Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo
  • Sumažinta kaina
  • - 1.46 €

Sonoff Wi-Fi Smart Switch with Energy Monitoring Powr3 - išmanusis Wi-Fi jungiklis su energijos stebėjimo funkcija

32.52 €
33.98 €
Su PVM
Kiekis
Pristatymas 1-3 d.d.

Sonoff Wi-Fi Smart Switch with Energy Monitoring Powr3 - mėgaukitės patogiu išmaniųjų įrenginių nuotoliniu valdymu ir pasiekite išsamią informaciją apie savo namų energijos suvartojimą. Sonoff POWR3 jungiklis turi iki 5500 W galią ir palaiko iki 25A apkrovas. Tai leidžia tiksliai išmatuoti prijungtų įrenginių galią, srovę ir įtampą bei sekti surinktus duomenis per programėlę. Jis suderinamas su balso padėjėjais, tokiais kaip „Google Assistant“. Jungiklis turi didelę iki 5500 W išėjimo galią, leidžiančią palaikyti įvairius įrenginius. Jis taip pat puikiai veiks kaip energijos suvartojimo skaitiklis visame kambaryje. Paprasčiausiai prie jo prijunkite visą patalpoje esančią įrangą – kiekvienos iš jų energijos suvartojimas bus skaičiuojamas atskirai. Galite patogiai valdyti prijungtus įrenginius paprastomis balso komandomis. Su Sonoff POWR3 išmaniuoju jungikliu Jums nereikės jaudintis dėl saugumo. Pažangi apsauga nuo perkrovos leidžia nuolat stebėti į prietaisą įkraunamą įtampą, srovę ir galią. Jei aptinkama kokių nors sutrikimų, maitinimas bus nedelsiant automatiškai atjungtas.

Specifikacijos:

Maksimali srovė: 25A
Įtampa: 100-240V AC
Galia: 5500W
Darbinė temperatūra: 0ºC ~ 40ºC
Korpuso medžiaga: ugniai atsparus PC V0
Darbinė drėgmė: 5% -95% RH
Matmenys: 162x122x45.5mm

Garantija: 24 mėn.

POWR3
5 Prekės

Charakteristikos

Spalva
Juoda
Prekės tipas
Namų įranga

Atsiliepimai

Rašyti atsiliepimą

Sonoff Wi-Fi Smart Switch with Energy Monitoring Powr3 - išmanusis Wi-Fi jungiklis su energijos stebėjimo funkcija

Sonoff Wi-Fi Smart Switch with Energy Monitoring Powr3 - mėgaukitės patogiu išmaniųjų įrenginių nuotoliniu valdymu ir pasiekite išsamią informaciją apie savo namų energijos suvartojimą. Sonoff POWR3 jungiklis turi iki 5500 W galią ir palaiko iki 25A apkrovas. Tai leidžia tiksliai išmatuoti prijungtų įrenginių galią, srovę ir įtampą bei sekti surinktus duomenis per programėlę. Jis suderinamas su balso padėjėjais, tokiais kaip „Google Assistant“. Jungiklis turi didelę iki 5500 W išėjimo galią, leidžiančią palaikyti įvairius įrenginius. Jis taip pat puikiai veiks kaip energijos suvartojimo skaitiklis visame kambaryje. Paprasčiausiai prie jo prijunkite visą patalpoje esančią įrangą – kiekvienos iš jų energijos suvartojimas bus skaičiuojamas atskirai.

Rašyti atsiliepimą