Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo
  • Sumažinta kaina
  • - 3.24 €

Reolink E1 Pro-V2 4MP, White - belaidė vidaus vaizdo stebėjimo kamera

56.74 €
59.98 €
Su PVM
Kiekis
Pristatymas 1-3 d.d.

Reolink E1 Pro-V2 -WiFi vaizdo kamera naudojimui viduje (be baterijos, jungiama į elektros lizdą); Lengvai ir paprastai valdoma ir konfigūruojama per programėlę! Ypač tinka kūdikio stebėjimui, augintinių sekimui, auklės stebėjimui, senolių priežiūrai.

Reolink E1 Pro vaizdo kameros privalumai:

• E1 Pro kamera sukiojama horizontaliai 355°, vertikaliai 50° (tai galite atlikti ir nuotoliniu būdu per programėlę!), taigi nepamesite iš akių reikiamo vaizdo. Galite sekti, pavyzdžiui, žaidžiančius vaikus, po namus bėgiojančius augintinius, apžiūrėti prieškambarį, svetainę ir valgomąjį su vienintele E1 Pro kamera.

• Lengvas prijungimas: parsisiųskite Reolink programėlę, prijunkite kamerą prie elektros lizdo, prijunkite 2,4/5 Ghz WiFi ir galėsite pradėti naudotis vos per kelias minutes.

• 4MP Super HD raiška: kur kas aiškesnis vaizdas, nei 1080P kamerų. Kasdienės akimirkos aiškiai ir ryškiai!

• WiFi: 2,4/5 Ghz WiFi lanksčiam ir paprastam belaidžiam naudojimui.

• Abipusis garsas: kalbėkite su šeima ar lankytojais tiesiogiai per kamerą.

• Naktinis matymas: stebėkite kiekvieną kūdikio, augintinio ar kt. judesį aiškiai net ir tamsoje. 8 infrarediniai LED leidžia matyti vaizdą 12 m atstumu tamsoje.

• Momentiniai pranešimai apie judesį: pranešimai programėlėje informuos jus aptikus neįprastą judesį (pranešimai patogiai įjungiami ir išjungiami programėlėje).

• Auto-sekimo funkcija: įjungus šią funkciją kamera seka pirmą užfiksuotą objektą, galite matyti objekto judėjimą ir veiksmus įraše plačiu kampu.

• Galingas garsinis aliarmas: aptikus judesį kamera įjungia įspėjančią sireną arba paleidžia jūsų nustatytą / įrašytą balsinį įspėjimą (nustatoma programėlėje, lengvai įjungiama / išjungiama funkcija).

• Išmanus žmogaus ir augintinio judesio atskyrimas - augintinio judėjimas namuose ne bėda, gaukite pranešimus tik apie aktualius užfiksuotus judesius.

• Bet kada ir bet kur stebėkite gyvą vaizdą: bet kada matykite, kas vyksta Jūsų namuose (programėlėje telefone, planšetėje ar kompiuteryje).

• Išmanūs pranešimai: gaukite momentinius pranešimus, laiškus, aliarmą realiu laiku.

• Įrašyti norimi balso įspėjimai. Vietoje sirenos gali būti naudojami Jūsų įrašyti norimi balsiniai įspėjimai.

• Bet kada ir bet kur stebėkite gyvą vaizdą: bet kada matykite, kas vyksta jums svarbioje teritorijoje (programėlėje telefone, planšetėje ar kompiuteryje).

• Vaizdo įrašas iki judesio užfiksavimo: galimas vaizdo įrašymas 4 sekundės iki judesio užfiksavimo. Taigi galėsite peržiūrėti visą įvykį nuo pradžios iki pabaigos.

• Lankstus ir saugus vaizdo įrašymas: įdėkite micro SD kortelę arba prijunkite kamerą prie įrašymo įrenginio. Papildomam įrašų saugojimui galima naudotis Reolink Cloud paslauga.

• Tvirtinkite kamerą patogiu būdu: prie lubų su specialia nuimama montavimo plokštele (yra komplektacijoje) arba padėkite bet kur ant lygaus paviršiaus (stalo, lentynos, spintelės, palangės ir pan.), bet kada galėsite pakeisti vietą.

• Dailus dizainas: aptakių formų, kompaktiška, dailaus dizaino kamera puikiai tiks visų stilių interjere.

Gaukite aliarminius pranešimus realiu laiku
Su Reolink E1 Pro kamera gyvenimas bus paprastesnis. Gaudami momentinius pranešimus apie užfiksuotus judesius, galėsite sekti savo namus nuotoliniu būdu. Galėsite patikrinti ar vaikai jau grįžo iš mokyklos, žinosite kai namo grįžta augintinis. Ši vaizdo kamera saugos jūsų namus 24/7, kad jums būtų mažiau rūpesčių.

Matykite, girdėkite ir kalbėkite
Stebėkite gyvą vaizdą bet kur su Reolink programėle ir žinokite, kas vyksta namuose ar ofise. Dėl integruoto mikrofono ir garsiakalbio per kamerą galėsite girdėti ir kalbėti. Kalbėkite su vaikais, pašnekinkite ir sudrausminkite augintinius arba išgąsdinkite įsibrovėlius.

Įrašinėkite vaizdo įrašus užfiksavus judesį arba 24/7 - spręsti jums!
Išsaugokite įrašus tuo metu, kai kamera fiksavo judesį arba įrašinėkite vaizdą ištisai, kad galėtumėte peržiūrėti vėliau. Atgaivinkite įsimintinus įvykius, kaip pirmieji kūdikio žingsniai ar surengta gimtadienio šventė - staigmena. Pasirinkite įrašymo būdą: MicroSD kortelė: įrašai judesio fiksavimo metu (palaikoma kortelė iki 256GB); Įrašymo įrenginys (NVR): įrašinėkite vaizdą ištisai kasdien 24/7. Reolink Cloud: Papildomam įrašų saugojimui galima naudotis Reolink Cloud paslauga.

Techninė charakteristika:

Sensorius: 1/2.7" CMOS

Rezoliucija: 2560x1440 (4 Megapixels)

Lęšiai: f=4.0mm fiksuotas, F=2.0, su IR

Apžvalgos kampas: Horizontalus 84°, vertikalus 45°

Kraipymo kampas: Horizontalus 355°, vertikalus 50°

Minimalus reikiamas apšvietimas:0 Lux (su IR pašvietimu)

IR pašvietimas: 12 m (LED: 8 vnt./14mil/850nm)

Aliarminiai pranešimai: Judesio aptikimas / žmogaus aptikimas / augintinio aptikimas

Auto-sekimas: Palaikoma

Išmatavimai: Φ84x118mm

Svoris: 235 g

Galia: DC 5.0V/1A

Jungtys:Maitinimo jungtis; MicroSD lizdas (iki 256 GB kortelei); Integruotas mikrofonas ir garsiakalbis; Parametrų atstatymo jungiklis

Protokolai ir standartai: HTTPS, SSL, TCP/IP, HTTP, UDP, UPNP, RTSP, SMTP, NTP, DHCP, DNS, DDNS, P2P

Vaizdų suspaudimas: H.264

Maksimalus kadrų skaičius:20fps (numatytasis 15 fps)

Raiška: 1024Kbps ~ 4096Kbps (numatytasis: 3072Kbps)

Audio: Dvipusis

Didžiausias galimas naudotojų skaičius: 20 naudotojų (1 administratorius ir 19 naudotojų profilių); Palaiko 12 vaizdo srautų vienu metu (10 subsrautus ir 2 pagrindinius srautus)

Naršyklės palaikymas: Nėra

Palaikomos operacinės sistemos: PC: Windows, Mac OS; Smartphone: iOS, Android

Įrašymo būdas: Judesio įrašymas

Standartas: IEEE 802.11 b/g/n

Dažnis:2.4Ghz / 5Ghz

Sauga: WPA-PSK/WPA2-PSK

Temperatūra: Darbinė temperatūra -10°C~+55°C; Sandėliavimo temperatūra -40°C~70°C

Drėgmė: Darbinė drėgmė 20% ~ 85%; Sandėliavimo drėgmė 10% ~ 90%

Atsparumas drėgmei: Nėra

Garantija: 24 mėn.

E1Pro-V2
2 Prekės

Charakteristikos

Raiška
4MP
Spalva
Balta
Prekės tipas
Stebėjimo kamera
Modelis
E1 Pro-V2
Įkraunama baterija
Nėra

Atsiliepimai

Кlientų atsiliepimų kol kas nėra.

Rašyti atsiliepimą

Reolink E1 Pro-V2 4MP, White - belaidė vidaus vaizdo stebėjimo kamera

Reolink E1 Pro-V2 -WiFi vaizdo kamera naudojimui viduje (be baterijos, jungiama į elektros lizdą); Lengvai ir paprastai valdoma ir konfigūruojama per programėlę! Ypač tinka kūdikio stebėjimui, augintinių sekimui, auklės stebėjimui, senolių priežiūrai.

Rašyti atsiliepimą