Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo
  • Sumažinta kaina
  • - 2.48 €

Sonoff Smart LED Strip Lights L3 Pro, RGBIC, L3-5M-P - išmani LED juosta

24.90 €
27.38 €
Su PVM
Kiekis
Pristatymas 1-3 d.d.

Sonoff Smart LED Strip Lights L3-5M-P - turi 150 šviesos diodus ir siūlo iki 44 išmaniųjų scenų. Todėl jį sėkmingai naudosite daug kartų. Taip pat galite reguliuoti spalvų temperatūrą ir ryškumą, taip pat palaiko sinchronizavimą su muzika. Be to, jis veikia su balso asistentais. Sonoff Smart LED Strip Lights L3-5M-P naudoja RGBIC foninį apšvietimą, o tai reiškia, kad kiekvienas šviesos diodas palaiko IC valdymą. Tai leidžia jiems vienu metu švytėti skirtingomis spalvomis. Priešingai, standartinis RGB foninis apšvietimas leidžia per visą juostos ilgį rodyti tik vieną spalvą. Sonoff Smart LED Strip Lights L3-5M-P turi įmontuotą didelio jautrumo mikrofoną. Tai leidžia sinchronizuoti įrenginį su muzika. Viskas, ką Jums reikia padaryti, tai įjungti muzikos režimą. Naudojimas nesukels Jums jokių problemų. Įrenginys veikia su balso padėjėjais, tokiais kaip „Amazon Alexa“, „Google Assistant“ ir „SmartThings“. Tik naudodami tinkamą komandą galite pakeisti sceną, nustatyti ryškumą arba spalvų temperatūrą. Be to, LED juostą taip pat galite valdyti naudodami eWeLink programėlę arba jungiklį. Jos ilgį taip pat galite reguliuoti pagal savo poreikius – tiesiog atkirpkite žirklėmis. Be to, jis išsiskiria patvaria konstrukcija. Juosta buvo padengta apsauginiu sluoksniu, todėl yra atspari drėgmei. Išmanioji LED juosta gali būti maitinama iš tinklo įkroviklio, maitinimo bloko ar nešiojamojo kompiuterio. Pridedamas USB-C laidas, skirtas prijungti LED juostą prie įrenginio.

Techninės specifikacijos:

Įėjimo įtampa: DC 5V
IP klasė: IP54
Spalvos temperatūra: 2500–6500K
LED kiekis: 150 LED/m
LED juostos ilgis: 5 m
Darbinė temperatūra: -10°C ~ 40°C
Išvestis: DC 5V 2A Maks. galia: 10W
Wi-Fi: IEEE 802.11b 2.4G >
Garantija: 24 mėn.

L3-5M-P
5 Prekės

Charakteristikos

Spalva
Balta
Prekės tipas
Apšvietimas

Atsiliepimai

Rašyti atsiliepimą

Sonoff Smart LED Strip Lights L3 Pro, RGBIC, L3-5M-P - išmani LED juosta

Sonoff Smart LED Strip Lights L3-5M-P - turi 150 šviesos diodus ir siūlo iki 44 išmaniųjų scenų. Todėl jį sėkmingai naudosite daug kartų. Taip pat galite reguliuoti spalvų temperatūrą ir ryškumą, taip pat palaiko sinchronizavimą su muzika. Be to, jis veikia su balso asistentais.Sonoff Smart LED Strip Lights L3-5M-P naudoja RGBIC foninį apšvietimą, o tai reiškia, kad kiekvienas šviesos diodas palaiko IC valdymą. Tai leidžia jiems vienu metu švytėti skirtingomis spalvomis. Priešingai, standartinis RGB foninis apšvietimas leidžia per visą juostos ilgį rodyti tik vieną spalvą. Sonoff Smart LED Strip Lights L3-5M-P turi įmontuotą didelio jautrumo mikrofoną.

Rašyti atsiliepimą