Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo
  • Sumažinta kaina
  • - 5.35 €

Modecom FreeWAY CX 7.0 + Mapfactor EU - 7" GPS navigacija lengviesiems automobiliams ir sunkvežimiams

72.36 €
77.71 €
Su PVM
Kiekis
Yra Kauno parduotuvėje. Pristatymas 0-3 d.d.

Modecom FreeWAY CX 7.0 - su galingais komponentais, tvirta rankena, USB-C jungtimi ir geros kokybės dideliu 7 colių jutikliniu ekranu. Navigacija aprūpinta jutikliniu skydeliu. Tai reiškia, kad ekranas veikia liečiant jį pirštu, o ne rašikliu. Jutiklinio skydelio naudojimas žymiai supaprastina navigacijos naudojimą – norint įvesti norimą maršrutą nereikia ieškoti rašiklio. 7 colių TFT ekranas leidžia optimaliai ir patogiai sekti suplanuotą maršrutą. Geros spalvos, platūs žiūrėjimo kampai, ryškūs vaizdai ir išsami informacija dideliame ekrane leidžia lengvai naudotis navigacija. Modecom FreeWAY CX 7.0 automobilių navigacija – pasiūlymas kiekvienam vairuotojui tiek į beribę dykumą, tiek į miesto gatvių tankmę. Įrenginys aprūpintas aukščiausios klasės ir jautriu MSTAR GPS lustu. Navigacija pagaminta iš aukštos kokybės medžiagų. Dėl to galite būti tikri, kad jis tarnaus daugelį metų.

Techninės charakteristikos:

Ekrano dydis: 7" TFT (jutiklinis ekranas)

Procesorius: Mstar MSB2531 800MHZ

Rezoliucija: 800 x 480 pikselių

Vidinė atmintis: 8 GB

Atmintis RAM: 256 MB DDR

Garsiakalbis: yra

Operacinė sistema: Microsoft Windows CE 6.0

Vaizdo įrašas: MP4/ASF/WMV/AVI/DIVX/XVID

Baterija: 1200 mAh

Įvesties / išvesties jungtys: 3.5mm jack, MicroSD / SDHC, USB-C

Komplektacija: laikiklis su siurbtuku prie stiklo, įkroviklis 12-24V, USB laidas prie kompiuterio, vartotojo gidas

Garantija: 24 mėn.

nav-freewaycx70-mf-eu
5 Prekės

Charakteristikos

Spalva
Juoda
Ekrano įstrižainė
7.0"
Vaizdo registratorius
Nėra
WiFi
Nėra
Bluetooth
Nėra
Prekės tipas
GPS sunkvežimiams

Atsiliepimai

Rašyti atsiliepimą

Modecom FreeWAY CX 7.0 + Mapfactor EU - 7" GPS navigacija lengviesiems automobiliams ir sunkvežimiams

Modecom FreeWAY CX 7.0 - su galingais komponentais, tvirta rankena, USB-C jungtimi ir geros kokybės dideliu 7 colių jutikliniu ekranu. Navigacija aprūpinta jutikliniu skydeliu. Tai reiškia, kad ekranas veikia liečiant jį pirštu, o ne rašikliu. Jutiklinio skydelio naudojimas žymiai supaprastina navigacijos naudojimą – norint įvesti norimą maršrutą nereikia ieškoti rašiklio. 7 colių TFT ekranas leidžia optimaliai ir patogiai sekti suplanuotą maršrutą. Geros spalvos, platūs žiūrėjimo kampai, ryškūs vaizdai ir išsami informacija dideliame ekrane leidžia lengvai naudotis navigacija.

Rašyti atsiliepimą