Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo
  • Sumažinta kaina
  • - 3.50 €

Garmin vivosmart 4 15mm, S/M , Merlot / Rose Gold, Silicone - išmanioji apyrankė

99.98 €
103.48 €
Su PVM
Kiekis
Prekė išparduota. Teiraukitės.

Garmin vívosmart 4 - stebėkite savo aktyvumą su stilinga išmaniąja apyranke.

- Plona, šių dienų stilių suderina su metaliniais akcentais ir šviesiu, lengvai įskaitomu ekranu.
- Pažangi miego stebėjimo funkcija stebės jūsų miegą REM fazėje ir gali pamatuoti deguonies prisotinimą kraujyje miego metu, riešinio Pulse Ox2 pulsometro dėka.
- Apyrankė turi aktyvumo ir sveikatos būklės stebėjimo įrankius, tokius kaip riešinis pulsometras, streso lygio matavimas, atsipalaidavimo režimas, VO2 max, žingsnių kiekis, sudegintos kalorijos ir daugiau.
- Sportinių veiklų režimai, t.y. ėjimas, bėgimas, jėgos treniruotės, joga, plaukimas baseine ir kitos.
- Vibraciniai įspėjimai apie įeinančius skambučius, tekstinius pranešimus ir daugiau (Android™ vartotojams suteikiama galimybė atsakyti į tekstines žinutes).
- Baterijos veikimo laikas iki 7 dienų (be Pulse Ox miego stebėjimo) ir yra saugus naudoti plaukiant baseine ar prausiantis duše.

Išlikite stilingi stebėdami savo aktyvumą su vívosmart 4 aktyvumo apyranke. Tai plona, vandeniui atspari apyrankė su sportiniais režimais ir išmaniosiomis funkcijomis, kurios padės gyventi sveikesnį ir aktyvesnį gyvenimą. Riešinis Ox pulsometras leidžia apskaičiuoti deguonies kiekį kraujyje miego metu - arba galite jį patikrinti, bet kuriuo paros metu. Įrenginys taip pat stebi širdies ritmo informaciją nuo riešo ir fiksuoja streso lygį, taip pat turi atsipalaidavimo laikmatį ir skaičiuoja VO2 max. Be to, kūno energijos stebėjimo funkcija leis jums žinoti kada esate pilnas energijos, o kada reikėtų pailsėti. Saugus naudoti duše ir baseine, o baterijos veikimo laikas iki 7 dienų. Įrenginys teikia ir išmaniuosius pranešimus su vibraciniais įspėjimais, kad palaikytumėte ryšį būdami aktyvūs (susiejus su palaikomu išmaniuoju telefonu).

Stilingas dizainas
Vivosmart 4 aktyvumo apyrankė yra kelių spalvų kombinacijų, kurios suteikia išskirtinį dizainą su metalinės apdailos akcentais ir ryškiu lengvai įskaitomu ekranu. Apyrankės ekranas bus aktyvus tik tada kai to panorėsite patys. Kai ekranas įjungtas, jis automatiškai prisitaiko prie aplinkos apšvietimo lygio, todėl ekranas matomas net ryškioje saulės šviesoje. Nesvarbu ar einate į darbą, sporto salę ar baseiną, vívosmart 4 puikiai prisitaikys prie jūsų gyvenimo stiliaus.

Širdies ritmo oksimetrija ant jūsų riešo
Širdies ritmo oksimetrijos jutiklis integruotas vívosmart 4 apyrankėje apskaičiuoja deguonies kiekį kraujyje. Jūsų širdies ritmo oksimetrijos duomenys priklauso nuo daugybes faktorių, įskaitant fitneso duomenis. Širdies ritmo Ox duomenų sekimas, gali padėti nustatyti, kaip jūsų kūnas įsisavina deguonį. Galite įjungti šią funkciją nakčiai ar pamatuoti savo širdies ritmo Ox duomenis kada panorėję dienos metu, kad geriau pažintumėte savo kūną.

Pažangi miego stebėjimo technologija
Miegas yra labai svarbus jūsų formai ir sveikatai palaikyti. Teikdamas miego informaciją, vívosmart 4 stebi jūsų gilaus, negilaus miego būseną ir REM miego fazes, taip pat kiek laiko buvote prabudęs miego metu. Norėdami sužinoti daugiau, įjunkite širdies ritmo Ox funkciją, kad stebėtumėte deguonies kiekį kraujyje miego metu. Pabudus, galėsite peržiūrėti duomenis Garmin Connect™ programėlėje.

Optimizuokite savo kūno energijos rodiklius
Kūno energijos stebėjimas vívosmart 4 apyrankėje naudoja streso, širdies ritmo kintamumo (HRV), miego ir aktyvumo duomenų derinį, kad galėtų įvertini jūsų kūno energijos išteklius, todėl tikslingiau galėsite planuoti savo dieną, aktyvumo ir poilsio laikus. Didesnis rodiklis reiškia, jog esate pasiruošęs aktyvumui, o mažesnis rodiklis informuoja, jog prieš treniruotę reiktų atsipalaiduoti ar pailsėti.

Streso lygio stebėjimas visą parą
vívosmart 4 seks jūsų širdies ritmą ir fiksuos širdies ritmo kintamumo informaciją (HRV), kurią galėsite pamatyti apyrankės ekrane ilsėdamiesi. Jeigu kreivė pradės didėti, tai nurodo, jog jūsų streso lygis kyla. To priežastis gali būti bet koks fizinis ar emocinis veiksnys. Taigi vívosmart 4 padės lengviau atpažinti stresines situacijas, taip potencialiai išvengsite nemalonių akimirkų. Apyrankėje taip pat yra integruota “Relax Reminder” funkcija, kurią galite įjungti per “Garmin Connect” programėlę. Jeigu streso lygis dienos eigoje pakils, gausite įspėjimą apyrankės ekrane su priminimu ramiai ir giliai pakvėpuoti.

Sekite savo aktyvumą
vívosmart 4 kiekvieną dieną nustatys jūsų aktyvumo tikslus, seks ir stebės jūsų progresą. Įskaitant žingsnių stebėjimą, vivosmart 4 seks įveiktus aukštus, sudegintas kalorijas, intensyvumo minutes ir daugiau. Taip pat per ilgai užsibuvus vienoje vietoje, gausite priminimą pajudėti.

Stebėkite treniruočių informaciją
Sportiniai režimai leis sekti veiklos laiką ir daugiau. Naudojant jėgos treniruočių sportinį režimą, bus apskaičiuotos pratimų serijos ir pakartojimai su poilsio laikais. Jeigu sportuodami pamiršite įjungti sportinį režimą Move IQ™ funkcija automatiškai nustatys sportinę veiklą pvz:. Ėjimą, plaukimą, važiavimą dviračiu, bėgimą. Veiklai pasibaigus, jūsų veiklos automatiškai patalpinamos Garmin Connect programėlėje, kurioje galėsite stebėti ir savo draugų aktyvumą.

Dienos sveikatingumo duomenys
Naudojant Elevate™ širdies ritmo duomenis nuo jūsų riešo, vívosmart 4 su VO2 max matavimu - gali suteikti informaciją apie jūsų fizinę būklę. Jeigu jūsų fizinė būklė gerėja, taip pat padidėja ir VO2 max rodiklis. Remiantis jūsų VO2 max, vívosmart 4 taip pat gali įvertinti jūsų amžių pagal fizinę būklę, kurį galėsite mažinti fizinio aktyvumo dėka. Jeigu norėsite gauti papildomos informacijos, vívosmart 4 jus įspės širdies ritmui netikėtai pakilus virš nustatytos ribos. Jeigu būsite neaktyvus daugiau kaip 10 minučių ir jūsų širdies ritmas bus didesnis jūsų nustatyta riba, gausite įspėjimus.

Išmanieji pranešimai
Naudodamiesi vívosmart 4 sekite informaciją apie orus, valdykite muzikos grotuvą telefone, gaukite išmaniuosius pranešimus, raskite pamestą telefoną, galite netgi atsakyti naudodami iš anksto paruoštas žinutes (Tik Android sistemoje) ir skaityti socialinių tinklų pranešimus savo apyrankės ekrane.

Prisijunkite ir varžykitės
Stebėti savo veiklų ir pasiekimų informaciją ypač paprasta. Apyrankė vívosmart 4 automatiškai sinchronizuojasi su Garmin Connect, t.y. mūsų nemokama internetine bendruomenės sistema, kurioje galėsite stebėti savo progresą, prisijungti prie įvairių iššūkių ar dalintis pasiekimais socialiniuose tinkluose. Naudotis Garmin Connect paprasta ir visiškai nemokama, ją galite naudotis kompiuteryje arba išmaniajame telefone, atsisiuntę nemokamą programą Garmin Connect™.

Techninės savybės
Gamintojo kodas 010-01995-21
Lęšio medžiaga Polikarbonatas
Dirželio medžiaga Silikonas
Fizinis dydis Mažas / vidutinis: 15 x 10,5 x 197 mm Tinka riešams, kurių apimtis yra 122-188 mm 
Jutiklinis ekranas Taip
Rodymo dydis 0,26 "x 0,70" (6,6 mm x 17,7 mm)
Ekrano skiriamoji geba 48 x 128 piks.
Ekrano tipas OLED
Svoris Mažas / vidutinis: 16,5 g 
Baterijos veikimo laikas iki 7 dienų
Pralaidumo vandeniui skalė 5 ATM
Atmintis / istorija 7 užsiėmimai pagal laiką, 14 dienų veiklos stebėjimo duomenys
Apyrankės funkcijos
Laikas / data Taip
Automatinis vasaros laikas Taip
Žadintuvas Taip
Laikmatis Taip
Chronometras Taip
Sveikatos stebėjimas
Miegas Taip (pažengęs)
Širdies dažnis ant riešo (nuolatinis, kiekvieną sekundę) Taip
Dienos širdies dažnis ilsintis Taip
Įspėjimai dėl nenormalaus širdies dažnio Taip (aukštas ir žemas)
Pulso oks., kraujo saturacija deguonimi Taip (atrankinis tikrinimas, pasirinktinai miego metu)
Fizinio pasirengimo amžius Taip
„BODY BATTERY™“ energijos matuoklis Taip
Streso stebėjimas visą dieną Taip
Poilsio priminimai Taip
Kvėpavimo ilsintis laikmatis Taip
Hidratacija Taip („Garmin Connect ™“)
Moterų sveikatos stebėjimas Taip („Garmin Connect ™“)
Jutikliai
„Garmin Elevate™“ ant riešo tvirtinamas širdies ritmo monitorius Taip
Barometrinis aukštimatis Taip
Akselerometras Taip
Aplinkos šviesos jutiklis Taip
Pulso oks., kraujo saturacijos deguonimi stebėjimo priemonė Taip
Kasdienės išmaniosios funkcijos
Ryšio galimybės Bluetooth® Smart ir ANT+®
Išmanieji pranešimai Taip
Atsiliepimas į telefono skambutį arba jo atmetimas tekstine žinute (tik Android) Taip
Reguliuoja išmaniojo telefono muziką Taip
Prijungtas GPS ryšys Taip
Orai Taip
Rasti telefoną Taip
Rasti laikrodį Taip
VIRB® kameros nuotolinis valdymo pultas Taip
Suderinamumas su išmaniuoju telefonu „iPhone®“, „Android™“
Suderinama su „Garmin Connect™ Mobile“ Taip
Aktyvumo stebėjimo funkcijos
Žingsnių skaitiklis Taip
Judesio juosta (rodoma įrenginyje po neveiklos laikotarpio; eikite kelias minutes, kad ji būtų perjungta) Taip
Automatinis tikslas (nustato Jūsų aktyvumo lygį ir priskiria dienos žingsnių tikslą) Taip
Sudegintos kalorijos Taip
Užlipta aukštų Taip
Nuvažiuotas atstumas Taip
Intensyvumo minutės Taip
TrueUp™ Taip
Move IQ™ Taip
Įranga kūno rengybai / sporto salėje profiliai
Galimi veiklų sporto salėje profiliai Jėgos treniruotės, kardio treniruotės, elipsės treniruotės, laiptų laipteliai, joga
Automatinis kartojimų skaičiavimas Taip
Treniruočių, planavimo ir analizės funkcijos
ŠD zonos Taip
ŠD įspėjimai Taip
ŠD kalorijos. Taip
ŠD transliacija (ŠD duomenys, transliuojami per ANT+™ į susietus įrenginius) Taip
GPS greitis ir atstumas Taip (tik prijungus prie GPS)
Pritaikomas ekranas (-ai) Taip
Pritaikomi veiklos profiliai Taip
Auto Lap® Taip
„VO2 MAX“ (paleisti) Taip
Rankinis ratas Taip
Pritaikomi įspėjimai apie pavojus Taip
Bėgimo funkcijos
Galimi bėgimo profiliai Bėgimas
Kadencija (realus žingsnių skaičius per minutę) Taip
Plaukimo funkcijos
Galimi plaukimo profiliai plaukimas baseine (pagrindinis)
Pagrindinis poilsio laikmatis (nuo 0)(tik baseine Taip
Vaikų aktyvumo stebėjimo funkcijos
„TOE-TO-TOE™“ iššūkiai taip
Garantija
Garantija 24 mėn.
010-01995-21

Charakteristikos

Spalva
Rausvo aukso
Dydis
15mm
Laikrodžio tipas
Išmanioji apyrankė
WiFi
Nėra
LTE
Nėra
NFC
Nėra
GPS
Yra
Korpuso forma
Kvadratinė
Prekės tipas
Išmanusis laikrodis
Modelis
vivosmart 4

Atsiliepimai

Кlientų atsiliepimų kol kas nėra.

Rašyti atsiliepimą

Garmin vivosmart 4 15mm, S/M , Merlot / Rose Gold, Silicone - išmanioji apyrankė

Garmin vívosmart 4 - stebėkite savo aktyvumą su stilinga išmaniąja apyranke.

- Plona, šių dienų stilių suderina su metaliniais akcentais ir šviesiu, lengvai įskaitomu ekranu.
- Pažangi miego stebėjimo funkcija stebės jūsų miegą REM fazėje ir gali pamatuoti deguonies prisotinimą kraujyje miego metu, riešinio Pulse Ox2 pulsometro dėka.
- Apyrankė turi aktyvumo ir sveikatos būklės stebėjimo įrankius, tokius kaip riešinis pulsometras, streso lygio matavimas, atsipalaidavimo režimas, VO2 max, žingsnių kiekis, sudegintos kalorijos ir daugiau.
- Sportinių veiklų režimai, t.y. ėjimas, bėgimas, jėgos treniruotės, joga, plaukimas baseine ir kitos.

Rašyti atsiliepimą