Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo
  • Sumažinta kaina
  • Nauja
  • - 138.52 €

Xiaomi 14 Ultra 5G 16/512GB DS, White - išmanusis telefonas

1 451.75 €
1 590.27 €
Su PVM
Kiekis
Pristatymas 1-3 d.d.

Xiaomi 14 Ultra - telefonas, į kurį gamintojai sudėjo tik tai, kas geriausia – naujausias technologijas, inovatyviausius sprendimus ir pačias kokybiškiausias detales. Flagmanų klasėje šis įrenginys yra ne tik vertinamas, tačiau ir kai kurių laikomas visišku šios klasės etalonu. Vienas didžiausių telefono privalumų ir jo išskirtinumas – keturių kamerų fotografavimo sistema, sukurta bendradarbiaujant su „Leica“ profesionalais. Absoliuti fotografijos laisvė ir nevaržomos galimybės su naujuoju „Xiaomi 14 Ultra“.

Kietas kaip uola, su dvigubu patikimumu
Xiaomi 14 Ultra turi visiškai naują, vieną dalį sudarantį aliuminio rėmelį 6M42, Xiaomi Shield Glass stiklą ir naujos kartos Xiaomi veganinę odą. Trijų sluoksnių apsauga užtikrina ilgaamžiškumą ir patikimumą.

Aliuminio rėmas su dideliu atsparumu
Xiaomi 14 Ultra naudoja visiškai naują, integruotą aliuminio rėmo medžiagą 6M42, kur metalinis rėmas išsikiša į nugarinę korpuso pusę, dvigubai tvirtesnis lyginant su Xiaomi 13 Pro modeliu. Stiprus korpusas garantuoja sklandų naudojimą.

Xiaomi Shield Glass, aiškus ir skaidrus, tvirtas ir atsparesnis nusidėvėjimui
Xiaomi 14 Ultra ekrano stiklas pagamintas iš Xiaomi Shield Glass. Šis stiklas susideda iš visiškai naujų medžiagų, kurios paveiktos karštos temperatūros sudaro didelio tankio medžiagos struktūrą. Jis pranoksta įprastą stiklą pagal atsparumą, dešimt kartų padidindamas atsparumą kritimams, tuo pačiu išlaikydamas skaidrumą. Tai užtikrina, kad ekrano stiklas išliktų skaidrus, tvirtas ir atsparesnis dilimui, suteikiant saugos jausmą.

Nauja Xiaomi veganiška nano-tech oda. Atsparesnė dilimui ir dėmėms, dar tvirtesnė
Xiaomi 14 Ultra turi naujausios kartos nanotechnologijų veganišką odą, pasižyminčią atsparumu dėmėms, antibakterinėmis savybėmis ir ekologiškumu. Be to, jame yra naujai sukurta labai atspari dilimui formulė, kuri padidina išsišakojusių reaktyvių funkcinių grupių tankį. Tai pagerina tarpmolekulinį skersinį susiejimą ir tarpusavio susirakinimo struktūrą, todėl bendra konstrukcija yra tvirtesnė ir atsparesnė dilimui.

Dvi klasikinės spalvos. Elegancijos paveldas
Pagerbia šimtmečio klasikos LEICA M10-P, sklandžiai jungiant modernų dizainą ir kuriant ypatingą šedevrą.

Visapusis skystųjų kristalų ekranas. Neprilygstami vizualiniai ir liečiamieji pojūčiai
Taikydami naujoviškus procesus, mes optimizavome ekraną, kad padidintume jo lankstumą. Tai leido giliai sulenkti visus keturis kraštus ir kampus, sukuriant elegantišką, sklandžią formą. Puikus sukibimas užtikrina geriausius liečiamuosius pojūčius, tuo pačiu suteikiant išskirtinius vizualinius efektus.

Specialiai Xiaomi sukurtas C8 ekrano skydelis. Profesionalus ultra - skaidrus WQHD+ ekranas
Xiaomi 14 Ultra turi specialiai Xiaomi sukurtą C8 ekraną su WQHD+ raiška ir LTPO technologija 1–120 Hz, suteikiantį didesnį šviesos našumą ir mažesnį energijos sąnaudų suvartojimą. Tai suteikia tobulesnę žiūrėjimo patirtį kasdieniniam naudojimui.

Kartu su Xiaomi ir Leica sukurtas naujos kartos optinis objektyvas
Xiaomi 14 Ultra naudoja Leica Summilux optinį objektyvą su dideliu diafragmos atidarymu ir puikiomis optikos savybėmis. Jis ne tik išsaugo gražias detales silpnai apšviestose vietose, bet ir užtikrina išskirtinį spalvų atvaizdavimą, kontrastą ir raiškumą.

36% daugiau šviesos. Užfiksuokite grožį net tamsioje aplinkoje
Geresnė šviesos absorbcija leidžia fotoaparatui užfiksuoti smulkesnes detales ir sumažinti vaizdo triukšmą silpnai apšviestose situacijose, siekiant gauti nepriekaištingus vizualinius efektus naktį.

Kiekviena nuotrauka – šedevras. Optinis bokeh efektas
Didelė praleidžiamos šviesos anga suteikia autentiškesnį optinį suliejimą, išsaugodama objektų stulbinantį gylį ir išryškina kiekvieno vaizdo pasakojimą. Pagerintas užrakto greitis leidžia fotoaparatui pasiekti tą patį vaizdo ryškumą greičiau, paverčiant jūsų nuotraukas šedevrais.

1 colio naujos kartos vaizdo jutiklis. Lengvai užfiksuokite nepagaunamą nakties grožį
Visiškai naujas „Sony“ jutiklis LYT-900 turi 1 colio jutiklį ir 3,2 µm „4-in-1“ super pikselį, užtikrinantį puikų našumą esant prastam apšvietimui. Suporuotas su Dual Native ISO Fusion Max technologija, pasiekiamas išskirtinai didelis dinaminis diapazonas, užfiksuojant precedento neturinčius šviesos ir šešėlių detalių niuansus.

Kintamoji diafragma ƒ/1,63 iki ƒ/4,0. Sklandus šviesos valdymas
Pagrindinė „Xiaomi 14 Ultra“ kamera pasižymi pirmaujančia optine technologija, leidžiančia tiksliai valdyti šviesą. Apima naujausią bepakopę šviesos valdymo sistemą, maitinamą F1.63-F4.0 bepakopės kintamos diafragmos.

ƒ/1,63 Didelė praleidžiamos šviesos anga. Natūralesnis optinio bokeh efekto gylis
Užfiksuokite tobulas akimirkas šurmuliuojančiame mieste, derindami judesį ir ramybę, kad sukurtumėte nuostabius, daugiasluoksnius meno kūrinius, kurių kiekvienas pasakoja unikalią istoriją.

ƒ/4,0 Praleidžiamos šviesos anga. Kiekvienos detalės aiškumas
Kurkite ryškias, aiškias ir estetiškai patrauklias nejudančių objektų, peizažų ar žmonių grupių nuotraukas.

Starburst nuotrauka Puikiai apšvieskite taškinius šviesos šaltinius
Naudodami 6 ašmenų diafragmos dizainą, galite sukurti akinančius difrakcijos efektus ir sukurti natūralius, bet įspūdingus žvaigždžių pliūpsnius.

Profesionalus Leica optinis objektyvas Ultra židinio nuotolis
Xiaomi, bendradarbiaudama su Leica, sukūrė naujos kartos objektyvų rinkinį VARIO-SUMMILUX 1:1.63-2.5/12-120 ASPH. Dabar galite aprėpti visą optinio židinio nuotolio diapazoną. Be to, visuose keturiuose objektyvuose yra 50 MP vaizdo jutiklis, leidžiantis „Xiaomi“ mobiliajam vaizdavimui pasiekti naujas aukštumas.

Keturi objektyvai, šeši fokusavimo atstumai. Nepaprastos nuotraukos iš bet kokio atstumo
Leica keturių kamerų sistema apima nuo 12 mm iki 240 mm židinio nuotolius šešiuose židinio diapazonuose. Nesvarbu, ar fiksuojate tolimas ar artimas detales, visi keturi objektyvai užtikrina kokybę, panašią į profesionalių fotoaparatų kadrus.

Gatvės fotografija visais fokusavimo atstumais
Xiaomi 14 Ultra įrenginyje gatvės fotografija buvo atnaujinta su šešiais fokusavimo atstumais nuo 23 mm iki 135 mm. Tai apima papildomą vaizdo ieškiklį su atstumo matuokliu ir konfigūruojamais gatvės fotografijos nustatymais. Idealiai tinka greitų momentų įamžinimui, leidžia lengvai dokumentuoti kiekvieną nuostabią akimirką.

Pirmoji AI LM kompiuterinės fotografijos platforma
60 TOPS galinga skaičiavimo galia ne tik suteikia skaičiavimo galimybių dideliems kompiuteriniams fotografavimo modeliams, bet ir suteikia itin didelio pralaidumo visai vaizdo sistemai. Net darant nuolatines momentines nuotraukas vis tiek galima kiekvienai nuotraukai priskirti visą algoritmą.

Didelis kinematografinis dinaminis diapazonas 14 EV
Xiaomi 14 Ultra įdiegtas visiškai naujas 1 colio didelis jutiklis LYT-900, pasižymintis pažangiausiu 22 nm procesu, kuris sumažina energijos sąnaudas 43 %. Su „Dual Native ISO Fusion Max“ palaikymu pasiekiamas kino lygio 14EV dinaminis diapazonas. Nepriklausomai nuo to, ar fotografuojate, ar filmuojate, apšvietimas nesutrikdytas, o šešėlyje esančios detalės išlieka, užtikrinant puikų kiekvieno vaizdo gavimo rezultato atkūrimą.

MasterCinema“. Meistriška filmavimo praktika
Xiaomi 14 Ultra „MasterCinema“ įrašo didelio dinaminio diapazono vaizdo įrašus 10 bitų rec.2020 formatu. Jis užfiksuoja daugiau detalių tiek šviesoje, tiek šešėliuose ir pateikia jas HDR ekranuose, kurių dinaminis diapazonas labai panašus į žmogaus regėjimą. Vos vienu spustelėjimu galite sukurti meistriškus vaizdo įrašus su kinematografiniais tonais ir sudėtingomis pilkos spalvos tonais, pakeliant savo kūrybą į profesionalų lygį.

4 mikrofonų sistema. Įrašykite pasaulio garsus 360°
Xiaomi 14 Ultra aparatinė įranga buvo atnaujinta naudojant 4 mikrofonų masyvą. Ši erdvinio garso trimačio mikrofono sąranka pagerina garso fiksavimo galimybes ir tiksliai atkuria įtraukiantį garsą vietoje. Be to, jis palaiko kryptinį garso įrašymą ir garso priartinimą, todėl išmaniajame telefone pasiekiami studijos kokybės įrašymo efektai.

Profesionalaus filmavimo specifikacijos
Galinga aparatinė įranga ir skaičiavimo galia leidžia Xiaomi 14 Ultra pasiūlyti įvairius profesionalius įrašymo režimus, užtikrinančius išskirtinį vaizdo našumą bet kokiu atveju.

Snapdragon® 8 Gen 3 mobilioji platforma. Pirmaujantis našumas ir energijos vartojimo efektyvumas
auja 1+5+2 architektūra padidina procesoriaus našumą 32%. Vaizdo proceso našumas padidėja 34%, vaizdo našumas siekia visiškai naujus lygius, o energijos naudojimo efektyvumas žymiai pagerėja dėl naujų patobulinimų. Nesvarbu, ar naudojate Xiaomi 14 Ultra kasdieninėms užduotims, intensyviam žaidimui ar profesionaliam kūrimui, visada gausite nuostabią patirtį.

Dviguba IceLoop Xiaomi sistema, nepriklausoma kameros aušinimo sistema
Xiaomi 14 Ultra pristato visiškai naują skysčio aušinimo sistemą, užtikrinančią visišką įrenginio aušinimą, ir tuo pačiu metu prideda tik kamerai skirtą terminę kilpą. Ši efektyvi konstrukcija garantuoja optimalų termišką našumą kasdieniam naudojimui ir profesionalios fotografijos poreikiams, užtikrinant bendrą vėsinimo patirtį.

Xiaomi Surge baterijos valdymo sistema
Du lustų rinkiniai veikia kartu, kad užtikrintų greitesnį išmanųjį įkrovimą. „Xiaomi Surge P2“ įkrovimo mikroschemų rinkinys padidina įkrovimo efektyvumą ir sumažina energijos nuostolius. „Xiaomi Surge G1“ akumuliatoriaus valdymo mikroschemų rinkinys užtikrina visapusišką akumuliatoriaus elementų priežiūrą, o išmanioji remonto funkcija prailgina akumuliatoriaus veikimo laiką.



Parametrai:

Ekrano dydis: 6.73 "

Ekrano tipas: LTPO AMOLED, 68B colors, 120Hz, Dolby Vision, HDR10+, 1000 nits (typ), 3000 nits (peak)

Ekrano raiška: 1440 x 3200 pixeliai

Ekrano apsauga: Xiaomi Shield Glass / Xiaomi Longjing Glass

Ekrano atnaujino dažnis: 120Hz

Procesorius: Octa-core (1x3.3 GHz Cortex-X4 & 3x3.2 GHz Cortex-A720 & 2x3.0 GHz Cortex-A720 & 2x2.3 GHz Cortex-A520)

Čipsetas: Qualcomm SM8650-AB Snapdragon 8 Gen 3 (4 nm)

Vaizdo posistemė: Adreno 750

Operatyvi atmintis: 16GB

Talpa: 512GB

MicroSD palaikymas: Nėra

SIM kortelių skaičius: Dviejų SIM kortelių

SIM kortelės tipas: Nano-SIM

Galinės kameros:

- 50 MP, f/1.6-f/4.0, 23mm (wide), 1.0"-type, 1.6µm, multi-directional PDAF, Laser AF, OIS

- 50 MP, f/1.8, 75mm (telephoto), 1/2.51", 0.7µm, dual pixel PDAF (10cm - ∞), OIS, 3.2x optical zoom

- 50 MP, f/2.5, 120mm (periscope telephoto), 1/2.51", 0.7µm, dual pixel PDAF (30cm - ∞), OIS, 5x optical zoom

- 50 MP, f/1.8, 12mm, 122˚ (ultrawide), 1/2.51", 0.7µm, dual pixel PDAF TOF 3D, (depth)

- Vaizdo įrašymas:  8K@24/30fps, 4K@24/30/60/120fps, 1080p@30/60/120/240/480/960/1920fps, gyro-EIS, Dolby Vision HDR 10-bit rec. (4K@60fps, 1080p)

- Kitos funkcijos: Leica lenses, Dual-LED flash, HDR, panorama, 67mm filter ring holder (optional)

Priekinė kamera:

- 32 MP, f/2.0, 22mm (wide), 1/3.14", 0.7µm

- Vaizdo įrašymas: 4K@30/60fps, 1080p@30/60fps, gyro-EIS

- Kitos funkcijos: HDR, panorama

Jungtys: USB Type-C 3.2 Gen 2, DisplayPort, OTG

3.5mm mini Jack jungtis: Nėra,24-bit/192kHz Hi-Res & Hi-Res Wireless audio

Atsparumo klasė: IP68

Belaidis ryšys:

- Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6e/7, tri-band, Wi-Fi Direct

- Bluetooth: Yra, 5.4, A2DP, LE, aptX HD, aptX Adaptive, LHDC

- NFC: Yra

- Infrared: Yra

Vietos nustatymas: yra, GPS (L1+L5), GLONASS (L1), BDS (B1I+B1c+B2a), GALILEO (E1+E5a), QZSS (L1+L5), NavIC (L5)

Akumuliatorius: Li-Po 5000 mAh (neišimama)

Greitas įkrovimas: 90W laidas, PD3.0, QC4, 100% per 33 min

Greitas belaidis įkrovimas: 80W, 100% per 46 min

Atvirkštinis belaidis įkrovimas: 10W

Programinė įranga: Android 14, HyperOS

Spalva: White, balta

Matmenys: 161.4 x 75.3 x 9.2 mm

Svoris: 224.4 g

Garantija fiziniam asmeniui: 24 mėn.

Garantija juridiniam asmeniui: 12 mėn.

MZB0GUIEU
5 Prekės

Charakteristikos

Spalva
Balta
Ekrano įstrižainė
6.73"
Atminties talpa
512GB
Prekės tipas
Išmanusis telefonas
Modelis
14 Ultra 5G

Atsiliepimai

Rašyti atsiliepimą

Xiaomi 14 Ultra 5G 16/512GB DS, White - išmanusis telefonas

Xiaomi 14 Ultra - telefonas, į kurį gamintojai sudėjo tik tai, kas geriausia – naujausias technologijas, inovatyviausius sprendimus ir pačias kokybiškiausias detales. Flagmanų klasėje šis įrenginys yra ne tik vertinamas, tačiau ir kai kurių laikomas visišku šios klasės etalonu. Vienas didžiausių telefono privalumų ir jo išskirtinumas – keturių kamerų fotografavimo sistema, sukurta bendradarbiaujant su „Leica“ profesionalais. Absoliuti fotografijos laisvė ir nevaržomos galimybės su naujuoju „Xiaomi 14 Ultra“.

Kietas kaip uola, su dvigubu patikimumu
Xiaomi 14 Ultra turi visiškai naują, vieną dalį sudarantį aliuminio rėmelį 6M42, Xiaomi Shield Glass stiklą ir naujos kartos Xiaomi veganinę odą. Trijų sluoksnių apsauga užtikrina ilgaamžiškumą ir patikimumą.

Rašyti atsiliepimą