Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo
  • Sumažinta kaina
  • - 11.00 €

Yeelight Motion Sensor Closet Light A60, Silver, 60cm, LED - spintelės šviestuvas su judesio jutikliu

19.98 €
30.98 €
Su PVM
Kiekis
Prekė išparduota. Teiraukitės.

Yeelight Closet Light - itin plonas spintelės LED šviestuvas su judesio jutikliu, kuri automatiškai įsijungs, kai aptiks Jūsų buvimą ir suteiks akims draugišką apšvietimą su 2700K spalvų temperatūra ir reguliuojamu ryškumu. Šis lengvai montuojamas belaidis sidarbo spalvos įrenginys yra 60 cm ilgio.

Atraskite judesio jutiklio pranašumus
Tamsoje nebereikia ieškoti įjungimo mygtukų. Šviestuvas turi įmontuotą judesio jutiklį, kurio veikimo diapazonas yra iki 4 m priekyje ir iki 2 m abiejose pusėse, maksimaliu 120° kampu. Tai užtikrina, kad spintelės šviestuvas automatiškai įjungs šviesą, kai tik aptiks Jūsų buvimą.

Užtikrinkite optimalų apšvietimą ir taupykite elektros energiją
Prietaisas turi išmanų šviesai jautrų jutiklį, kuris aptinka aplinkos sąlygas. Jei kambaryje tamsu, šviesa įsijungs, kai aptiks Jūsų buvimą. Jei kambarys šviesus, šviesa nebus įjungta ir tai leis sutaupyti elektros energijos. Taip pat bet kuriuo paros metu šviesą galite įjungti rankiniu būdu, tiesiog paspausdami ir laikydami atitinkamą mygtuką.

Regėjimui draugiška šviesa su reguliuojamu ryškumu
Šviestuvas sukuria akiai draugišką, šiltą šviesą, kurios spalvų temperatūra yra 2700 K. Tai leidžia optimaliai apšviesti bet kurį kampą. Negana to, galima reguliuoti šviesos ryškumą - tokiu būdu galite geriau ją pritaikyti savo poreikiams, lūkesčiams ar įpročiams.

Puikus Jūsų pasirinktos erdvės papildymas
Šviestuvo plotis yra tik 0.9 cm. Dėl to galite lengvai pritvirtinti jį pasirinktoje vietoje - tai neužims daug vietos. Negana to, aukštos kokybės metalo apdaila suteikia prietaisui modernumo, pramoninio charakterio - jo pagalba Jūs puikiai papildysite bet kokio interjero dekorą.

Pamirškite apie diegimo problemas
Įrenginio montavimas yra pasakiškai lengvas ir užtruksite tik kelias akimirkas. Jums nereikia jaudintis dėl laidų ar atitinkamų skylių gręžimo. Tiesiog naudokite pridedamus lipnius magnetinius laikiklius. Priklijuokite juos pasirinktoje vietoje ir tada pritvirtinkite prie jų šviestuvą. Jei reikia, galite bet kada jį pašalinti ir pasiimti su savimi visur, kur Jums reikia. Pastaba: klijų laikikliai yra vienkartiniai ir jų negalima nulupti.

Ilgas veikimo laikas - patogus įkrovimas
Jūs neturite jaudintis, kad Jūsų šviestuvas greitai suges. Yeelight Closet Light turi patvarią įkraunamą bateriją, kuri užtikrina stebėtinai ilgą veikimo laiką. Darant prielaidą, kad prietaisą naudojate saikingai, vienas įkrovimas truks apie 4–6 mėnesius! Norėdami įkrauti šviestuvą, tiesiog prijunkite jį prie maitinimo šaltinio naudodami USB-C prievadą.

Techninės specifikacijos:

Modelis: YLCG006

Spalvos temperatūra: 2700K

Ryškumas: 100lm, reguliuojamas

CRI: Ra80

Įvestis: DC 5V/1A

Įkrovimo sąsaja: USB-C (pridedamas įkrovimo kabelis)

Darbinė aplinkos temperatūra: -10° C-40° C

Darbinė aplinkos drėgmė: 0-85%RH

IP kodas: IP20

Keičiamas šviesos šaltinis: Ne

Jutiklių moduliai: Infraraudonųjų spindulių jutiklis, šviesos jutiklis

Akumuliatoriaus talpa: 2200 mAh

Aptikimo diapazonas: 0-4 m 30° kampu, 0-2 m 120° kampu

Veikimo laikas: ≥ 5h įjungimo režimu

Lempos išorinio paviršiaus temperatūra: ≤45° (plastikas)/55° C (metalas)

Baterijos tarnavimo laikas: 300 ciklų, talpa ≥80%

Svoris: 230 g

Vardinė galia: 3.6 W

Įtampa: 5V DC 0.5A

Budėjimo galia: 0.2 mA

Medžiaga: Aliuminis + plastikas

Matmenys: 600x40x9 mm

Spalva: Sidabro

Garantija fiziniams asmenims: 24 mėn.

Garantija juridiniams asmenims: 12 mėn.

YLCG006

Charakteristikos

Spalva
Sidabro
Prekės tipas
Apšvietimas

Atsiliepimai

Кlientų atsiliepimų kol kas nėra.

Rašyti atsiliepimą

Yeelight Motion Sensor Closet Light A60, Silver, 60cm, LED - spintelės šviestuvas su judesio jutikliu

Yeelight Closet Light - itin plonas spintelės LED šviestuvas su judesio jutikliu, kuri automatiškai įsijungs, kai aptiks Jūsų buvimą ir suteiks akims draugišką apšvietimą su 2700K spalvų temperatūra ir reguliuojamu ryškumu. Šis lengvai montuojamas belaidis sidarbo spalvos įrenginys yra 60 cm ilgio.

Rašyti atsiliepimą