Garmin Instinct 2S Solar 40mm Graphite, Silicone, GPS išmanusis laikrodis kaina
  • Garmin Instinct 2S Solar 40mm Graphite, Silicone, GPS išmanusis laikrodis kaina
  • Garmin Instinct 2S Solar 40mm Graphite, Silicone, GPS išmanusis laikrodis pigiau
  • Garmin Instinct 2S Solar 40mm Graphite, Silicone, GPS išmanusis laikrodis internetu
  • Garmin Instinct 2S Solar 40mm Graphite, Silicone, GPS išmanusis laikrodis išsimokėtinai
  • Garmin Instinct 2S Solar 40mm Graphite, Silicone, GPS išmanusis laikrodis pigiai
  • Garmin Instinct 2S Solar 40mm Graphite, Silicone, GPS išmanusis laikrodis lizingu
  • Garmin Instinct 2S Solar 40mm Graphite, Silicone, GPS išmanusis laikrodis kaune
  • Garmin Instinct 2S Solar 40mm Graphite, Silicone, GPS išmanusis laikrodis atsiliepimai
  • Garmin Instinct 2S Solar 40mm Graphite, Silicone, GPS išmanusis laikrodis garantija
  • Garmin Instinct 2S Solar 40mm Graphite, Silicone, GPS išmanusis laikrodis greitai
  • Garmin Instinct 2S Solar 40mm Graphite, Silicone, GPS išmanusis laikrodis epirkimas.lt
  • Garmin Instinct 2S Solar 40mm Graphite, Silicone, GPS išmanusis laikrodis etopas.lt

Garmin Instinct 2S Solar 40mm Graphite, Silicone, GPS išmanusis laikrodis

331.18 €
Su PVM
Terminas, mėn.:
24
#
Pavyzdžiui, kai įgyjamos prekės kaina ir sutartis sudaroma 6 , o - , - , - , - , - , - (draudimas netaikomas jei kaštai lygūs 0,00 %), - , - . Skolinantis kitokią nei sumą arba pasirinkus kitokį nei sutarties terminą, nurodyti dydžiai gali skirtis.
Kiekis
Prekė išparduota. Teiraukitės.

Garmin Instinct 2S Solar – šis saulės energija įkraunamas išmanusis GPS laikrodis yra pakankamai tvirtas, kad neatsiliktų nuo jūsų, ir pakankamai unikalus, kad atitiktų jūsų stilių. Dabar jis yra dviejų dydžių, tad tiks bet kokiam riešui.

- Šis laikrodis yra tvirtas, todėl nesukuria jums jokių ribų.
- Nuotykiai trunka ilgiau su iki 51 d. veikiančia baterija, nustačius išmaniojo laikrodžio režimą, naudojant saulės energiją.
- Treniruokitės, kaip jums patinka, su integruotomis sporto programomis ant jūsų riešo.
- Išmanieji pranešimai pasirūpina, kad nepraleistumėte svarbios informacijos.
- Išbandykite savo galimybių ribas, tačiau nenuklyskite nuo kelio, galėdami pasiekti daugiau palydovų.
- Supraskite savo kūną geriau stebėdami sveikatą ištisą parą.

SUKURTAS TAIP, KAD BŪTŲ PATVARUS
Šis tvirtas laikrodis yra atsparus vandeniui (iki 100 metrų gylyje) ir temperatūrai bei smūgiams. Be to, su pluoštu sutvirtinto polimero korpusu, chemiškai sustiprintu ir įbrėžimams atspariu „Corning® Gorilla®“ stikleliu, šis įrenginys sukurtas atlaikyti ilgai.

SUKURTA PAGAL JUS
Ryškiomis spalvomis ir kontrastingais ekranais pasižymintys įvairių dydžių laikrodžiai leidžia parodyti pasauliui, kad viską darote savaip.

ĮKRAUKITE BATERIJĄ GYVENIMO ENERGIJA
Naudokitės saulės energija įkraunamu laikrodžiu ilgiau nei bet kada su potencialiai neribotai veikiančia baterija, nustačius baterijos taupymo režimą, ir iki 51 d., nustačius išmaniojo laikrodžio režimą. Be to, energijos valdymo funkcija leidžia dar labiau pailginti baterijos eksploatavimo trukmę, pasirenkant nuostatas ir valdiklius pagal energijos sąnaudas.

KELIŲ PALYDOVŲ TINKLŲ PALAIKYMAS
Išvykę į žygį, važinėdami dviračiais kalnuose, bėgiodami bekele arba slidinėdami turėsite prieigą prie įvairių globalios palydovinės navigacijos sistemų (GPS, GLONASS ir „Galileo“) ir galėsite rasti kelią didesnių iššūkių keliančioje aplinkoje, nei naudodami tik GPS.

ĮVAIRŪS JUTIKLIAI
Kitą savo trasą įveikite su vadinamaisiais ABK jutikliais: aukštimačiu, oro sąlygas stebinčiu barometru ir 3 ašių elektroniniu kompasu.

„TRACBACK®“ MARŠRUTO PARINKIMAS
Naudokitės šia funkcija keliaudami atgal. Taip atsikratysite bet kokių spėlionių ir tuo pačiu maršrutu sėkmingai grįšite į pradinį tašką.

IŠMANIEJI PRANEŠIMAI
Gaukite el. laiškus, pranešimus ir įspėjimus tiesiai į laikrodį, susieję jį su suderinamu išmaniuoju telefonu.

PARDUOTUVĖ „CONNECT IQ™“
Atsisiųskite pasirinktinių ciferblatų, pridėkite duomenų laukų ir įsigykite programų bei valdiklių iš parduotuvės „Connect IQ“ savo suderinamu išmaniuoju telefonu.

„GARMIN PAY™“ BEKONTAKČIAI MOKĖJIMAI
Lengvai atsiskaitykite prie kasos ir pas tam tikrus viešojo transporto operatorius naudodami „Garmin Pay“ bekontakčių mokėjimų sprendimą atitinkamų teikėjų sistemose.

SAUGUMO IR SEKIMO FUNKCIJOS
Susiejus laikrodį ir telefoną, jūsų buvimo vietą galima tiesiogiai išsiųsti kontaktams: rankiniu būdu arba – užsiimant veikla lauke – automatiškai, pasinaudojant integruotu Incidentų aptikimas.

KALENDORIAUS RODINYS
Patogiai matykite dienos planus naudodami tam skirtą kalendoriaus ekraną, susieję laikrodį su savo suderinamu išmaniuoju telefonu.

SINCHRONIZUOKITE SU PROGRAMA „GARMIN CONNECT™“
Peržiūrėkite sveikatos ir fizinio pasirengimo informaciją vienoje vietoje. Jūsų suderinamame išmaniajame telefone įdiegtos programėlės „Garmin Connect“ naudotojai yra klestinti internetinė bendruomenė, kurioje sportuojantys žmonės gali palaikyti ryšį, konkuruoti ir dalytis pasiekimais.

INTEGRUOTOS SPORTO PROGRAMOS
Užsiimkite mėgstama veikla ir naudokite iš anksto įkeltus bėgimo, važiavimo dviračiu, plaukimo, jėgos treniruočių, laipiojimo patalpoje, virtualaus bėgimo, golfo, jogos ir kitų užsiėmimų profilius.

HIIT TRENIRUOTĖS
Šis užsiėmimo profilis seka jūsų didelio intensyvumo intervalines treniruotes (HIIT), įskaitant AMRAP, EMOM, „Tabata“ ir pritaikomas treniruotes. Nustatykite kartų skaičių, darbo ir poilsio intervalus bei daug kitų parametrų.

VO2 MAKSIMUMAS
Treniruokitės išmaniau naudodamiesi VO2 maksimumo rodikliu, pagal kurį galima prognozuoti rezultatus. Atsižvelgiama net į rezultatų pokyčius, kuriuos gali sukelti šiluma ar aukštis.

KASDIENIŲ TRENIRUOČIŲ PASIŪLYMAI
Treniruočių nuorodų funkcija, atsižvelgianti konkrečiai į jus ir jūsų fizinio pasirengimo lygį, teikia kasdienes rekomendacijas pagal esamą treniravimosi krūvį ir būklę.

JĖGŲ ATGAVIMO LAIKAS
Po kiekvienos treniruotės sužinokite jėgų atgavimo laiką – kada būsite pasiruošę kitai sunkiai treniruotei. Laikrodis net atsižvelgia į treniravimosi intensyvumą ir tokius veiksnius kaip stresas, kasdienis aktyvumas bei miegas.

KALNŲ DVIRAČIŲ DINAMIKA
Stebėkite išsamią kiekvieno važiavimo informaciją naudodamiesi kalnų dviračių metrika bei specialiais sudėtingumo („Grit™“) bei tolygumo („Flow™“) matavimais, kuriais įvertinamas trasos sunkumas. Sužinokite, koks yra jūsų leidimosi sklandumas, ir analizuokite rezultatus, kad kitąkart juos pagerintumėte.

PULSO MATAVIMAS ANT RIEŠO
Gaukite apytikslius pulso duomenis kartu su įspėjimais, jei ramybės būsenoje jūsų pulsas per aukštas ar per žemas. Žinokite, kaip plaka jūsų širdis užsiėmimų metu.

STRESO STEBĖJIMAS
Širdies dažnio kintamumas apskaičiuoja jūsų streso lygio balą. Matykite, ar jūsų diena praėjo ramiai, ar pavyko atrasti balansą, ar, priešingai, patyrėte daug streso.

MIEGO BALAS IR PAŽANGI MIEGO STEBĖSENA
Gaukite išsamią lengvo, gilaus ir REM miego stadijų išklotinę. Visa tai peržiūrėkite specialiame valdiklyje, kuriame pateikiamas jūsų miego įvertis bei įžvalgos.

„BODY BATTERY™“ ENERGIJOS STEBĖJIMAS
Optimizuokite organizmo energijos atsargas, tam naudodamiesi pulso kitimo, streso, miego ir kitais duomenimis, kad galėtumėte įvertinti, kada esate pasiruošę būti aktyvūs, o kada reikėtų pailsėti.

PULSO OKSIMETRIJOS JUTIKLIS
Aklimatizacijai aukštyje ar miegui stebėti pulso oksimetrijos jutiklis naudoja šviesos spindulius ties jūsų riešu, kad galėtų apskaičiuoti, kaip jūsų organizmas įsisavina deguonį.

FIZINIO PASIRENGIMO AMŽIUS
Pagal jūsų chronologinį amžių, intensyvią savaitės veiklą, pulsą ramybės metu ir KMI ši funkcija apskaičiuoja, ar jūsų kūnas už jus jaunesnis ar vyresnis. Gaukite patarimų, kaip savo fizinio pasirengimo amžių sumažinti.

INTENSYVUMO MINUTĖS
Stebėkite, kiek intensyvios veiklos minučių sukaupiate bei kada ir kokią veiklą atlikdami jas gaunate. Taip pat jas galite matyti duomenų lauke, atlikdami skaičiuojamos trukmės užsiėmimą.

MOTERŲ SVEIKATOS STEBĖJIMAS
Naudodami programėlę „Garmin Connect“ stebėkite menstruacijų ciklą arba nėštumą. Registruokite simptomus, gaukite patarimų dėl mankštos ir mitybos bei naudokitės kitomis funkcijomis.

Techninės savybės
Gamintojo kodas 010-02564-00
Lęšio medžiaga Power Glass™
Rėmelio medžiaga Pluoštu sutvirtintas polimeras
Korpuso medžiaga Pluoštu sutvirtintas polimeras
Suderinama su „QuickFit™“ laikrodžio dirželiu Taip (20 mm)
Dirželio medžiaga Silikonas
Fizinis dydis 40 x 40 x 13,3 mm; tinka riešams, kurių apimtis 112–180 mm
Rodymo dydis Įprasto dviejų langų dizaino; 0,79″ x 0,79″ (20 x 20 mm)
Ekrano skiriamoji geba 156 x 156 pikseliai (aktyvioji sritis)
Ekrano tipas Vienspalvis, matomas saulės šviesoje, pusiau skaidrus, pikselinės atminties (MIP)
Svoris 43 g
Baterijos veikimo laikas Išmanusis laikrodis: iki 21 dienų / 51 dienų su saulės energija* laikrodžio baterijos taupymo režimas: iki 50 dienų / neribotai su saulės energija* GPS: iki 22 valandų / 28 valandų su saulės energija** Maks. baterijos veikimo trukmė GPS režimu: iki 54 valandų / 114 valandų su saulės energija** Ekspedicijos su GPS veikla: iki 25 dienų / 105 dienų su saulės energija* * Įkraunamas saulės energija, darant prielaidą, kad bus dėvimas visą parą, iš kurių 3 valandas – aplinkoje, kurios apšviestumas siekia bent 50 000 liuksų ** Įkraunamas saulės energija, darant prielaidą, kad bus naudojamas aplinkoje, kurios apšviestumas siekia bent 50 000 liuksų
Pralaidumo vandeniui skalė 10 ATM
Atmintis / istorija 32 GB
Laikrodžio funkcijos
Laikas / data Taip
GPS laiko sinchronizavimas Taip
Automatinis vasaros laikas Taip
Žadintuvas Taip
Laikmatis Taip
Chronometras Taip
Saulėtekio / saulėlydžio laikai Taip
Sveikatos stebėjimas
Širdies dažnis ant riešo (nuolatinis, kiekvieną sekundę) Taip
Dienos širdies dažnis ilsintis Taip
Įspėjimai dėl nenormalaus širdies dažnio Taip (aukštas ir žemas)
Kvėpavimo dažnis (24x7) Taip
Pulso oks., kraujo saturacija deguonimi Taip (patikrinimas vietoje, miego metu, visą dieną)
Fizinio pasirenginimo amžius Taip
„Body Battery™“ energijos matuoklis Taip
Streso stebėjimas visą dieną Taip
Kvėpavimo ilsintis laikmatis Taip
Miegas Taip
Miego stebėjimas (miego balas ir įžvalgos) Taip
Hidratacija Taip („Garmin Connect™“)
Moterų sveikatos stebėjimas Taip („Garmin Connect™“ )
HEALTH SNAPSHOT Taip
Jutikliai
GPS Taip
GLONASS Taip
Galileo Taip
„Garmin Elevate™“ ant riešo tvirtinamas širdies ritmo monitorius Taip
Barometrinis aukštimatis Taip
Kompasas Taip
Akselerometras Taip
Termometras Taip
Pulso oks., kraujo sturacijos deguonimi stebėjimo priemonė Taip
Kasdienės išmaniosios funkcijos
Ryšio galimybės Bluetooth®, ANT+®
CONNECT IQ™“ (atsiunčiami ciferblatai duomenų laukai, valdikliai ir programos) Taip
Išmanieji pranešimai Taip
Atsiliepimas į telefono skambutį arba jo atmetimas tekstine žinute (tik „Android™“) Taip
Kalendorius Taip
Orai Taip
Nustatymų sinchronizavimas su „GARMIN CONNECT™“ mobiliesiems realiuoju laiku Taip
Baterijos taupymo priemonė-tinkinamas mažos galios laikrodis Taip
Reguliuoja išmaniojo telefono muziką Taip
Rasti telefoną Taip
Rasti laikrodį Taip
VIRB® kameros nuotolinio valdymo pultas Taip
Suderinamumas su išmaniuoju telefonu iPhone®, Android™
Susieja su programa „GARMIN GOLF“ Taip
Suderinama su „Garmin Connect™ Mobile“ Taip
Garmin Pay Taip
Saugos ir stebėjimo funkcijos
LiveTrack Taip
Įvykių aptikimas pasirinktos veiklos metu Taip
Pagalbos funkcija Taip
Taktinės funkcijos
Dvigubo tinklelio koordinatės Taip
Aktyvumo stebėjimo funkcijos
Žingsnių skaitiklis Taip
Judesio juosta (rodoma įrenginyje po neveiklos laikotarpio; eikite kelias minutes, kad ji būtų perjungta) Taip
Automatinis tikslas (nustato jūsų aktyvumo lygį ir priskiria dienos žingsnių tikslą) Taip
Sudegintos kalorijos Taip
Užlipta aukštų Taip
Nuvažiuotas atstumas Taip
Intensyvumo minutės Taip
TrueUp™ Taip
Move IQ™ Taip
„GARMIN CONNECT ™“ iššūkių programa Taip (pasirinktinė „Connect IQ“ programa)
Įranga kūno rengybai / sporto salei
Galimi veiklų sporto salėje profiliai Jėgos, didelio intensyvumo intervalinės, kardiotreniruotės ir elipsinės treniruotės, lipimas laipteliais, lipimas aukštais, irklavimas patalpoje ir joga
Kardio treniruotės Taip
HIIT treniruotės Taip
Jėgos treniruotės Taip
Automatinis kartojimų skaičiavimas Taip
Treniruočių, planavimo ir analizės funkcijos
ŠD zonos Taip
ŠD įspėjimai Taip
ŠD kalorijos Taip
% ŠD maks. Taip
% ŠDR Taip
Jėgų atgavimo laikas Taip
Automatinis maks. ŠD Taip
ŠD transliacija (ŠD duomenys, transliuojami per ANT+™ į susietus įrenginius) Taip (naudojama ANT+)
Kvėpavimo dažnis (mankštos metu) Taip
GPS greitis ir atstumas Taip
Pritaikomas ekranas (-ai) Taip
Pritaikomi veiklos profiliai Taip
Auto Pause® Taip
Intervalinės treniruotės Taip
Išplėstinės treniruotės Taip
Atsisiųsti mokymo planai Taip
Maitinimo režimai - tinkinami veiklos metu naudojamų baterijų nustatymai Taip
Auto Lap® Taip
Rankinis ratas Taip
Konfigūruojami įspėjimai apie ratą Taip
Aklimatizacija prie šilumos ir aukščio Taip
VO2 MAX (paleisti) Taip
VO2 maks. (bėgimas trasomis) Taip
Treniruotės būklė Taip
Treniruotės krūvis (jūsų visas treniruotės krūvis per pastarąsias 7 dienas, apskaičiuotas pagal apytikslį EPOC) Taip
Treniruotės efektas (aerobinės) Taip
Treniruotės efektas (anaerobinės) Taip
Pagrindinė nauda (treniruotės efekto žymos) Taip
Tikslesnis jėgų atgavimo laikas Taip
Kasdienės siūlomos treniruotės Taip
Pritaikomi įspėjimai apie pavojus Taip
Garsiniai raginimai Taip
Finišo laikas Taip
Virtualusis partneris Taip
Lenktyniauti pagal veiklą Taip
Įvairios sporto šakos Taip
Nurodymai aikštelėje Taip
Automatiškai nustatomos kelių sporto šakų veiklos Taip
Palietimas ir (arba) mygtuko užraktas Taip
Spartieji mygtukai Taip
Automatinis slinkimas Taip
Veiklos istorija laikrodyje Taip
„Physio TrueUp“ Taip
Bėgimo funkcijos
Galimi bėgimo profiliai Bėgimas, bėgimas bėgtakiu, bėgimas dengtame treke, bėgimas kalnų takais
GPS pagrįstas atstumas, laikas ir tempas Taip
Bėgimo dinamika Taip (su suderinamu priedu)
Vertikalusis svyravimas ir santykis (bėgimo judesio „atšokimo“ laipsnis ir sąnaudų ir naudos ryšys su žingsnio ilgiu) Taip (su suderinamu priedu)
Kontakto su žeme laikas ir pusiausvyra (parodo, kiek laiko bėgant jūsų koja yra ant žemės, o ne pakilusi virš žemės, ir leidžia patikrinti bėgimo simetriją) Taip (su suderinamu priedu)
Žingsnio ilgis (realiuoju laiku) Taip (su suderinamu priedu)
Kadencija (realus žingsnių skaičius per minutę) Taip
Efektyvumo būklė (po 6–20 min. bėgimo šis rodiklis palygina jūsų būseną realiuoju laiku su vidutiniu fizinio pasirengimo lygiu) Taip
Laktato slenkstis (taškas, kuriame raumenys pradede greitai nuvargti, nustatomas įvertinant tempą ir širdies dažnį). Taip (su suderinamu priedu)
Bėgimo treniruotės Taip
Lenktynių prognozės Taip
Galima naudoti žingsniamatį Taip
Golfo funkcijos
Atstumas iki F/M/B (atstumas iki žaliosios zonos priekio, vidurio ir galo) Taip
Atstumas iki „Layup“ smūgių ir staigių posūkių Taip
Matuoja smūgio atstumą (apskaičiuoja tikslų smūgio atstumą iš bet kurios aikštelės vietos) Rankinis
Skaitmeninė rezultatų kortelė Taip
Statistikos stebėjimas (smūgiai, patai per raundą, smūgiai žaliojoje zonoje ir žaidimo aikštelėje) Taip
Automatiniai „CourseView“ naujiniai Taip
GARMIN AUTOSHOT™ Taip
Žaliosios zonos rodinys ir rankinis smeigtuko nustatymas Taip
Kliūtys ir aikštelės taikiniai Taip
Apvalus laikmatis / matuoklis Taip
Suderinamas su automatiniu lazdų stebėjimu (reikalingas priedas) Taip
Turnyro teisinė informacija Taip
Lauko pramogų funkcijos
Galimi lauko pramogų profiliai Žygiai, kopimas, kopimas patalpoje, boulderingas, slidinėjimas slidėmis, slidinėjimas snieglente, slidinėjimo krosas, irklavimas stovint, irklavimas, baidarių sportas, žvejyba, medžioklė, taktiniai užsiėmimai
Navigacija nuo taško iki taško Taip
Pėdsakų trasa realiuoju laiku Taip
Atgal į pradžią Taip
„TracBack®“ Taip
„UltraTrac“ režimas Taip
Aukščio profilis Taip
Atstumas iki tikslo Taip
Barometrinių tendencijų indikatorius, įspėjantis apie audras Taip
Bėgimas trasomis ir automatinis lipimas Taip
Vertikalusis greitis Taip
Bendras pakilimas / nusileidimas Taip
Būsimos aukštumos brėžinys Taip
Suderinama su „BaseCamp™“ Taip
GPS koordinatės Taip
Sight 'N Go Taip
Vietos apskaičiavimas Taip
Projektuojamas kelio taškas Taip
Informacija apie saulę ir mėnulį Taip
XERO™ vietos Taip
„EXPEDITION GPS“ veikla Taip
Važiavimo dviračiu funkcijos
Galimi važiavimo profiliai Važiavimas dviračiu, važiavimas plento dviračiu, važiavimas kalnų dviračiu, važiavimas žvyro dviračiu, dviračių krosas, važiavimas dviračiu į darbą ir iš darbo, kelionės dviračiu, važiavimas elektriniu dviračiu, važiavimas elektriniu kalnų dviračiu, dviračių treniruokliai
Įspėjimai (kai pasieksite tikslus, įskaitant laiką, atstumą, širdies dažnį ar kalorijas, bus suaktyvintas signalas) Taip
Aikštelės Taip
MTB sudėtingumas ir sklandumas Taip
Dviračio ratas ir rato maksimali galia (naudojant galios jutiklį) Taip
Lenktyniavimas pagal veiklą Taip
GFS (galios funkcinis slenkstis) Taip
Suderinamas su „Vector ™“ (galios matuoklis) Taip
Suderinamas su galios matuokliu Taip
Greičio ir kadencijos jutiklio palaikymas (su jutikliu) Taip
Plaukimo funkcijos
Galimi plaukimo profiliai Plaukimas baseine, plaukimas atvirame vandenyje
Plaukimo atvirame vandens telkinyje metrika (atstumas, tempas, mostų skaičius / dažnis, mosto nuotolis, plaukimo efektyvumas (SWOLF), kalorijos) Taip
Plaukimo baseine metrika (ilgis, atstumas, tempas, mostų skaičius, plaukimo efektyvumas (SWOLF), kalorijos) Taip
Mosto tipo aptikimas (laisvuoju stiliumi, nugara, krūtine, peteliške) (tik plaukiant baseine) Taip
Treniruočių įrašai (tik plaukiant baseine) Taip
Pagrindinis poilsio laikmatis (nuo 0)(tik baseine) Taip
Kartoti poilsio laikmatį Taip
Automatinis poilsis (tik baseine) Taip
Įspėjimai apie laiką ir atstumą Taip
Atgalinio skaičiavimo pradžia Taip
Plaukimo baseine treniruotės Taip
Povandeninis riešinis širdies dažnio matuoklis Taip
Širdies dažnis iš išorinio ŠDM (realiojo laiko statistika poilsio metu, intervalų ir sesijų statistika poilsio metu ir automatinis širdies dažnio atsisiuntimas po plaukimo) Taip
Vaikų aktyvumo stebėjimo funkcijos
„Toe-to-Toe™“ iššūkiai Taip (pasirinktinė „Connect IQ“ programa)
Prisijungtas prie ryšio
Išmaniojo treniruoklio valdiklis Taip
Garantija
Garantija 24 mėn.
010-02564-00

Charakteristikos

Spalva
Juoda
Dydis
40mm
Laikrodžio tipas
Išmanusis laikrodis
WiFi
Nėra
LTE
Nėra
NFC
Yra
GPS
Yra
Korpuso forma
Apvali
Prekės tipas
Išmanusis laikrodis
Modelis
Instinct 2S Solar

Atsiliepimai

Кlientų atsiliepimų kol kas nėra.

Rašyti atsiliepimą

Garmin Instinct 2S Solar 40mm Graphite, Silicone, GPS išmanusis laikrodis

Garmin Instinct 2S Solar – šis saulės energija įkraunamas išmanusis GPS laikrodis yra pakankamai tvirtas, kad neatsiliktų nuo jūsų, ir pakankamai unikalus, kad atitiktų jūsų stilių. Dabar jis yra dviejų dydžių, tad tiks bet kokiam riešui.

Rašyti atsiliepimą