Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo
Xiaomi Deerma CM 1300 with UV - laidinis dulkių siurblys su UV, baltas kaina
  • Xiaomi Deerma CM 1300 with UV - laidinis dulkių siurblys su UV, baltas kaina
  • Xiaomi Deerma CM 1300 with UV - laidinis dulkių siurblys su UV, baltas pigiau
  • Xiaomi Deerma CM 1300 with UV - laidinis dulkių siurblys su UV, baltas internetu
  • Xiaomi Deerma CM 1300 with UV - laidinis dulkių siurblys su UV, baltas išsimokėtinai
  • Xiaomi Deerma CM 1300 with UV - laidinis dulkių siurblys su UV, baltas pigiai
  • Xiaomi Deerma CM 1300 with UV - laidinis dulkių siurblys su UV, baltas lizingu
  • Xiaomi Deerma CM 1300 with UV - laidinis dulkių siurblys su UV, baltas kaune
  • Xiaomi Deerma CM 1300 with UV - laidinis dulkių siurblys su UV, baltas atsiliepimai
  • Xiaomi Deerma CM 1300 with UV - laidinis dulkių siurblys su UV, baltas garantija

Xiaomi Deerma CM 1300 with UV - laidinis dulkių siurblys su UV, baltas

54.27 €
Su PVM
Kiekis
Pristatymas 3-5 d.d.

Xiaomi Deerma CM1300 - puikiai išvalo dulkes ir erkes, todėl savo namuose galite sukurti švarią ir sveiką aplinką. Naudodamiesi 8000 smūgių per minutę greičiu ir efektyviai apšviesdami UV spinduliais, lengvai atsikratysite alergenų. Lengvas svoris ir ilgas laidas užtikrina išskirtinę laisvę ir patogumą. Papildomi šepetėliai leidžia dulkių siurblį naudoti įvairiai, todėl jis yra ypač universalus ir daugiafunkcinis.

Du viename - dar daugiau galimybių
Xiaomi Deerma CM1300 yra du įrenginiai viename! Gali būti patogus rankinis siurblys arba patikimas dulkių, erkių valiklis. Be jokių pastangų galite pritaikyti šį praktišką gaminį savo poreikiams ir kruopščiai išvalyti visus savo namus. Taip pat galite lengvai naudoti valydami savo automobilio vidų . Šis daugiafunkcis įrenginys nustebins daugybe programų!

Trys keičiami šepetėliai specialioms užduotims atlikti
Rinkinyje rasite tris keičiamus šepetėlius, kurie leis Jums visapusiškai išvalyti namus. Vibruojantis UV šepetys bus Jūsų patikimas sąjungininkas kovoje su erkem. Platus šepetys pritrauks dulkes ir šiukšles. Namuose 2in1 šepetys puikiai tinka valyti nelygius ar sunkiai pasiekiamose vietose, pavyzdžiui, klaviatūras ir ertmes ant fotelių ar sofos.

UV šviesos galia
Kuo Xiaomi Deerma CM1300 toks veiksmingas nuo erkių? Aukščiausios kokybės UV lempa, eksponuojanti ir prasiskverbianti į medžiagas 253,7 nm spinduliais, pašalinanti alergenus. Ją efektyviai apsaugo specialus gaubtas su 3 eilėmis į korį panašių išpjovų. Be to, intelektualusis infraraudonųjų spindulių jutiklis automatiškai išjungia lempą, kai dulkių siurblys yra toliau nuo valomų daiktų paviršiaus, taip išvengdamas nereikalingo ultravioletinių spindulių išsiskyrimo ir nutekėjimo bei apsaugodamas Jūsų odą ir akis.

Laimėk kovą su purvu
Kitas dulkių siurblio privalumas yra efektyvus nuolatinės srovės variklis. Jis suteikia siurbimo galia iki 7 000 Pa normaliu režimu ir iki 10 000 Pa aukštu režimu, kurios dėka jis veiksmingai atsikrato nešvarumų.

Efektyvus filtravimas
Su Xiaomi Deerma CM1300 efektyviai pasirūpinsite savo sveikata. Cikloninis filtravimas ir HEPA efektyviai neutralizuoja dulkes ir kitus alergenus. Filtrą ir nešvarumų konteinerį taip pat galima lengvai ir patogiai plauti.

Paprasta naudoti
Prietaisą valdyti yra labai paprasta. Tik vieno mygtuko paspaudimu galite įjungti Xiaomi Deerma CM1300 ir išjungti. Praktiškas mygtukas siurblio apačioje leidžia lengvai ir patogiai pakeisti šepetį. Taip pat galite greitai ir patogiai atjungti nešvarumų konteinerį ištuštinti ar plauti.

Lengvas ir patogus
Dulkių siurblys yra ypač mažas ir lengvas. Jo bendras svoris yra 1.85 kg, o pagrindinis modulis sveria tik 1 kg. Dėl to įrenginio perkėlimas iš vienos vietos į kitą nėra problema. Galite lengvai pakelti jį ant grindų arba paimti, kad išsiurbtumėte lubas. Xiaomi Deerma CM1300 siurblio laidas 4.2m ilgio ir suteikia Jums laisvę.

Techninė charakteristika:

Nominali galia: 350W

Galingumas: iki 7 00 Pa (normaliu režimu), iki 10000 Pa (aukštu režimu)

Įtampa: 220 V

Laido ilgis: 4.2m

Matmenys: 335x225x170mm

Nešvarumų konteinerio talpa: 0.4 l

Siurblio svoris: 1kg

Siurblio svoris pilnai sukomplektavus: 1.85 kg

Garantija fiziniams asmenims: 24 mėn.

Garantija juridiniams asmenims: 12 mėn.

CM1300
47 Prekės

Charakteristikos

Spalva
Balta
Siurblio tipas
Rankinis su laidu
Valymo būdas
Sausas
Dulkių rinkimo tipas
Konteineris
Galia
350 W
Dulkių rinkiklio talpa
0.4 l
Prekės tipas
Dulkių siurbliai

Atsiliepimai

Кlientų atsiliepimų kol kas nėra.

Rašyti atsiliepimą

Xiaomi Deerma CM 1300 with UV - laidinis dulkių siurblys su UV, baltas

Xiaomi Deerma CM1300 - puikiai išvalo dulkes ir erkes, todėl savo namuose galite sukurti švarią ir sveiką aplinką. Naudodamiesi 8000 smūgių per minutę greičiu ir efektyviai apšviesdami UV spinduliais, lengvai atsikratysite alergenų. Lengvas svoris ir ilgas laidas užtikrina išskirtinę laisvę ir patogumą. Papildomi šepetėliai leidžia dulkių siurblį naudoti įvairiai, todėl jis yra ypač universalus ir daugiafunkcinis.

Rašyti atsiliepimą