Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo
  • Sumažinta kaina
  • - 3.44 €

Sonoff SwitchMan Smart Wall Switch M5-1C-86 - išmanusis sieninis jungiklis

17.30 €
20.74 €
Su PVM
Kiekis
Prekė išparduota. Teiraukitės.

Sonoff SwitchMan Smart Wall Switch M5-1C-86 - galimas apšvietimo valdymas mechaniniu mygtuku, išmaniuoju įrenginiu su Ewelink programėle arba balsu, susiejus su valdymo balsu asistentu. Išmaniuoju telefonu su eWeLink programėle galima patogiai valdyti visus Sonoff įrenginius. Patogu patikrinti, kokie prietaisai ar apšvietimo grandinės įjungtos, valdyti apšvietimą net ir esant toli nuo namų. Apšvietimas įsijungia ir išsijungia tiesiog paspaudus mygtuką. Kiekvienas mygtukas turi LED indikatorių, kuris gali būti įjungtas, kad lengva būtų surasti jungiklį tamsoje, arba išjungtas, jei norite tamsos. Indikatoriaus ryškumas taip pat gali būti reguliuojamas pagal vartotojo poreikį. Išmanieji M5 serijos jungikliai gali būti susiejami su valdymo balsu asistentais Alexa, Google Home, Alice ir kt. Susiejus - apšvietimą namie bus galima valdyti tiesiog balso komandomis. M5 serijos išmaniuosius jungiklius galima belaidžiu būdu susieti su kitais išmaniaisiais Sonoff įrenginiais. Puikiai tinka didesnei patalpai, patogiam koridorių, laiptinių valdymui. Nereikalinga sudėtinga elektros instaliacija.

Specifikacijos:

Maks. apkrova: 10A/2200W
Įtampa: 100-240V AC 50/60Hz
LED apkrova: 300W/220V, 150W/110V
Kanalų skaičius: 1
„Wi-Fi“: IEEE 802.11 b/g/n 2.4GHz (2400MHz – 2483.5MHz)
Korpusas: PC V0
Darbinė drėgmė: 5–95 % RH, nesikondensuojantis
Darbinė temperatūra: –10°C ~ 40°C
Montavimo būdas: montavimas varžtais
Spalva: tamsiai pilka
Matmenys: 86x86x41 mm
Svoris: 127 g
Garantija: 24 mėn.

M5-1C-86

Charakteristikos

Spalva
Tamsiai pilka
Prekės tipas
Namų įranga

Atsiliepimai

Rašyti atsiliepimą

Sonoff SwitchMan Smart Wall Switch M5-1C-86 - išmanusis sieninis jungiklis

Sonoff SwitchMan Smart Wall Switch M5-1C-86 - galimas apšvietimo valdymas mechaniniu mygtuku, išmaniuoju įrenginiu su Ewelink programėle arba balsu, susiejus su valdymo balsu asistentu. Išmaniuoju telefonu su eWeLink programėle galima patogiai valdyti visus Sonoff įrenginius. Patogu patikrinti, kokie prietaisai ar apšvietimo grandinės įjungtos, valdyti apšvietimą net ir esant toli nuo namų. Apšvietimas įsijungia ir išsijungia tiesiog paspaudus mygtuką. Kiekvienas mygtukas turi LED indikatorių, kuris gali būti įjungtas, kad lengva būtų surasti jungiklį tamsoje, arba išjungtas, jei norite tamsos. Indikatoriaus ryškumas taip pat gali būti reguliuojamas pagal vartotojo poreikį.

Rašyti atsiliepimą