• Sumažinta kaina
  • - 113.57 €

Xiaomi Roidmi X20 Nex belaidis dulkių siurblys - šluota su drėgno valymo funkcija, balta

322.41 €
435.98 €
Su PVM
Terminas, mėn.:
24
#
Pavyzdžiui, kai įgyjamos prekės kaina ir sutartis sudaroma 6 , o - , - , - , - , - , - (draudimas netaikomas jei kaštai lygūs 0,00 %), - , - . Skolinantis kitokią nei sumą arba pasirinkus kitokį nei sutarties terminą, nurodyti dydžiai gali skirtis.
Kiekis
Prekė išparduota. Teiraukitės.

Xiaomi Roidmi X20 Cordless Vacuum Cleaner belaidis dulkių siurblys - šluota su drėgno valymo funkcija.

„Roidmi X20“ - dvigubas valymas vienu ypu
Išlaikyti grindų švarą gali atrodyti sunki užduotis - pirmiausia turite jas kruopščiai išsiurbti, o tada nuplauti šluoste. Tačiau, kaip paaiškėja, abu veiksmus galima sėkmingai sujungti. Novatoriškas belaidis „Roidmi X20“, sveriantis tik 1.5 kg ir turintis 160 ml vandens rezervuarą, yra geriausias to pavyzdys. Jis vienu metu išsiurbia ir plauna grindis!

Sutaupykite brangaus laiko naudodami „Roidmi X20“
Naudojant „Roidmi X20“ dulkių siurbimą ir plovimą derinti gali būti tikrai lengva. Magnetinio vandens rezervuaro montavimas ar išardymas trunka tik sekundę. Jis pakankamai didelis, kad galėtumėte išvalyti pasirinktus kambarius. Pažangi "žingsnis po žingsnio" vandens išleidimo sistema užtikrina optimalų mopo mirkymą ir apsaugo nuo perpildymo ar suglebimo. Taigi pasirinkę „Roidmi X20“ galite saugiai, greitai ir efektyviai prižiūrėti grindis. Darydami du dalykus vienu metu, jūs padvigubinsite savo laiką ir sutaupysite energijos!

Vandeniui atsparūs šepečiai specialioms užduotims atlikti
Jums nereikia jaudintis dėl šepetėlių. Jie pagaminti iš minkšto pluošto, kuris blokuoja vandens molekulių patekimą į hooverį. Tai daro šepečius vandeniui atsparius ir nepažeidžia sąlyčio su vandeniu, skirtingai nei kiti tokio tipo gaminiai.

„Roidmi X20“ - stabilumas ir našumas
Variklis be šepetėlių, kurio greitis iki 120 000 aps./min., užtikrina siurbimo galią iki 435 W ir 25 000 Pa. Naujausia dulkių ir oro atskyrimo technologija garantuoja puikų, greitą siurbimą ir apsaugo nuo užsikimšimo. Siurblyje taip pat yra sumani siurbimo apsauga - įrenginys nedelsdamas išsijungs, jei nustatys, kad trūksta pirminio filtro. Tai apsaugo nuo variklio pažeidimo ir užtikrina vartotojo saugumą. Naudodami „Roidmi X20“ neturėtumėte dėl nieko jaudintis - siurblys nustebins stabiliu, efektyviu veikimu.

Tylus darbas - visiškas komfortas
Pažymėtinas ir tylus siurblio veikimas - triukšmo lygis siekia tik 72 dB. Jums nebereikia jaudintis dėl erzinančio garsaus triukšmo - „Roidmi X20“ apsaugos jus nuo jo.

Nepaprastai ilgaamžis akumuliatorius
„Roidmi X20“ yra atsakingas už ilgalaikį 8 ličio baterijų, kurių bendra talpa yra 2500mAH, veikimą, o jų veikimą pagerina naujos kartos „BMS-X“ sistema. Dėl šio sprendimo siurblio darbo laikas yra iki 65 minučių - tiek pakanka, kad kruopščiai išvalytumėte 400 m² ploto butą.

Sukurkite aplinką be alergenų
Dvigubi filtrai su šešių sluoksnių oro filtravimo sistema užtikrina puikią švarą ir sveikatos saugą. Be to, „Roidmi X20“ efektyviai filtruoja alergenus, net plika akimi nematomas erkes. Su šiuo siurbliu galite lengvai sukurti saugią, švarią aplinką sau ir savo artimiesiems.

Valykite kur norite!
Su belaidžiu „Roidmi X20“ siurbliu galite pasiekti beveik bet kurias vietas. Siurblys yra ypač lengvas, todėl jį lengva perkelti iš vienos vietos į kitą arba pakelti kad išsiurbti lubas. Keičiami šepečiai leidžia efektyviai išvalyti visų rūšių paviršius - jais galite išsiurbti ne tik grindis, bet ir nešiojamąjį kompiuterį, automobilį ar stalčius. Rasite daugiafunkcinį grindų šepetį, plyšių šepetį, čiužinio šepetėlį ir mažą šepetėlį nelygiems paviršiams valyti. Pamirškite sunkiai pasiekiamų vietų problemą - naudodami „Roidmi X20“ jas visas išsiurbsite!

Specialių užduočių teptukas
Didelis grindų šepetys idealiai tinka įvairiems pagrindams - nuo kilimų, iki plytelių, plokščių ir daug daugiau. Jis puikiai pašalina tiek mažas, tiek dideles nešvarumų daleles. Taip pat puikiai pašalina dulkes, plaukus ir gyvūnų plaukus.

Nebijok tamsos
Itin jautrus šviesos jutiklis taip pat palengvina valymą. Kai išvalote tamsius plotus, pvz., po baldais esančias sritis ar kampus, kuriuos sunku pasiekti, jis nedelsdamas įjungia ant šepečio pritvirtintus šviesos diodus. Tai reiškia, kad net mažiausias purvo kiekis nuo jūsų nepasislėps - jį lengva rasti ir išsiurbti.

Intuityvus valdymas
„Roidmi X20“ patogiai valdomas keliais mygtukais. Įrenginį įkrauti taip pat paprasta - tiesiog pritvirtinkite jį prie pridedamo magnetinio laikiklio, prijungto prie belaidžio įkroviklio. „Roidmi X20“ sukurtas jūsų patogumui - valdymas be rūpesčių padarys valymą džiaugsminga patirtimi.

Pažangi programa - papildomos galimybės
Kad jūsų gyvenimas būtų dar lengvesnis, „Roidmi X20“ galima integruoti į specialią programą. Naudodamiesi šia programa galite patikrinti akumuliatoriaus, filtro, dulkių talpyklos būseną, veikimo laiką ir daug daugiau. Tai leidžia visiškai kontroliuoti jūsų įrenginį ir optimizuoti jo veikimą.

Dizainas, kuris jus džiugins
„Roidmi X20“ išsiskiria ergonomišku, įdomiu dizainu. 270° lenkta rankena suteikia tvirtą ir patogų sukibimą. Tai leidžia patogiai ir saugiai išvalyti grindis, pakreipiant prietaisą tinkamu kampu. Siurblys yra dviejų elegantiškų spalvų - baltos su juoda. Tai pažymi subtilia elegancija, todėl puikiai tiks bet kokio kambario charakteriui. Mėgaukitės visiškai funkcionaliu bei stilingu įrenginiu!

Techninė charakteristika:

Galia: 435 W

Nominali įtampa: 28.8 V

Triukšmo lygis: apie 72 dB

Siurbimo slėgis: 25 000 Pa

Variklio apsisukimų skaičius: 120 000 rpm maks.

Baterijos talpa: 2500 mAh / 72 Wh

Įkrovimo laikas: apie 2.5 val.

Veikimo laikas: ekonominiu režimu iki 65 min., standartiniu režimu iki 40 min., turbo režimu iki 10 min.

Filtras: 6 sluoksnių Hepa

Nešvarumų konteinerio talpa: 0.4 l

Vandens bako talpa: 0.160 l

Komplektacija:
- Aliuminio vamzdis
- Papildomas lankstus vamzdis
- Grindų šepetys
- Plyšių šepetys
- Čiužinio šepetys
- Mopingo įrankis
- Mažas šepetėlis
- Valymo įrankis
- Papildomas filtras
- Magnetinis tvirtinimas prie sienos
- Maitinimo šaltinis
- Vartotojo vadovas

Medžiagos: metalas, plastikas

Matmenys: 1191 x 259 x 158 mm

Siurblio svoris: 1.5 kg

Svoris pilnai sukomplektavus: 2.6 kg

Garantija fiziniams asmenims: 24 mėn.

Garantija juridiniams asmenims: 12 mėn.

XCQ06RM

Charakteristikos

Spalva
Balta
Siurblio tipas
Rankinis belaidis
Valymo būdas
Sausas ir drėgnas
Dulkių rinkimo tipas
Konteineris
Galia
435 W
Turbo šepetėlis
Yra
Dulkių rinkiklio talpa
0.4 l
Vandens bako talpa
0.16 l
Siurbimo slėgis
25000 Pa
Prekės tipas
Dulkių siurbliai

Atsiliepimai

Кlientų atsiliepimų kol kas nėra.

Rašyti atsiliepimą

Xiaomi Roidmi X20 Nex belaidis dulkių siurblys - šluota su drėgno valymo funkcija, balta

Xiaomi Roidmi X20 Cordless Vacuum Cleaner belaidis dulkių siurblys - šluota su drėgno valymo funkcija.

„Roidmi X20“ - dvigubas valymas vienu ypu
Išlaikyti grindų švarą gali atrodyti sunki užduotis - pirmiausia turite jas kruopščiai išsiurbti, o tada nuplauti šluoste. Tačiau, kaip paaiškėja, abu veiksmus galima sėkmingai sujungti. Novatoriškas belaidis „Roidmi X20“, sveriantis tik 1.5 kg ir turintis 160 ml vandens rezervuarą, yra geriausias to pavyzdys. Jis vienu metu išsiurbia ir plauna grindis!

Rašyti atsiliepimą