Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo
  • Sumažinta kaina
  • Nauja
  • - 16.16 €

Ezviz EL3 Smart Security Wall-Light Camera - lauko šviestuvas su kamera

106.01 €
122.17 €
Su PVM
Kiekis
Pristatymas 1-3 d.d.

Ezviz EL3 Smart Security Wall-Light Camera - novatoriška pažangios apsaugos kameros ir sumaniai reguliuojamo sieninio šviestuvo derinys kuris yra paruoštas atnaujinti Jūsų kiemą, garažą ar priekines duris. Kai dienos šviesa virsta mėnulio šviesa, Ezviz EL3 gali sukurti malonų aplinkos apšvietimą pagal Jūsų pageidavimus, tuo pačiu apsaugodamas Jūsų turtą, naudodamas dirbtinio intelekto aptikimo funkciją – įspėja apie judančius žmones ir transporto priemones Jūsų aptikimo zonoje ir atpažįsta valstybinį numerį, jei kas nors pastatys automobilį Jums priklausančioje vietoje.

Apšvietimas pagal poreikį
Visada galite pasitikėti, kad Ezviz EL3 visiškai apšvies tamsią erdvę su 780 liumenų šviesa. Nuo gerai apšviesto tako, pasitinkančio Jus namuose, iki ramaus kiemo jaukiam kino vakarui, galite reguliuoti ryškumą ir spalvų temperatūrą, kad šviesa puikiai atitiktų Jūsų nuotaiką.

Lankstūs ir automatiniai būdai apšviesti namus
Naudojant Ezviz EL3 nebereikia lipti nuo patogios sofos norint paspausti fizinį jungiklį. Tiesiog naudokite savo mobilųjį telefoną sieniniam šviestuvui valdyti arba nustatykite laiko tvarkaraščius, kad jis veiktų savarankiškai. Kas geriau? Jis gali sumaniai apšviesti Jūsų kelią namo, kai aptinka artėjantį žmogų arba atvažiuojantį automobilį.

Matykite plačiau ir aiškiau, su išplėstu matymu
Ezviz EL3 pateikia stulbinančius 2K vaizdus tiek arti, tiek toli. Be to, praplečia vaizdą, kurį paprastai gali suteikti Jūsų fiksuota kamera – ji gali pasukti akutę, kad gautų informaciją iš skirtingų kampų ir sumažintų akląsias zonas, taip pat galite rankiniu būdu reguliuoti sulankstomą laikiklį, kad dar labiau optimizuotumėte aprėptį.

Pamatykite, kas yra šalia, ir stebėkite jų judėjimą
Ši išmanioji kamera užtikrina, kad nepraleisite lankytojo ir žinosite, ar jie pasilieka Jūsų nuosavybėje. Pastebėjęs atvykstantį svečią, kamera įspės Jus mobiliuoju pranešimu ir pasisuks, kad asmuo būtų matomas kameroje.

Atidžiai stebėkite atvažiuojančius automobilius
Nerimaujate dėl neteisėtų įrašų, kai esate toli nuo namų? Nesijaudink! Ezviz EL3 veikia kaip Jūsų asmeninis transporto priemonės sargas. Ji gali atpažinti transporto priemones, sekti jų judesius ir net nuskaityti valstybinius numerius su momentiniais įspėjimais. Kad būtų patogiau, galite užregistruoti savo automobilį, kad išvengtumėte nereikalingų pranešimų.

Žiūrėkite toliau naktį naudodami spalvotą naktinį matymą
Įjungus įmontuotus prožektorius, Ezviz EL3 užtikrina toli siekiantį spalvotą naktinį matymą, kad būtų atkurtos ryškios Jūsų namų aplinkos detalės net esant prastam apšvietimui.

Pastovus veikimas, kurį palaiko „Wi-Fi 6“
Ezviz EL3 naudoja „Wi-Fi 6“, kad būtų užtikrintas sklandus ryšys su Jūsų namų „Wi-Fi“ su minimaliu atsako uždelsimu. Taip pat galite rinktis iš dviejų juostų „Wi-Fi“ parinkčių, kad pasiektumėte geresnį ryšį, kad būtų užtikrintas stabilus ryšys, nepaisant didelių perdavimo atstumų ar sienų tarp jų – su tuo gali susidurti daugelis lauko „Wi-Fi“ kamerų.

Dvigubi įspėjimai ginti savo turtą
Ezviz EL3 tarnauja ir kaip kamera, ir kaip galinga signalizacijos sistema vienoje komplektacijoje. Kai aptinka neteisėto patekimo požymius, ji automatiškai įjungia intensyvią 92 decibelų sireną ir tuo pat metu mirksi akinančiais prožektoriais, kad atgrasytų įsibrovėlį.

Kalbėkitės su lankytojais taip, lyg būtumėte ten
Išgirskite ir kalbėkite su bet kuo prie lauko durų bakstelėdami išmanųjį telefoną! Ezviz EL3 yra su integruotu mikrofonu ir garsiakalbiu, kad galėtumėte be vargo pasveikinti savo lankytojus arba atstumti nekviestus svečius bet kuriuo metu ir bet kur.

Sukurta taip, kad tarnautų
Ezviz EL3 turi oro sąlygoms atsparų korpusą, kuris pasižymi dideliu atsparumu dulkėms ir vandeniui. Paprasčiau tariant, ji užtikrina ilgalaikę apsaugą net ir atšiauriausiomis oro sąlygomis.

Itin didelės, saugios saugojimo galimybės, kuriomis galite pasitikėti
Galite apsaugoti įrašytus vaizdo įrašus vietinėje iki 512 GB talpos „microSD“ kortelėje arba užsiprenumeruoti „EZVIZ CloudPlay“, kad gautumėte visiškai užšifruotą saugyklą debesyje.

Patobulintas žiūrėjimas naudojant mažesnius vaizdo failus
Palyginti su vyraujančia H.264 vaizdo glaudinimo technologija, H.265 sukuria sklandesnę žiūrėjimo patirtį. Tuo tarpu Jums nereikės jaudintis, kad dideli vaizdo failai užima per daug vietos saugykloje – H.265 technologija sumažina jų dydį iki 50 %.



Techninė charakteristika:

LED: SMD LED

Ryškumas: 780LM(+/-10%), reguliuojamas ryškumas

Spalvos temperatūra: 3000K-5700K, reguliuojama spalvos temperatūra

Šviesos kampas: horizontas 180°, vertikalus 140°

Vaizdo raiška: 3MP (2048*1536)

Kameros žiūrėjimo kampas: 130° (įstrižainė), 99° (horizontalus), 71° (vertikalus)

IR diapazonas: 15 m

Kadrų skaičius: Maks. 15 kadrų per sekundę; savaime prisitaiko perduodant tinklą

Vaizdo formatas: H.265 / H.264

Garso įvestis: integruotas įvairiakryptis mikrofonas

Garso išvestis: integruotas garsiakalbis

Garso kokybė: triukšmo slopinimas

Išmanusis aliarmas:  AI žmogaus aptikimas, transporto priemonės aptikimas, transporto priemonės valstybinio numerio atpažinimas

Belaidis: 2,4 GHz ir 5 GHz Wi-Fi 6

Darbinė temperatūra: nuo -30°C iki 50°C , drėgmė 95% arba mažesnė (nekondensuojanti)

Galia: 100V-240V

Saugykla: palaiko microSD kortelę (iki 512 GB)

Energijos sąnaudos: 25W

Komplektacija: Ezviz EL3 apsaugos kamera x1, gręžimo šablonas x1, L formos veržliaraktis x1, sieninis laikiklis x1, varžtas x1, sagtis x1, varžtų komplektas x1

Suderinamumas: Google Assistant, Amazon Alexa

Atsparumas oro sąlygoms: IP65 atsparumas

Matmenys: 60 × 136 × 229.7 mm

Svoris: 1.74 kg (su pakuote)

Garantija: 24 mėn.

CSEL33WFL28MM
5 Prekės

Charakteristikos

Raiška
3MP
Spalva
Pilka
Prekės tipas
Stebėjimo kamera
Modelis
CS-EL3
Įkraunama baterija
Nėra

Atsiliepimai

Rašyti atsiliepimą

Ezviz EL3 Smart Security Wall-Light Camera - lauko šviestuvas su kamera

Ezviz EL3 Smart Security Wall-Light Camera - novatoriška pažangios apsaugos kameros ir sumaniai reguliuojamo sieninio šviestuvo derinys kuris yra paruoštas atnaujinti Jūsų kiemą, garažą ar priekines duris. Kai dienos šviesa virsta mėnulio šviesa, Ezviz EL3 gali sukurti malonų aplinkos apšvietimą pagal Jūsų pageidavimus, tuo pačiu apsaugodamas Jūsų turtą, naudodamas dirbtinio intelekto aptikimo funkciją – įspėja apie judančius žmones ir transporto priemones Jūsų aptikimo zonoje ir atpažįsta valstybinį numerį, jei kas nors pastatys automobilį Jums priklausančioje vietoje.

Rašyti atsiliepimą