Xiaomi Roidmi X300 Cordless Vacuum Cleaner, Black - belaidis dulkių siurblys kaina
  • Xiaomi Roidmi X300 Cordless Vacuum Cleaner, Black - belaidis dulkių siurblys kaina
  • Xiaomi Roidmi X300 Cordless Vacuum Cleaner, Black - belaidis dulkių siurblys pigiau
  • Xiaomi Roidmi X300 Cordless Vacuum Cleaner, Black - belaidis dulkių siurblys internetu
  • Xiaomi Roidmi X300 Cordless Vacuum Cleaner, Black - belaidis dulkių siurblys išsimokėtinai
  • Xiaomi Roidmi X300 Cordless Vacuum Cleaner, Black - belaidis dulkių siurblys pigiai
  • Xiaomi Roidmi X300 Cordless Vacuum Cleaner, Black - belaidis dulkių siurblys lizingu
  • Xiaomi Roidmi X300 Cordless Vacuum Cleaner, Black - belaidis dulkių siurblys kaune
  • Xiaomi Roidmi X300 Cordless Vacuum Cleaner, Black - belaidis dulkių siurblys atsiliepimai
  • Xiaomi Roidmi X300 Cordless Vacuum Cleaner, Black - belaidis dulkių siurblys garantija
  • Xiaomi Roidmi X300 Cordless Vacuum Cleaner, Black - belaidis dulkių siurblys greitai
  • Xiaomi Roidmi X300 Cordless Vacuum Cleaner, Black - belaidis dulkių siurblys epirkimas.lt
  • Xiaomi Roidmi X300 Cordless Vacuum Cleaner, Black - belaidis dulkių siurblys etopas.lt
  • Xiaomi Roidmi X300 Cordless Vacuum Cleaner, Black - belaidis dulkių siurblys atsiliepimas

Xiaomi Roidmi X300 Cordless Vacuum Cleaner, Black - belaidis dulkių siurblys

201.04 €
Su PVM
Kiekis
Prekė išparduota. Teiraukitės.

Xiaomi Roidmi X300 Cordless Vacuum Cleaner - siurbimo slėgis siekia iki 27 000 Pa, o valymas gali būti dar lengvesnis. Jo veikimo laikas siekia 90 minučių vienu įkrovimu. Integruotas OLED ekranas suteiks Jums svarbiausią informaciją apie įrenginio veikimą, o komplekte esantys keičiami šepetėliai leis kruopščiai išsiurbti kiekvieną kampelį.

Patikimas kovojant su nešvarumais
Dulkių siurblys turi itin efektyvų variklį, veikiantį iki 115 000 aps./min. Naudojama technologija apsaugo jį nuo perkaitimo ir užtikrina stabilų veikimą. Tai reiškia, kad Xiaomi Roidmi X300 akimirksniu pašalina net labiausiai užsispyrusius nešvarumus. Dulkės, trupiniai, plaukai, kailis – nuo ​​jų niekas nepasislėps. Atliekų konteinerio talpa 0.65l – užtenka iki 500m2 grindų išvalymui vienu kartu.

8 pakopų filtravimo sistema
Xiaomi Roidmi X300 dulkių siurblys siūlo 8 pakopų filtravimą, kad efektyviai sulaikytų mažas ir didesnes šiukšles. Be to, pažangi kelių ciklonų sistema užtikrina stabilią ir didelę siurbimo galią bei sumažina filtro valymo dažnumą. Be to, ištuštinti dulkių konteinerį yra labai paprasta – tiesiog paspauskite mygtuką ir išmeskite atliekas į šiukšliadėžę. Net rankų nesusitepsite!

Patvari baterija
Xiaomi Roidmi X300 turi didelio našumo  bateriją, kuri leidžia visiškai įkrauti veikti iki 90 minučių. Pridedamas magnetinis sieninis laikiklis leidžia patogiai įkrauti ir laikyti įrenginį. Taip pat yra galimybė greitai pakeisti bateriją – vos vienu paspaudimu! Tokiu būdu galite pailginti Xiaomi Roidmi X300 darbo laiką iki 180 minučių. Pastaba: papildoma baterija į komplektą neįeina – ją galima įsigyti atskirai.

3 siurbimo režimai
Pritaikykite siurblį pagal savo poreikius arba grindų nešvarumą. Xiaomi Roidmi X300 leidžia pasirinkti vieną iš 3 siurbimo režimų. Ekologinis režimas užtikrina ilgiausią veikimo laiką ir idealiai tinka kasdieniam naudojimui. Standartinis režimas išvalo šiek tiek daugiau nešvarumų. Jis efektyviai pašalina dulkes ir kitas šiukšles. Jei tenka susidurti su ypač sunkiai įveikiamais nešvarumais, rinkitės Boost režimą. Naudodami šį režimą galite lengvai nuvalyti net labiausiai įsisenėjusius paviršius.

Daugiafunkcis grindų šepetys
Dulkių siurblio grindų šepetys leidžia kruopščiai, tačiau saugiai valyti įvairius paviršius – nuo ​​laminato iki plytelių iki kilimų. Jame yra LED lemputė, kuri automatiškai įsijungia, kai siurbiate tamsias vietas, pavyzdžiui, grindis po lova. V formos šereliai greitai ir efektyviai pašalina nešvarumus. Tai taip pat neleidžia plaukams įsipainioti į šepetį. Xiaomi Roidmi X300 taip pat aptinka kilimus ir automatiškai padidina jų siurbimo galią, kad geriau pašalintų nešvarumus, paslėptus jų pluoštuose.

Komplekte papildomi šepečiai
Į rinkinį įeina papildomi šepečiai, kurie padės išsiurbti net sunkiai pasiekiamus kampelius ir plyšius. Čiužinio šepetys pašalina dulkių erkutes 99,975% efektyvumu – ypač naudingas alergiškiems žmonėms. Plyšių šepetys leidžia išvalyti siauras erdves, pavyzdžiui, kampus ir įdubas foteliuose – su įmontuotu LED apšvietimu niekas nuo Jūsų nepasislėps. Platus antgalis tinka baldų paviršiams valyti. Be to, su 4 kontaktų sąsaja Xiaomi Roidmi X300 sumaniai aptinka priedus ir atitinkamai sureguliuoja savo režimus.

Draugiškas vartotojui
Belaidis dulkių siurblys Xiaomi Roidmi X300 yra lengvas ir lengvai valdomas, todėl valyti bet kurį kampą lengva. Jame taip pat yra išmanusis OLED ekranas, kuriame realiuoju laiku pateikiama daug naudingos informacijos. Vienu žvilgsniu galite pamatyti esamą režimą, patikrinti galią ir net patikrinti, kiek kalorijų sudeginote siurbdami. Jis taip pat yra ypač tylus, jo garso lygis yra tik apie 83 dB. Atsisveikink su erzinančiu triukšmu!

Patikrinkite, ką programa gali pasiūlyti
Ieškote daugiau? Įdiekite tam skirtą programą ir gaukite prieigą prie daugelio naudingų funkcijų. Dabar galite dar labiau optimizuoti valymą! Vos keliais paspaudimais galite patikrinti, pavyzdžiui, siurbimo laiką ir įrenginio galią. Programėlė taip pat primins, kada laikas ištuštinti dulkių konteinerį arba pakeisti filtrą. Nereikia jaudintis dėl pamiršimo! Su Roidmi lengva išlaikyti švarius namus!

Techninė charakteristika:

Gamintojo kodas: XCQ58RM

Galia: 585 W

Siurbimo galia: 207 W

Triukšmo lygis: 83 dB

Siurbimo slėgis: 27000 Pa

Nešvarumų konteinerio talpa: 0.65l

Filtravimo sistema: 8 pakopų

Variklio apsisukimų skaičius: 115 000 rpm maks.

Baterijos talpa: 4000 mAh/100.8 Wh

Ekranas: OLED

Veikimo laikas: ekologinis režimas: iki 90 minučių; standartinis režimas: iki 40 minučių; padidinimo režimas: iki 12 minučių;

Komplektacija:
- Dulkių siurblys
- Dulkių siurblio vamzdis
- Elektrinis grindų šepetys
- Čiužinio šepetys
- Platus antgalis
- Plyšių šepetys
- Sieninis įkrovimo stotelė
- Akumuliatorius
- MFI filtras
- HEPA filtras

Medžiagos: metalas, plastikas

Matmenys: 123.5x19 cm

Svoris: apie 3.15 kg

Garantija fiziniams asmenims: 24 mėn.

Garantija juridiniams asmenims: 12 mėn.

Baterijos garantija: 6 mėn.

XCQ58RM

Charakteristikos

Spalva
Juoda
Siurblio tipas
Rankinis belaidis
Valymo būdas
Sausas
Dulkių rinkimo tipas
Konteineris
Galia
585 W
Turbo šepetėlis
Yra
Dulkių rinkiklio talpa
0.65 l
Siurbimo slėgis
27000 Pa
Prekės tipas
Dulkių siurbliai

Atsiliepimai

Rašyti atsiliepimą

Xiaomi Roidmi X300 Cordless Vacuum Cleaner, Black - belaidis dulkių siurblys

Xiaomi Roidmi X300 Cordless Vacuum Cleaner - siurbimo slėgis siekia iki 27 000 Pa, o valymas gali būti dar lengvesnis. Jo veikimo laikas siekia 90 minučių vienu įkrovimu. Integruotas OLED ekranas suteiks Jums svarbiausią informaciją apie įrenginio veikimą, o komplekte esantys keičiami šepetėliai leis kruopščiai išsiurbti kiekvieną kampelį.

Rašyti atsiliepimą