Xiaomi Petoneer Nutri Smart FDW010 Pet Feeder - išmanusis naminių gyvūnų maisto dozatorius kaina
  • Xiaomi Petoneer Nutri Smart FDW010 Pet Feeder - išmanusis naminių gyvūnų maisto dozatorius kaina
  • Xiaomi Petoneer Nutri Smart FDW010 Pet Feeder - išmanusis naminių gyvūnų maisto dozatorius pigiau
  • Xiaomi Petoneer Nutri Smart FDW010 Pet Feeder - išmanusis naminių gyvūnų maisto dozatorius internetu
  • Xiaomi Petoneer Nutri Smart FDW010 Pet Feeder - išmanusis naminių gyvūnų maisto dozatorius išsimokėtinai
  • Xiaomi Petoneer Nutri Smart FDW010 Pet Feeder - išmanusis naminių gyvūnų maisto dozatorius pigiai
  • Xiaomi Petoneer Nutri Smart FDW010 Pet Feeder - išmanusis naminių gyvūnų maisto dozatorius lizingu
  • Xiaomi Petoneer Nutri Smart FDW010 Pet Feeder - išmanusis naminių gyvūnų maisto dozatorius kaune
  • Xiaomi Petoneer Nutri Smart FDW010 Pet Feeder - išmanusis naminių gyvūnų maisto dozatorius atsiliepimai
  • Xiaomi Petoneer Nutri Smart FDW010 Pet Feeder - išmanusis naminių gyvūnų maisto dozatorius garantija

Xiaomi Petoneer Nutri Smart FDW010 Pet Feeder - išmanusis naminių gyvūnų maisto dozatorius

66.21 €
Su PVM
Kiekis
Yra Kauno parduotuvėje. Pristatymas 0-3 d.d.

Xiaomi Petoneer Nutri Smart Pet Feeder FDW010 maisto dozatoriaus pagalba pašerkite savo šunį ar katę ir užtikrinkite sveikus mitybos įpročius. Dėl 3.7 l įrenginio talpos, Jūsų augintinis visada laiku gaus reikiamą maisto porciją. Įrenginį galima valdyti iš telefono aplikacijos. Pranešimai apie nedidelį likusį maisto kiekį užtikrins, kad niekada nepamiršite papildyti savo augintinio maisto atsargų. Paslėptas "Power Bank" lizdas leidžia prietaisui veikti ilgą laiką neprisijungus prie išorinio maitinimo šaltinio ("Power Bank" išorinė baterija įsigyjama atskirai).

Sumanus šėrimas
Speciali programa leidžia programuoti šėrimo laiką bei porcijų skaičių. Tokiu būdu galite lengvai pasirūpinti savo augintinio sveikais mitybos įpročiais - neleiskite jam persivalgyti ir įsitikinkite, kad jis nebadaus. Vos keliais paspaudimais sukurkite tinkamą augintinio maitinimo planą ir įsitikinkite, kad jis neturi nei antsvorio, nei per mažo svorio!

Pilnas valdymas
Nuo šiol galite pamatyti savo augintinio šėrimo istoriją. Maitinkite jį subalansuota mityba ir gaukite pranešimą iš programos, kai Jūsų šuo ar katė suės savo porciją. Be abejo, Jūs galite duoti savo augintiniui ėdalo neįprastu šėrimo laiku, jei Jums tai atrodo tinkama. Nerimaujate pamiršę papildyti savo augintinio ėdalo? Nesijaudinkite! Apie tai Jums primins specialūs pranešimai, siunčiami į Jūsų telefoną.

Valdymas balsu su "Amazon Alexa"
Ar ieškote papildomų galimybių nuotoliniu būdu valdyti dozatorių? "Petoneer Nutri Smart Pet Feeder" puikiai Jums tiks! Įrenginys suderinamas su "Amazon Alexa" padėjėju, todėl jį galite valdyti balso komandomis. Dabar galite pašerti savo augintinius sakydami paprastą sakinį, pvz., "ask Petoneer to feed my puppy 1 portion of food on Nutri". Gyvenimas turėtų būti paprastas - to nusipelno ir Jūsų pūkuotas augintinis!

Sumanus dizainas
Įdiegę du išmaniųjų jutiklių rinkinius, „Nutri“ gali efektyviai pateikti informaciją apie tai, kiek maisto liko ir ar jo trūksta. Šviesos diodų indikatoriai praneš, kada reikia papildyti pašaro atsargas. Rezervuaras yra sukurtas taip, kad jame neužsiblokuotų mažos maisto dalelės. Reduktorius ir mažas greitis užtikrina, kad šėrimui visada bus tinkama energija. Rotoriaus sukimosi krypties pakeitimas yra idealus užsikimšimo atveju.

Maitinimas vienu mygtuko paspaudimu
Net ir neturėdami telefono, galite patogiai pamaitinti savo augintinį. Viskas, ką Jums reikia padaryti, tai paspausti mygtuką, kad galėtumėte naudoti rankinio tiekimo parinktį. Bijote, kad Jūsų augintinis netyčia paspaus mygtuką ir suvalgys papildomą porciją? Naudokitės programoje esančia išjungimo parinktimi ir nebesijaudinkite.

Didžiulė talpa ir lengvas valymas
„Petoneer Nutri Smart Pet Feeder“ užpildomas tokiu maisto kiekiu, kad mažus šunis ir kates galėtų šerti net kelias dienas, nes didelė 3.7 l dozatoriaus talpa tai leidžia. Be to, nuimamas konteineris ir paprastas dizainas leidžia lengvai išlaikyti įrenginį švarų. Rūpintis savo pūkuotu šeimos nariu dar niekada nebuvo taip paprasta!

Vieta "Powerbank" išorinei baterijai
Nematomas lizdas įrenginio gale leidžia įdėti „powerbank“, kuris gali veikti kaip atsarginė baterija nutrūkus elektros tiekimui ("Power Bank" išorinė baterija įsigyjama atskirai). Nebeapsiribojant įprasta tinklo galia - „Petoneer Nutri“ suteikia pasirinkimo laisvę ir patikimo veikimo garantiją, net jei nutrūksta elektros energija.

Suderinamas su TUYA
„Petoneer Nutri Smart Pet Feeder“ ėdalo dozatorius veikia ant platformos TUYA. Tai reiškia, kad jis yra suderinamas su kitais produktais, kuriuose naudojama „TuyaSmart“. Siekiant suteikti Jums geriausią vartotojo patirtį, „Petoneer“ programa sukurta remiantis „Tuya“ protokolu. Tai daro dozatorių labai intuityviu, lengvai naudojamu ir dar funkcionalesniu.

Specifikacijos:

Modelis: FDW010

Talpa: 3.7 l

Minimali porcija: apie 10 g

Mygtukai: sklendės atleidimo, rankinio tiekimo

LED indikacija: maisto būsena, Wi-Fi būsena

Sąsaja: Wi-Fi

Wi-Fi diapazonas: 30 m

Nominali galia: ≤ 2W

Nominali srovė: ≤ 300mA

Maitinimo įtampa: DC 5V / 1A

Maitinimo įvestis: micro USB

Programinė įranga: „Petoneer“ telefono aplikacija, skirta vartotojams nustatyti ir valdyti dozatorių. Ją galima atsisiųsti iš „Google Play“ ir „Apple App Store“.

Komplektacija: 1x Petoneer Nutri feeder, 1x dubuo, 1x USB maitinimo blokas, 1x USB kabelis

Medžiaga: ABS

Matmenys: 230 x 246 x 352 mm

Svoris: 2 kg

Spalva: balta, pilka

Garantija fiziniams asmenims: 24 mėn.

Garantija juridiniams asmenims: 12 mėn.

PN-110008-03
2 Prekės

Charakteristikos

Spalva
Balta
Prekės tipas
Prekės šunims ir katėms

Atsiliepimai

Кlientų atsiliepimų kol kas nėra.

Rašyti atsiliepimą

Xiaomi Petoneer Nutri Smart FDW010 Pet Feeder - išmanusis naminių gyvūnų maisto dozatorius

Xiaomi Petoneer Nutri Smart Pet Feeder FDW010 maisto dozatoriaus pagalba pamaitinkite savo šunį ar katę ir užtikrinkite sveikus mitybos įpročius. Dėl 3.7 l įrenginio talpos, Jūsų augintinis visada laiku gaus reikiamą maisto porciją. Įrenginį galima valdyti iš telefono aplikacijos. Pranešimai apie nedidelį likusį maisto kiekį užtikrins, kad niekada nepamiršite papildyti savo augintinio maisto atsargų. Paslėptas "Power Bank" lizdas leidžia prietaisui veikti ilgą laiką neprisijungus prie išorinio maitinimo šaltinio ("Power Bank" išorinė baterija įsigyjama atskirai).

Rašyti atsiliepimą