Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo
  • Sumažinta kaina
  • - 11.18 €

TP-Link Archer AX55 Wi-Fi 6 AX3000 Router, USB 3.0, OneMesh, Mu-Mimo - belaidis maršrutizatorius

81.81 €
92.99 €
Su PVM
Kiekis
Yra Kauno parduotuvėje. Pristatymas 0-3 d.d.

TP-Link Archer AX55 - dviejų juostų Gigabit Wi-Fi 6 maršrutizatorius su 3000 Mbps belaidžio ir 1 Gbps laidinio tinklo pralaidumu bei USB 3.0 prievadu. Palaiko OneMesh tinklo praplėtimo funkciją.

- Naujos kartos Gigabit Wi-Fi 6 sparta – 2402 Mbps 5 GHz ir 574 Mbps 2.4 GHz dažnių juostoje užtikrina sklandesnį srautinį perdavimą ir greitesnį atsisiuntimą.
- Prijunkite daugiau įrenginių – OFDMA technologija padidina pajėgumą 4 kartus, kad vienu metu būtų galima perduoti daugiau įrenginių.
- Itin mažas delsos laikas – įgalina greičiau reaguojančius žaidimus ir vaizdo pokalbius.
- Išplėsta „Wi-Fi“ aprėptis – keturios didelio našumo išorinės antenos ir „Beamforming“ technologija užtikrina stiprų ir patikimą „Wi-Fi“ ryšį Jūsų namuose.
- TP-Link HomeShield – patobulintas saugumas apsaugo nuo naujausių kibernetinių grėsmių.
- Pailgintas akumuliatoriaus veikimo laikas – tikslinis pažadinimo laikas padeda Jūsų įrenginiams palaikyti ryšį ir sunaudoti mažiau energijos.
- Suderinamas su „Alexa“ – valdykite maršruto parinktuvą balso komandomis ir padarykite savo gyvenimą protingesnį ir lengvesnį naudodami „Amazon Alexa“.



Neįtikėtinas greitis
Drastiškai pagerintas greitis leidžia transliuoti, greitai atsisiųsti ir žaisti – visa tai vienu metu. 5 GHz su 160 MHz kanalo palaikymu padvigubina pralaidumą, leidžiantį 8K vaizdo įrašą be vėlavimo.

Daugiau reagavimo
Mėgaukitės sklandžiais žaidimais, vaizdo transliacija ir tiesiogine transliacija vienu metu. OFDMA sustiprina Jūsų WiFi, leisdama keliems klientams vienu metu dalytis viena dažnių juosta, o tai sumažina delsą ir drebėjimą.

Prisijunkite daugiau nemažindami greičio
Už „Wi-Fi 6“ technologijos struktūros yra pažangus „Qualcomm“ mikroschemų rinkinys ir didelė atmintis. Mėgaukitės greitu ryšiu su minimalia delsa net ir esant didelei perdavimo apkrovai. Kiekvienas svetainės nuorodų paspaudimas ir internetinis atkūrimas nešiojamajame kompiuteryje ir telefone tiesiog reaguoja greičiau.

Patobulintas aušinimo dizainas
Jokio įkaitimo, jokių droselių. Didesnis aušintuvas ir patobulintas korpuso dizainas vėsina „WiFi 6“ sistemą ir leidžia Jūsų tinklui išlaikyti maksimalų greitį įvairesnėje aplinkoje.

Platesnė „WiFi“ aprėptis Jūsų namuose
4 didelio našumo išorinės antenos sustiprina WiFi signalą Jūsų namuose. Spindulio formavimo technologija aptinka įrenginius ir sutelkia į juos belaidžio ryšio signalo stiprumą, ypač anksčiau sunkiai pasiekiamose vietose.

USB 3.0 prievadas
Lengvai bendrinkite failus tarp tinkle esančių įrenginių, prijungę išorinį diską. Jūs galite tai padaryti savo asmenine saugykla debesyje ir saugiai pasiekti ją iš išorės.

TP-Link OneMesh™ lanksčiai kurkite visą namų belaidį ryšį su Archer AX55
Norite sukurti „Wi-Fi“ visuose namuose? „Archer AX55“ palaiko „OneMesh“, kad būtų sukurta vientisa viso namo aprėptis, išvengiama kritimų ir vėlavimo judant tarp signalų.

TP-Link HomeShield: patobulinta sauga Jūsų kasdieniams įrenginiams
Naudodami TP-Link HomeShield mėgaukitės pažangiomis saugos funkcijomis, užtikrinančiomis saugią aplinką, kuri apsaugo Jūsų šeimos ir tinklo duomenis bei privatumą.

WPA3 – naujas kibernetinio saugumo lygis
Naujausias „Wi-Fi“ saugos protokolas WPA3 suteikia naujų galimybių asmeninių tinklų kibernetiniam saugumui pagerinti. Saugesnis „Wi-Fi“ slaptažodžio saugos šifravimas ir patobulinta apsauga nuo žiaurios jėgos atakų kartu apsaugo Jūsų namų „Wi-Fi“.

Lengvas nustatymas ir naudojimas
Nesvarbu, ar Jums labiau patinka intuityvi „Tether“ programa, ar „TP-Link“ žiniatinklio sąsaja, „Archer AX55“ galite nustatyti per kelias minutes. „Tether“ programa leidžia valdyti tinklo nustatymus iš bet kurio „Android“ arba „iOS“ įrenginio.

Techninė charakteristika

Wi-Fi: Dviejų juostų Wi-Fi 6 technologija

Antenų skaičius: 4

Antenų tipas: Išorinės

Wi-Fi belaidžio tinklo standartai: IEEE 802.11ax/ac/n/a 5 GHz; IEEE 802.11ax/n/b/g 2.4 GHz

Belaidžio duomenų perdavimo greitis: AX3000: 5 GHz: 2402 Mbps (802.11ax, HE160); 2.4 GHz: 574 Mbps (802.11ax)

WAN/LAN duomenų perdavimo greitis: 10/100/1000 Mbps

Procesorius: Dual-Core CPU

USB prievado palaikomi formatai: NTFS, exFAT, HFS+, FAT32

Wi-Fi šifravimas: WPA, WPA2, WPA3, WPA/WPA2-Enterprise (802.1x)

Ethernet prievadai: 1 × Gigabit WAN prievadas, 4 × Gigabit LAN prievadai

WPS/„Wi-Fi“ mygtukas: Taip

Įjungimo/išjungimo mygtukas: Taip

LED įjungimo /išjungimo mygtuko atstatymo mygtukas: Taip

Galia: 12 V ⎓ 2 A

OneMesh palaikymas: Taip

Matmenys: 261.1x134.5x41.0 mm

Garantija: 24 mėn.

ARCHERAX55
1 Vienetas

Charakteristikos

Spalva
Juoda
WiFi standartas
802.11ax (WiFi 6)
WiFi signalo dažnis
2.4 ir 5 GHz
LAN sąsaja
10, 100, 1000 Mbps
MU MIMO palaikymas
Yra
MESH palaikymas
Yra
Integruotas modemas
Nėra
USB jungtis
3.0
Prekės tipas
Maršrutizatoriai

Atsiliepimai

Кlientų atsiliepimų kol kas nėra.

Rašyti atsiliepimą

TP-Link Archer AX55 Wi-Fi 6 AX3000 Router, USB 3.0, OneMesh, Mu-Mimo - belaidis maršrutizatorius

TP-Link Archer AX55 - dviejų juostų Gigabit Wi-Fi 6 maršrutizatorius su 3000 Mbps belaidžio ir 1 Gbps laidinio tinklo pralaidumu bei USB 3.0 prievadu. Palaiko OneMesh tinklo praplėtimo funkciją.

Rašyti atsiliepimą