Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo
  • Sumažinta kaina
  • - 380.67 €

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 12/256GB DS SM-S928B, Titanium Violet - išmanusis telefonas

1 321.32 €
1 701.99 €
Su PVM
Kiekis
Prekė išparduota. Teiraukitės.

"Samsung Galaxy S24 Ultra" - savo rankose, galite išlaisvinti visiškai naujus kūrybiškumo, produktyvumo ir kitų galimybių lygius – pradedant nuo svarbiausio įrenginio jūsų gyvenime – Jūsų išmaniojo telefono.

Aptakus. Stiprus. Stulbinantis
Susipažinkite su „Galaxy S24 Ultra“ – aukščiausios formos „Galaxy Ultra“ su nauja titano išore ir 6,8 colio plokščiu ekranu.Tai absoliutus dizaino stebuklas.

Apsišarvuokite titanu
Išbandykite patobulinimą – patvarų titano skydą, įmontuotą tiesiai į rėmą. Titano stiprumas dabar – Jūsų pirštų galiukuose.

Integruotas „S Pen“ rašiklis rašo visiškai naują skyrių
„Galaxy Note“ palikimas – gyvas ir puikus. Rašykite, bakstelėkite ir tiksliai naršykite pirštais naujajame plokščiame ekrane.

200MP. Užfiksuokite detales, kurios konkuruoja su realybe
Turėdamas daugiausiai megapikselių išmaniajame telefone ir dirbtinio intelekto apdorojimą, „Galaxy S24 Ultra“ nustato rinkos standartą vaizdo kokybei kiekvieną kartą paspaudus užraktą. Be to, naujasis „ProVisual“ variklis atpažįsta objektus – pagerina spalvų tonus, sumažina triukšmą ir išryškina detales.

„ProVisual“ sistema kiekvieną naktį užfiksuoja ryškias detales
„Space Zoom“ leidžia jums būti veiksmo viduryje net naktį. Dėl 1,6 karto didesnių pikselių ir platesnės „Tele OIS“, nuotraukos ir vaizdo įrašai yra ryškesni ir stabilesni, todėl net nutolę objektai yra aiškiai stulbinantys.

Mūsų kol kas galingiausias „Quad Tele“ priartinimas
Neleiskite, kad didelis atstumas Jus nuviltų. Dabar galite priartinti vaizdą 2x, 3x, 5x ir net 10x, naudodami optinį arba optinės kokybės priartinimą. Be to, nauja, galinga „Tele OIS“ yra platesnė nei anksčiau, kad stabilizuotų kadrą ir sumažintų priartinto vaizdo susiliejimą.

Skaitmeninis priartinimas uždaromas, „AI Zoom“ jį sustiprina
Nuo vaizdinių iki konkrečių vaizdų – „AI Zoom“, pagrįstas išsamiu mokymusi. Sklandžiai pereikite nuo 1x priartinimo iki 100x priartinimo, o dirbtinis intelektas sustiprins detales visuose tarpiniuose taškuose.

„Super HDR“. Dirbtinis intelektas nuo peržiūros iki paskelbimo
Su naujausiu „Super HDR“ atnaujinimu fotoaparato peržiūrose rodomas „Super HDR“ kaip ir galutinėje nuotraukoje. Galite iš karto pamatyti, kaip atrodys itin ryškios Jūsų nuotraukos ir vaizdo įrašai, dar prieš juos nufotografuodami. Be to, tai veikia net tada, kai fotografuojate su socialinės medijos programėlių fotoaparatais.

Pakeiskite dydį, retušuokite. Tiesiog taip paprastai.
Kažkas ne vietoje? Tiesiog perkelkite tai į kitą vietą. Naujos dirbtinio intelekto valdomos redagavimo parinktys leidžia išgauti norimą nuotrauką, pavyzdžiui, perkelti objektus ir išmaniai užpildyti tusčią vietą.

Tiesioginis vertimas – lengviausias būdas komunikuoti
Tiesioginio vertimo dėka dabar galite gauti vertimo žodžiu realiuoju laiku, kai kalbate telefonu. Sugriaukite kalbos barjerus kaip niekada anksčiau – net siųsdami pranešimus. Atsakykite savo kalba – jie taip pat bus išversti.

Pasirinkite tinkamą teksto toną naudodami „Pokalbių pagalba“
Sukurkite teksto žinutes su dirbtinio intelekto pagalba, kurią valdys „Pokalbių pagalba“. Dabar galite pasakyti viską, ką turite omenyje, profesionalo, artimo draugo ar tiesiog mandagiu tonu. Per kelias sekundes pereikite nuo „kaip tai pasakyti?“ iki „kodėl apie tai nepagalvojau?“.

Pasirinkite tinkamą teksto toną naudodami „Pokalbių pagalbą“
Naudodami „Pokalbių pagalbą“ suteikite savo žinutėms visiškai naują išraiškos lygmenį. Tai veikia elektroniniame pašte ir socialiniuose tinkluose, kad pokalbiai būtų greiti ir paprasti!

Akimirksniu apibendrinkite užrašus su dirbtiniu intelektu
Nesvarbu, ar rašote tekstą, ar ką nors šiaip užsirašinėjate, „Pastabų pagalba“ padės sutrumpinti jūsų užrašus. Tiesiog pradėkite rašyti, o vėliau tai bus suformuluota į aiškią, lengvai peržiūrimą santrauką. Kai ieškote senų užkrašų, naujuose viršeliuose rodomos nedidelės santraukos, kad ekranas būtų tvarkingas ir galėtumėte lengvai rasti dalykus.

Mūsų iki šiol realistiškiausias mobilusis žaidimas
Pergalė gali būti jūsų su „Galaxy“ skirtu naujajm „Snapdragon® 8 Gen 3“ modeliui. Spartesnis duomenų apdorojimas suteikia Jums galios, kurios reikia visiems norimiems žaidimams. Realiuoju laiku naudodami spindulių sekimą, kad šešėliai ir atspindžiai būtų hiperrealistiški, atsiskleiskite grafiniais efektais. Ir, spėkite ką? Beveik dvigubai padidinome „Galaxy S24 Ultra Vapor Chamber“, kad pagerintume šilumos išsklaidymą ir suteiktume sklandžią grafikos patirtį, kaip ir buvo numatyta.

Visą dieną veikianti baterija, kad galėtumėte žaisti toliau
Didelės talpos ir efektyvesnio energijos vartojimo baterija „Ultra“ suteikia papildomos gyvybės, kai tai svarbiausia – pavyzdžiui, mūšiui su valdovu, kuriam ruošiatės.

2600 nitų ekranas. Mūsų ryškiausias po saule prisitaikantis mobilusis ekranas
Mūsų labiausiai įtraukiančiame ekrane įdiegta keletas svarbių matomumo patobulinimų. „Corning® Gorilla® Armor“ sumažina atspindžius ir pagerina vaizdo aiškumą, net ir esant tiesioginiams saulės spinduliams. Be to, patobulintas „Vision Booster“ pagerina kontrastą ir spalvas, kad vaizdas būtų išskirtinis.

Greitas dalijimasis už Jūsų ekosistemos ribų
Galite naudotis ne tik „Galaxy“ telefonais. Naudokite QR kodus ir išsaugotus kontaktus, kad galėtumėte dalytis su „iOS“ naudotojais arba toli esančiais draugais ir šeimos nariais.

Užtikrinta „Knox Matrix“ funkcija
Būkite ramūs dėl mūsų neprilygstamos mobiliosios apsaugos, kurią sustiprina nepralenkiama „Knox Matrix“ kelių įrenginių apsauga. Jūsų duomenys, privatumas ir ramybė yra mūsų svarbiausias prioritetas.

Pokyčiai prasideda nuo mažų žingsnelių
Žingsnis po žingsnio judame tvarios ateities link. Tikime, kad tvarumo kelionę galima pradėti mažais pokyčiais, kurie gali turėti didelės reikšmės. Geras jausmas daryti gera.



Parametrai:

Ekrano dydis: 6.8"

Ekrano tipas: Dynamic LTPO AMOLED 2X, 120Hz, HDR10+, 2600 nits (peak)

Ekrano raiška: 1440 x 3120 pixels

Ekrano apsauga:Corning Gorilla Glass Armor

Ekrano atnaujino dažnis: 120Hz

Procesorius: 8-core (1x3.39GHz Cortex-X4 & 3x3.1GHz Cortex-A720 & 2x2.9GHz Cortex-A720 & 2x2.2GHz Cortex-A520)

Čipsetas: Qualcomm SM8650-AC Snapdragon 8 Gen 3 (4 nm)

Vaizdo posistemė: Adreno 750 (1 GHz)

Operatyvi atmintis: 12 GB

Talpa: 256 GB

MicroSD palaikymas: nėra

SIM kortelių skaičius: 2

SIM kortelės tipas: Nano-SIM

Galinės kameros:

- 200 MP, f/1.7, 24mm (wide), 1/1.3", 0.6µm, multi-directional PDAF, Laser AF, OIS

- 50 MP, f/3.4, 111mm (periscope telephoto), PDAF, OIS, 5x optical zoom

- 10 MP, f/2.4, 67mm (telephoto), 1/3.52", 1.12µm, Dual Pixel PDAF, OIS, 3x optical zoom

- 12 MP, f/2.2, 13mm, 120˚ (ultrawide), 1/2.55", 1.4µm, Dual Pixel PDAF, Super Steady video

- Vaizdo įrašymas: 8K@24/30fps, 4K@30/60/120fps, 1080p@30/60/240fps, 1080p@960fps, HDR10+, stereo sound rec., gyro-EIS

- Kitos funkcijos: LED flash, auto-HDR, panorama

 Priekinė kamera:

- 12 MP, f/2.2, 26mm (wide), Dual Pixel PDAF

- Vaizdo įrašymas:4K@30/60fps, 1080p@30fps

- Kitos funkcijos:LED flash, auto-HDR, panorama

3.5mm mini Jack jungtis: Nėra

Garsas: 32-bit/384kHz audio

Atsparumo klasė: IP68 

Belaidis ryšys:

- Wi-Fi: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6e/7, tri-band, Wi-Fi Direct

- Bluetooth:5.3, A2DP, LE

- NFC: Yra

GPS: Yra, GPS, GLONASS, BDS, GALILEO

Akumuliatorius: Li-Ion 5000 mAh (neišimama)

Greitas įkrovimas: 45W

Greitasis bevielis įkrovimas: Qi/PMA 15W

Atgalinis bevielis krovimas: 4.5W

Programinė įranga:Android 14, One UI 6.1

Matmenys:162.3 x 79 x 8.6 mm

Svoris: 232 g

Garantija fiziniams asmenims: 24 mėn.

Garantija juridiniams asmenims: 12 mėn.

SM-S928BZVGEUE

Charakteristikos

Spalva
Violetinė
Ekrano įstrižainė
6.8"
Atminties talpa
256GB
Prekės tipas
Išmanusis telefonas
Modelis
Galaxy S24 Ultra

Dažnai perkama kartu

Atsiliepimai

Rašyti atsiliepimą

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 12/256GB DS SM-S928B, Titanium Violet - išmanusis telefonas

"Samsung Galaxy S24 Ultra" - savo rankose, galite išlaisvinti visiškai naujus kūrybiškumo, produktyvumo ir kitų galimybių lygius – pradedant nuo svarbiausio įrenginio jūsų gyvenime – Jūsų išmaniojo telefono.

Aptakus. Stiprus. Stulbinantis
Susipažinkite su „Galaxy S24 Ultra“ – aukščiausios formos „Galaxy Ultra“ su nauja titano išore ir 6,8 colio plokščiu ekranu.Tai absoliutus dizaino stebuklas.

Rašyti atsiliepimą