Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo
BroadLink Smart Plug (WiFi) - išmanusis kištukas / lizdas kaina
  • BroadLink Smart Plug (WiFi) - išmanusis kištukas / lizdas kaina
  • BroadLink Smart Plug (WiFi) - išmanusis kištukas / lizdas pigiau
  • BroadLink Smart Plug (WiFi) - išmanusis kištukas / lizdas internetu
  • BroadLink Smart Plug (WiFi) - išmanusis kištukas / lizdas išsimokėtinai
  • BroadLink Smart Plug (WiFi) - išmanusis kištukas / lizdas pigiai
  • BroadLink Smart Plug (WiFi) - išmanusis kištukas / lizdas lizingu
  • BroadLink Smart Plug (WiFi) - išmanusis kištukas / lizdas kaune
  • BroadLink Smart Plug (WiFi) - išmanusis kištukas / lizdas atsiliepimai
  • BroadLink Smart Plug (WiFi) - išmanusis kištukas / lizdas garantija
  • BroadLink Smart Plug (WiFi) - išmanusis kištukas / lizdas greitai
  • BroadLink Smart Plug (WiFi) - išmanusis kištukas / lizdas epirkimas.lt
  • BroadLink Smart Plug (WiFi) - išmanusis kištukas / lizdas etopas.lt

BroadLink Smart Plug (WiFi) - išmanusis kištukas / lizdas

17.99 €
Su PVM
Kiekis
Prekė išparduota. Teiraukitės.

BroadLink Smart Plug (WiFi) - suderinamas su programėlėmis ir pagalbininkais, pvz., Amazon Alexa, Broadlink, Google Assistant ir IFTTT, todėl prijungtus įrenginius galite valdyti nuotoliniu būdu naudodami savo išmanųjį telefoną arba balso komandas. Gaminys pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, o jo modulinė konstrukcija užtikrina saugų naudojimą.

Valdykite įrenginius balsu
Jums nebereikia keltis nuo patogios kėdės, kad įjungtumėte šviesą, įjungtumėte ventiliatorių ar paleistumėte kavos virimo aparatą! Tiesiog suporuokite „Broadlink“ prijungtus išmaniuosius lizdus su „Google“ arba „Alexa“ balso asistentu. Kai tai padarysite, tiesiog išduokite atitinkamą komandą ir stebėkite, kaip Jūsų namuose esantys prietaisai prisitaikys prie Jūsų!

Visos svarbiausios funkcijos visada yra po ranka
Ar kada nors pamiršote išjungti šviesą prieš eidami į vakarėlį? Nežinote, ar Jūsų kavos aparatas išjungtas? O gal norite kelias valandas įjungti oro kondicionierių, kol esate darbe, kad galėtumėte grįžti namo į maloniai vėsinantį butą?Nesvarbu, kur esate – naudodami „Broadlink“ galite nuotoliniu būdu valdyti savo įrenginius namuose, biure, kavinėje ar net atostogaudami užsienyje.

Patogiai valdykite išmanųjį apšvietimą
BroadLink Smart Plug puikiai tinka valdyti išmanųjį apšvietimą. Vos keliais gerai parinktais žodžiais galite pritaikyti jį pagal savo poreikius ir įpročius. Išvyksta ilgų atostogų? Pasakykite savo padėjėjui, kad saugotų Jūsų butą! Pavyzdžiui, „Alexa“ gali karts nuo karto automatiškai įjungti ir išjungti apšvietimą, imituodama namų ūkio narių buvimą ir atgrasydama nuo galimų įsilaužėlių.

Papildomas Jūsų pritaikytas foninis apšvietimas
Dėl ko išmanusis BroadLink Smart Plug puikiai tinka, pavyzdžiui, koridoriuje, vonios kambaryje, virtuvėje ar vaiko kambaryje? Įrenginys aprūpintas švelniu foniniu apšvietimu, kurio intensyvumą galite patogiai reguliuoti naudodami programėlę arba balso komandas. Šis unikalus prietaisas apšvies kelią sutemus ir išvengs suklupimo ar net kritimo. Jums nebereikia vaikščioti po butą tamsoje ar įjungti pagrindinės šviesos ir rizikuoti pažadinti likusius šeimos narius!

Susikurkite Jums puikiai tinkantį tvarkaraštį
Tai dar ne Jūsų galimybių pabaiga! Naudodami BroadLink Smart Plug galite sukurti išsamius savo įrenginių tvarkaraščius. Pasirūpinkite, kad šviesos įsijungtų automatiškai, kai grįšite iš darbo, ir išjunkite jas, kai einate miegoti. Kalėdos artėja? Užprogramuokite savo Kalėdų eglutės lemputes, kad jie pradėtų šviesti saulei nusileidus.

Taupykite elektros energiją ir pinigus
Norite sumažinti energijos suvartojimą savo namuose ir išvengti didelių sąskaitų už elektrą? „Broadlink“ programa leidžia nustatyti maksimalų tam tikrų įrenginių laiko limitą. Ką tai reiškia praktiškai? Pavyzdžiui, galite priversti išmanųjį šildytuvą, prijungtą prie BroadLink Smart Plug, automatiškai išsijungti po 2 valandų naudojimo. Taip galėsite lengvai palaikyti optimalią temperatūrą patalpoje ir sutaupyti elektros energijos!

Išmanūs namai
Ar svajojate apie tai, kad šviesa automatiškai įsijungtų vos įėjus į namus ar išlipus iš lovos? Naudojant Broadlink tai taip pat įmanoma! BroadLink Smart Plug yra suderinamas su IFTTT, todėl galite sukurti daugybę išmaniųjų scenų naudodami papildomus įrenginius ir jutiklius, kuriuos galima įsigyti atskirai.

Saugumas ir patikimumas specialiai Jums
Būkite saugūs naudoti. BroadLink Smart Plug atitinka JAV FCC, US ETL, CE ir kitus standartus, kaip sertifikuotas. Gaminys praėjo daugybę griežtų kokybės testų, išsiskiria ilgu tarnavimo laiku ir gali atlaikyti iki 15A apkrovą. Modulinė konstrukcija garantuoja jo patikimumą ir saugumą – kiekvienas įrenginio komponentas buvo nepriklausomai išbandytas gamybos etape.



Specifikacijos:

Modelis: SP4L-EU

Nominali srovė: 16A

Nominali įtampa: AC 100-250V 50/60Hz

Suderinamumas: Android 4.1 ar naujesnės versijos sistemos iOS 9.0 arba naujesnė versija)

Belaidis ryšys: Wi-Fi 802.11 b/g/n (2.4GHz)

Naktinė šviesa: taip

Šviesi šviesa: balta

Šviesos spalvos temperatūra: 5000-6500K

Matmenys: 54.7x76.6x100.6mm

Spalva: balta

Garantija fiziniam asmeniui: 24 mėn.

Garantija juridiniam asmeniui: 12 mėn.

SP4L-EU

Charakteristikos

Prekės tipas
Namų įranga

Atsiliepimai

Кlientų atsiliepimų kol kas nėra.

Rašyti atsiliepimą

BroadLink Smart Plug (WiFi) - išmanusis kištukas / lizdas

BroadLink Smart Plug (WiFi) - suderinamas su programėlėmis ir pagalbininkais, pvz., Amazon Alexa, Broadlink, Google Assistant ir IFTTT, todėl prijungtus įrenginius galite valdyti nuotoliniu būdu naudodami savo išmanųjį telefoną arba balso komandas. Gaminys pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, o jo modulinė konstrukcija užtikrina saugų naudojimą.

Rašyti atsiliepimą