Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo
  • Sumažinta kaina
  • - 42.98 €

Samsung Galaxy Z Flip4 256GB F721B, Pink Gold - išmanusis telefonas

759.00 €
801.98 €
Su PVM
Kiekis
Prekė išparduota. Teiraukitės.

Galaxy Z Flip4  - padės atskleisti kiekvieno išskirtinumą! Didelis ekranas greitai tampa kompaktišku įrenginiu, kuris telpa kišenėje, tad galite nesibaiminti, kad jis iškris. Išsirinkite vieną iš keturių spalvų ir ji tikrai derės kartu su Jūsų išvaizda – prislopinta apdaila su blizgiu metalo rėmu sukuria tobulą harmoniją tarp klasiškumo ir žaismingumo.

Visur telpantis
Era, kuomet reikia derinti savo išvaizdą prie telefono pasibaigė. Įrenginys yra mažas, tačiau galingas, net kai yra sulenktas. „Galaxy Flip4“ – tai kompaktiškas, patvarus telefonas, kurį galima laikyti bet kurioje kišenėje.

Patvarus tiek atlenktas, tiek užlenktas
Atlenktas 6,7 colio ekranas atrodo išties puikiai dėl „Ultra Thin Glass“. O jo pagerintas patvarumas apsaugo nuo dar daugiau netikėtų situacijų – įrenginys lengvai gali būti atlenkiamas 200 000 kartų.

Išties patvarus
„Galaxy Flip4“ yra pritaikytas atsparumui. Tai vienas tvirčiausių mūsų iki šiol sukurtų sulankstomų įrenginių, kuris naudoja „Corning® Gorilla® Glass Victus®+“. Lankstas yra apsaugotas tvirčiausiu „Armor Aluminum“ rėmu.

Vis dar nebijo vandens
Jaudinatės dėl atsparumo vandeniui? Tai yra pirmieji pasaulyje vandeniui atsparūs sulankstomi išmanieji telefonai. Jie be jokių problemų gali išbūti 1,5 metro gylyje iki 30 minučių.

Mėgaukitės puikiomis naktinio gyvenimo akimirkomis
Naktis tapo daug šviesesnė naudojant galinės kameros naktinės fotografijos technologiją. Fotografuojant su plataus kampo kamera detalės daug labiau išryškinamos net tamsioje aplinkoje. Šypsokitės! Naktinės fotografijos režimas naudojamas ne tik nuotraukoms daryti. Kai veiksmas tampa intensyvesnis, vaizdo įrašai išlieka sklandūs, su pagerintu optiniu vaizdo stabilizavimu ir VDIS. Galinga kadrų apdorojimo sistema „Super Night Solution“ sumažina matomą triukšmą ir tokiu būdu sukuriami nepakartojami vaizdai.

Nagi, išlankstykite juos
Pristatome „FlexCam“, lanksčią, laisvų rankų kameros patirtį. Pasinaudokite telefono lankstumu ir detaliai fotografuokite grupes, asmenukes ir filmuokite vaizdo įrašus iš įvairiausių perspektyvų – visa tai galite padaryti net naudodami populiariausias socialines programėles.

Susipažinkite su asmeninių portretų era
Neatverdami telefono darykite asmenukes naudodami galinę kamerą, o viršelio ekrane matykite išankstinę būsimos nuotraukos peržiūrą. Stebėkite save iš toli naudodami viso ekrano ieškiklį arba paspauskite ir pamatykite originalų vaizdą ir įsitikinkite, ar visi asmenys telpa į kadrą. Dėl naujų programinės įrangos atnaujinimų „Quick Shot“ gali veikti tol, kol veikimą perima „FlexCam“, taip galite fotografuoti iš įvairių kampų įrenginio nelaikydami rankose.

Dalinkitės su draugais
Dalyvaukite vaizdo pokalbyje naudodami „Google Meet“. O gal net suorganizuokite filmų vakarą ir kartu su draugais žiūrėkite aukštos kokybės vaizdo įrašus naudodami telefono tiesioginio dalijimosi funkciją. Vaizdo įrašai visiems dalyviams yra sinchronizuoti, taip galėsite realiuoju laiku stebėti visų reakcijas.

Suteikite savo profiliui įvairovės
Kurti turinį niekada nebuvo taip paprasta. „FlexCam“ suteikia galimybę išplėsti matymo lauką ir taip iš skirtingų kampų į vaizdo įrašą įtraukti tiek save, tiek draugus arba aktorius. Kai jūsų vaizdo įrašas bus paruošas premjerai, jį galite nesudėtingai įkeli į socialinius tinklus ir mėgautis jums skirtais komplimentais.

Galia jūsų kišenėje
Turėdami tokį galingą įrenginį galėsite mėgautis kiekvienu pokalbiu ilgiau. Atnaujintas 4 nm procesorius su ilgai veikiančiu 3700 mAh (įprastu) akumuliatoriumi veiks valandų valandas. Akumuliatoriaus lygiui sumažėjus, kraukite naudodami itin spartų krovimą arba naudokite „Fast Wireless Charging 2.0“, kuriam nereikia įkroviklio laido. Turėsite tiek akumuliatoriaus energijos, kad galėsite pasidalyti su draugu arba pakrauti ausines naudodami „Wireless PowerShare“.

Rodykite savo stilių kitiems
1,9 colio viršelio ekraną galima modifikuoti pagal savo poreikius – tai dar viena erdvė, kurioje galite pademonstruoti savo kūrybiškumą. Keiskite jį kaip norite naudodami vaizdo įrašus, nuotraukas arba asmeninius papildytos realybės jaustukus ir suasmeninkite laikrodžio ekraną. Turėdami šitiek kontrolės galite pavaizduoti savo dabartinę nuotaiką, matyti orų prognozes arba priderinti spalvas prie aprangos.

Žvilgtelkite, atlikite veiksmus ir eikite toliau
Jūsų kasdieniai skaitmeniniai veiksmai gali būti atliekami naudojantis viršelio ekranu. Valdykite savo įrenginį bakstelėjimais ir perbraukimais 1,9 colio viršelio ekrane. Atverkite greituosius nustatymus, atrašykite į pranešimus ir pridėkite valdiklius, kad programėles galėtumėte pasiekti vos vienu prisilietimu – jums tam visiškai neprireiks naudoti pagrindinio ekrano.

Valdykite viską savo riešo pagalba
Stebėti savo sveikatą - niekada nebuvo taip paprasta. Sekite miego informaciją ir daug daugiau nuo savo riešo su „Galaxy Watch5“.18 Kai laikrodis jus pažins, galėsite matyti savo miego rėžimą ir gauti naudingus patarimus papildomai pagerinančius miego kokybę.



Parametrai:

Ekrano dydis: 6.7"

Ekrano tipas: Foldable Dynamic AMOLED 2X, 120Hz, HDR10+, 1200 nits (peak)

Ekrano raiška: 1080 x 2640 pixels

Ekrano apsauga: Gorilla Glass Victus+

Procesorius:Octa-core (1x3.19 GHz Cortex-X2 & 3x2.75 GHz Cortex-A710 & 4x1.80 GHz Cortex-A510)

Čipsetas: Qualcomm SM8475 Snapdragon 8+ Gen 1 (4 nm)

Vaizdo posistemė: Adreno 730

Operatyvi atmintis: 8GB

Talpa: 256GB

MicroSD palaikymas: Nėra

SIM kortelių skaičius: 2

SIM kortelės tipas: Nano-SIM, eSIM

Galinės kameros:

- 12 MP, f/1.8, 24mm (wide), 1/1.76", 1.8µm, Dual Pixel PDAF, OIS

- 12 MP, f/2.2, 123˚ (ultrawide), 1.12µm

- Vaizdo įrašymas: 4K@30/60fps, 1080p@60/240fps, 720p@960fps, HDR10+

- Kitos funkcijos:LED flash, HDR, panorama

Priekinė kamera:

- 10 MP, f/2.4, 26mm (wide), 1.22µm

- Vaizdo įrašymas: 4K@30fps

- Kitos funkcijos: HDR

Jungtys: USB Type-C 2.0, OTG

3.5mm mini Jack jungtis: nėra

Atsparumo klasė: IPX8  

Belaidis ryšys:

- WLAN: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6, dual-band, Wi-Fi Direct

- Bluetooth: 5.2, A2DP, LE

- NFC: yra

GPS: yra, GPS, GLONASS, GALILEO, BDS

FM radijas: nėra

Sensoriai: Pirštų atspaudai (montuojami šone), akselerometras, giroskopas, artumas, kompasas, barometras, „Samsung Pay“ (Visa, MasterCard sertifikuota)

Akumuliatorius: Li-Ion 3700 mAh (neišimama)

Greitas įkrovimas: 25W 50% per 30 min

Greitas belaidis įkrovimas: 15W

Atgalinis belaidis įkrovimas: 4.5 W

Programinė įranga: Android 12, naujinamas į Android 13, One UI 5.1

Matmenys: Išskleistas: 165.2 x 71.9 x 6.9 mm, Sulankstytas: 84.9 x 71.9 x 15.9-17.1 mm

Svoris: 187 g

Garantija: 24 mėn.

SM-F721BZDHEUE

Charakteristikos

Spalva
Rožinė
Ekrano įstrižainė
6.7"
Atminties talpa
256GB
Prekės tipas
Išmanusis telefonas

Dažnai perkama kartu

Atsiliepimai

Rašyti atsiliepimą

Samsung Galaxy Z Flip4 256GB F721B, Pink Gold - išmanusis telefonas

Galaxy Z Flip4  - padės atskleisti kiekvieno išskirtinumą! Didelis ekranas greitai tampa kompaktišku įrenginiu, kuris telpa kišenėje, tad galite nesibaiminti, kad jis iškris. Išsirinkite vieną iš keturių spalvų ir ji tikrai derės kartu su Jūsų išvaizda – prislopinta apdaila su blizgiu metalo rėmu sukuria tobulą harmoniją tarp klasiškumo ir žaismingumo.

Visur telpantis
Era, kuomet reikia derinti savo išvaizdą prie telefono pasibaigė. Įrenginys yra mažas, tačiau galingas, net kai yra sulenktas. „Galaxy Flip4“ – tai kompaktiškas, patvarus telefonas, kurį galima laikyti bet kurioje kišenėje.

Rašyti atsiliepimą