Garmin Instinct 2X Solar - Tactical Edition 50mm Coyote Tan, Silicone, GPS išmanusis laikrodis kaina
  • Garmin Instinct 2X Solar - Tactical Edition 50mm Coyote Tan, Silicone, GPS išmanusis laikrodis kaina
  • Garmin Instinct 2X Solar - Tactical Edition 50mm Coyote Tan, Silicone, GPS išmanusis laikrodis pigiau
  • Garmin Instinct 2X Solar - Tactical Edition 50mm Coyote Tan, Silicone, GPS išmanusis laikrodis internetu
  • Garmin Instinct 2X Solar - Tactical Edition 50mm Coyote Tan, Silicone, GPS išmanusis laikrodis išsimokėtinai
  • Garmin Instinct 2X Solar - Tactical Edition 50mm Coyote Tan, Silicone, GPS išmanusis laikrodis pigu
  • Garmin Instinct 2X Solar - Tactical Edition 50mm Coyote Tan, Silicone, GPS išmanusis laikrodis atsiliepimas
  • Garmin Instinct 2X Solar - Tactical Edition 50mm Coyote Tan, Silicone, GPS išmanusis laikrodis garantija
  • Garmin Instinct 2X Solar - Tactical Edition 50mm Coyote Tan, Silicone, GPS išmanusis laikrodis kaune
  • Garmin Instinct 2X Solar - Tactical Edition 50mm Coyote Tan, Silicone, GPS išmanusis laikrodis lizingu

Garmin Instinct 2X Solar - Tactical Edition 50mm Coyote Tan, Silicone, GPS išmanusis laikrodis

496.78 €
Su PVM
Terminas, mėn.:
24
#
Pavyzdžiui, kai įgyjamos prekės kaina ir sutartis sudaroma 6 , o - , - , - , - , - , - (draudimas netaikomas jei kaštai lygūs 0,00 %), - , - . Skolinantis kitokią nei sumą arba pasirinkus kitokį nei sutarties terminą, nurodyti dydžiai gali skirtis.
Kiekis
Prekė išparduota. Teiraukitės.

Garmin Instinct 2X Solar - Tactical Edition – šis drąsaus dizaino išmanusis GPS laikrodis yra pakankamai tvirtas, kad neatsiliktų nuo jūsų, be to, jame yra taktinės funkcijos – šviesos diodų (LED) žibintuvėlis ir įkrovimas saulės energija, padėsiantys nesustoti.

- Įvykdykite užduotį visiškai su neribota baterijos veikimo trukme, kai nustatomas saulės energija įkraunamo išmaniojo laikrodžio režimas.
- Specialiosios taktinės funkcijos, tokios kaip suderinamumas su naktinio matymo prietaisais, ir ne tik.
- Karinio standarto tvirtumas, kad jūsų nesustabdytų niekas.
- Sutemus integruotas LED žibintuvėlis nesustoti.
- Treniruokitės, kaip jums patinka, su integruotomis sporto programomis ant jūsų riešo.
- Supraskite savo kūną geriau stebėdami sveikatą ištisą parą.

STEBINA PATVARUMU
Šis nepaprastai tvirtas laikrodis turi įkrovimo saulės energija ekraną ir tvirtą 50 mm polimerinį korpusą. Jo atsparumo vandeniui klasė siekia 10 ATM, laikrodis yra išbandytas pagal 810 JAV karinius atsparumo temperatūrai, smūgiams ir vandeniui standartus.

SUKURTA PAGAL JUS
Šis laikrodis, pasižymintis veiksmui pritaikytu dizainu ir energingą gyvenimo būdą palaikančiomis funkcijomis, visada pasiruošęs nuotykiams. Be to, raiškus stilius aiškiai parodo pasauliui, kad viską darote savaip.

ĮKRAUKITE BATERIJĄ GYVENIMO ENERGIJA
Naudokitės saulės energija įkraunamu laikrodžiu ilgiau nei bet kada su neribotą laiką veikiančia baterija, nustatę išmaniojo laikrodžio režimą. Be to, energijos valdymo funkcija suteikia galimybę dar labiau pailginti baterijos veikimo trukmę valdant energijos sąnaudoms turinčias įtakos nuostatas bei valdiklius.

ĮKRAUNAMAS SAULĖS ENERGIJA
Įkrovimo saulės energija stiklelis „Power Glass™“ pailgina baterijos veikimo trukmę ir pagamina 50 % daugiau energijos nei „Instinct® 2 Solar“. Keliaukite ilgiau su galimybe neribotai naudotis saulės energija įkraunama baterija išmaniojo laikrodžio režimu.

INTEGRUOTAS ŽIBINTUVĖLIS
Kad būtų lengviau orientuotis prasto apšvietimo sąlygomis, integruotas kelių šviesos diodų (LED) žibintuvėlis turi kintamo intensyvumo ir mirksėjimo, atitinkančio jūsų bėgimo žingsnių dažnį, funkcijas. Žalios šviesos režimas leis stebėti artimą aplinką naktį.

MATOMUMO TAMSOJE SUDERINAMUMAS
Ekrane, kurį galima skaityti naktinio matymo akiniais, perjunkite dienos bei nakties režimą.

SLAPTUMO REŽIMAS
Tapkite nepasiekiami įgalindami slaptumo režimą, kuris nustos saugoti ir bendrinti jūsų GPS padėtį bei išjungs belaidį ryšį ir komunikaciją.

DVIEJŲ PADĖČIŲ FORMATAS
Lengvai sinchronizuokite savo buvimo vietą su kitais, tame pačiame ekrane matydami ir universalųjį skersi̇nį ̀Merkatoriaus tinklą, ir karinio koordinatinio tinklo nuorodų sistemą.

BALISTIKOS SKAIČIUOTUVAS
Atrakinkite skaičiuotuvą „Applied Ballistics®“ per „AB Synapse™“ – „Garmin“ programėlę (atrakinimas mokamas), kad galėtumėte naudotis taikikliais, skirtais šaudyti iš tolimo nuotolio lauke.

GREITAS IŠJUNGIMAS
Jei kyla problemų dėl saugumo, sunaikinimo jungiklis išvalys iš įrenginio visą naudotojo atmintį.

„JUMPMASTER“ REŽIMAS
Apskaičiuokite aukštumines išmetimo vietas pagal karines gaires. Iššokę atsidurkite numatytoje vietoje.

TAKTINĖ VEIKLA
Matykite laiko, tempo, paros laiko, aukščio ir buvimo vietos informaciją abiejų tipų koordinatėmis.

KELIŲ DAŽNIO JUOSTŲ PALAIKYMAS
Gaukite ir naudokite įvairius navigacijos palydovų dažnius, pagerinančius naudotojo padėties nustatymo tikslumą.

ABK JUTIKLIAI
Kitą savo trasą įveikite su vadinamaisiais ABK jutikliais: aukštimačiu, oro sąlygas stebinčiu barometru ir 3 ašių elektroniniu kompasu.

„TRACBACK®“ MARŠRUTO PARINKIMAS
Naudokitės šia funkcija keliaudami atgal. Taip atsikratysite bet kokių spėlionių ir tuo pačiu maršrutu sėkmingai grįšite į pradinį tašką.

ATSKAITOS TAŠKAS
Stebėkite, kur tam tikra jums žinoma vieta, pavyzdžiui, jūsų automobilis arba tako pradžia, yra jūsų atžvilgiu ir, jei prireiktų, lengvai raskite kelią atgal.

IŠMANIEJI PRANEŠIMAI
Gaukite el. laiškus, tekstines žinutes ir įspėjimus tiesiai į laikrodį, susieję jį su į suderinamą išmanųjį telefoną.

PARDUOTUVĖ „CONNECT IQ™ STORE“
Atsisiųskite pasirinktinius ciferblatus, pridėkite duomenų laukus ir gaukite programėles bei valdiklius iš parduotuvės „Connect IQ“ programėlės į savo suderinamą išmanųjį telefoną.

„GARMIN PAY™“ BEKONTAKČIAI MOKĖJIMAI
Lengvai atsiskaitykite prie kasos ir pas tam tikrus viešojo transporto operatorius naudodami „Garmin Pay“ bekontakčių mokėjimų sprendimą kurias teikia dalyvaujantys paslaugų teikėjai.

SAUGUMO IR STEBĖJIMO FUNKCIJOS
Susiejus laikrodį ir telefoną, jūsų buvimo vietą galima tiesiogiai išsiųsti kontaktams: rankiniu būdu arba – užsiimant veikla lauke – automatiškai, pasinaudojant integruotu incidentų aptikimo funkcija.

KALENDORIAUS RODINYS
Patogiai matykite dienos planus naudodami tam skirtą kalendoriaus ekraną, susieję laikrodį su savo į suderinamą išmanųjį telefoną.

SINCHRONIZUOKITE SU PROGRAMA „GARMIN CONNECT™“
Peržiūrėkite sveikatos ir fizinės parengties informaciją vienoje vietoje. Programėlė „Garmin Connect“ jūsų suderinamame išmaniajame telefone – tai klestinti internetinė bendruomenė, kurios nariai sportuodami gali bendrauti, rungtyniauti ir dalytis informacija.

INTEGRUOTOS SPORTO PROGRAMOS
Užsiimkite mėgstama veikla ir naudokite iš anksto įkeltus bėgimo, važiavimo dviračiu, plaukimo, jėgos treniruočių, laipiojimo patalpoje, slidinėjimo, snieglenčių sporto, golfo, jogos, pilateso ir kitų užsiėmimų profilius.

LENKTYNĖS SU KLIŪTIMIS
Stebėkite savo rezultatus lenktynėse su kliūtimis – atskiri bėgimo ir kliūčių ruožo laikai fiksuojami per varžybas. Per pirmąjį ratą rankiniu būdu atskyrę laikus, galėsite sutelkti dėmesį tik į lenktynes, nes laikas bus fiksuojamas automatiškai. Po lenktynių peržiūrėkite savo statistiką.

HIIT TRENIRUOTĖS
Šis užsiėmimo profilis seka jūsų didelio intensyvumo intervalines treniruotes (HIIT), įskaitant AMRAP, EMOM, „Tabata“ ir pritaikomas treniruotes. Nustatykite kartų skaičių, darbo ir poilsio intervalus bei daug kitų parametrų.

VO2 MAKSIMUMAS
Treniruokitės išmaniau su VO2 maksimumo rodikliu, pagal kurį galima prognozuoti rezultatus. Apskaičiuojant šią metriką atsižvelgiama net į rezultatų pokyčius, kuriuos gali sukelti karštis ar aukštis.

KASDIENĖ SIŪLOMA TRENIRUOTĖ
Peržiūrėkite visos savaitės kasdienes siūlomas treniruotes, pritaikomas po kiekvieno bėgimo ar važiavimo, kad atitiktų jūsų našumą, jėgų atgavimą ir artėjančias varžybas, savo išmaniojo telefono programėlės „Garmin Connect™“ kalendoriuje.

JĖGŲ ATGAVIMO TRUKMĖ
Po kiekvienos treniruotės jėgų atgavimo trukmė padeda sužinoti, kada būsite pasiruošę kitai sunkiai treniruotei. Laikrodis net atsižvelgia į treniruočių intensyvumą ir tokius veiksnius, kaip stresas, kasdienis aktyvumas ir miegas.

KALNŲ DVIRAČIŲ DINAMIKA
Stebėkite kiekvieno važiavimo duomenis naudodamiesi kalnų dviračių metrika ir specialiais rodikliais „Grit™“ ir „Flow™“, kuriais įvertinamas trasos sudėtingumas ir leidimosi sklandumas, taip pat pateikiamas rezultatas, kurį kitą kartą galima gerinti.

PULSO MATAVIMAS ANT RIEŠO
Gaukite pulso duomenis kartu su įspėjimais, jei ramybės būsenoje jūsų pulsas yra per aukštas arba per žemas. Žinokite, kaip jūsų širdis plaka per treniruotę.

MIEGO BALAS IR PAŽANGI MIEGO STEBĖSENA
Gaukite išsamų lengvo, gilaus ir REM miego ciklų pasiskirstymą. Visa tai peržiūrėkite specialiajame valdiklyje, kuriame pateikiamas jūsų miego įvertis ir įžvalgos.

RYTINĖ ATASKAITA
Vos pabudę gaukite miego, jėgų atgavimo ir treniruočių apžvalgą su pulto kintamumo būkle ir orų prognoze. Net galite tinkinti savo ataskaitą taip, kaip norite ją matyti.

„BODY BATTERY™“ ENERGIJOS STEBĖJIMAS
Optimizuokite organizmo energijos atsargas, naudodamiesi pulso kintamumo, streso, miego ir kitais duomenimis, kad galėtumėte įvertinti, kada esate pasiruošę būti aktyvūs, o kada reikėtų pailsėti.

PULSO OKS. JUTIKLIS
Aklimatizacijai aukštyje arba miego stebėjimui skirtas pulso oksimetrijos jutiklis šviesos spinduliais ant riešo nustato, kaip gerai organizmas pasiima deguonį.

ŠDK BŪKLĖ
Geriau supraskite savo bendrą sveikatą, treniravimąsi ir jėgų atgavimą per širdies dažnio kintamumą, kai miegate, apskaičiuotą remiantis mūsų „Firstbeat Analytics™“ komandos sukurta technologija.

Techninės savybės
Gamintojo kodas 010-02805-02
Lęšio medžiaga Power Glass™
Rėmelio medžiaga Pluoštu sutvirtintas polimeras
Korpuso medžiaga Pluoštu sutvirtintas polimeras
Suderinama su „QuickFit™“ laikrodžio dirželiu Taip (26 mm)
Dirželio medžiaga Silikonas
Fizinis dydis 50 x 50 x 14.5mm Tinka riešams, kurių apimtis yra 145–228 mm
Šviesadiodis žibintuvėlis Taip
Rodymo dydis įprasto dviejų langų dizaino; 27 x 27 mm (1.1″ x 1.1″)
Ekrano skiriamoji geba 176 x 176 pikseliai
Ekrano tipas Vienspalvis, matomas saulės šviesoje, pusiau skaidrus, pikselinės atminties (MIP)
Svoris 67 g
Baterijos veikimo laikas Išmanusis laikrodis: 40 d. / neribotai su saulės energija* GPS: 60 val.; 145 val. su saulės energija** Visos palydovinės sistemos: 40 val.; 65 val. įkraunant saulės energija* Visos palydovinės sistemos ir daugiajuostė technologija: 27 val.; 36 val. įkraunant saulės energija** Maks. baterijos veikimo laikas GPS režimu: 150 val.; neribotai įkraunant saulės energija** Ekspedicijos su GPS veikla: 60 dienų; neribotai su saulės energija Laikrodžio baterijos taupymo režimas: 100 d.; neribotai su saulės energija* * Įkraunamas saulės energija, darant prielaidą, kad bus dėvimas visą parą, iš kurių 3 val. – lauke, esant 50 000 liuksų saulės šviesos stiprumui **Įkraunamas saulės energija, darant prielaidą, kad bus dėvimas esant 50 000 liuksų saulės šviesos stiprumui
Pralaidumo vandeniui skalė 10 ATM
Įkrovimo būdas „Garmin“ firminis prisegamasis kroviklis
Atmintis / istorija 64 MB
Laikrodžio funkcijos
Laikas / data Taip
GPS laiko sinchronizavimas Taip
Automatinis vasaros laikas Taip
Žadintuvas Taip
Laikmatis Taip
Chronometras Taip
Saulėtekio / saulėlydžio laikai Taip
Sveikatos stebėjimas
Širdies dažnis ant riešo (nuolatinis, kiekvieną sekundę) Taip
Dienos širdies dažnis ilsintis Taip
Įspėjimai dėl nenormalaus širdies dažnio Taip (aukštas ir žemas)
Kvėpavimo dažnis (24x7) Taip
Pulso oks., kraujo saturacija deguonimi Taip
Fizinio pasirenginimo amžius Taip
„Body Battery™“ energijos matuoklis Taip
Streso stebėjimas visą dieną Taip
Kvėpavimo ilsintis laikmatis Taip
Miegas Taip
Miego stebėjimas (miego balas ir įžvalgos) Taip
Hidratacija Taip („Garmin Connect™“)
Moterų sveikatos stebėjimas Taip („Garmin Connect™“ )
Sveikatos duomenų santrauka Taip
Jutikliai
GPS Taip
GLONASS Taip
Galileo Taip
Daugiadažnis padėties nustatymas Taip
„Garmin Elevate™“ ant riešo tvirtinamas širdies ritmo monitorius Taip
Barometrinis aukštimatis Taip
Kompasas Taip
Akselerometras Taip
Termometras Taip
Pulso oks., kraujo sturacijos deguonimi stebėjimo priemonė Taip
Kasdienės išmaniosios funkcijos
Ryšio galimybės Bluetooth®, ANT+®
CONNECT IQ™“ (atsiunčiami ciferblatai duomenų laukai, valdikliai ir programos) Taip
Išmanieji pranešimai Taip
Atsiliepimas į telefono skambutį arba jo atmetimas tekstine žinute (tik „Android™“) Taip
Kalendorius Taip
Orai Taip
Nustatymų sinchronizavimas su „GARMIN CONNECT™“ mobiliesiems realiuoju laiku Taip
Baterijos taupymo priemonė-tinkinamas mažos galios laikrodis Taip
Reguliuoja išmaniojo telefono muziką Taip
Rasti telefoną Taip
Rasti laikrodį Taip
VIRB® kameros nuotolinio valdymo pultas Taip
Suderinamumas su išmaniuoju telefonu iPhone®, Android™
Suderinama su „Garmin Connect™ Mobile“ Taip
Garmin Pay Taip
Saugos ir stebėjimo funkcijos
LiveTrack Taip
Įvykių aptikimas pasirinktos veiklos metu Taip
Pagalbos funkcija Taip
Taktinės funkcijos
Slaptumo režimas Taip
Naktinio matymo režimas Taip
Dvigubo tinklelio koordinatės Taip
Greitas išjungimas Taip
Aktyvumo stebėjimo funkcijos
Žingsnių skaitiklis Taip
Judesio juosta (rodoma įrenginyje po neveiklos laikotarpio; eikite kelias minutes, kad ji būtų perjungta) Taip
Automatinis tikslas (nustato jūsų aktyvumo lygį ir priskiria dienos žingsnių tikslą) Taip
Sudegintos kalorijos Taip
Užlipta aukštų Taip
Nuvažiuotas atstumas Taip
Intensyvumo minutės Taip
TrueUp™ Taip
Move IQ™ Taip
„GARMIN CONNECT ™“ iššūkių programa Taip (pasirinktinė „Connect IQ“ programa)
Įranga kūno rengybai / sporto salei
Kardio treniruotės Taip
HIIT treniruotės Taip
Jėgos treniruotės Taip
Pilateso treniruotės Taip
Automatinis kartojimų skaičiavimas Taip
Treniruočių, planavimo ir analizės funkcijos
ŠD zonos Taip
ŠD įspėjimai Taip
ŠD kalorijos Taip
% ŠD maks. Taip
% ŠDR Taip
Jėgų atgavimo laikas Taip
Automatinis maks. ŠD Taip
Rytinė ataskaita Taip
Širdies dažnio kintamumo būklė Taip
ŠD transliacija (ŠD duomenys, transliuojami per ANT+™ į susietus įrenginius) Taip (naudojama ANT+)
Kvėpavimo dažnis (mankštos metu) Taip
GPS greitis ir atstumas Taip
Pritaikomas ekranas (-ai) Taip
Pritaikomi veiklos profiliai Taip
Auto Pause® Taip
Intervalinės treniruotės Taip
Išplėstinės treniruotės Taip
Atsisiųsti mokymo planai Taip
Maitinimo režimai - tinkinami veiklos metu naudojamų baterijų nustatymai Taip
Širdies dažnio matuokliu fiksuojamas bėgimo tempas ir nuotolis Taip
Auto Lap® Taip
Rankinis ratas Taip
Konfigūruojami įspėjimai apie ratą Taip
Aklimatizacija prie šilumos ir aukščio Taip
VO2 maks. (paleisti) Taip
Treniruotės būsena (galite sužinoti, ar treniruojatės veiksmingai, stebėdami savo treniruočių istoriją bei kūno rengybos lygį) Taip
Treniruotės krūvis (jūsų visas treniruotės krūvis per pastarąsias 7 dienas, apskaičiuotas pagal apytikslį EPOC) Taip
Apibendrintas treniruočių krūvis Taip
Treniruotės efektas (aerobinės) Taip
Treniruotės efektas (anaerobinės) Taip
Pagrindinė nauda (treniruotės efekto žymos) Taip
Tikslesnis jėgų atgavimo laikas Taip
Kasdienės siūlomos treniruotės Taip
Pritaikomi įspėjimai apie pavojus Taip
Garsiniai raginimai Taip
Finišo laikas Taip
Virtualusis partneris Taip
Lenktyniauti pagal veiklą Taip
Įvairios sporto šakos Taip
Nurodymai aikštelėje Taip
Automatiškai nustatomos kelių sporto šakų veiklos Taip
Palietimas ir (arba) mygtuko užraktas Taip
Spartieji mygtukai Taip
Automatinis slinkimas Taip
Veiklos istorija laikrodyje Taip
„Physio TrueUp“ Taip
Jungtinė treniravimo būklė Taip
Bėgimo funkcijos
Galimi bėgimo profiliai Bėgimas, Bėgimas lauko treku, Bėgimas ant bėgtakio, Bėgimas dengtu treku, Bėgimas bekele
GPS pagrįstas atstumas, laikas ir tempas Taip
Bėgimo dinamika Taip (su suderinamu priedu)
Vertikalusis svyravimas ir santykis (bėgimo judesio „atšokimo“ laipsnis ir sąnaudų ir naudos ryšys su žingsnio ilgiu) Taip (su suderinamu priedu)
Kontakto su žeme laikas ir pusiausvyra (parodo, kiek laiko bėgant jūsų koja yra ant žemės, o ne pakilusi virš žemės, ir leidžia patikrinti bėgimo simetriją) Taip (su suderinamu priedu)
Žingsnio ilgis (realiuoju laiku) Taip (su suderinamu priedu)
Kadencija (realus žingsnių skaičius per minutę) Taip
Bėgimo galia Taip
GRADE-ADJUSTED PACE Taip
Efektyvumo būklė (po 6–20 min. bėgimo šis rodiklis palygina jūsų būseną realiuoju laiku su vidutiniu fizinio pasirengimo lygiu) Taip
Laktato slenkstis (taškas, kuriame raumenys pradede greitai nuvargti, nustatomas įvertinant tempą ir širdies dažnį). Taip (su suderinamu priedu)
Bėgimo treniruotės Taip
Lenktynių prognozės Taip
Galima naudoti žingsniamatį Taip
RUN/WALK/STAND DETECTION Taip
Golfo funkcijos
Atstumas iki F/M/B (atstumas iki žaliosios zonos priekio, vidurio ir galo) Taip
Atstumas iki „Layup“ smūgių ir staigių posūkių Taip
Matuoja smūgio atstumą (apskaičiuoja tikslų smūgio atstumą iš bet kurios aikštelės vietos) Rankinis
Skaitmeninė rezultatų kortelė Taip
Statistikos stebėjimas (smūgiai, patai per raundą, smūgiai žaliojoje zonoje ir žaidimo aikštelėje) Taip
GARMIN AUTOSHOT™ Taip
Automatiniai „CourseView“ naujiniai Taip
Žaliosios zonos rodinys ir rankinis smeigtuko nustatymas Taip
Kliūtys ir aikštelės taikiniai Taip
Apvalus laikmatis / matuoklis Taip
Suderinamas su automatiniu lazdų stebėjimu (reikalingas priedas) Taip
Turnyro teisinė informacija Taip
Lauko pramogų funkcijos
Galimi lauko pramogų profiliai Žygiai pėsčiomis, Laipiojimas patalpose, Boulderingas, Laipiojimas uolomis, Slidinėjimas, Snieglenčių sportas, Snieglenčių sportas ne paruoštomis trasomis, Lygumų slidinėjimas klasikiniu stiliumi, Slidinėjimas ne paruoštomis trasomis, Irklavimas stovint, Irklavimas, Baidarių sportas, Banglenčių sportas, Medžioklė, Aitvaravimas, Burlenčių sportas, Žygiai sniegbačiais, Žvejyba, Jodinėjimas žirgais, Tenisas, Taktiniai užsiėmimai, Lenktynės su kliūtimis
Navigacija nuo taško iki taško Taip
Pėdsakų trasa realiuoju laiku Taip
Atgal į pradžią Taip
„TracBack®“ Taip
„UltraTrac“ režimas Taip
Aukščio profilis Taip
Atstumas iki tikslo Taip
Barometrinių tendencijų indikatorius, įspėjantis apie audras Taip
Bėgimas trasomis ir automatinis lipimas Taip
Vertikalusis greitis Taip
Bendras pakilimas / nusileidimas Taip
Būsimos aukštumos brėžinys Taip
Suderinama su „BaseCamp™“ Taip
GPS koordinatės Taip
Sight 'N Go Taip
Vietos apskaičiavimas Taip
Projektuojamas kelio taškas Taip
Informacija apie saulę ir mėnulį Taip
XERO™ vietos Taip
„EXPEDITION GPS“ veikla Taip
Potvyniai ir atoslūgiai Taip
Potvynių ir atoslūgių funkcija Taip
Važiavimo dviračiu funkcijos
Galimi važiavimo profiliai Važiavimas dviračiu, Plento dviratis, Kalnų dviratis, Dviratis žvyro dangai, Į darbą ir atgal dviračiu, Išvyka dviračiu, Važiavimas elektriniu dviračiu , Važiavimas dviračiu patalpoje, Dviračių krosas, Triatlonas
Įspėjimai (kai pasieksite tikslus, įskaitant laiką, atstumą, širdies dažnį ar kalorijas, bus suaktyvintas signalas) Taip
Aikštelės Taip
MTB sudėtingumas ir sklandumas Taip
Dviračio ratas ir rato maksimali galia (naudojant galios jutiklį) Taip
Lenktyniavimas pagal veiklą Taip
GFS (galios funkcinis slenkstis) Taip
Suderinamas su „Vector ™“ (galios matuoklis) Taip
Suderinamas su galios matuokliu Taip
Važiavimo dviračiu dinamika Taip
Suderinamas su „VARIA™“ radaru (į galą nukreiptu radaru) Taip
Suderinamas su „VARIA™“ žibintais Taip
Greičio ir kadencijos jutiklio palaikymas (su jutikliu) Taip
Plaukimo funkcijos
Galimi plaukimo profiliai Plaukimas baseine, plaukimas atvirame vandenyje
Plaukimo atvirame vandens telkinyje metrika (atstumas, tempas, mostų skaičius / dažnis, mosto nuotolis, plaukimo efektyvumas (SWOLF), kalorijos) Taip
Plaukimo baseine metrika (ilgis, atstumas, tempas, mostų skaičius, plaukimo efektyvumas (SWOLF), kalorijos) Taip
Mosto tipo aptikimas (laisvuoju stiliumi, nugara, krūtine, peteliške) (tik plaukiant baseine) Taip
Treniruočių įrašai (tik plaukiant baseine) Taip
Pagrindinis poilsio laikmatis (nuo 0)(tik baseine) Taip
Kartoti poilsio laikmatį Taip
Automatinis poilsis (tik baseine) Taip
Įspėjimai apie laiką ir atstumą Taip
Atgalinio skaičiavimo pradžia Taip
Plaukimo baseine treniruotės Taip
Povandeninis riešinis širdies dažnio matuoklis Taip
Širdies dažnis iš išorinio ŠDM (realiojo laiko statistika poilsio metu, intervalų ir sesijų statistika poilsio metu ir automatinis širdies dažnio atsisiuntimas po plaukimo) Taip
Vaikų aktyvumo stebėjimo funkcijos
„Toe-to-Toe™“ iššūkiai Taip (pasirinktinė „Connect IQ“ programa)
Prisijungtas prie ryšio
Išmaniojo treniruoklio valdiklis Taip
Garantija
Garantija 24 mėn.
010-02805-02

Charakteristikos

Spalva
Ruda
Dydis
50 mm
Laikrodžio tipas
Išmanusis laikrodis
WiFi
Nėra
LTE
Nėra
NFC
Yra
GPS
Yra
Korpuso forma
Apvali
Prekės tipas
Išmanusis laikrodis
Modelis
Instinct 2X Solar

Atsiliepimai

Кlientų atsiliepimų kol kas nėra.

Rašyti atsiliepimą

Garmin Instinct 2X Solar - Tactical Edition 50mm Coyote Tan, Silicone, GPS išmanusis laikrodis

Garmin Instinct 2X Solar - Tactical Edition – šis drąsaus dizaino išmanusis GPS laikrodis yra pakankamai tvirtas, kad neatsiliktų nuo jūsų, be to, jame yra taktinės funkcijos – šviesos diodų (LED) žibintuvėlis ir įkrovimas saulės energija, padėsiantys nesustoti.

- Įvykdykite užduotį visiškai su neribota baterijos veikimo trukme, kai nustatomas saulės energija įkraunamo išmaniojo laikrodžio režimas.
- Specialiosios taktinės funkcijos, tokios kaip suderinamumas su naktinio matymo prietaisais, ir ne tik.
- Karinio standarto tvirtumas, kad jūsų nesustabdytų niekas.
- Sutemus integruotas LED žibintuvėlis nesustoti.
- Treniruokitės, kaip jums patinka, su integruotomis sporto programomis ant jūsų riešo.
- Supraskite savo kūną geriau stebėdami sveikatą ištisą parą.

Rašyti atsiliepimą