Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo
Apple AirPods Max, Pink - belaidės ausinės kaina
  • Apple AirPods Max, Pink - belaidės ausinės kaina
  • Apple AirPods Max, Pink - belaidės ausinės pigiau

Apple AirPods Max, Pink - belaidės ausinės

599.07 €
Su PVM
Kiekis
Prekė išparduota. Teiraukitės.

Apple AirPods Max - tobulas derinys, kuriame atrasite užburiantį „Hi-Fi“ kokybės garsą ir magišką „AirPods“ patogumą. Tai neprilygstama asmeninė klausymosi patirtis.

Absoliučiai originalus kūrinys
Ant ausų dedamos ausinės buvo sukurtos iš naujo. Nuo pagalvėlių iki juosiančio lanko – „AirPods Max“ yra sukonstruotos nepriekaištingam patogumui. Jos sukuria optimalią akustinę erdvę skirtingoms galvos formoms, kad galėtum panirti į kiekvieną garsą.

Dizainas
Orui pralaidi tinklinė medžiaga, kuri gaubia lanką, paskirsto svorį taip, kad sumažėtų spaudimas galvai. Nerūdijančiojo plieno rėmas yra švelniai paminkštintas, todėl idealiai suderina tvirtumą, lankstumą ir komfortą. Reguliuojamo ilgio laikikliai lengvai išsitraukia ir lieka tokie, kokius nustatei, kad ausinės būtų tos pačios formos. Puikieji anoduoto aliuminio gaubtai išsiskiria novatorišku mechanizmu, kuris leis pasukti kiekvieną gaubtą atskirai ir subalansuoti jaučiamą spaudimą.Unikalaus dizaino tinkliniu audiniu aptrauktos ausinių pagalvėlės priglunda nepaprastai švelniai. Pagamintos pagal akustinės inžinerijos reikalavimus iš formą išlaikančių putų, šios ausinių pagalvėlės sukuria uždarą erdvę, kurioje skamba neįtikėtinas garsas. „Digital Crown“ leis preciziškai reguliuoti garsumą, perjungti įrašus ir atsiliepti į telefono skambučius.

Atrask garsą iš naujo
„AirPods Max“ suderina „Hi-Fi“ lygio skambesį su išskirtinės kokybės aktyviu triukšmo slopinimu, kad suteiktų neprilygstamą klausymosi patirtį. Kiekviena unikalios konstrukcijos garsiakalbio dalelė prisideda prie nepaprastai mažų iškraipymų visame girdimame diapazone. Nuo gilaus ir sodraus žemo tembro iki tikslių vidutinių ir skaidrių bei švarių aukštų – kiekvieną natą išgirsi naujai.

Pasinerk į garsą
Kad nutildytų išorinius garsus, „AirPods Max“ naudoja šešis į išorę nukreiptus mikrofonus, kad aptiktų aplinkos triukšmą, ir du vidinius mikrofonus, kad nustatytų, ką girdi tu. Mikrofonų masyvas leis atskirti tavo balsą skambučių metu, todėl jis aiškiai girdimas net vėjuotoje aplinkoje.

Girdėk kiekvieną detalę
„Apple“ sukurtas dinaminis garsiakalbis generuoja platų dažnių diapazoną, kuriame atsiskleidžia sodrios kiekvieno garso detalės. Taip tavo mėgstama muzika suskamba naujai, su dar negirdėtomis detalėmis ir tikslumu.

Atkūrimas be iškraipymų
Sukonstruoti pagal „Hi-End“ grindinių kolonėlių modelį, du garsiakalbio neodimio magnetų mechanizmai iki minimumo sumažina bendruosius harmoninius iškraipymu visame girdimame diapazone. Dėl to garsas nuolat skamba itin švariai, net ir leidžiant visu garsumu.

Kompiuterinė garso korekcija. Raktas į tobulą skambesį
Dėl galingo „Apple“ sukurto H1 lusto kiekvienoje ausinėje, unikalaus akustinio dizaino ir pažangios programinės įrangos, „AirPods Max“ naudoja kompiuterinę garso korekciją, kad sukurtų revoliucinę klausymosi patirtį. Išnaudodama visus 10 lusto garso branduolių, kompiuterinė garso korekcija padeda užblokuoti išorinį triukšmą, pritaiko garsą prie ausinių pagalvėlių prigludimo ir tuomet filmų scenos apsupa tave iš visų pusių.

Išpuoselėtas paprastumas
„AirPods Max“ paveldėjo visą „AirPods“ šeimos magiją – nuo belaidžio ryšio iki nuostabaus paprastumo. Tačiau jos atveria dar daugiau galimybių ir funkcijų, bei pakylėja klausymąsi į naują lygmenį. Tad gali judėti pagal ritmą dieną naktį.

Dar daugiau magiškų funkcijų
„AirPods Max“ pristabdo garsą, kai jas nusiimi, ir tęsia atkūrimą, kai vėl užsidedi. Tad niekad nepamesi ritmo.

Energiją tausojantis dėklas
Įdėjus į minkštą ir ploną „Smart Case“, „AirPods Max“ persijungia į itin mažų energijos sąnaudų režimą, kuris tausojo įkrovą.

Dainuoja groja nesustoja
20 valandų klausymosi, filmų žiūrėjimo ar kalbėjimo įjungus aktyvaus triukšmo slopinimo ir erdvinio garso funkcijas. Paprasta įkrauti „Lightning“ jungtimi. Spartusis 5 min. įkrovimas leis klausytis 1,5 val.

Techninė specifikacija:

Ausinių tipas: nešiojamos ant ausų (on-ear) su lankeliu

Bluetooth: yra, 5.0

Lustas: „Apple H1“

Mikrafonas: 9 (Aštuoni mikrofonai aktyviam triukšmo slopinimui, trys mikrofonai balsui (du bendri aktyvaus triukšmo slopinimo mikrofonai ir vienas papildomas mikrofonas))

Valdymas: Digital Crown

Triukšmo slopinimas: yra

Integruotas mikrofonas: yra

Atsparumas vandeniui: nėra

Akumuliatorius: iki 20 val. klausymosi vieną kartą įkrovus, su įjungtu aktyviu triukšmo slopinimu arba neutraliu režimu; iki 20 val. filmų atkūrimas erdviniu garsu, vieną kartą įkrovus; iki 20 val. pokalbių vieną kartą įkrovus; 5 min. įkrovos suteikia 1,5 val. klausymosi laiko

Optinis jutiklis: yra

Padėties jutiklis: yra

Dėklo aptikimo jutiklis: yra

Akcelerometras: yra

Giroskopas: yra

Komplektacija: AirPods Max, Smart Case, Laidas iš „Lightning“ į USB‑C

Spalva: pink, rožinė

Matmenys: 168.6 x83.4 x187.3 mm

Svoris: 384,8 g

Garantija fiziniams asmenims: 24 mėn.

Garantija juridiniams asmenims: 12 mėn.

MGYM3ZM/A

Charakteristikos

Spalva
Rožinė
Bluetooth ryšys
Bluetooth 5.0
Atsparumas vandeniui
Nėra
Jungties tipas
Belaidis
Mikrofonas
Yra
Triukšmo slopinimas
Yra
Prekės tipas
Ausinės
Modelis
AirPods Max

Atsiliepimai

Кlientų atsiliepimų kol kas nėra.

Rašyti atsiliepimą

Apple AirPods Max, Pink - belaidės ausinės

Apple AirPods Max - tobulas derinys, kuriame atrasite užburiantį „Hi-Fi“ kokybės garsą ir magišką „AirPods“ patogumą. Tai neprilygstama asmeninė klausymosi patirtis.

Absoliučiai originalus kūrinys
Ant ausų dedamos ausinės buvo sukurtos iš naujo. Nuo pagalvėlių iki juosiančio lanko – „AirPods Max“ yra sukonstruotos nepriekaištingam patogumui. Jos sukuria optimalią akustinę erdvę skirtingoms galvos formoms, kad galėtum panirti į kiekvieną garsą.

Rašyti atsiliepimą