Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo
  • Sumažinta kaina
  • - 152.90 €

Xiaomi Mi Watch S1 46mm Sapphire with Leather and Silicone Strap, Wi-Fi, NFC, Black - išmanusis laikrodis

196.09 €
348.99 €
Su PVM
Kiekis
Prekė išparduota. Teiraukitės.

Xiaomi Mi Watch S1 - nesvarbu, ar tai būtų svarbus susitikimas su klientu, ar vakarėlis, Xiaomi Watch S1 pasirūpins, kad atrodytumėte puikiai.

Tobulai interpretuojamas meistriškumas ir grožis
Didelis 1.43 colio AMOLED ekranas, sukurtas naudojant pažangias ekrano ir energijos taupymo technologijas, padengtas safyro stiklu, suteiks Jums nuostabią vizualinę patirtį. Palaiko visada įjungtą ekraną.

Safyro stiklas
Safyro stiklas yra itin kietas ir atsparus dilimui, o jo atsparumas įbrėžimams gerokai viršija įprasto stiklo atsparumą.

Nerūdijančio plieno korpusas
Laikrodžio korpusas pagamintas iš 316L austenitinio nerūdijančio plieno, pasižyminčio unikaliomis atsparumo korozijai ir įbrėžimams savybėmis, todėl Xiaomi Watch S1 yra patvariausias iš visų Xiaomi laikrodžių.

Rankų darbo apdaila
Tradiciniai laikrodžių meistrai kiekvieną korpusą poliruoja individualiai, todėl jo apdaila yra preciziška ir aptaki.

Pademonstruokite savo skonį vos pakreipę riešą
Xiaomi Watch S1 siūlo du dirželius: aukščiausios kokybės odinis dirželis ir purvui atsparus fluorogumos dirželis. Vienas skirtas tam, kad atrodytumėte puikiai ypatingomis progomis, o kitas - kad būtų patogu sportuoti. Abu dirželiai yra lengvi, minkšti ir draugiški odai.

Fluorogumos dirželis
Atsparus purvui ir lengvai valomas. Ilgalaikis ir išskirtinis, nelimpa prie odos, kai prakaituojate.

Odinis dirželis
Geriausiai atrinkta aukščiausios kokybės oda, minkšta ir patvari. Natūralus smulkus grūdėtumas suteikia daugiau elegancijos.

Sukurta naudojant pažangias technologijas
Integruotas dviejų dažnių GNSS lustas palaiko penkias pagrindines palydovinės padėties nustatymo sistemas: GPS, BeiDou, GLONASS, Galileo ir QZSS, kartu su pažangiais optimizavimo algoritmais, kad būtų galima greičiau ir tiksliau nustatyti buvimo vietą ir gauti profesionalią statistiką.

117 treniruočių režimų
Palaiko 117 treniruočių režimų, 19 profesionalių treniruočių režimų, įskaitant krepšinį, tenisą, plaukimą, HIIT ir dar daugiau. Nesvarbu, kokiu sportu aistringai užsiimate, Xiaomi Watch S1 Jums padės. Pažangi techninė ir programinė įranga užtikrins, kad Jūsų treniruočių statistika būtų tiksliai fiksuojama.

5 ATM atsparumas vandeniui
Xiaomi Watch S1 atsparus vandeniui (iki 50 metrų), todėl galite jį drąsiai plaukioti atvirame vandenyje ar baseine.

Specialus "SPORT" mygtukas
Specialus mygtukas, kad vienu prisilietimu pasiektumėte mėgstamą treniruotę. Xiaomi Watch S1 taip pat palaiko automatinį bėgimo takelio, lauko bėgimo ir ėjimo nustatymą.

Visą dieną vykdoma išsami sveikatos stebėsena
Galingi daugiakanaliai PPG biojutikliai su 24 valandų trukmės širdies ritmo stebėsena. Dėl patobulintos aparatinės įrangos ir algoritmų jutiklis tiksliai stebi Jūsų širdies ritmą, net kai atliekate didelio intensyvumo pratimus, ir siunčia įspėjimus, kai Jūsų širdies ritmas yra per didelis, todėl visada galite būti ramūs. Jis taip pat automatiškai išsaugo Jūsų ramybės būsenos širdies ritmo kreivę iš praėjusių 30 dienų, todėl nuolat stebi sveikatos pokyčius.

Visos dienos deguonies kiekio kraujyje stebėjimas
Šiuo metu ypač svarbu matuoti deguonies kiekį kraujyje. Laiku atliekamas deguonies kiekio kraujyje stebėjimas gali padėti susidaryti geresnį fizinės būklės vaizdą. Pažangi techninė ir programinė įranga leidžia nuolat stebėti deguonies kiekį kraujyje visą dieną. Galite pasirinkti matavimo intervalą, kad neatsiliktumėte nuo savo sveikatos būklės.

Patobulinta miego stebėsena
Palaiko ilgo miego ir pavienių snaudimų stebėseną, fiksuoja skirtingus miego etapus, todėl galite daugiau sužinoti apie tai, kas vyksta miego metu, ir geriau išsiugdyti sveikesnius miego įpročius.

Streso nustatymas
Stebėkite savo streso lygį ir fiksuokite kasdienes ir 30 dienų streso tendencijas.

Kvėpavimo pratimai
Greitai atsikratykite fizinio ir psichinio streso laikydamiesi rodomų ritmų ir atlikdami kvėpavimo pratimus 1-5 minutes.

Ilgas baterijos veikimo laikas
Xiaomi Watch S1 turi itin didelę 470 mAh bateriją, kuri labai prailgina naudojimo laiką, todėl Jums nereikės patirti nepatogumų dėl dažno įkrovimo. Naudodami visiškai naują Xiaomi Watch S1 magnetinį belaidžio įkrovimo doką galite greitai įkrauti, kad ir kur būtumėte.

Laisvos rankos su Bluetooth telefono skambučiais
Kai telefonas sulaukia skambučio, galite vienu prisilietimu atsiliepti į skambutį laikrodyje ir kalbėti tiesiai į laikrodį dėl integruoto mikrofono ir garsiakalbio.

Lengvas atsiskaitymas
Bendradarbiaudamas su MasterCard, Xiaomi Watch S1 palaiko NFC atsiskaitymus negrynaisiais pinigais, kad galėtumėte greitai ir lengvai atlikti operacijas vos vienu riešo judesiu.

Balso asistentas Jūsų paslaugoms
Integruotas "Alexa" balso asistentas padeda lengvai ieškoti informacijos ir valdyti išmaniuosius namų prietaisus, todėl viską galite spręsti laisvomis rankomis.

Peržiūrėkite savo sveikatą iš pirmo žvilgsnio
Naudodamiesi "Mi Fitness" programėle galite lengvai peržiūrėti kasdienę sveikatos statistiką, pavyzdžiui, širdies ritmo, fizinės būklės ir miego duomenis, kad susidarytumėte aiškų vaizdą apie savo sveikatą. Taip pat palaikomas duomenų sinchronizavimas su "Strava " ir "Apple Health ", padedantis Jums tapti labiau disciplinuotiems.

Nesijaudinkite, esu čia dėl Jūsų
Ištikus nelaimei, tris kartus iš eilės paspauskite laikrodžio apačioje dešinėje esantį mygtuką, kad greitai surinktumėte savo skubios pagalbos kontaktą ir būtumėte saugūs.

Techniniai duomenys:

Suderinami telefonų modeliai: Android 6.0 arba iOS 10.0 ir naujesnės versijos
Ekrano plotis: 1.43"
Laikrodžio korpuso dydis (mm): 46.5 × 46.5 × 11 mm
Svoris: 39 g
Jutiklinis ekranas: Taip
Ekrano raiška: 466 x 466
Ekrano tipas: AMOLED
Ekrano medžiaga: Safyro stiklas
Korpuso medžiaga: Nerūdijantis plienas
Apyrankės medžiaga: Komplekte dvi apyrankės - odinė ir silikoninė
Apyrankės reguliuojamas ilgis: Taip, 165.1-225.1 mm (odinis); 149.8-233.8 mm (silikoninis)
Drėgmei atsparus korpusas: Iki 50 m
Atsparumas vandeniui: 5 ATM
Atminties kortelė: Nėra
Mobilieji duomenys: Nėra
Bluetooth: 5.2
Wi-Fi: 802.11 b/g/n 2.4 GHz
GPS navigacija: Yra, GPS, BeiDou, GLONASS, Galileo, QZSS
NFC: Yra
Mikrofonas: Yra
Garsiakalbis: Yra
Širdies ritmo matavimas: Yra
Deguonies kiekio kraujyje stebėjimas: Yra
Kalorijų skaičiuoklė: Yra
Miego stebėjimas: Yra
Žingsnių skaitiklis: Yra
Akselerometras: Yra
Giroskopas: Yra
Barometras: Yra
Geometrinis jutiklis: Yra
Aplinkos šviesos jutiklis: Yra
Darbo laikas belaidžiu režimu iki 9 dienų
Įkrovimo laikas: apie 2.5 val.
Baterijos talpa: 470 mAh
Įkrovos tipas: Belaidis
Sistemos kalbos: anglų, vokiečių, italų, prancūzų, ispanų, japonų, korėjiečių, olandų, portugalų, turkų, lenkų, ukrainiečių, rumunų, čekų, graikų, rusų, tajų, vietnamiečių, brazilų portugalų, indoneziečių, tradicinė kinų, švedų, suomių, norvegų, danų
Komplektacija: laikrodis x1; belaidžio įkrovimo dokas x1; USB kabelis x1, odinė apyrankė x1, silikoninė apyrankė x1.
Garantija fiziniams asmenims: 24 mėn.
Garantija juridiniams asmenims: 12 mėn.
BHR5559GL

Charakteristikos

Spalva
Juoda
Dydis
46mm
Laikrodžio tipas
Išmanusis laikrodis
WiFi
Yra
LTE
Nėra
NFC
Yra
GPS
Yra
Korpuso forma
Apvali
Prekės tipas
Išmanusis laikrodis
Modelis
Mi Watch S1

Atsiliepimai

Кlientų atsiliepimų kol kas nėra.

Rašyti atsiliepimą

Xiaomi Mi Watch S1 46mm Sapphire with Leather and Silicone Strap, Wi-Fi, NFC, Black - išmanusis laikrodis

Xiaomi Mi Watch S1 - nesvarbu, ar tai būtų svarbus susitikimas su klientu, ar vakarėlis, Xiaomi Watch S1 pasirūpins, kad atrodytumėte puikiai.

Rašyti atsiliepimą