Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo
Xiaomi Deerma VC20 Pro belaidis dulkių siurblys - šluota, tamsiai mėlyna kaina
  • Xiaomi Deerma VC20 Pro belaidis dulkių siurblys - šluota, tamsiai mėlyna kaina
  • Xiaomi Deerma VC20 Pro belaidis dulkių siurblys - šluota, tamsiai mėlyna pigiau
  • Xiaomi Deerma VC20 Pro belaidis dulkių siurblys - šluota, tamsiai mėlyna internetu
  • Xiaomi Deerma VC20 Pro belaidis dulkių siurblys - šluota, tamsiai mėlyna išsimokėtinai
  • Xiaomi Deerma VC20 Pro belaidis dulkių siurblys - šluota, tamsiai mėlyna pigiai
  • Xiaomi Deerma VC20 Pro belaidis dulkių siurblys - šluota, tamsiai mėlyna lizingu
  • Xiaomi Deerma VC20 Pro belaidis dulkių siurblys - šluota, tamsiai mėlyna kaune
  • Xiaomi Deerma VC20 Pro belaidis dulkių siurblys - šluota, tamsiai mėlyna atsiliepimai
  • Xiaomi Deerma VC20 Pro belaidis dulkių siurblys - šluota, tamsiai mėlyna garantija
  • Xiaomi Deerma VC20 Pro belaidis dulkių siurblys - šluota, tamsiai mėlyna greitai
  • Xiaomi Deerma VC20 Pro belaidis dulkių siurblys - šluota, tamsiai mėlyna epirkimas.lt
  • Xiaomi Deerma VC20 Pro belaidis dulkių siurblys - šluota, tamsiai mėlyna etopas.lt
  • Xiaomi Deerma VC20 Pro belaidis dulkių siurblys - šluota, tamsiai mėlyna atsiliepimas

Xiaomi Deerma VC20 Pro belaidis dulkių siurblys - šluota, tamsiai mėlyna

134.99 €
Su PVM
Kiekis
Prekė išparduota. Teiraukitės.

Xiaomi Deerma VC20Pro  - siurblys su šluostės funkcija turi patobulintą variklį be šepetėlių, kuris pagerina našumą, ir gali veikti iki 50 minučių vienu įkrovimu dėl ilgaamžės baterijos. Siurbimo galia iki 17000 Pa leidžia puikiai susidoroti net su labiausiai įsisenėjusiomis šiukšlėmis. Paprasta ir patogu naudoti, taip pat galite naudoti kaip rankinį dulkių siurblį. Be to, naudodamiesi keičiamais šepečiais galite kruopščiai išvalyti kiekvieną kampą.

Plauti ir siurbti grindis vienu metu
Norint tvarkingai išvalyti grindis, užtenka vieno prietaiso. Wireless vacuum cleaner Deerma VC20Pro leidžia siurbti ir valyti skirtingus paviršius arba daryti abu vienu metu! Tokiu būdu galite sutaupyti daug laiko ir energijos.

Prieš dėmes ir bakterijas
Vandens rezervuaro talpa yra net 400 ml. Deerma VC20Pro tinka tiek mažiems, tiek dideliems namams. Jūs neturite jaudintis dėl vandens išsiliejimo. Vandens srautas nuolat kontroliuojamas, todėl drėgmės lygis išlieka optimalus, o nuotėkio rizika sumažinama iki minimumo. Taip pat į vandens rezervuaro talpą 400 ml galite įpilti dezinfekavimo priemonės, kad pašalintumėte bakterijas ir kitus mikrobus. Pagaminta iš pluošto, šluostė puikiai sugeria vandenį ir užtikrina kruopštų, tolygų valymą.

Patikimas siurbimas
Įrenginyje sumontuotas galingas naujos kartos variklis be šepetėlių. Tai leido padidinti jo galią iki 60%, palyginti su ankstesniu modeliu, ir siurbimo galią iki 110%. Akimirksniu pašalina dulkes, trupinius, smulkias šiukšles, ir net plaukus.

Puikiai suprojektuotas grindų šepetys
Elektrinis grindų šepetys leidžia išsiurbti kiekvieną kampelį. Jis sukasi 180 ° ir gali būti sulenktas 90 ° kampu, todėl galėsite lengvai ir tiksliai valyti po baldais ar kampuose. Deerma VC20Pro minkštais šereliais ir spiraliniu grandikliu - kruopščiai surenka visas šiukšles, valo kiekvieną centimetrą grindų. Šepetėlis sukurtas taip, kad plaukai į jį neįsipainiotų - nebereikės gaišti brangių minučių jų valymui!

Tvarkykite daiktus naudodami papildomus šepečius
Į komplektą įeina ir kiti ne mažiau naudingi šepečiai. 2in1 plyšių šepetys leidžia siurbti siaurose vietose, pvz., kėdės įdubose. Tai taip pat leidžia kruopščiai nuvalyti nelygius paviršius, pavyzdžiui, nešiojamojo kompiuterio klaviatūrą. Mažas trikampis šepetys tinka įvairių tipų baldams ir medžiagoms valyti. Mažas trikampis šepetys tinka įvairių tipų baldams ir medžiagoms, tokioms kaip sofos, lovos ir stalviršiai, valyti.

Siurbkite tol, kol Jums reikia
Siurbkite be pertraukų. Deerma VC20Pro baterijos veikimo laikas yra iki 50 minučių! Taigi galite kruopščiai išvalyti visą namą. Kas dar daro jį tokiu galingu? Pažangi BMS baterijų valdymo sistema prailgina baterijos veikimo laiką ir užtikrina optimalų veikimą.

Apribokite savo kontaktą su purvu
Praktiško purvo talpyklos talpa yra iki 0.6 l. Galite lengvai ištuštinti ir nuplauti po tekančiu vandeniu. Visa tai leidžia iki minimumo sumažinti sąlytį su nešvarumais.

Įkvėpkite gryno oro
Naudodami Deerma VC20Pro paverskite savo namus švaria, sveikatai nekenksminga vieta. Efektyvi filtravimo sistema leidžia. Jame yra HEPA filtras, kuris sulaiko net smulkiausias dulkių daleles. Speciali mikroporinė cikloninė kamera yra atsakinga už jos veikimo stiprinimą. Atliekos nukreipiamos į 0.6 l talpos baką su cikloniniu filtru. Ištuštinti jį labai paprasta. Tiesiog atsukite ir išmeskite nešvarumus į šiukšliadėžę! Tiek filtro elementus, tiek dulkių talpyklą galima plauti tekančiu vandeniu.

Sukurtas Jūsų patogumui
Siurbimas gali būti įdomus! Deerma VC20Pro nesveria daug, todėl galite lengvai jį pakelti ir išsiurbti lubas ar lentynas. Jums net nereikia susilenkti, kad išimtumėte vandens rezervuaro talpą! Tiesiog paspauskite lengvai pasiekiamą kojos jungiklį. Taip pat galite labai lengvai paversti jį rankiniu siurbliu. Belaidis Deerma VC20Pro dizainas leidžia lengvai naudotis bet kur, kur tik norite: ant grindų, garaže, ir net automobilyje! Niekas nevaržys Jūsų judėjimo laisvės.

Naujausias dizainas
Vienintelis, akį traukiantis, modernus stilius! Juodos ir tamsiai mėlynos spalvos derinys suteikia prietaisui itin elegantišką išvaizdą, kurį dar labiau pabrėžia rožinės aukso spalvos detalės. Unikalus šio dulkių siurblio dizainas buvo pripažintas „Red Dot Design Award“ ir „K-Design Award“ apdovanojimais, o dabar jis gali papuošti ir Jūsų namus!

Techninė charakteristika:

Galia: 220W

Triukšmo lygis: apie 84 dB

Siurbimo slėgis: 7000 Pa (standartinis režimas) 17000 Pa (didelės galios rėžimas)

Baterijos talpa: 2500 mAh

Vandens rezervuaro talpa: 400 ml

Įkrovimo laikas: apie 3 val

Veikimo laikas: standartinis režimas apie 50 min., intensyvus režimas apie 20 min.

Nešvarumų konteinerio talpa: 0.6 l

Siurblio svoris: 2.3 kg

Medžiaga: ABS/PC

Matmenys: 240x210x1180 mm

Garantija fiziniams asmenims: 24 mėn.

Garantija juridiniams asmenims: 12 mėn.

VC20_Pro

Charakteristikos

Spalva
Tamsiai mėlyna
Siurblio tipas
Rankinis belaidis
Valymo būdas
Sausas ir drėgnas
Dulkių rinkimo tipas
Konteineris
Galia
220 W
Dulkių rinkiklio talpa
0.6 l
Siurbimo slėgis
17000 Pa
Prekės tipas
Dulkių siurbliai

Atsiliepimai

Кlientų atsiliepimų kol kas nėra.

Rašyti atsiliepimą

Xiaomi Deerma VC20 Pro belaidis dulkių siurblys - šluota, tamsiai mėlyna

Xiaomi Deerma VC20Pro  - siurblys su šluostės funkcija turi patobulintą variklį be šepetėlių, kuris pagerina našumą, ir gali veikti iki 50 minučių vienu įkrovimu dėl ilgaamžės baterijos. Siurbimo galia iki 17000 Pa leidžia puikiai susidoroti net su labiausiai įsisenėjusiomis šiukšlėmis. Paprasta ir patogu naudoti, taip pat galite naudoti kaip rankinį dulkių siurblį. Be to, naudodamiesi keičiamais šepečiais galite kruopščiai išvalyti kiekvieną kampą.

Rašyti atsiliepimą