Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo
Samsung Galaxy Z Fold5 5G 256GB F946B, Icy Blue - išmanusis telefonas kaina
  • Samsung Galaxy Z Fold5 5G 256GB F946B, Icy Blue - išmanusis telefonas kaina
  • Samsung Galaxy Z Fold5 5G 256GB F946B, Icy Blue - išmanusis telefonas pigiau
  • Samsung Galaxy Z Fold5 5G 256GB F946B, Icy Blue - išmanusis telefonas internetu
  • Samsung Galaxy Z Fold5 5G 256GB F946B, Icy Blue - išmanusis telefonas išsimokėtinai
  • Samsung Galaxy Z Fold5 5G 256GB F946B, Icy Blue - išmanusis telefonas lizingu
  • Samsung Galaxy Z Fold5 5G 256GB F946B, Icy Blue - išmanusis telefonas atsiliepimas
  • Samsung Galaxy Z Fold5 5G 256GB F946B, Icy Blue - išmanusis telefonas kaune
  • Samsung Galaxy Z Fold5 5G 256GB F946B, Icy Blue - išmanusis telefonas skubu
  • Samsung Galaxy Z Fold5 5G 256GB F946B, Icy Blue - išmanusis telefonas greitai

Samsung Galaxy Z Fold5 5G 256GB F946B, Icy Blue - išmanusis telefonas

1 680.90 €
Su PVM
Kiekis
Prekė išparduota. Teiraukitės.

Galaxy Z Fold5 5G - kompiuterio galia Jūsų kišenėje. Telefonas su išties dideliu ekranu leis jaustis kaip kino teatre. Tai gali būti puiki žaidimų konsolė arba kelių ekranų darbinis įrankis leidžiantis atlikti daug darbų vienu metu. Įrenginys pasižymi galinga, aukščiausio lygio kamera. Telefonas sulenkiamas, kad lengvai tilptų Jūsų rankose.

Neįtikėtinas 7,6 colių pagrindinis ekranas
Atlenkite ir pamatykite žadą atimantį, įtraukiantį ekraną – pasinerkite į žaidimus kaip niekada anksčiau bei naudokitės šiuo nepakartojamu ekranu, kad ir kur būtumėte – tai planšetės dydžio kompiuterio galia jūsų rankose.

Mūsų lengviausias, kol kas kompaktiškiausias „Galaxy Fold“
Fizikos dėsniai neturi jokios įtakos šiam išlygintam dizainui. „Galaxy Fold5“ pasižymi savo sulenkimo galimybėmis, o tai paverčia jį lengvai nešiojamu ir patogiu įrenginiu. Atidarykite, užverkite arba atlenkite, kad būtų reikiamas matymo kampas. Naujo dizaino „Flex“ lankstas – tai techninė inovacija, kuri yra pavaldi jūsų norams.

1750 nitai užtikrina puikų šviesumą. Net kai ekraną apšviečia tiesioginė šviesa
Daugiau nebereikės nerimauti dėl saulės šviesos, paprasčiausiai mėgaukitės visais vaizdais neįtikėtiname 7,6 colių ekrane. Dėl „Galaxy Fold5“ skleidžiamo 1750 nitų ryškumo jausitės taip, lyg būtumėte veiksmo centre.

Mėgaukitės visą dieną veikiančia baterija
Tai išties įspūdingas telefonas – jame norėsite naršyti visą laiką. Įrenginyje įmontuota didelė 4400 mAh (tipinė) dviguba baterijos sistema, kuri suteiks visą reikiamą galią. Dėl taip pat įmontuoto efektyvaus procesoriaus, įrenginys optimizuoja energiją ir ją paskirsto pagal jūsų poreikius – tai reiškia, kad vienas įkrovimas truks ilgiau negu bet kada anksčiau.

Galingi žaidimai su kol kas sparčiausiu „Snapdragon“ „Galaxy Fold“ telefone
Laimėkite visose situacijose su atnaujinta „Snapdragon® 8 Gen 2 Mobile Platform for Galaxy“ technine ir programine įranga.10 Tai itin didelio našumo procesorius, kuris užtikrins puikią žaidimų patirtį.

Keli langai. Jūsų slaptasis ginklas, leidžiantis atlikti daug darbų vienu metu
Pažangiausia „Samsung Galaxy“ išmaniojo telefono kelių užduočių atlikimo vienu metu patirtis, kuri iki šiol buvo sukurta. Galėsite viename ekrane atverti tris langus, kuriuose turėsite galimybę transliuoti vaizdą, apsipirkinėti, naršyti, žaisti ir kt. Užduočių juostoje gali būti iki dvylikos programėlių ir yra rodomos keturios, kurias dažniausiai naudojate. Jas galėsite be vargo keisti pagal mėgstamiausias. Į savo įrankių arsenalą įtraukite „S Pen“ ir tapsite dar produktyvesni.

Portabiliausias iki šiol sukurtas ir „Fold“ įrenginiams pritaikytas „S Pen“ su kompaktišku dėklu.
Atsiradus bet kokioms idėjoms griebkite „S Pen“ ir rašykite – tai darykite su neįtikėtinu tikslumu.Naudokite „Samsung Notes“, kuriame sinchronizuojami užrašai visuose jūsų įrenginiuose, arba pasirinkite jums mėgstamiausią užrašų programėlę.

50 MP išskirtinė kokybė e
Tai ne tik pažangi kamerų sistema, dėl unikalios formos ir dviejų ekranų įrenginį galite naudoti kaip mobiliąją studiją, taip pat turite galimybę priartinti vaizdą su 30 k. „Space Zoom“ funkcija. Todėl turite galimybę fotografuoti, pakartotinai filmuoti, priartinti, redaguoti taikydami kūrybinę laisvę.

„Dual Preview“ leidžia valdyti objektą
Atlenkite „Galaxy Fold5“ ir parodykite subjektui, ką matome vaizdo ieškiklyje. Tokiu būdu galite koreguokite pozą arba pataisyti šukuoseną, kad viskas atrodytų kaip įmanoma geriau.

Paverskite fotografavimo procesą esant mažam apšvietimui malonumu
Atlenkite įrenginį ir naudodami pagrindinį ekraną fotografuokite didelės raiškos naktines nuotraukas taip kaip visada norėjote – mėgaukitės įspūdinga mažo apšvietimo fotografija, kurios metu užfiksuojamos visos reikiamos spalvos ir detalės.

Paspauskite įrašyti. Kurkite prisiminimus
Su galine kamera taip pat galima filmuoti ryškius ir spalvingus vaizdo įrašus. Kad vaizdas būtų dar aiškesnis, funkcija „Auto Frame Rate“ kiekvieną akimirką nustato optimalią ekspoziciją, todėl vaizdo įrašas išlieka ryškus nuo pradžios iki pabaigos.

Daugkartinė ekspozicija. Vienas tobulas rezultatas
Atsisiųskite „Expert RAW“, kad galėtumėte fotografuoti kaip tikras profesionalas. Susipažinkite su lengvai naudojamais specialiaisiais efektais, pvz., daugkartine ekspozicija, ir apjunkite iki devynių nuotraukų į vieną meninį kūrinį. Naudojant „Flex Mode“ režimą „Galaxy Fold5“ gali būti naudojamas kaip trikojis – fotografuokite stabiliai ir nelaikydami įrenginio rankose.

Kokybiškas ir patvarus, tiek viduje, tiek išorėje
„Galaxy Fold5“ gali būti sulenkiamas ir atlenkiamas daug kartų. Užsiregistruokite „Samsung Care+“, kad apsaugote savo įrenginį nuo didesnių nelaimingų atsitikimų. „Galaxy Fold5“ yra sustiprintas su tvirtu aliuminio rėmu. „Armor Aluminum“ tai nėra tik pavadinimas – įrenginys yra apsaugomas nuo įvairios žalos. Mūsų naujasis dvigubo bėgelio lankstas yra tvirtesnis, patvaresnis ir puikiai atrodantis. Apsaugotas su aukščiausio lygio atsparumu vandeniui.

Valdykite daugiau ekranų vienu metu su „Multi control“
Mėgaukitės sklandžiu įrenginių valdymu. „Multi control“ leidžia naudoti klaviatūrą ir pelę visuose įrenginiuose pvz., „Galaxy Fold5“ ir „Galaxy Tab S9“, tokiu būdu galėsite dar lengviau kopijuoti ir įklijuoti reikiamą medžiagą. Jūsų planšetinis kompiuteris taip gali būti naudojamas kaip antras ekranas, kad darbinė aplinka taptų dar efektyvesnė.



Parametrai:

Ekrano dydis: 6.7"

Ekrano tipas:Foldable Dynamic AMOLED 2X, 120Hz, HDR10+

Ekrano raiška:1812 x 2176 pixels

Ekrano apsauga: Viršelio ekranas: Dynamic AMOLED 2X, 120Hz, Corning Gorilla Glass Victus 2, 6.2 inches, 904 x 2316 pixels, 23.1:9 ratio

Procesorius:Octa-core (1x3.36 GHz Cortex-X3 & 2x2.8 GHz Cortex-A715 & 2x2.8 GHz Cortex-A710 & 3x2.0 GHz Cortex-A510)

Čipsetas: Qualcomm SM8550-AC Snapdragon 8 Gen 2 (4 nm)

Vaizdo posistemė: Adreno 740

Operatyvi atmintis: 12GB

Talpa: 256GB

MicroSD palaikymas: Nėra

SIM kortelių skaičius: 2

SIM kortelės tipas: Nano-SIM, eSIM

Galinės kameros:

- 50 MP, f/1.8, 23mm (wide), 1.0µm, Dual Pixel PDAF, OIS

- 10 MP, f/2.4, (telephoto), PDAF, OIS, 3x optical zoom

- 12 MP, f/2.2, 123˚, 12mm (ultrawide), 1.12µm

- Vaizdo įrašymas: 8K@24fps, 4K@60fps, 1080p@60/240fps (gyro-EIS), 720p@960fps (gyro-EIS), HDR10+

- Kitos funkcijos:LED flash, HDR, panorama

Priekinė kamera:

- 4 MP, f/1.8, 26mm (wide), 2.0µm, under display

Dangtelio kamera:

-10 MP, f/2.2, 24mm (wide), 1/3", 1.22µm

- Vaizdo įrašymas: 4K@30/60fps, 1080p@30/60fps, gyro-EIS

- Kitos funkcijos: HDR

Jungtys:USB Type-C 3.2, OTG

3.5mm mini Jack jungtis: nėra

Atsparumo klasė: IPX8  

Belaidis ryšys:

- WLAN:Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6e, tri-band, Wi-Fi Direct

- Bluetooth: 5.3, A2DP, LE, aptX HD

- NFC: yra

GPS: yra, GPS, GLONASS, GALILEO, BDS

FM radijas: nėra

Sensoriai: Pirštų atspaudas (montuojamas šone), akselerometras, giroskopas, artumas, kompasas, barometras, „Bixby“ natūralios kalbos komandos ir diktavimas, „Samsung DeX“ (darbinių kompiuterių palaikymas), „Samsung Pay“ (sertifikuota „Visa“, „MasterCard“) , „Ultra Wideband“ (UWB) palaikymas

Akumuliatorius: Li-Ion 4400 mAh (neišimama)

Greitas įkrovimas: 25W 50% per 30 min

Greitas belaidis įkrovimas: 15W

Atgalinis belaidis įkrovimas: 4.5 W

Programinė įranga: Android 13, One UI 5.1.1

Matmenys: Išskleistas: 154.9 x 129.9 x 6.1 mm, Sulankstytas: 154.9 x 67.1 x 13.4 mm mm

Svoris: 253 g

Garantija: 24 mėn.

SM-F946BLBBEUE

Charakteristikos

Spalva
Mėlyna
Ekrano įstrižainė
7.6"
Atminties talpa
256GB
Prekės tipas
Išmanusis telefonas
Modelis
Galaxy Z Fold5 5G

Atsiliepimai

Rašyti atsiliepimą

Samsung Galaxy Z Fold5 5G 256GB F946B, Icy Blue - išmanusis telefonas

Galaxy Z Fold5 5G - kompiuterio galia Jūsų kišenėje. Telefonas su išties dideliu ekranu leis jaustis kaip kino teatre. Tai gali būti puiki žaidimų konsolė arba kelių ekranų darbinis įrankis leidžiantis atlikti daug darbų vienu metu. Įrenginys pasižymi galinga, aukščiausio lygio kamera. Telefonas sulenkiamas, kad lengvai tilptų Jūsų rankose.

Neįtikėtinas 7,6 colių pagrindinis ekranas
Atlenkite ir pamatykite žadą atimantį, įtraukiantį ekraną – pasinerkite į žaidimus kaip niekada anksčiau bei naudokitės šiuo nepakartojamu ekranu, kad ir kur būtumėte – tai planšetės dydžio kompiuterio galia jūsų rankose.

Rašyti atsiliepimą