Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo
  • Sumažinta kaina
  • - 69.22 €

Yeelight Arwen Ceiling Light 550S 50W, 3500lm, 2700-6500K, 555mm, LED išmanusis lubinis šviestuvas

121.82 €
191.04 €
Su PVM
Kiekis
Prekė išparduota. Teiraukitės.

Yeelight Arwen Ceiling Light 550S - leidžia sukurti nuostabią atmosferą bet kokiai progai. Laisvai reguliuokite ryškumą, spalvų temperatūrą ir net šviesos spalvą, kad atitiktų Jūsų poreikius. Sukurkite unikalią atmosferą naudodami RGB lubų apšvietimą, kuriuo galite reguliuoti šviesą pagal savo nuotaiką. Įrengta papildoma LED šviesa, nukreipta į lubas, skleidžia spalvingą švytėjimą, kuris suteikia Jūsų interjerui puošnumo. Pasinaudokite kelių budų nuotolinio valdymo apšvietimo pranašumais. Kuo dar jis išsiskiria? Ypač paprastu, greitu montavimu ir elegantišku, tačiau praktišku dizainu.

Pritaikykite apšvietimą
Prietaisas leidžia beveik laisvai keisti įvairius apšvietimo parametrus. Galite pasirinkti iš 16 milijonų spalvų, reguliuoti šviesos ryškumą, taip pat jos spalvų temperatūrą 2700-6500K. Turėdami tiek daug galimybių, gali tinkamai pritaikyti lempos veikimą pagal savo lūkesčius. Pritaikykite sau apšvietimą, kai dirbate, švelniai švytinčią, kai atsipalaiduojate, jaukią, paslaptingą atmosferą romantiškam vakarui.

Valdykite Yeelight Arwen naudodami išmanųjį padėjėją Šviestuvas suderinamas su „Google Assistant“, „Apple HomeKit“, „Samsung SmartThings“ ir „Amazon Alexa“. Suporuokite šį lubų šviestuvą su pasirinkta sistema, kad galėtumėte valdyti apšvietimą nuotoliniu būdu - balsu ar programėle. Kad būtų patogiau valdyti „Arwen S" serijos įrenginius, taip pat galima naudoti specialų "Yeelight" nuotolinio valdymo pultą ir išmanųjį jungiklį "Smart Dimmer".

Puikus spalvų atkūrimasLubų šviestuvą dar labiau išskiria aukštas spalvų perteikimo indeksas Ra 90. Tai reiškia, kad objektai, žiūrimi "Arwen S" lempos šviesoje, atrodo beveik tokie patys kaip natūralaus apšvietimo. Dėl to pamatysite viską gražiomis ir ryškiomis spalvomis. Su šiuo šviestuvu pamiršite apie tamsią, niūrią aplinką!

Mėnesiena Jūsų miegamajameĮdomi funkcija, palaikoma "Arwen S" serijos įrenginių, yra mėnulio šviesos režimas. Jis išsiskiria itin mažu skleidžiamos šviesos ryškumu, kuris idealiai tinka nakčiai. Tokiu būdu šviestuvas suteikia švelnų, saugų akims apšvietimą, skatinantį poilsį ir ramybę. Jei nemėgstate miegoti visiškoje tamsoje, ši mėnulio šviesos imitacija gali būti puikus sprendimas Jūsų poreikiams

Dizainas, kuris Jus džiugins
555 mm skersmuo idealiai tinka 25-35 m2 interjerui. Dėl klasikinio, elegantiško dizaino "Yeelight ArwenS" serijos lempos yra puikus priedas prie bet kokio interjero dizaino. Papildomas gaminių privalumas yra kompaktiška konstrukcija, neleidžianti patekti į vidų mažiems vabzdžiams ar dulkėms. Tai žymiai palengvina prietaisų švarumą.

Techninės specifikacijos:

Šviesos srautas: 3500 lm, reguliuojamas

Spalvos temperatūra: 2700K-6500K

Vardinė galia: 50 W

Budėjimo režimu: ≤ 0.8 W

Galios koeficientas: 0.9

CRI: Ra 90

Saugumo klasė: IP20

Energijos vartojimo efektyvumas: A iki A++

Numatytasis tarnavimo laikas: 25000 val.

Keičiamas šviesos šaltinis: ne

Išėjimo trumpojo jungimo apsauga: yra

Belaidis ryšys WLAN IEEE 802.11 b / g / n 2.4GHz, „Bluetooth 4.2 BLE

Valdymas balsu: yra

Įtampa: 220–240 V ~ 50/60 Hz

Palaikomos platformos: Android 4.4 (arba naujesnė) ir „iOS 9.0“ (arba naujesnė)

Komplektacija: lempa x1, tvirtinimo plokštė x1, savisriegis varžtas x2 + išsipletčiantys vamzdeliai x2, varžtai x2, valdymo pultas x1.

Spalva: balta

Darbinė temperatūra: -10°C - 40°C

Darbinė drėgmė: RH 0 - 85% 

Matmenys: Ø 555 x 99.1 mm

Svoris: 3.1 kg

Garantija fiziniams asmenims: 24 mėn.

Garantija juridiniams asmenims: 12 mėn.

YLXD013-A

Charakteristikos

Spalva
Balta
Prekės tipas
Apšvietimas

Atsiliepimai

Кlientų atsiliepimų kol kas nėra.

Rašyti atsiliepimą

Yeelight Arwen Ceiling Light 550S 50W, 3500lm, 2700-6500K, 555mm, LED išmanusis lubinis šviestuvas

Yeelight Arwen lubų šviestuvas 550S serijos

Jis leidžia sukurti nuostabią atmosferą bet kokiai progai. Laisvai reguliuokite ryškumą, spalvų temperatūrą ir net šviesos spalvą, kad atitiktų Jūsų poreikius. Sukurkite unikalią atmosferą naudodami RGB lubų apšvietimą, kuriuo galite reguliuoti šviesą pagal savo nuotaiką. Įrengta papildoma LED šviesa, nukreipta į lubas, skleidžia spalvingą švytėjimą, kuris suteikia Jūsų interjerui puošnumo. Pasinaudokite nuotolinio valdymo apšvietimo pranašumais įvairiais būdais. Kuo dar jis išsiskiria, tai ypač paprastas, greitas montavimas ir elegantiškas, tačiau praktiškas dizainas.

Rašyti atsiliepimą