Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo

Lenovo HS25 Gaming Headphones - laidinės žaidimų ausinės su mikrofonu, juoda

58.83 €
Su PVM
Kiekis
Prekė išparduota. Teiraukitės.

Lenovo Gaming Headset HS25 - virtualus 7.1 kanalo erdvinis garsas, užtikrinantis sodrų ir tikrovišką garsą žaidžiant, žiūrint filmus ar klausantis muzikos. 50 mm didelės raiškos garsiakalbis gali atskirti garso kryptį, suteikdamas švaraus garso kokybę, patobulintą žemųjų dažnių efektą ir įtraukiantį žaidimų garso potyrį. Naudokite 360° reguliuojamą didelio jautrumo triukšmo mažinimo mikrofoną, kad efektyviai sumažintumėte aplinkos triukšmą ir skleistumėte tikslesnį, švaresnį garsą. Ergonomiško dizaino, minkštos odinės ausinės, minkšta pagalvėlė ir reguliuojamas galvos lankelis, patogus ir kvėpuojantis. RGB šviesos efektas sustiprina vizualinį efektą ir sukuria malonesnę apšvietimo aplinką. Kai USB sąsaja prijungiama prie kompiuterio, lemputė pasikeičia automatiškai. Laidinio valdymo dizainas, galite reguliuoti garsumą, lengvai įjungti / išjungti mikrofoną.

Techninė specifikacija:

Atkuriami dažniai: 20Hz~20KHz

Garsiakalbio dydis: 50 mm

Varža: 32 Ω

Jautrumas: 115dB

Išorinis mikrofonas: yra

Mikrofonas: 360°

Sąsaja: USB

Didžiausia galia: 20mW

Atsparumas vandeniui: nėra

Mikrofono jautrumas: -38 ± 3

Kabelio ilgis: 2.2 m

Spalva: juoda

Garantija fiziniams asmenims: 24 mėn.

Garantija juridiniams asmenims: 12 mėn.

Lenovo HS25

Charakteristikos

Spalva
Juoda
Bluetooth ryšys
Nėra
Atsparumas vandeniui
Nėra
Jungties tipas
USB A
Mikrofonas
Yra
Triukšmo slopinimas
Nėra
Prekės tipas
Žaidimų ausinės
Modelis
HS25

Atsiliepimai

Rašyti atsiliepimą

Lenovo HS25 Gaming Headphones - laidinės žaidimų ausinės su mikrofonu, juoda

Lenovo Gaming Headset HS25 - virtualus 7.1 kanalo erdvinis garsas, užtikrinantis sodrų ir tikrovišką garsą žaidžiant, žiūrint filmus ar klausantis muzikos. 50 mm didelės raiškos garsiakalbis gali atskirti garso kryptį, suteikdamas švaraus garso kokybę, patobulintą žemųjų dažnių efektą ir įtraukiantį žaidimų garso potyrį. Naudokite 360° reguliuojamą didelio jautrumo triukšmo mažinimo mikrofoną, kad efektyviai sumažintumėte aplinkos triukšmą ir skleistumėte tikslesnį, švaresnį garsą.

Rašyti atsiliepimą