Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo
Xiaomi TV Q2 55" Smart TV, Google TV - išmanusis televizorius kaina
  • Xiaomi TV Q2 55" Smart TV, Google TV - išmanusis televizorius kaina
  • Xiaomi TV Q2 55" Smart TV, Google TV - išmanusis televizorius pigiau
  • Xiaomi TV Q2 55" Smart TV, Google TV - išmanusis televizorius internetu
  • Xiaomi TV Q2 55" Smart TV, Google TV - išmanusis televizorius išsimokėtinai

Xiaomi TV Q2 L55M7 55" 4K QLED Smart TV, Google TV - išmanusis televizorius

679.71 €
Su PVM
Kiekis
Prekė išparduota. Teiraukitės.

Xiaomi TV Q2 L55M7 55" - išmanusis televizorius berėmis Ultra HD 4K QLED ryškių spalvų ekranas. Valdykite televizorių tik balsu, tiesiog paklauskite Google.

Puikus spalvų našumas
„Xiaomi TV Q2“, aprūpintas pažangia kvantinių taškų ekrano technologija, atgaivina spalvas. Dėl platesnės spalvų gamos aprėpties ir 1 milijardo spalvų ekrano galėsite mėgautis kvapą gniaužiančia vaizdo kokybe.

4K itin didelės raiškos vaizdo kokybė, išsamesni vaizdai
Dėl 3840 × 2160 pikselių aiškumo net mažiausios detalės atrodo nuostabiai.

MEMC technologija, fantastiška kiekviename kadre
Žemo kadrų dažnio turinį galima sumaniai atnaujinti iki didelio kadrų dažnio, optimizuojant vaizdą realiuoju laiku, kad būtų galima puikiai užfiksuoti kiekvieną judančių vaizdų kadrą, kad vaizdas būtų sklandesnis ir aiškesnis žiūrint greito tempo scenas.

Dolby Vision IQ, tobulas vaizdas Jūsų kambaryje
„Dolby Vision IQ“ naudoja „Dolby Vision“ metaduomenis ir Jūsų televizoriaus viduje esantį aplinkos šviesos jutiklį, kad išmaniai parodytų kiekvieną detalę ir dinamiškai prisitaikytų prie kintančios patalpos šviesos bei atkuriamo turinio tipo, maksimaliai išnaudodamas visas įrenginio galimybes, kad pamatysite neįtikėtiną ryškumą, kontrastą ir spalvas, puikiai optimizuotus kiekvienai akimirkai.

2 × 15 W didelės galios
Viso diapazono galingi garsiakalbiai užtikrina puikų našumą tiek aukštais, tiek žemais dažniais, skleidžia ryškesnį ir pilnesnį garsą.

Kino įtraukiantis garso potyris
Palaikydami tiek Dolby Atmos®, tiek DTS:X technologiją, galite mėgautis kinematografiška įtraukiančia garso patirtimi tiesiai iš savo svetainės.

Mėgstamos pramogos su nedidele „Google“ pagalba
Mėgstamos pramogos su nedidele „Google“ pagalba „Google TV™“ sujungia filmus, laidas ir daugiau iš Jūsų programų bei prenumeratų ir sutvarko juos kaip tik Jums. Atraskite naujų dalykų, kuriuos norite žiūrėti, naudodamiesi rekomendacijomis, pagrįstomis tuo, ką žiūrite ir kas Jus domina, iš visų prenumeratų ir Jums pasiekiamo turinio.

Atlikite daugiau televizoriaus balsu
Jūsų televizorius yra naudingesnis nei bet kada anksčiau. Paprašykite „Google“ surasti filmų, transliuoti programas, leisti muziką ir valdyti televizorių – visa tai Jūsų balsu. Net gaukite atsakymus, valdykite išmaniuosius namų įrenginius ir dar daugiau. Tiesiog pasakykite „Ok Google“ arba paspauskite „Google Assistant“ mygtuką nuotolinio valdymo pulte, kad pradėtumėte.

360° Bluetooth nuotolinio valdymo pultas
„Bluetooth“ nuotolinio valdymo pultas veikia iki 10 m atstumu, kai yra nukreiptas beveik bet kuria kryptimi, be aklųjų zonų. Spartieji mygtukai leidžia akimirksniu pasiekti mėgstamą turinį.

Dizainas be rėmelio
Be kampų dizainas pasižymi itin dideliu ekrano ir korpuso santykiu. Kai ekranas įjungtas, beveik negalite suvokti vaizdo ribų, o platesnė ekrano sritis leidžia žiūrėti labiau.

Aliuminio lydinio rėmas
Su aliuminio rėmu, vieno korpuso galine panele ir apkrovą balansuojančiu metaliniu pagrindu – tai stilingas televizorius, kurį žiūrėti niekada nepavargsite.

Galingas procesorius
Keturių branduolių A55 procesorius užtikrina lankstesnį skaičiavimo našumą, o didelė 2 GB + 16 GB atmintis leidžia atsisiųsti visas mėgstamas programas ir mėgautis sklandžiau. Įrengtas dviejų juostų Wi-Fi ir Bluetooth 5.0 technologija, užtikrinanti greitesnį duomenų perdavimą ir stabilesnį ryšį.

Perduokite srautu iš savo įrenginio
„Xiaomi TV Q2“ serijoje yra „Chromecast built-in™“ ir „Miracast“. Lengvai perduokite filmus, laidas, nuotraukas ir daugiau iš telefono tiesiai į televizorių.

Televizorius, atitinkantis įvairius poreikius
Įrengtas labiausiai paplitusiomis sąsajomis ir laidinio tinklo prievadais, suteikiančiais neribotas išplėtimo galimybes. Lengvai prijunkite prie įvairių įrenginių, kad patenkintumėte visus garso, vaizdo ir pramogų poreikius viename ekrane.

Techninė charakteristika:

Modelis: ELA4993EU

Ekrano dydis: 55"

Ekrano raiška: 4K, 3840 × 2160 px

Ekrano atnaujinimo dažnis: 60 Hz

Procesorius: MTK 9611

Vaizdo plokštė: Mali G52

Operatyvinė atmintinė (RAM): 2 GB

Vidinė atmintis: 16GB eMMC

Operacinė sistema: Google TV

Imontuoti imtuvai:

- DVB-C

- DVB-S2

- DVB-T2

Duomenų perdavimas:

- Bluetooth 5.0

- Wi-Fi 2.4G

- Wi-Fi 5G

Jungtys:

- 2× USB 2.0

- 3,5 mm ausinių išvestis

- 3× HDMI (1 prievadas su eARC)

- CI

- Ethernet (LAN)

Darbinė temperatūra: 0°C ~ 40°C

Drėgmės diapazonas: 20% ~ 80% RH

Garso sistema: garso išvestis: 15W + 15W, Dolby Atmos ir DTS:X

Įtampa: 200-240V~50/60Hz

Galia: 160 W

Matmenys:

- plotis - 1229.7 mm

- gylis be stovo - 71.3 mm

- aukštis be stovo - 719.3 mm

Svoris: 13.69kg (su stovu)

Spalva: pilka

Komplektacija:

- televizorius

- nuotolinio valdymo pultas

- stovas

- maitinimo laidas

- varžtų rinkinys

Garantija fiziniams asmenims: 24 mėn.

Garantija juridiniams asmenims: 12 mėn.

ELA4993EU

Charakteristikos

Spalva
Juoda
Prekės tipas
Televizoriai

Atsiliepimai

Rašyti atsiliepimą

Xiaomi TV Q2 L55M7 55" 4K QLED Smart TV, Google TV - išmanusis televizorius

Xiaomi TV Q2 L55M7 55" - išmanusis televizorius berėmis Ultra HD 4K QLED ryškių spalvų ekranas. Valdykite televizorių tik balsu, tiesiog paklauskite Google.

Puikus spalvų našumas
„Xiaomi TV Q2“, aprūpintas pažangia kvantinių taškų ekrano technologija, atgaivina spalvas. Dėl platesnės spalvų gamos aprėpties ir 1 milijardo spalvų ekrano galėsite mėgautis kvapą gniaužiančia vaizdo kokybe.

4K itin didelės raiškos vaizdo kokybė, išsamesni vaizdai
Dėl 3840 × 2160 pikselių aiškumo net mažiausios detalės atrodo nuostabiai.

Rašyti atsiliepimą