Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo
  • Sumažinta kaina
  • - 3.31 €

Apple AirPods 3rd gen (2021) White MME73ZM/A - belaidės ausinės su įkrovimo dėklu

195.68 €
198.99 €
Su PVM
Kiekis
Prekė išparduota. Teiraukitės.

Apple AirPods - 3 kartos Airpods bevielės ausinės. Erdvinis garsas. Atnaujintas dizainas. Bevielis įkrovimas. Ausinės užtikrina aukštos kokybės, švarų garsą iki 6 val. vieną kartą įkrovus ir iki 30 valandų, naudojant patogų bevielį įkrovimo dėklą.

Erdvinis garsas, naujas dizainas
Populiariausios pasaulyje belaidės ausinės dabar tapo dar geresnės. Naujieji AirPods skleidžia itin kokybišką erdvinį garsą, turi ilgesnį baterijos veikimo laiką bei žavi visiškai nauju dizainu. Vieną kartą išbandę, priprasite prie jų ilgam. Tik ištrauktos iš pakuotės AirPods bus paruoštos prisijungti prie Jūsų įrenginių. Iš jų sklindantis garsas, kaip visada ― sodrus ir nepaprastai aukštos kokybės.

Nutildyti vėją
Abi ausinės yra uždengtos specialiu akustiniu tinkleliu, o integruotas mikrofonas sumažina vėjo keliamą triukšmą, kai kalbate - todėl Jūsų balsas visada girdimas garsiai ir aiškiai.

Labiau suasmeninta muzika
Trečios kartos Airpods ausinių dinaminės tvarkyklės paverčia muziką į itin detalius ir kokybiškus garsus, todėl galėsite mėgautis visais tonais - nuo gilių, sodrių, žemų iki ryškių, švarių, aukštų dažnių. Prisitaikantis EQ automatiškai sureguliuoja muziką pagal Jūsų ausies formą. Į vidų nukreipti mikrofonai aptinka tai, ką girdite, tada sureguliuoja žemo ir vidutinio dažnio garsus, kad kiekvienoje dainoje būtų perteikiamos net jautrausios detalės.

Naujas dizainas
Atnaujintas 3-ios kartos Airpods ausinių dizainas sužavi. Jos dabar 33 proc. trumpesnės. Lengvos, švelniai siaurėjančio kontūro ausinės puikiai laikosi ausyse tinkamu kampu, kad būtų patogiau Jums, o garsas būtų nukreiptas ten, kur reikia. Galite naudoti ausinėse integruotą jėgos jutiklį, kad valdytumėte muziką ar skambučius. Naujieji AirPods yra atsparūs prakaitui ir vandeniui, todėl jie puikiai tinka mankštai ir aktyviam gyvenimo būdui.

Dėklas, pilnas energijos
Lengvai ir patogiai belaidžiu būdu galėsite įkrauti ausines įdėję į MagSafe įkrovimo dėklą bei paguldę jį ant bevielio MagSafe įkroviklio. Pilnai įkrautas dėklas suteikia iki 30 valandų klausymosi malonumo.

Prisijungia iškart, veikia, kada reikia
Naujosios AirPods akimirksniu prisijungs prie iPhone ar Apple Watch. Norite klausyti per Mac kompiuterį ar iPad? Viskas, ką Jums reikia padaryti ― norimame įrenginyje pasirinkti AirPods, kaip klausymosi priemonę. Specialių sensorių pagalba ausinės supranta, kada yra ausyse, o tik iš jų išimtos, garsą sustabdo. Viskas, lengva, greita, malonu.

Techniniai duomenys:

Lustas: H1

„Bluetooth“ versija: 5.0

Mikrofonas: Yra

Triukšmo slopinimas: Yra

Atsparumas vandeniui ir prakaitui: IPX4

Darbo laikas: iki 6 val. arba iki 30 val. naudojant įkrovimo dėklą

Ausinių matmenys (AxPxG): 30.79x18.26x19.21 mm

Ausinių svoris: 4.28 g

Įkrovimo dėklo matmenys (IxPxG): 46.40x54.40x21.38 mm

Įkrovimo dėklo svoris: 37.91 g

Komplektacija: AirPods, MagSafe įkrovimo dėklas, „Lightning“ į USB-C laidas

Spalva: Balta

Garantija fiziniams asmenims: 24 mėn.

Garantija juridiniams asmenims: 12 mėn.

MME73ZM/A

Charakteristikos

Spalva
Balta
Bluetooth ryšys
Bluetooth 5.0
Atsparumas vandeniui
Yra
Jungties tipas
Belaidis
Mikrofonas
Yra
Triukšmo slopinimas
Yra
Prekės tipas
Ausinės
Modelis
AirPods 3rd gen

Atsiliepimai

Rašyti atsiliepimą

Apple AirPods 3rd gen (2021) White MME73ZM/A - belaidės ausinės su įkrovimo dėklu

Apple AirPods - 3 kartos Airpods bevielės ausinės. Erdvinis garsas. Atnaujintas dizainas. Bevielis įkrovimas. Ausinės užtikrina aukštos kokybės, švarų garsą iki 6 val. vieną kartą įkrovus ir iki 30 valandų, naudojant patogų bevielį įkrovimo dėklą.

Rašyti atsiliepimą