Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo
  • Nauja

Klima Smart Thermostat, Graphite Grey - išmanusis termostatas ir valdiklis

135.21 €
Su PVM
Kiekis
Yra Kauno parduotuvėje. Pristatymas 0-3 d.d.

„Klima“ - išmanusis termostatas ir valdiklis, skirtas oro kondicionieriams ir oras-oras šilumos siurbliams.

Universalus veikimas
"Klima" termostatas nepriklauso nuo gamintojo, t. y. jis suderinamas su visų gamintojų oro kondicionieriais ir šilumos siurbliais. Jis veikia su daugiau kaip dešimčia tūkstančių modelių. Vienintelis reikalavimas - kad oro kondicionierius turėtų nuotolinio valdymo pultą su ekranu. Sukurtas tam, kad sklandžiai įsilietų į bet kokius namus. Dėžutėje yra viskas ko reikia, kad galėtumėte pradėti naudotis vos per kelias minutes. Ir jokių nereikalingų priedų.

“Klima” suteikia galimybę
Taupyti elektros energiją: sutaupykite iki 31 % nuo sąskaitų naudodami energijos taupymo funkcijas. “Klima” bemat atsiperka. Pajusti maksimalų komfortą: su “Klima” , valdykite savo oro kondicionierių tiesiai iš savo telefono. Iš bet kurios pasaulio vietos. Automatizuoti klimatą: ideali temperatūra visada. “Klima” dirba Jums.

Pamirškite nuotolinio valdymo pultelį, valdykite telefonu
Atnaujinkite, redaguokite ir valdykite oro kondicionierius, oras-oras šilumos siurblius arba "Mini Splits" , nepriklausomai nuo modelio ir markės, tiesiai iš savo telefono.

Atraskite naujas funkcijas
Buvimo vietos žinojimas: naudodama vietos nustatymo funkciją "Klima" automatiškai išjungia kondicionierių, kai paskutinis žmogus išeina iš namų, ir paruošia namų klimatą pirmojo žmogaus atvykimui. Atvirų langų aptikimas: Palikote atvirą langą? "Klima" aptinka atidarytus langus ir automatiškai išjungia kondicionierių, kad nešvaistytumėte uždirbtų pinigų ir galėtumėte juos išleisti svarbiausiems dalykams. Kelių objektų valdymas: nesvarbu, ar turite vieną nuosavybę, ar visą "AirBnB" portfelį. Naudodamiesi kelių objektų valdymu galite kontroliuoti visų savo objektų klimatą iš vienos vietos - telefono ar darbastalio.

Partnerių programa
Partnerių programos dėka padidinsite pajamas iš techninės priežiūros, o Jūsų montuotojų darbo krūvis bus lengvai nuspėjamas, valdomas ir organizuotas. "Klima" stebi kondicionierių ir (arba) šilumos siurblių būklę, suteikdama tiek naudotojui, tiek montuotojui aiškią informaciją apie techninės priežiūros poreikius, suplanuotą techninę priežiūrą ar remontą. Palengvinkite klientų susisiekimą su Jumis, padidinkite savo produktyvumą ir aptarnaukite vis daugiau klientų kiekvieną mėnesį.

Įdiegite per kelias minutes
"Klima" turi viską ko reikia, kad galėtumėte ja pradėti naudotis per kelias minutes. Magnetu pritvirtinkite "Klima" prie sienos be jokio gręžimo arba tiesiog naudokite "Klima" stovą (parduodamas atskirai).

Techninės specifikacijos:

Ryšio specifikacijos: standartinis 2,4 GHz "Wifi" tinklas arba mišrus tinklas

Matmenys: 100 x 100 x 30 mm

Svoris: 220 g

Medžiaga: aukščiausios kokybės medžiagos, tokios kaip perdirbtas aliuminis ir stiklas

Komplektacija: Klima Smart Thermostat x1; maitinimo adapteris x1; USB-C laidas; JAV, JK, AUS, ES kištukai x4; sieninis laikiklis x1

Garantija fiziniams asmenims: 24 mėn.

Garantija juridiniams asmenims: 12 mėn.

klima
1 Vienetas

Charakteristikos

Spalva
Tamsiai pilka
Prekės tipas
Namų įranga

Dažnai perkama kartu

Atsiliepimai

Rašyti atsiliepimą

Klima Smart Thermostat, Graphite Grey - išmanusis termostatas ir valdiklis

„Klima Smart Thermostat“ - kuris valdydamas mobilųjį telefoną paverčia Jūsų mini skirstytuvą, oro kondicionierių ar šilumos siurblį išmaniuoju namų įrenginiu. Su „Klima“ sumažinkite energijos sąnaudas, automatizuokite namų klimatą ir pagerinkite patogumą.

Padidinkite patogumą
„Klima“ leidžia patogiai valdyti kintamosios srovės ir šilumos siurblį iš telefono.

Rašyti atsiliepimą