Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo
  • Sumažinta kaina
  • - 2.92 €

Mio Pilot 15 LM GPS navigacija automobiliams

101.06 €
103.98 €
Su PVM
Kiekis
Yra Kauno parduotuvėje. Pristatymas 0-3 d.d.

Mio Pilot 15 LM - greitai ir be pastangų apskaičiuoja Jūsų maršrutą. Su paprastomis ir aiškiomis vaizdo ir garso nuorodomis įrenginys padės pasiekti tikslą. Naudodamas optimizuotą maršrutą, Pilot™ 15 LM apskaičiuoja greičiausią laiką arba trumpiausią atstumą iki tikslo. 5 colių jutiklinis ekranas su 480 x 272 ekrano skiriamąja geba, leidžia matyti aiškų vaizdą. Dėl sklandaus jutiklinio ekrano lengva įvesti kelionės tikslą, o didelis ekranas reiškia, kad nereikia atitraukti akių nuo kelio. Sukurtas su „QuickStart“, „Pilot™ 15 LM“ turi supaprastintą meniu ir „QuickSpell Search“, todėl kelionės tikslą galite nustatyti per kelias sekundes. Balsu įvardijami gatvių pavadinimai, kad niekada nepasiklystumėte. Įrenginyje yra integruotas nuoseklus balso nurodymas ir teksto į kalbą (TTS) technologija.



Techninės charakteristikos:

Ekrano dydis: 5.0"

Procesorius: ARM Cortex A7 800MHz

Rezoliucija: 480 x 272 pikselių

Atmintis RAM: 128MB

Mikrofonas: yra

Micro SD kortelės lizdas: Taip

Baterija: 650mAh

Liečiamas ekranas: Taip

Matmenys: 132.5x86,1x15.3 mm

Svoris: 168 g

Garantija: 12 mėn.

Mio
PILOT15
1 Vienetas

Charakteristikos

Spalva
Juoda
Ekrano įstrižainė
5.0"
Vaizdo registratorius
Nėra
WiFi
Nėra
Bluetooth
Nėra
Prekės tipas
GPS automobiliams

Atsiliepimai

Кlientų atsiliepimų kol kas nėra.

Rašyti atsiliepimą

Mio Pilot 15 LM GPS navigacija automobiliams

Mio Pilot 15 LM - greitai ir be pastangų apskaičiuoja Jūsų maršrutą. Su paprastomis ir aiškiomis vaizdo ir garso nuorodomis įrenginys padės pasiekti tikslą. Naudodamas optimizuotą maršrutą, Pilot™ 15 LM apskaičiuoja greičiausią laiką arba trumpiausią atstumą iki tikslo. 5 colių jutiklinis ekranas su 480 x 272 ekrano skiriamąja geba, leidžia matyti aiškų vaizdą. Dėl sklandaus jutiklinio ekrano lengva įvesti kelionės tikslą, o didelis ekranas reiškia, kad nereikia atitraukti akių nuo kelio. Sukurtas su „QuickStart“, „Pilot™ 15 LM“ turi supaprastintą meniu ir „QuickSpell Search“, todėl kelionės tikslą galite nustatyti per kelias sekundes.

Rašyti atsiliepimą