• Sumažinta kaina
  • - 3.13 €

Baseus Rapid Series 3-in-1 1.5m 20W USB-C to Lightning, USB-C, microUSB - kombinuotas kabelis, juodas

9.35 €
12.48 €
Su PVM
Kiekis
Prekė išparduota. Teiraukitės.

Baseus Rapid Series - yra praktiškas kabelis, leidžiantis vienu metu įkrauti iki 3 įrenginių. Dėl „Lightning“, USB-C ir „micro USB“ jungtimis jis suderinamas su visų rūšių įranga – nuo ​​naujausių išmaniųjų telefonų iki smulkios buitinės technikos. Kabelis palaiko greitą 20 W įkrovimą, todėl leidžia greitai įkrauti ir perduoti duomenis iki 480 MB/s greičiu. Patvarus ir universalus.

Sutaupykite laiko
Kabelis leidžia greitai įkrauti Apple 8 ar naujesnės versijos išmaniuosius telefonus naudojant 20W PD įkroviklį. Pasirinkę šį sprendimą, savo iPhone įkrausite iki 60% vos per 30 minučių! Tai puikus laiko taupymas. Taip pat laidu galite įkrauti telefonus su 3A USB-C įvestimi ir įrenginius su 2A mikro USB įvestimi. Priedas taip pat palaiko 18W PD greitąjį įkrovimą.

Įkraukite iki 3 įrenginių vienu metu
Nebereikia laukti, kol vienas įrenginys bus įkrautas, kad būtų galima prijungti kitą. „Baseus 3-in-1“ kabelis vienu metu gali maitinti iki 3 įrenginių. Patogiai įkraukite savo iPhone, Xiaomi, Samsung ar kitą išmanųjį telefoną naudodami USB-C įvestį, taip pat išorinę bateriją ar nedidelę lemputę su mikro USB prievadu – panaudojimas beveik neribotas. Šis praktiškas priedas suteiks Jums patogumo ir sutaupys laiko.

Suteikia Jūsų įrangos saugumą
Kabelis turi pažangų lustą, kuris yra atsakingas už jo saugumą ir efektyvumą. Jis atpažįsta įrenginius, palaikančius greitą įkrovimą, ir reguliuoja prijungtų įrenginių įtampą bei srovę. Tokiu būdu jis užtikrina neprilygstamą našumą. Kabelis akimirksniu įkraus telefoną ir apsaugos jį nuo perkrovimo.

Greitai nukopijuokite failus
Naudodami kabelį taip pat galite greitai perkelti failus iš vieno įrenginio į kitą. Kabelio siūlomas duomenų perdavimo greitis yra iki 480 MB/s. Dėl to galėsite greitai nukopijuoti nuotraukas ar vaizdo įrašus iš savo telefono į kompiuterį. Jums nebereikia laukti ilgą laiką, kol failai bus perkelti – naudojant Baseus laidą tai užtruks vos kelias akimirkas.

Neįtikėtinas patvarumas
Gaminys pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, kurios suteikia jam neįtikėtiną ilgaamžiškumą. 5 variniai laidininkai garantuoja greitą įkrovimą ir patikimą duomenų perdavimą. Pintas, nailoninis apvalkalas itin patvarus. Jo dėka kabelis išsiskiria lankstumu ir atsparumu lenkimui, braižymui ir net lūžimui. Gaminio saugojimą ir transportavimą palengvina specialus Velcro užsegimas – jo dėka pamiršite erzinančius raizginius ir netvarką.

Techninės savybės:

Prekės kodas: CAMLT-SC01

Įvestis: USB-C

Išvestis: Micro USB + Lightning + USB-C

Duomenų perdavimo greitis (tik „Lightning“ jungtis): IP/480MB/s

Galia: PD 20W, suderinama su PD 18W

Ilgis: 1.5m

Spalva: juoda

Garantija: 12 mėn.

CAMLT-SC01

Charakteristikos

Spalva
Juoda
Ilgis (m)
1.5
Pirmos jungties tipas
USB C
Antros jungties tipas
Kelių tipų
Prekės tipas
Jungtys ir kabeliai

Atsiliepimai

Кlientų atsiliepimų kol kas nėra.

Rašyti atsiliepimą

Baseus Rapid Series 3-in-1 1.5m 20W USB-C to Lightning, USB-C, microUSB - kombinuotas kabelis, juodas

Baseus Rapid Series - yra praktiškas kabelis, leidžiantis vienu metu įkrauti iki 3 įrenginių. Dėl „Lightning“, USB-C ir „micro USB“ jungtimis jis suderinamas su visų rūšių įranga – nuo ​​naujausių išmaniųjų telefonų iki smulkios buitinės technikos. Kabelis palaiko greitą 20 W įkrovimą, todėl leidžia greitai įkrauti ir perduoti duomenis iki 480 MB/s greičiu. Patvarus ir universalus.

Rašyti atsiliepimą