• Nauja

Samsung Galaxy Tab S9 FE Plus 5G 12.4" 128GB SM-X616B, Gray - planšetinis kompiuteris

580.98 €
Su PVM
Kiekis
Yra Kauno parduotuvėje. Pristatymas 0-3 d.d.

Samsung Galaxy Tab S9 FE Plus - rašykite, braižykite, pieškite mėgstamoje užrašų programėlėje naudodami atnaujinto dizaino, vandeniui ir dulkėms atsparų „S Pen“ rašiklį. Dabar jis yra keturių madingų spalvų, magnetu tvirtinamas prie prietaiso galinės dalies ir atitinka jūsų stilių. „Galaxy Tab S9 FE“ ir „Tab S9 FE+“ netgi palaiko „S Pen Creator Edition“, kad atskleistumėte visą savo kūrybinį potencialą.

Ryškūs atspalviai. Nuostabūs vaizdai.
Didelės raiškos 12,4 arba 10,9 colių ekrane viskas atrodo tikroviškiau. Dėl DCI-P3 spalvų gamos ir padidinto ryškumo detalės yra ryškios ir aiškios, o spalvų gama - plati, todėl visada galėsite mėgautis įspūdinga žiūrėjimo patirtimi.

Itin sklandžiai veikianti medija
Mėgaukitės įspūdingu vaizdu, kurį užtikrina iki 90 Hz adaptyvus ekrano atnaujinimo dažnis. Nesvarbu, ar žiūrite mėgstamą serialą, ar naršote socialiniuose tinkluose, ar redaguojate naujausią vaizdo įrašą, - ekranas prisitaiko taip, kad kiekvienas judesys atrodytų sklandus ir tikroviškas.

Platus ir ryškus vaizdas net lauke su „Vision Booster“
„Vision Booster“ leidžia aiškiai matyti „Tab“ ekraną ryškiai apšviestose vietovėse, nes išmanusis lauko algoritmas, nustatantis saulės švytėjimą, keičia jo kryptį. Lengvai pereikite iš studijos į kiemą, nes kontrastas ir spalvos patobulintos taip, kad vaizdas išliktų ryškus.

Akių priežiūra Jums ir Jūsų artimiesiems
Žiūrėkite turinį, kurkite ir žaiskite, kiek tik norite, žinodami, kad ūsų akys tinkamai apsaugotos. „Galaxy Tab S9 FE“ ir „Tab S9 FE+“ ekranas sukurtas taip, kad sumažintas mėlynosios šviesos skleidimas apsaugo jūsų regėjimą ir užtikrina patogų žiūrėjimą, kol esate savo pramogų zonoje.

Kurkite ir keliaudami su ilgai veikiančia baterija
Kūrybinių idėjų nesustabdys ilgai veikianti baterija. Ji turi tiek energijos, kad galėsite ja naudotis didžiąją dienos dalį ir įkrauti telefoną jei prireiks. Prijunkite „Samsung Galaxy“ išmanųjį telefoną USB-C kabeliu, o greitasis įkrovimas pasirūpins kitais dalykais.

Padidinkite savo kūrybiškumą optimizuotame dideliame ekrane
Išlaisvinkite savo vaizduotę naudodami „Samsung Notes“ ir „GoodNotes“, optimizuotus taip, kad „S Pen“ rašiklis užtikrinta vientisą rašymo jausmą rašytumėte ant tikro popieriaus. Braižykite eskizus portretiniu režimu, redaguokite horizontaliu režimu arba atvirkščiai.

Pirmoji vandeniui ir dulkėms atspari "Galaxy S FE" planšetė
Kai diena būna sunki, skirtukas „Tab“ ir rašiklis „S Pen“ išlieka tvirti ir patvarūs. Lygus planšetinio kompiuterio dizainas suderintas su tvirtu metaliniu rėmu, apsaugo prietaisą nuo atsitiktinių smūgių. O IP68 reitingas reiškia, kad tai pirmoji mūsų istorijoje vandeniui ir dulkėms atspari „Galaxy S FE“ planšetė su rašikliu „S Pen“.

Pagreitinkite produktyvumą, padidinkite saugyklą
„Galaxy Tab S9 FE“ ir „Tab S9 FE+“, kuriuose įdiegtas našus „Exynos 1380“ mikroschemų rinkinys, sklandžiai ir greitai atlieka kelias užduotis, srautines transliacijas ar žaidžia žaidimus. Pasirinkite iki 256 GB vidinę saugyklą, tada paimkite „microSD“, kad galėtumėte pridėti daugiau saugyklos, jei prireiktų dar daugiau vietos vaizdo įrašams, kompozicijoms, didelės raiškos nuotraukoms ir dar daugiau.

Padidinkite prisijungimo galimybes su papildoma eSIM kortele
Nepraraskite ryšio keliaudami ir lengvai keiskite tinklus naudodami „Galaxy Tab S9 FE“ ir „Tab S9 FE+“ dviejų SIM kortelių funkciją. Vos keliais bakstelėjimais aktyvuokite savo eSIM ir nustatykite ją pagrindine. Keičiant įrenginius, persikelia ir jūsų eSIM kontaktai, todėl nė vienas draugas neliks nuošalyje.

„Tab“ tampa šeimos nariu
Sukurkite ir pridėkite „Samsung“ paskyros ID prie savo „Tab“ ir leiskite kitiems šeimos nariams dalytis patirtimi. Sukūrę paskyrą savo vaikui, galite nustatyti tėvų kontrolės priemones, pvz., valdyti programėles ir paslaugas, kurias jis gali pasiekti, taip pat įjungti buvimo vietos stebėjimą ir taip užtikrinti savo ramybę.

Vienu spustelėjimu įgaukite kompiuterinę patirtį
Prijunkite „Book Cover“ klaviatūrą ir lengvai pakeiskite savo darbų sąrašą. Klaviatūra turi funkcinius klavišus ir takelį, ji palaiko „DeX“ režimą, kad galėtumėte sklandžiai naudotis planšete lyg kompiuteriu. Norėdami padidinti efektyvumą, nustatykite programėlių nuorodas ir belaidžiu ryšiu prisijunkite prie kitų „Samsung Galaxy“ įrenginių, tuomet galėsite rašyti bet kuriame ekrane.



Parametrai:

Ekrano dydis:12.4 "

Ekrano tipas: IPS LCD, 90Hz

Ekrano raiška: 1600 x 2560 pixeliai

Ekrano apsauga: nėra

Procesorius: Octa-core (4x2.4 GHz Cortex-A78 & 4x2.0 GHz Cortex-A55)

Čipsetas: Exynos 1380 (5 nm)

Vaizdo posistemė: Mali-G68 MP5

Operatyvi atmintis: 8GB

Talpa: 128GB

MicroSD palaikymas: MicroSDXC (dedikuotas lizdas)

SIM kortelių skaičius: nėra

SIM kortelės tipas: Nano-SIM

Galinė kamera:

-8 MP, (wide)

-8 MP, (ultrawide)

- Vaizdo įrašymas:4K@30fps, 1080p@30fps

- Kitos funkcijos: nėra

Priekinė kamera:

- 12 MP, (ultrawide)

- Kitos funkcijos: nėra

- Vaizdo įrašymas: taip

Jungtys: USB Type-C 2.0, magnetinė jungtis

3.5mm mini Jack jungtis: Nėra

Atsparumo klasė:IP68

Belaidis ryšys:

- WLAN: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6, dual-band, Wi-Fi Direct

- Bluetooth:5.3, A2DP, LE

- NFC: Nėra

Vietos nustatymas: Yra,  GPS, GALILEO, GLONASS, BDS, QZSS

FM radijas: Nėra

Akumuliatorius: Li-Po 10090 mAh (neišimama)

Greitasis įkrovimas: Yra, 45W

Programinė įranga:Android 13, naujinasi į Android 14, One UI 6

Matmenys: 285.4 x 185.4 x 6.5 mm

Svoris: 628 g

Garantija: 24 mėn.

SM-X616BZAAEUE
1 Vienetas

Charakteristikos

Spalva
Pilka
Ekrano įstrižainė
12.4"
Atminties talpa
128GB
Prekės tipas
Kompiuteriai planšetiniai
Modelis
Galaxy Tab S9 FE Plus 5G

Atsiliepimai

Rašyti atsiliepimą

Samsung Galaxy Tab S9 FE Plus 5G 12.4" 128GB SM-X616B, Gray - planšetinis kompiuteris

Samsung Galaxy Tab S9 FE Plus - rašykite, braižykite, pieškite mėgstamoje užrašų programėlėje naudodami atnaujinto dizaino, vandeniui ir dulkėms atsparų „S Pen“ rašiklį. Dabar jis yra keturių madingų spalvų, magnetu tvirtinamas prie prietaiso galinės dalies ir atitinka jūsų stilių. „Galaxy Tab S9 FE“ ir „Tab S9 FE+“ netgi palaiko „S Pen Creator Edition“, kad atskleistumėte visą savo kūrybinį potencialą.

Rašyti atsiliepimą