Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo
  • Nauja

Carlinkit CP2A Wireless Adapter Apple CarPlay, Android Auto, Black - belaidis adapteris

47.60 €
Su PVM
Kiekis
Prekė išparduota. Teiraukitės.

Carlinkit CPC200-CP2A Wireless Adapter Apple CarPlay / Android Auto - skirtas automobiliams su Apple CarPlay arba Android Auto funkcija. Jo pagalba sukursite erdvę be susipainiojusių kabelių. Be to, Carlinkit CP2A naudojama „Plug&Play“ technologija, todėl juo patogu ir paprasta naudotis. O mažas dydis leis lengvai transportuoti ir laikyti.

Jungtis be jutiklių
Carlinkit CarPlay ar Android Auto, naudodamas naują ryšio be jutiklių technologiją, suteikia belaidį greitą ir automatin ryšį, išsaugodamas originalią laidinio ryšio funkciją! Atsisveikinkite su visomis laidinio ryšio keliamomis bėdomis!

Naudojimo sąlygos
Palaiko tik originalų automobilio ekraną. Originalus automobilio ekranas turi palaikyti laidinį Apple Carplay arba Android Auto. iPhone 6 ar naujesnė versija, iOS 10 ar naujesnė versija, arba Android 11 ar naujesnė versija (belaidžiu ryšiu), Android 6.0 ar naujesnė versija (laidine jungtimi).

Mažo energijos suvartojimo atnaujinimas
Mažas energijos suvartojimas, kai modulis veikia. Generuoja mažiau šilumos ir greitai išsklaidoma šilumą. Palengvinkite CP2A stabilų ir ilgalaikį darbą, bei išvenkite didelio karščio problemos naudojant įprastus modulius.

5.8GHz+2.4GHz
Dviejų juostų belaidis perdavimas, stabilus ir nepertraukiamas. Atsparus belaidžiams trikdžiams. Didesnis perdavimo greitis, mažesnis delsimas.

Plug and Play
Tiesiog prijunkite Carlinkit CP2A Plus prie originalaus automobilio USB-C duomenų prievado, realizuokite belaidį Apple CarPlay perdavimą ir lengvai atsisveikinkite su duomenų kabeliu.

Automatinis prisijungimas
Po pirmojo prisijungimo prie CP2A per WiFi Peer-to-Peer ryšį, sekantį kartą užvedus automobilį telefonas per adapterį prisijungia automatiškai. Greita ir patogu, kad galėtumėte keliauti greičiau.

Originali garso kokybė
Carlinkit CP2A yra suderinamas su originaliu automobilio mikrofonu, todėl galite skambinti, klausytis muzikos. Naudodami balso asistentą ir kitas funkcijas, originali automobilio garso kokybė išliks ir toliau.

Mažos delsos balso sąveika
echninėmis priemonėmis dar labiau sumažinkite garso delsos problemą. Atsako greitis yra geresnis nei įprastų gaminių, todėl vartotojams suteikiama geresnė pokalbio patirtis

Nebūkite pririšti prie laido
Nebereikia prijungti kabelių ir vienu metu naudoti CarPlay, bei belaidį įkrovimą. Vairavimo patirtis dar labiau pagerėjo

Nepakitęs valdymas
Toliau veiks originalūs vairo ir medijos mygtukai.

OTA internetinis atnaujinimas
Įveskite atnaujinimo URL į mobiliojo telefono naršyklę - versiją ir fono nustatymus galite atnaujinti internete.

Techniniai duomenys

Modelis: CPC200-CP2A

Procesorius: Atmel AT91SAM9260

Wi-Fi modulis: NXP 88W8987 (automobilių klasė)

MFI: MFI 3959 / MFI 3989

WiFi dažnis: 5150-5250MHz,5725-5850MHz

Bluetooth versija: 5.2

Antena: integruota 3 dbi FPC antena

Įėjimo galia: 5V±0,2V 1.0A

Išėjimo galia: DC 5V±0,2V 1.0A

Energijos sąnaudos: 0,75 W

Prievadai: UCB-C "female" tipo vidinis prievadas, USB-A "female" vidinis prievadas

Veikimo indikacija: LED lemputė

Medžiagos: ABS, PC

Skiriamoji geba: Adaptyvi (išlaiko pradinę protokolo skiriamąją gebą)

Automobilio OS: Palaiko originaliаs automobilio su laidiniu Apple CarPlay arba Android Auto multimedijos funkcijas.

Suderinama su: iPhone 6 ar naujesnė versija, iOS 10 ar naujesnė versija, Android 11 ar naujesnė versija (belaidžiu ryšiu), Android 6.0 ar naujesnė versija (laidine jungtimi).

Kalba: Automatinis perjungimas arba rankinis perjungimas pagal automobilio kalbinę aplinką

Matmenys: 80 × 46 × 13 mm

Svoris: 30 g

Spalva: juoda

Garantija: 24 mėn.

CPC200-CP2A

Charakteristikos

Spalva
Mėlyna
Prekės tipas
Automobilių priedai

Atsiliepimai

Rašyti atsiliepimą

Carlinkit CP2A Wireless Adapter Apple CarPlay, Android Auto, Black - belaidis adapteris

Carlinkit CPC200-CP2A Wireless Adapter Apple CarPlay / Android Auto - skirtas automobiliams su Apple CarPlay arba Android Auto funkcija. Jo pagalba sukursite erdvę be susipainiojusių kabelių. Be to, Carlinkit CP2A naudojama „Plug&Play“ technologija, todėl juo patogu ir paprasta naudotis. O mažas dydis leis lengvai transportuoti ir laikyti.

Rašyti atsiliepimą