Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo
  • Sumažinta kaina
  • - 13.01 €

TP-Link AC1200 RE315 Mesh WiFi Extender - belaidžio ryšio diapazono plėtiklis

28.47 €
41.48 €
Su PVM
Kiekis
Prekė išparduota. Teiraukitės.

TP-Link AC1200 RE315 Mesh WiFi Extender - vienas maršrutizatorius turi ribotą „WiFi“ aprėptį ir visada sukelia „WiFi“ neaktyvias zonas. TP-link WiFi Range Extender RE315 belaidžiu būdu prisijungia prie esamo maršruto parinktuvo ir išplečia savo WiFi signalą į sritis, kurių jis negali pasiekti pats. Mėgaukitės stabilia tinklo patirtimi, kad ir kur būtumėte namuose.

„WiFi“ yra stipriausias neribotam judėjimui
Naudojant „TP-Link Mesh“ technologiją, lengva suformuoti „Mesh“ tinklą su vienu „WiFi“ pavadinimu, kad būtų užtikrintas sklandus visų namų veikimo zona. Tiesiog prijunkite TP-link WiFi Range Extender RE315 prie OneMeshTM maršrutizatoriaus. Visada mėgaukitės stipriausiu „Wi-Fi“ ryšiu, kai vaikštote ir nereikia ieškoti stabilaus ryšio.

Mėgaukitės „Mesh“ tinklu su Jūsų esamu maršrutizatorium
Norite Mesh tinklo? Dvejojate, ar pakeisti esamą maršrutizatorių ir nusipirkt Mesh rinkinį? TP-Link OneMesh™ išsprendžia Jūsų dilemą.

Spartesnis dviejų juostų WiFi iki 1200 Mbps
TP-link WiFi Range Extender RE315 užtikrina dvigubą dažnių juostą (2,4 GHz ir 5 GHz), kad būtų galima perduoti WiFi signalus, padvigubinant kiekvienos juostos našumą. Tai suteikia galimybę vienu metu palaikyti prijungtą daugiau įrenginių su 300 Mbps 2,4 GHz ir 867 Mbps 5 GHz dvigubomis juostomis. Naudokite 2,4 GHz dažnių juostą el. laiškams siųsti ir naršyti internete, o 5 GHz dažnių juostą – žaidimams ir HD srautiniam perdavimui.

Adaptive Path Selection: leidžia dirbti didžiausiu greičiu
Adaptive Path Selection užtikrina, kad Jūsų tinklas veiktų optimaliu greičiu, automatiškai parinkdamas greičiausią ryšio kelią iki maršrutizatoriaus. Visada laikykite savo įrenginius greitus ir stabilius – idealiai tinka tinklo aplinkoje, kurioje gausu įrenginių ir programų.

Didelės spartos režimas: maksimalus greitis su specialiu atbuliniu maršrutu
Naudoja vieną skirtą „WiFi“ juostą kaip atgalinį ryšį, o kitą – kaip prieigos tašką, kad padidintų pralaidumą išplėstiniame „WiFi“.

Integruotas prieigos taško režimas
Prijunkite Ethernet kabelį prie Ethernet prievado ir lengvai paverskite savo laidinį interneto ryšį 2 × 2 MIMO dviejų juostų belaidžiu prieigos tašku.

Saugus jungtis vienu prisilietimu, kad būtų lengva nustatyti
1 veiksmas: tiesiog paspauskite maršrutizatoriaus WPS mygtuką ir per 2 minutes Ethernet WPS mygtukas prisijungs prie tinklo. 2 veiksmas: prijungę padėkite TP-link WiFi Range Extender RE315 geriausioje vietoje – nekonfigūruodami.

Raskite geriausią vietą naudodami išmaniojo signalo indikatorių
Išmanusis signalo indikatorius leidžia iš pirmo žvilgsnio matyti esamo maršruto parinktuvo signalo stiprumą. Lengvai raskite geriausią vietą nuotolio plėtikliui padėti, kad išplėstumėte „Wi-Fi“.

Valdymas ranka
Nustatykite ir valdykite „Wi-Fi“ naudodami TP-Link Tether programą iš savo išmaniojo telefono („Android“, „iOS“), įskaitant TP-Link maršrutizatorius ir diapazono plėtiklius.

Techninė charakteristika:

Sąsaja: 1 x 10/100M Ethernet Port (RJ45)

Mygtukas: WPS mygtukas, atkūrimo mygtukas

Energijos sąnaudos: Max. 9.5W

Belaidžio ryšio standartai: IEEE 802.11a/n/ac 5 GHz, IEEE 802.11b/g/n 2.4 GHz

Signalo dažnis: 2.4GHz ir 5GHz(11ac)

Antenų kiekis: 2

Antenos tipas: Vidinis

Belaidis saugumas: 64/128-bit WEP, WPA/WPA-PSK2/WPA2-PSK2

Signalo greitis: 5 GHz: iki 867 Mbps; 2,4 GHz: iki 300 Mpb

Sistemos reikalavimai: Microsoft Windows 98SE, NT, 2000, XP, Vista™ arba Windows 7, 8, 8.1, 10, MAC OS, NetWare, UNIX arba Linux Internet Explorer 11, Firefox 12.0, Chrome 20.0, Safari 4.0 arba kita naršyklė, kurioje įgalinta Java

LED indikatoriai: Taip

Atstatymo mygtukas: Taip

Sertifikavimas: CE, RoHS

Perdavimo galia: 2,4 GHz ≤ 20 dBm, 5 GHz ≤ 30 dBm

Produkto spalva: Balta

Matmenys: 89×35.0×124.1 mm

Garantija: 24 mėn.

RE315

Charakteristikos

Spalva
Balta
WiFi standartas
802.11ac (WiFi 5)
WiFi signalo dažnis
2.4 ir 5 GHz
LAN sąsaja
10, 100 Mbps
Integruotas modemas
Nėra
Prekės tipas
Tinklo plėtikliai

Atsiliepimai

Rašyti atsiliepimą

TP-Link AC1200 RE315 Mesh WiFi Extender - belaidžio ryšio diapazono plėtiklis

TP-Link AC1200 RE315 Mesh WiFi Extender - vienas maršrutizatorius turi ribotą „WiFi“ aprėptį ir visada sukelia „WiFi“ neaktyvias zonas. TP-link WiFi Range Extender RE315 belaidžiu būdu prisijungia prie esamo maršruto parinktuvo ir išplečia savo WiFi signalą į sritis, kurių jis negali pasiekti pats. Mėgaukitės stabilia tinklo patirtimi, kad ir kur būtumėte namuose.

Rašyti atsiliepimą