo) Taip
Atstumas iki „Layup“ smūgių ir staigių posūkių Taip
Matuoja smūgio atstumą (apskaičiuoja tikslų smūgio atstumą iš bet kurios aikštelės vietos) Automatinis
Skaitmeninė rezultatų kortelė Taip
Tinkinti tikslai Taip
Statistikos stebėjimas (smūgiai, patai per raundą, smūgiai žaliojoje zonoje ir žaidimo aikštelėje) Taip
Garmin AutoShot™ Taip
Visas vektorių žemėlapis Taip
Automatiniai „CourseView“ naujiniai Taip
Žaliosios zonos rodinys ir rankinis smeigtuko nustatymas Taip
Kliūtys ir aikštelės taikiniai Taip
PinPointer Taip
„PlaysLike“ atstumas Taip
Nustatymas liečiant (ekrane palieskite objektą, kad pamatytumėte atstumą iki bet kurio taško) Taip
Handikapo rezultatas Taip
Suderinamas su „TruSwing™“ Taip
Apvalus laikmatis / matuoklis Taip
Suderinamas su automatiniu lazdų stebėjimu (reikalingas priedas) Taip
Vėjo greitis ir kryptis (reikia prisijungti prie golfo programos) Taip
Virtualusis asistentas Taip
Turnyro teisinė informacija Taip
Lauko pramogų funkcijos
Galimi lauko pramogų profiliai Žygiai, laipiojimas patalpoje, boulderingas, alpinizmas, kalnų dviračiai, slidinėjimas, snieglenčių sportas, slidinėjimo krosas, irklavimas stovint, irklavimas, baidarių sportas, banglenčių sportas, kaitavimas, burlenčių sportas, žygiai sniegbačiais, medžioklė, šuoliai su parašiutu, taktiniai užsiėmimai
Navigacija nuo taško iki taško Taip
Pėdsakų trasa realiuoju laiku Taip
Atgal į pradžią Taip
„TracBack®“ Taip
„UltraTrac“ režimas Taip
Režimas „Aplink mane“ Taip
Aukščio profilis Taip
REFERENCE POINT Taip
Priekyje Taip
Atstumas iki tikslo Taip
Barometrinių tendencijų indikatorius, įspėjantis apie audras Taip
„ClimbPro™“ kopimo planavimo priemonė Taip
Vertikalusis greitis Taip
Bendras pakilimas / nusileidimas Taip
REST TIMER (ULTRA RUN ONLY) Taip
Būsimos aukštumos brėžinys Taip
Iš anksto įkelti topografiniai žemėlapiai Taip
Įkelti kelių ir takų žemėlapiai Taip
Įkelti slidinėjimo kurortų žemėlapiai Taip
Atsisiunčiamas kartografinis palaikymas Taip
GPS koordinatės Taip
Sight 'N Go Taip
Vietos apskaičiavimas Taip (naudojant „Connect IQ™“)
Medžioklės / žvejybos kalendorius Taip (naudojant „Connect IQ™“)
Projektuojamas kelio taškas Taip
Informacija apie saulę ir mėnulį Taip (naudojant „Connect IQ™“)
XERO™ vietos Taip
„Expedition GPS“ veikla Taip
Potvyniai ir atoslūgiai Taip (naudojant „Connect IQ™“)
Važiavimo dviračiu funkcijos
Įspėjimai (kai pasieksite tikslus, įskaitant laiką, atstumą, širdies dažnį ar kalorijas, bus suaktyvintas signalas) Taip
Aikštelės Taip
Galios gidas Taip
„Garmin“ dviračių žemėlapis (dviratininkams skirtas gatvių žemėlapis su maršrutų kūrimo funkcija) Taip
MTB sudėtingumas ir sklandumas Taip
Galimi važiavimo dviračiu profiliai Dviračių sportas, dviračių treniruokliai, kalnų dviračiai, triatlonas
Dviračio ratas ir rato maksimali galia (naudojant galios jutiklį) Taip
Lenktyniavimas pagal veiklą Taip
GFS (galios funkcinis slenkstis) Taip (su suderinamu priedu)
Garantija
Garantija 24 mėn.
010-02704-11

Charakteristikos

Spalva
Juoda
Dydis
51mm
Laikrodžio tipas
Išmanusis laikrodis
WiFi
Yra
LTE
Nėra
NFC
Yra
GPS
Yra
Korpuso forma
Apvali
Prekės tipas
Išmanusis laikrodis
Modelis
tactix 7 Pro

Atsiliepimai

Кlientų atsiliepimų kol kas nėra.

Rašyti atsiliepimą

Garmin tactix 7 Pro 51mm, Black, Nylon Band, Wi-Fi, GPS išmanusis laikrodis

Garmin tactix 7 Pro - šiame įvairioms sporto šakoms skirtame išmaniajame GPS laikrodyje su įkrovimo naudojant saulės energiją stikleliu „Power Sapphire™“, tradiciniais mygtukais ir jutikliniu ekranu yra specialios taktinės funkcijos, žemėlapiai, muzika, modernios treniruočių funkcijos ir ne tik.

Rašyti atsiliepimą