Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo
Polar Grit X Pro, Nordic Copper, M-L - išmanusis laikrodis kaina
  • Polar Grit X Pro, Nordic Copper, M-L - išmanusis laikrodis kaina
  • Polar Grit X Pro, Nordic Copper, M-L - išmanusis laikrodis pigiau
  • Polar Grit X Pro, Nordic Copper, M-L - išmanusis laikrodis internetu
  • Polar Grit X Pro, Nordic Copper, M-L - išmanusis laikrodis garantija
  • Polar Grit X Pro, Nordic Copper, M-L - išmanusis laikrodis kaune

Polar Grit X Pro, Nordic Copper, M-L - išmanusis laikrodis

654.43 €
Su PVM
Kiekis
Prekė išparduota. Teiraukitės.

Polar Grit X Pro - sukurtas karinio lygio patvarumui su safyro stiklu ir itin ilgu akumuliatoriaus veikimo laiku. „Polar Grit X Pro“ aprūpina Jus naujais naršymo įrankiais, visada veikiančiomis lauko funkcijomis ir geriausiais „Polar“ treniruočių sprendimais, kad galėtumėte vykti visur, kur Jus veda Jūsų širdis.

Patvarumas
Kai esate ten, turite žinoti, kad Jūsų įranga niekada Jūsų nenuvils. Sukūrėme laikrodį, kuris drąsiai eis šalia bet kokioje situacijoje.

Safyro stiklas, pasiruošę susidurti su viskuo
Tvirtas, atsparus įbrėžimams, aukščiausios kokybės safyras yra vienas stipriausių natūralių skaidrių mineralų žemėje.

Precision Prime™ OHR technologija
„Polar Precision Prime™“ jutiklio suliejimo technologija stebi Jūsų širdies ritmą nuo riešo. Ši naujovė sujungia optinį širdies ritmo matavimą su kitomis jutiklių technologijomis, kad būtų išvengta judesio artefaktų, kurie gali sutrikdyti širdies ritmo signalą ir pateikti nepatikimus rodmenis.

Navigacija
Pamatykite ir darykite tai, ką matė ar padarė tik nedaugelis žmonių, visada įsitikinę, kad galite žengti dar vieną žingsnį naudodami įrankius, kuriais galite pasitikėti, kad nuvestumėte ir sugrįžtumėte.

Pasaulinės palydovinės navigacijos sistemos
Pagalbinis GPS greitesnis nustatymo laikas: palaiko GPS, GLONASS, Galileo ir QZSS palydovines sistemas, kad galėtumėte treniruotis naudodami geriausią padėties nustatymo patirtį bet kurioje pasaulio vietoje.

Lauko prietaisų skydeliai
Visada įjungta, niekada nekyla abejonių. Visiškai nauji prietaisų skydeliai suteikia greitą prieigą prie visos svarbios informacijos, kurios Jums reikia norint geriau planuoti savo nuotykius, kad ir kur nuspręstumėte vykti.

Dizainas
Gimė Šiaurės šalyse. Įkvėptas tamsių žiemų, užšalusių peizažų, kalnų grandinių ir begalinių atokiausių, šiauriausių planetos regionų miškų.

Treniruotės ir atsigavimas
Lauke yra puiki treniruočių aikštelė. Tai gali būti sunku, reikalaujanti ir varginanti, todėl atsigavimas yra raktas į tai, kad sugrįžtume stipresni ir geriau pasiruošę nei vakar.

Miegas
Geras nakties poilsis yra pagrindas, kuriuo galėsite ilsėtis kitas 24 valandas. Suprasti, kaip miegate ir kaip gerai Jūsų kūnas gali nurimti per naktį, labai svarbu, kad galėtumėte pasirinkti optimalius ateities dienos sprendimus.

Treniruočių testai, tęskite treniruotes.
Maksimaliai padidinkite savo treniruotes ir atsigavimą naudodami „Polar“ treniruočių testus. Pasiekite visus duomenis, kurių Jums reikia, kad patikrintumėte savo kūno būklę, apskaičiuotumėte savo našumą, stebėtumėte progresą ir pritaikytumėte savo treniruočių zonas.



Techniniai duomenys:

Ekrano plotis (mm): 47mm
Laikrodžio korpuso dydis (mm): 47 × 47 × 13 mm
Svoris: Apie 79 g (47g be apyrankės)
Ekrano medžiaga: Safyro stiklas
Ekrano raiška: 240 × 240
Bluetooth: Yra
Ekrano tipas: MIP
Standartinė korpuso apsauga: WR100
Precision Prime: Yra
Akselerometras: Yra
Barometras: Yra
Magnetometro kompasas : Taip
Baterija: Li-Pol, 346mAh
Baterijos veikimo trukmė: iki 40 val. mokymo režimas, iki 168 val. laikrodžio režimas
GPS: Yra
Glonass: Yra
Galileo: Yra
QZSS: Yra
NFC: Nėra
Garantija fiziniams asmenims: 24 mėn.
90085775

Charakteristikos

Spalva
Juoda
Dydis
47mm
Laikrodžio tipas
Išmanusis laikrodis
WiFi
Nėra
LTE
Nėra
NFC
Nėra
GPS
Yra
Korpuso forma
Apvali
Prekės tipas
Išmanusis laikrodis
Modelis
Grit X Pro

Atsiliepimai

Rašyti atsiliepimą

Polar Grit X Pro, Nordic Copper, M-L - išmanusis laikrodis

Polar Grit X Pro - sukurtas karinio lygio ilgaamžiškumui su safyro stiklu ir itin ilga baterija, aprūpinta naujais navigacijos įrankiais, visada veikiančiomis lauko funkcijomis ir geriausiais „Polar“ mokymo sprendimais.

Patvarumas
Kai esate ten, turite žinoti, kad Jūsų įranga niekada Jūsų nenuvils. Sukūrėme laikrodį, kuris drąsiai eis šalia bet kokioje situacijoje.

Rašyti atsiliepimą