• Sumažinta kaina
  • Nauja
  • - 2.50 €

Xiaomi Mi Body Composition Scale S400 išmaniosios svarstyklės, baltos

22.49 €
24.99 €
Su PVM
Kiekis
Prekė išparduota. Teiraukitės.

Xiaomi Mi Body Composition Scale S400 - kūno sudėties svarstyklės atlieka tikslius bioelektrinio impedanso matavimus ir analizuoja iki 25 sveikatos rodiklių. Jos naudoja technologiją, leidžiančią tiksliai išmatuoti riebalus, raumenų masę ir vandenį. Duomenys lyginami su DEXA standartu, todėl užtikrinamas patikimumas. Svarstyklės, skirtos visos šeimos sveikatai stebėti.

Ar Jūsų kūnas sveikas? Tiesiog užlipkite ant svarstyklių, kad sužinotumėte.
Fizinę sveikatą lemia kūno riebalų procentas ir raumenų masė. Xiaomi Body Composition Scale S400 gali tiksliai išmatuoti kūno duomenis ir pateikti išsamią jūsų fizinės būklės analizę, nustatyti „paslėptus veiksnius“, prisidedančius prie nutukimo rizikos, kad padėtų moksliškai valdyti Jūsų kūno formas ir sveikatą.

Dviejų dažnių bioelektrinės varžos matavimas. Naujas tikslumo lygis.
Naudojant aukšto ir žemo dviejų dažnių kintamąsias sroves, kad prasiskverbtų į ląstelių membranas, galima tiksliai išmatuoti tarpląstelinių ir tarpląstelinių skysčių elektrinės varžos vertes, kad būtų galima užfiksuoti fizinius duomenis, tokius kaip kūno riebalai, vandens kiekis ir raumenų masė.

Žemas dažnis 50 kHz
Išmatuokite tarpląstelinį skystį. Išmatuokite vandens kiekį kraujyje ir audinių skysčiuose.

Aukštas dažnis 250 kHz
Išmatuokite tarpląstelinį skystį. Išmatuokite raumenų, riebalų, kaulų ir organų ląstelių komponentus.

Pagrindiniai duomenys, palyginti su pramonės aukso standartu. Profesionalus ir tikslus kūno riebalų matavimas.
DEXA yra plačiai pripažintas kaip auksinis pramonės standartas kūno sudėties matavimui. Kuo koreliacijos koeficientas artimesnis 1, tuo tikslesni matavimo duomenys. Lyginant su DEXA, Xiaomi Body Composition Scale S400 gali pasigirti pagrindinių duomenų, tokių kaip kūno riebalų procentas ir riebalų masė, koreliacijos koeficientas ≥ 0,93, o tai užtikrina tikslesnius ir patikimesnius duomenis.

Išanalizuokite 25 kūno sudėties rodiklius. Visiškai kontroliuokite savo sveikatą.
Vienintelis matavimas gali sudaryti 25 kūno sudėties rodiklių analizės ataskaitą, įvertinančią kūno sudėtį, įskaitant kūno riebalus, raumenų masę, vandens kiekį, baltymus ir kaulų mineralų tankį. Jis taip pat įvertina visceralinį riebalų kiekį ir nustato paslėptą nutukimo riziką. Gaukite išsamią savo sveikatos būklės analizę, kad galėtumėte greitai ir lengvai nustatyti bet kokius pokyčius.

Stebėkite daugiau šeimos narių sveikatą. Kad visa šeima būtų sveika.
Su riebalų matavimo algoritmu, kurį galima sukalibruoti jauniems žmonėms, svarstyklės tinka visiems šeimos nariams. Tėvai gali greitai įvertinti savo vaikų sveikatos būklę ir pakoreguoti savo mitybos bei mankštos grafikus, kad įsitikintų, jog jie palaiko sveiką svorį ir kūno riebalų kiekį bei išvengia su nutukimu susijusios rizikos. Išsaugokite informaciją iki 36 šeimos narių. Galima naudoti nuo 6 iki 80 metų žmonėms.

Statinis širdies ritmo stebėjimas. Sutelkite dėmesį į sveiką širdį.
Aukštas arba žemas širdies susitraukimų dažnis gali būti sveikatos problemos požymis. Xiaomi Body Composition Scale S400 leidžia stebėti širdies ritmą naudojant statinį širdies ritmo stebėjimą. Stebėti širdies sveikatą dar niekada nebuvo taip patogiau.

Keli svėrimo režimai. Vienos svarstyklės, daugiau funkcijų.
Greitai perjunkite režimus naudodami Mi Home / Xiaomi Home programėlę į „Svėrimas su kūdikiu“ arba „Pusiausvyros testavimas“, „Lankytojo matavimas“ ir leiskite svečiams pasisverti.

Tikslus ir stabilus, ilgesnis akumuliatoriaus veikimo laikas.
Didelio skersmens elektrodų padas padidina kontaktinio laidumo efektyvumą, kad būtų galima atlikti tikslesnius matavimus. Didesnis neslystantis paviršius užtikrina stabilumą, kad svarstyklės neapvirstų. Naudojant bateriją, kurią reikia keisti tik kas šešis mėnesius, visa šeima gali mėgautis geresne naudotojo patirtimi ilgiau.

Daugiau interaktyvaus ekrano. Peržiūrėkite pagrindinius duomenis iš karto.
Kad būtų patogiau, kūno riebalai, širdies ritmas ir baterijos įkrovos lygis rodomi tiesiai ant svarstyklių. Bet kuriuo metu atidarykite Mi Home / Xiaomi Home programėlę, kad peržiūrėtumėte išsamias ataskaitas ir geriau suprastumėte savo sveikatos būklę.

Prisijunkite prie Bluetooth, kad galėtumėte automatiškai sinchronizuoti
Svarstyklės gali būti suporuotos ir prijungtos prie Jūsų telefono per Bluetooth. Matavimo duomenys bus automatiškai išsaugomi ir įkeliami, kad būtų patogu bet kada peržiūrėti programėlėje.

Techninė charakteristika:

Modelis: BHR7793GL

Parodymų ekranas: Paslėptas LED

Matavimo vienetai: kg/lb

Minimalus svoris: 100 g

Svorio diapazonas: 100 g ~ 150 kg

Duomenų perdavimas: Bluetooth 5.0 BLE

Maitinimo šaltinis: 3 x AAA tipo baterijos

Baterijų veikimo laikas: iki 180 dienų

Darbinė temperatūra: 0°C ~ 40°C

Papildomos funkcijos: bioelektrinės varžos analizė, 13 duomenų tipų analizė, tiksli BIA sistema, kūno pusiausvyros įvertinimas, palaiko iki 16 žmonių duomenis, svečio režimas.

Suderinamumas: Android 8.0 ir naujesnės versijos, iOS 12 ir naujesnės versijos.

Korpuso medžiaga: grūdintas stiklas, ABS plastikas.

Matmenys: 300 x 300 x 24.5 mm

Svoris: 1.45 kg

Spalva: Balta

Garantija: 24 mėn.

BHR7793GL

Charakteristikos

Spalva
Balta
Prekės tipas
Svarstyklės

Atsiliepimai

Rašyti atsiliepimą

Xiaomi Mi Body Composition Scale S400 išmaniosios svarstyklės, baltos

Xiaomi Mi Body Composition Scale S400 - kūno sudėties svarstyklės atlieka tikslius bioelektrinio impedanso matavimus ir analizuoja iki 25 sveikatos rodiklių. Jos naudoja technologiją, leidžiančią tiksliai išmatuoti riebalus, raumenų masę ir vandenį. Duomenys lyginami su DEXA standartu, todėl užtikrinamas patikimumas. Svarstyklės, skirtos visos šeimos sveikatai stebėti.

Rašyti atsiliepimą