Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo
Samsung Galaxy Tab S9 11" 5G 128GB X716N, Graphite - planšetinis kompiuteris lizingu
  • Samsung Galaxy Tab S9 11" 5G 128GB X716N, Graphite - planšetinis kompiuteris lizingu
  • Samsung Galaxy Tab S9 11" 5G 128GB X716N, Graphite - planšetinis kompiuteris kaina
  • Samsung Galaxy Tab S9 11" 5G 128GB X716N, Graphite - planšetinis kompiuteris pigiau
  • Samsung Galaxy Tab S9 11" 5G 128GB X716N, Graphite - planšetinis kompiuteris internetu
  • Samsung Galaxy Tab S9 11" 5G 128GB X716N, Graphite - planšetinis kompiuteris išsimokėtinai
  • Samsung Galaxy Tab S9 11" 5G 128GB X716N, Graphite - planšetinis kompiuteris pigu
  • Samsung Galaxy Tab S9 11" 5G 128GB X716N, Graphite - planšetinis kompiuteris atsiliepimas
  • Samsung Galaxy Tab S9 11" 5G 128GB X716N, Graphite - planšetinis kompiuteris kaune
  • Samsung Galaxy Tab S9 11" 5G 128GB X716N, Graphite - planšetinis kompiuteris skubu
  • Samsung Galaxy Tab S9 11" 5G 128GB X716N, Graphite - planšetinis kompiuteris greitai

Samsung Galaxy Tab S9 11" 5G 128GB X716N, Graphite - planšetinis kompiuteris

976.30 €
Su PVM
Kiekis
Pristatymas 3-5 d.d.

Samsung Galaxy Tab S9  - mūsų didžiausias Dynamic AMOLED 2X ekranas. Patvaresnis nei bet kada ir atsparus vandeniui. Mūsų galingiausias S Pen. Neprilygstamas Snapdragon® 8 Gen 2 veikimas.

Trys dydžiai. Dvi gamtos–įkvėptos spalvos
Galite rinktis iš santūrios, profesionalios Graphite ir švelnios, natūralios Smėlio spalvos – abiem atvejais akcentuojamos aukščiausios kokybės detalės, o glotni smėlį primenanti apdaila suteikia rafinuotą išvaizdą.

Mėgaukitės krištolo skaidrumu ir komfortišku žiūrėjimu, naudojantis Dynamic AMOLED 2X
Nesvarbu, ar pasirinksite Galaxy Tab S9, Galaxy Tab S9+, ar Galaxy Tab S9 Ultra, kiekvienas iš jų pasiruošęs įgyvendinti Jūsų kūrybinę viziją. Visuose trijuose yra Dynamic AMOLED 2X ekranas, užtikrinantis nuostabias spalvas ir vaizdus. Be to, jis nekenkia akims, nes mažiau skleidžia mėlynos šviesos.

Vieningas dizainas. Grožis matomas detalėse
Mažiausi dalykai visuomet yra svarbiausi. Pavyzdžiui, slankios kameros dizainas ant galinės dalies – ji sukurta taip, kad elegantiškai talpintų patobulintą kameros sistemą. Netgi pertvarkėme šoninius mygtukus ir garsiakalbių išdėstymą, kad būtų geriau pažįstami.

Ryškūs atspalviai. Nuostabūs vaizdai
Didelės raiškos Dynamic AMOLED 2X ekrane viskas atrodo tikroviškai. Dėl HDR10+ patobulinto vaizdo ir sklandaus slinkimo iki 120 Hz dažniu, detalės yra ryškios ir aiškios, o juoda spalva – sodri.

Pagerinkite savo žaidimą epiniais, kinematografiškais vaizdais
Galaxy Tab S9 serija užtikrina įtraukiančią, fotorealistinę žaidimų patirtį dideliame „Tab“ ekrane, kad galėtumėte nepaliaujamai žaisti. Patirtį sustiprina įtraukiantis garsas iš „quad“ AKG garsiakalbių sistemos ir Dolby Atmos erdvinio garso.

Pirmasis vandeniui ir dulkėms atsparus Galaxy S tablet
Nes esant sunkiai dienai „Tab“ išlieka tvirtas ir patvarus. Lygaus metalo dizainas yra suderintas su mūsų tvirčiausiu Armor Aluminum rėmu, kuris pateisina savo pavadinimą ir apsaugo jūsų tablet nuo smūgių ir kritimų. O IP68 apsaugos klasė reiškia, kad tai mūsų pirmoji vandeniui ir dulkėms atspari Galaxy Tab S serija.

S Pen. Tvirtesnis, greitesnis, jautresnis
Mes perkūrėme pridedamą S Pen, kad būtų IP68 atsparus vandeniui kaip ir „Tab“. Be to, jis taip pat buvo patobulintas – padidintas rašomojo antgalio jautrumas, kad būtų mažiau atsitiktinių paspaudimų. Dėl magnetinio tvirtinimo ir dvikrypčio įkrovimo, norėdami įkrauti, tiesiog pritvirtinkite rašiklį prie įrenginio.

Pagerintas matomumas lauke su Vision Booster
Vision Booster leidžia aiškiai matyti ekraną ryškiai apšviestose vietose dėl išmaniojo lauko algoritmo, kuris nustato saulės šviesą ir jos kryptį. Įrenginiu galėsite lengvai naudotis tiek studijoje, tiek lauke, nes kontrastas ir spalvos pagerintos taip, kad vaizdas išliktų ryškus.

Naujos kartos procesorius ir neįtikėtina žaidimų vaizdų kokybė
Itin greitas Snapdragon® Gen 2, yra puikus Galaxy įrenginių procesorius, jis yra išmaniai suprojektuotas taip, kad užtikrintų geresnį veikimą ir taupytų energiją žaidžiant čempionų lygio žaidimus. Grafikos variklis užtikrina tikroviškus atspindžius ir šešėlius 3D žaidimų aplinkoje, kad žaidimai būtų įtraukiantys.

Išlikite kūrybingi kelyje su ilgai veikiančia baterija
Ilgai veikianti baterija užtikrins galimybę bet kada realizuoti kūrybines idėjas. Jame pakanka energijos, kad galėtumėte naudotis visą dieną, ir net šiek tiek atsargos, jei telefonui prireiktų daugiau. Prijunkite prie savo Samsung Galaxy išmaniojo telefono C tipo USB laidą, o įkrovimas pasirūpins visu kitu.

Išsaugokite visą savo įkvėpimą su microSD palaikymu
Pasirinkite iki 1TB vidinę atmintį, nupieškite savo meno kūrinį su GoodNotes, tuomet pasiimkite savo microSD ir dar labiau padidinkite atmintį, jeigu kartais jums prireiktų daugiau atminties dėl filmuojamų vaizdo įrašų, daromų kompozicijų, didelės raiškos nuotraukų ir kt.

Pateikite S Pen ant popieriaus su Notepaper Screen
Su Notepaper Screen rašyti yra geriau nei su rašikliu ant popieriaus. Add in S Pen — Pridėkite S Pen – geriausią piešimo įrankį, kuris patobulins jūsų paveikslą. Jis jautrus spaudimui ir pakreipimui, todėl galite tiksliai ir lengvai kurti detalius eskizus ir iliustracijas.

Pastabų rašymas tapo dar svarbesnis
Padidinkite savo produktyvumą naudodamiesi S Pen patobulintomis pastabų rašymo funkcijomis. Greitai užsirašykite naujas idėjas arba padarykite greitą diagramą, kad sudėliotumėte savo mintis. O naudodamiesi „S Pen to Text“, galite sklandžiai paversti savo rašyseną teksto įvestimi įvairiose programėlėse, pvz., Google, Messages, Maps ir kt.

Bendradarbiavimas realiuoju laiku vyksta Samsung Notes
Pasikvieskite komandos draugus į kolektyvinio naujų idėjų svarstymo sesiją, kurią palengvins S Pen ir Samsung Notes. Bendrinkite pastabas tarp Samsung Galaxy įrenginių, kad galėtumėte redaguoti turinį realiuoju laiku tiesiai programėlėje. Galite net lengvai nuskaityti kelių puslapių dokumentus ir išsaugoti juos Gallery, kad galėtumėte juos išsitraukti vaizdo skambučių metu.

Kompiuterio patirtis vienu spustelėjimu
Pritvirtinkite Book Cover Keyboard, kad lengvai perverstumėte savo darbų sąrašus. Visiškai apšviestas, su funkciniais klavišais ir jutikliniu kilimėliu, jis palaiko DeX režimą, kad galėtumėte sklandžiai naudotis kaip kompiuteriu. Priskirkite programėlių sparčiuosius klavišus, kad padidintumėte efektyvumą ir belaidžiu būdu prisijunkite prie kitų Galaxy įrenginių, kad galėtumėte sklandžiai vesti tekstą bet kuriame ekrane.

Smart Book Cover stovi pats
Paprasčiausiai reguliuodami sulankstomą Smart Book Cover rasite patogiausią padėtį, kad ir ką darytumėte. Nustatykite Galaxy Tab S9, S9+ arba S9 Ultra vertikaliai arba horizontaliai, kad galėtumėte jį pastatyti kaip eskizą ant molberto, arba žiūrėti laidas nenaudojant rankų.

Fotografuokite telefonu, bendrinkite su savo planšete
Akimirksniu perkelkite didžiulius failus iš vieno Samsung Galaxy įrenginio į kitą naudodami Quick Share. Atverkite LumaFusion ir pasinaudokite dideliu ekranu, kad galėtumėte tiksliai redaguoti, karpyti ir pridėti paskutinius akcentus.

Modernizuokite kūrybiškumą ir kelių darbų atlikimą vienu metu
Naudodamiesi Clip Studio Paint EX pieškite neprilygstamu teptuku savo tablet, o su išmaniuoju telefonu galėsite geriau atlikti daug darbų vienu metu. „Multi Control“ suteikia galimybę vilkti ir įkelti kūrybinius paveikslus iš vieno įrenginio į kitą arba akimirksniu perkelti juos iš išmaniojo telefono ir toliau redaguoti jūsų planšetėje.

Padalinkite savo ekraną. Padidinkite savo produktyvumą
Įveikite kelias užduotis vienu metu. Galite braižyti architektūrinius planus, rinktis patrauklias vaizdines priemones ir vaizdo pokalbius – visa tai viename ekrane, neuždarius lango.

Parametrai:

Ekrano dydis: 11"

Ekrano tipas: Dynamic AMOLED 2X, 120Hz, HDR10+

Ekrano raiška: 1600 x 2560 pixeliai

Ekrano apsauga: Corning Gorilla Glass

Procesorius:  Octa-core (1x3.36 GHz Cortex-X3 & 2x2.8 GHz Cortex-A715 & 2x2.8 GHz Cortex-A710 & 3x2.0 GHz Cortex-A510)

Čipsetas: Qualcomm SM8550-AB Snapdragon 8 Gen 2 (4 nm)

Vaizdo posistemė: Adreno 740

Operatyvi atmintis: 8GB

Talpa: 128GB

MicroSD palaikymas: MicroSDXC (dedikuotas lizdas)

SIM kortelių skaičius: 1

SIM kortelės tipas: Nano-SIM

Galinė kamera:

-13 MP, f/2.0, 26mm (wide), 1/3.4", 1.0µm, AF

- Vaizdo įrašymas: 4K@30/60fps, 1080p@30fps

- Kitos funkcijos: LED flash, HDR, panorama

Priekinė kamera:

- 12 MP, f/2.4, 120˚ (ultrawide)

- Kitos funkcijos: HDR

- Vaizdo įrašymas: 4K@30/60fps, 1080p@30fps

Jungtys: USB Type-C 3.2, magnetinė jungtis

3.5mm mini Jack jungtis: Nėra

Atsparumo klasė: Corning Gorilla Glass

Belaidis ryšys:

- WLAN: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6e, tri-band, Wi-Fi Direct

- Bluetooth: 5.3, A2DP, LE

- NFC: Nėra

GPS: Yra,  GPS, GLONASS, BDS, GALILEO

FM radijas: Nėra

Akumuliatorius: Li-Po 8400 mAh (neišimama)

Greitasis įkrovimas: Yra, 45W

Programinė įranga: Android 13, One UI 5.1

Matmenys: 254.3 x 165.8 x 5.9 mm

Svoris: 500 g

Garantija: 24 mėn.

SM-X716BZAAEUE
2 Prekės

Charakteristikos

Spalva
Tamsiai pilka
Ekrano įstrižainė
11"
Belaidis ryšys
WiFi + Bluetooth
Atminties talpa
128GB
Prekės tipas
Kompiuteriai planšetiniai
Modelis
Galaxy Tab S9 5G

Atsiliepimai

Rašyti atsiliepimą

Samsung Galaxy Tab S9 11" 5G 128GB X716N, Graphite - planšetinis kompiuteris

Samsung Galaxy Tab S9  - mūsų didžiausias Dynamic AMOLED 2X ekranas. Patvaresnis nei bet kada ir atsparus vandeniui. Mūsų galingiausias S Pen. Neprilygstamas Snapdragon® 8 Gen 2 veikimas.

Trys dydžiai. Dvi gamtos–įkvėptos spalvos
Galite rinktis iš santūrios, profesionalios Graphite ir švelnios, natūralios Smėlio spalvos – abiem atvejais akcentuojamos aukščiausios kokybės detalės, o glotni smėlį primenanti apdaila suteikia rafinuotą išvaizdą.

Rašyti atsiliepimą