Xiaomi DDPAI Ranger 4K Riding Camera - vaizdo registratorius motociklui kaina
  • Xiaomi DDPAI Ranger 4K Riding Camera - vaizdo registratorius motociklui kaina
  • Xiaomi DDPAI Ranger 4K Riding Camera - vaizdo registratorius motociklui pigiau
  • Xiaomi DDPAI Ranger 4K Riding Camera - vaizdo registratorius motociklui internetu
  • Xiaomi DDPAI Ranger 4K Riding Camera - vaizdo registratorius motociklui išsimokėtinai
  • Xiaomi DDPAI Ranger 4K Riding Camera - vaizdo registratorius motociklui atsiliepimas
  • Xiaomi DDPAI Ranger 4K Riding Camera - vaizdo registratorius motociklui lizingu
  • Xiaomi DDPAI Ranger 4K Riding Camera - vaizdo registratorius motociklui garantija
  • Xiaomi DDPAI Ranger 4K Riding Camera - vaizdo registratorius motociklui skubu
  • Xiaomi DDPAI Ranger 4K Riding Camera - vaizdo registratorius motociklui greitai
  • Xiaomi DDPAI Ranger 4K Riding Camera - vaizdo registratorius motociklui Kaune

Xiaomi DDPAI Ranger 4K Riding Camera - vaizdo registratorius motociklui

192.27 €
Su PVM
Kiekis
Pristatymas 3-5 d.d.

Xiaomi DDPAI Ranger Riding Camera - skirtas motociklams. Tai universalus įrankis, kuriame naudojami pažangūs sprendimai, užtikrinantys išskirtinę vaizdo kokybę ir daugybę važiavimo duomenų. Įrašymas 4K raiška 30 kadrų per sekundę greičiu arba 2K raiška 60 kadrų per sekundę ir itin platus 150° matymo laukas užtikrina tikslumą be kompromisų, o naujoviškos technologijos, tokios kaip D-Flow stabilizavimo algoritmas, užtikrina sklandų vaizdą net ir sunkiausiais maršrutais.

Nuostabi vaizdo kokybė
Xiaomi DDPAI Ranger Riding Camera vaizdo kokybė apibrėžia savo klasės standartus. Įrenginys leidžia įrašyti 4K raiška 30 kadrų per sekundę greičiu, garantuojant neįtikėtiną aiškumą ir detalių gylį, o tai yra neįkainojama tiek analizuojant įvykius kelyje, tiek besigėrint kelio grožiu. Itin platus 150° žiūrėjimo kampas vairuotojui atveria išsamesnį vaizdą, fiksuoja plačią aplinkos perspektyvą, nereikia dažnai keisti registratoriaus padėties.

Nuosekli vaizdo kokybė naktį
Dėl pažangios NightVIS sistemos Xiaomi DDPAI Ranger Riding Camera nepraranda savo funkcionalumo naktį. Ši technologija, naudojanti dirbtinio intelekto ir specializuotų vaizdo jutiklių potencialą, leidžia daryti aiškius įrašus net esant minimaliam apšvietimui. Naktinis matymas yra labai svarbus ne tik dėl saugumo, bet ir leidžia užfiksuoti nepakartojamas akimirkas, kai miesto šviesos atsispindi nuo šlapios dangos, o pravažiuojančių transporto priemonių šviesos sukuria spalvingą vizualinių įspūdžių juostą. Dėl to registratorius yra pasirengęs fiksuoti vaizdus 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę, tiek ryškioje saulės šviesoje, tiek tamsoje.

Daugiau duomenų iš kiekvieno maršruto
Xiaomi DDPAI Ranger Riding Camera yra unikalus dėl savo pažangių analitinių funkcijų. GPS, barometras, magnetometras ir kiti jutikliai renka svarbius duomenis, tokius kaip greitis, kryptis, nuolydis, todėl įrenginys yra kiekvienos kelionės duomenų centras. Galimybė analizuoti maršrutą, reljefo sąlygas, taip pat važiavimo metu sudegintas kalorijas suteikia unikalią vertę fizinio aktyvumo entuziastams ir norintiems detaliai dokumentuoti savo keliones.

Duomenų saugojimas įrenginio atmintyje
Vaizdo registratorius išsiskiria pažangia duomenų saugojimo sistema. Turėdami 128 GB integruotos EMMC atminties, turite pakankamai vietos didelės raiškos įrašams, nesijaudindami, kad greitai prarasite vietą. EMMC technologijos patikimumas ir įrašymo greitis užtikrina, kad kiekviena svarbi akimirka bus užfiksuota maksimaliai efektyviai, o maršruto ir judėjimo duomenys visada bus saugiai saugomi ir paruošti peržiūrai.

Stabilūs vaizdai bet kokiomis sąlygomis
Suteikia ramybę net dinamiškiems vaizdams su trigubo stabilizavimo technologija „D-Flow“, kuri sumažina drebėjimą ir pagerina įrašų sklandumą. Funkcija „Horizon Steady“ yra atsakas į registratoriaus drebėjimo problemą – ji užtikrina vaizdo stabilizavimą nepaisant reljefo nelygumo, o iškraipymų korekcija automatiškai koreguoja objektyvo iškraipymus, išsaugodama tikrovišką scenos vaizdą.

Atsparumas ir ilgas veikimo laikas
Registratorius ne tik atlaikys lauko sąlygas dėl IP67 sertifikato, bet ir pasižymi tvirtumu dėl terminio ir mechaninio atsparumo. Tvirta konstrukcija ir 7H objektyvo kietumas užtikrina patikimumą bet kokioje situacijoje. Be to, iki 1.5 valandos veikimo laikas vienu įkrovimu, taip pat galimybė fiksuoti vaizdo įrašą kraunant vaizdo registratorių daro itin praktišku įrenginiu ilgą laiką kelyje keliaujantiems vartotojams.

Intuityvus valdymas ir sklandus ryšys
Vaizdo registrarorius siūlo paprastą valdymą per mažą, bet aiškų 1.3 colio ekraną. Intuityvi navigacija ir tokios funkcijos kaip „Auto Vlog“ leidžia lengvai tvarkyti ir redaguoti įrašus. Integruotas „Wi-Fi“ ir „Bluetooth“ leidžia greitai prisijungti prie mobiliosios programėlės, o tai savo ruožtu leidžia lengvai pasiekti ir dalytis įrašais, todėl tai yra neįkainojamas įrankis visiems, norintiems lengvai tvarkyti ir dalytis įrašais su kitais.



Techniniai duomenys
Vaizdo įrašo skiriamoji geba: 4K (16:9): 3840x2160 at 30 fps ; 2K (16:9): 2560x1440 at 60 fps ; 2K (4:3): 1920x1440 at 60 fps ; 2K (4:3): 1920x1440 at 30 fps ; 1080P (16:9): 1920x1080 at 30 fps
Diafragma F1.6
Matymo laukas 150°
Integruota saugykla 128 GB
Jutikliai: GPS, G jutiklis, magnetometras, barometras
Ekranas: 1.3 colio
Pažangus vaizdo pagerinimas: D-AI Pažangus vaizdo pagerinimas
Anti-shock technologija: D-Flow stabilizavimo algoritmas, Horizon Steady, Distortion Correction
Atsparumas: IP67
Baterijos gyvavimo laikas: 1.5 val (palaikomas nuolatinis naudojimas prijungus prie maitinimo šaltinio)
Objektyvo apsaugos stiprumas: 7H (Moho kietumo skalė)
Papildomai: Integruotas GPS, barometras/magnetometras/inercinė navigacijos sistema; analizuoja kryptį, greitį, nuvažiuotą atstumą, oro slėgį, G reikšmę, nuolydžio kampus, nuolydį, kalorijas ir kitus važiavimo duomenis; palaiko pažangią vaizdo / SR gavimo sistemą, skirtą generuoti vienu paspaudimu ir dalytis / grafiniais takelio duomenimis / 3D maršruto vaizdo įrašu, skirta dalytis važiavimo duomenimis
Komplektacija Ranger vaizdo registratorius, adapteris su dviem spaustukais, maitinimo kabelis, kameros laikiklis, Varžtas, 3m lipdukai
Darbinė temperatūra: -20 iki 45°C
Garantija
Garantija 24 mėn.
Ranger
5 Prekės

Charakteristikos

Spalva
Juoda
Skiriamoji geba
4K 2160p
Prekės tipas
Vaizdo registratorius
Modelis
Ranger

Atsiliepimai

Rašyti atsiliepimą

Xiaomi DDPAI Ranger 4K Riding Camera - vaizdo registratorius motociklui

Xiaomi DDPAI Ranger Riding Camera - skirtas motociklams. Tai universalus įrankis, kuriame naudojami pažangūs sprendimai, užtikrinantys išskirtinę vaizdo kokybę ir daugybę važiavimo duomenų. Įrašymas 4K raiška 30 kadrų per sekundę greičiu arba 2K raiška 60 kadrų per sekundę ir itin platus 150° matymo laukas užtikrina tikslumą be kompromisų, o naujoviškos technologijos, tokios kaip D-Flow stabilizavimo algoritmas, užtikrina sklandų vaizdą net ir sunkiausiais maršrutais.

Rašyti atsiliepimą