Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo
  • Sumažinta kaina
  • - 11.00 €

Ugreen LP362 Car Headrest Mount for Phone or Tablet - automobilinis greito fiksavimo laikiklis, juodas

9.98 €
20.98 €
Su PVM
Kiekis
Yra Kauno parduotuvėje. Pristatymas 0-3 d.d.

UGREEN LP362 - automobilinis telefono ar planšetinio kompiuterio laikiklis puikiai tinka ilgoms kelionėms, pavyzdžiui, galite jį prikabinti prie galvos atramos ir patogiai žiūrėti filmus, žaisti žaidimus ar įjungti vaikams animacinį filmą. Be to, laikiklio apačioje yra išpjova, kad galėtumėte tuo pačiu metu lengvai įkrauti telefoną ir prijungti ausines.

Parengta bet kokioms sąlygoms
Dėl tvirto dizaino laikiklis tvirtai laiko Jūsų telefoną ar planšetą, kad nereikėtų jaudintis dėl jo kritimo. Be to, UGREEN LP362 yra paruoštas visoms kelio sąlygoms. Jūsų įrenginys nenukris dėl staigaus stabdymo, važiavimo duobėtu keliu ar smūgio dėl greičio.

Lengvas montavimas
Laikiklio montavimas yra labai paprastas. Jums nereikia jokių papildomų įrenginių. Tiesiog pritvirtinkite laikiklį prie galvos atramos ir viskas. Galite būti ramūs, kad Jūsų telefonas neiškris.

Platus suderinamumas
Laikiklis suderinamas su daugeliu automobilio galvos atramų, kurių matmenys yra 140–170 mm. Be to, laikiklis pasisuka 360°, todėl montuoti telefoną ar planšetą ir žiūrėti vaizdo įrašus galite vertikaliai arba horizontaliai. UGREEN LP362 yra suderinamas su visais telefonais ir plančetiniais kompiuteriais, kurių ekrano dydis yra 4.7–12.9".

Dėmesys detalėms
Rankena pagaminta iš aukštos kokybės PC, ABS ir aliuminio medžiagų. Be to, visos dalys, kurios liečiasi su Jūsų telefonu ar automobilio galvos atrama, buvo padengtos silikonu ir guma, kad nesubraižytų paviršiaus ir neduotų telefonui slysti.

Specifikacija:

Modelis: LP362

Tipas: Automobilinis

Automobilių galvos atramų matmenys: 140-170 mm

Paskirtis: išmaniajam telefonui ir planšetei

Suderinamas su: 4.7-12.9'' įstrižainės įrenginiais

Laikiklio tvirtinimas: prie galvos atlošo

Įrenginio tvirtinimas: greitas fiksavimas

Svoris (su pakuote): 216 g

Medžiagos: PC + ABS + aliuminio lydinys

Spalva: juoda

Garantija fiziniams asmenims: 24 mėn.

Garantija juridiniams asmenims: 12 mėn.

80627
1 Vienetas

Charakteristikos

Spalva
Juoda
Belaidis įkrovimas
Nėra
Medžiaga
Metalas ir plastikas
Laikiklio tipas
Automobilinis
Laikiklio tvirtinimas
Prie galvos atlošo
Įrenginio tvirtinimas
Greitas fiksavimas
Laikiklio paskirtis
Telefonui ir planšetui
Prekės tipas
Laikikliai

Atsiliepimai

Кlientų atsiliepimų kol kas nėra.

Rašyti atsiliepimą

Ugreen LP362 Car Headrest Mount for Phone or Tablet - automobilinis greito fiksavimo laikiklis, juodas

UGREEN LP362  - automobilio laikiklis puikiai tinka ilgoms kelionėms, pavyzdžiui, galite jį prikabinti prie galvos atramos ir patogiai žiūrėti filmus, žaisti žaidimus ar įjungti vaikams animacinį filmą. Be to, laikiklio apačioje yra išpjova, kad galėtumėte tuo pačiu metu lengvai įkrauti telefoną ir prijungti ausines.

Rašyti atsiliepimą