Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo
Garmin Enduro 51mm, Steel with Gray UltraFit Nylon Strap, GPS išmanusis laikrodis kaina
  • Garmin Enduro 51mm, Steel with Gray UltraFit Nylon Strap, GPS išmanusis laikrodis kaina
  • Garmin Enduro 51mm, Steel with Gray UltraFit Nylon Strap, GPS išmanusis laikrodis pigiau
  • Garmin Enduro 51mm, Steel with Gray UltraFit Nylon Strap, GPS išmanusis laikrodis internetu
  • Garmin Enduro 51mm, Steel with Gray UltraFit Nylon Strap, GPS išmanusis laikrodis išsimokėtinai
  • Garmin Enduro 51mm, Steel with Gray UltraFit Nylon Strap, GPS išmanusis laikrodis pigiai
  • Garmin Enduro 51mm, Steel with Gray UltraFit Nylon Strap, GPS išmanusis laikrodis lizingu
  • Garmin Enduro 51mm, Steel with Gray UltraFit Nylon Strap, GPS išmanusis laikrodis kaune
  • Garmin Enduro 51mm, Steel with Gray UltraFit Nylon Strap, GPS išmanusis laikrodis atsiliepimai
  • Garmin Enduro 51mm, Steel with Gray UltraFit Nylon Strap, GPS išmanusis laikrodis garantija
  • Garmin Enduro 51mm, Steel with Gray UltraFit Nylon Strap, GPS išmanusis laikrodis greitai

Garmin Enduro 51mm, Steel with Gray UltraFit Nylon Strap, GPS išmanusis laikrodis

662.37 €
Su PVM
Kiekis
Prekė išparduota. Teiraukitės.

Garmin Enduro - su įkrovimo saulės energija stikleliu „Power Glass™“, padedančiu baterijai veikti ilgiau, ir daug aukščiausio lygio funkcijų, yra sukurtas patiems ištvermingiausiems sportininkams. Tokiems, kaip Jūs.

- Naudokitės saulės energija, kad įrenginį įkrovinėti reiktų rečiau.
- Nesustokite: baterija veikia iki 80 valandų GPS režimu arba iki 300 valandų maksimalaus baterijos taupymo režimu.
- Išlaikykite geriausią techniką padedami tokių funkcijų kaip išplėstinis jėgų atgavimo laikas, bėgimo trasomis VO2 maksimumas ir ne tik.
- Lengvas, bet tvirtas – lenktynėms, kurios yra iš tiesų nepamirštamos.
- Taupykite baterijos energiją kontroliuodami jutiklių naudojimą.
- Kelią net ir nuošaliose vietovėse žinokite su itin tiksliu GPS imtuvu.

SUKURTAS LENKTYNIAUTI
„Enduro“ turi visada veikiantį ir saulės šviesoje lengvai įskaitomą 1,4″ ekraną, patogų naudoti net ir judant. Be to, jame yra mūsų geriausios treniruočių funkcijos ir ypač efektyvus procesorius, leidžiantis galvoti apie lenktynes, o ne apie baterijos veikimo trukmę.

SUKURTA IŠTVERMĖS SPORTUI
Tvirtas ir bet kokiomis oro sąlygoms pritaikytas korpusas yra suderintas taip, kad tiktų itin sudėtingoms varžybų sąlygoms – su nerūdijančiojo plieno arba lengvu įbrėžimams atsparia DLC danga padengto titano apvadu. Be to, jis turi ypač lengvą sportinio stiliaus apyrankę, kuri yra elastinga, reguliuojama ir patvari.

SAULĖS ENERGIJA ĮKRAUNAMA BATERIJA
Baterija veikia iki 80 valandų GPS režimu, iki 300 valandų maksimalaus baterijos taupymo režimu ir iki 65 dienų išmaniojo laikrodžio režimu naudojant saulės energiją.

ENERGIJOS VALDYMO PROGRAMA
Sužinokite, kaip įvairūs nustatymai ir jutikliai veikia jūsų laikrodžio baterijos veikimo trukmę, kad, jei prireiktų, šią trukmę galėtumėte pailginti.

BĖGIMO TAKAIS VO2 MAKSIMUMAS
Bėgimo takais VO2 maksimumo funkcija vertina bėgikų širdies ir kraujagyslių sistemos pasirengimo lygį koreguodama duomenis pagal kintančias trasos ir vietovės sąlygas, galinčias turėti įtakos bėgimo rodikliams.

ULTRABĖGIMAS
Naudokite ultrabėgimo veiklos funkciją su poilsio laikmačiu ir registruokite laiką, kuri praleidžiate pagalbos stotelėse.

FUNKCIJA „CLIMBPRO“
Naudodami pakilimo planavimo realiuoju laiku priemonę „ClimbPro“ matykite informaciją apie dabartinę ir būsimas įkalnes, įskaitant statumą, atstumą ir aukščio padidėjimą. Papildomos „ClimbPro“ funkcijos taip pat suteikia informacijos apie nuokalnes ir lygumas, kad turėtumėte daugiau duomenų apie aplinką.

MTB DINAMIKA
Stebėkite kiekvieno važiavimo detales naudodamiesi kalnų dviračių metrika bei specialiais sudėtingumo ir sklandumo matavimais, kuriais įvertinamas trasos sunkumas ir leidimosi sklandumas bei pateikiamas rezultatas, kurį kitą kartą galima gerinti.

KARŠČIO IR AUKŠČIO AKLIMATIZACIJA
Pasiruoškite bet kokiai aplinkai. Sužinokite, kaip jūsų kūnas prisitaiko prie įvairių aplinkų, tam naudodamiesi karščio ir aukščio aklimatizacijos funkcija .

EFEKTYVUMO METRIKA
Matykite išplėstinę treniruočių metriką, į kurią įeina bėgimo dinamika, pagal šilumą ir aukštį pakoreguota VO2 maksimumo vertė, jėgų atgavimo patarimai ir ne tik.

JĖGŲ ATGAVIMO PATARIMAI
Poilsis tarp treniravimosi sesijų yra labai svarbus jūsų kūnui. Po kiekvienos treniruotės integruota jėgų atgavimo patarimų funkcija nurodys, kiek laiko reiktų ilsėtis prieš kitą sunkią treniruotę.

KASDIENĖS SIŪLOMOS TRENIRUOTĖS
Treniravimosi gairių funkcija, atsižvelgianti konkrečiai į jus ir jūsų fizinio pasirengimo lygį, teikia pasiūlymus pagal dabartinį treniravimosi krūvį ir treniravimosi būklę.

KELIŲ PALYDOVŲ TINKLŲ PALAIKYMAS
Naudodamiesi keliomis pasaulinėmis navigacijos palydovų sistemomis (GPS, GLONASS ir „Galileo“) tikslią buvimo vietą žinosite ir ten, kur vien GPS nepakanka.

NAVIGACIJOS JUTIKLIAI
Kitą savo trasą įveikite su vadinamaisiais ABK jutikliais: aukštimačiu, oro sąlygas stebinčiu barometru ir 3 ašių elektroniniu kompasu.

SPORTO PROGRAMOS
Naudokite iš anksto parengtus aktyvios veiklos profilius, skirtus bėgimui bekelės takais, plaukimui, bėgiojimui, važinėjimui dviračiu, žygiams pėsčiomis, irklavimui, slidinėjimui, golfui ir ne tik.

NUOTYKIŲ LENKTYNIŲ PROGRAMĖLĖ
Šiame veiklos profilyje per lenktynes galite matyti širdies dažnį, aukštį, segmentų laikus ir kitus duomenis. Šiuo režimu ji registruoja GPS duomenis, tačiau, kaip nurodo lenktynių taisyklės, šių duomenų negalima peržiūrėti. Suvestinės ekrane net galite patvirtinti savo finišavimo laiką lenktynių komisijai.

TECHNOLOGIJA „PACEPRO™“
Pirmoji tokio pobūdžio „PacePro“ funkcija su pagal nuolydį keičiamomis nuorodomis padeda palaikyti tempą bėgant trasa.

SLIDINĖJIMAS NE TRASOMIS
Mėgaudamiesi sniegu visada turėkite svarbią informaciją. Iš anksto įkeltas profilis atskiria slidinėjimą nuo kopimo ir automatiškai rodo kilimui arba nusileidimui reikalingus rodiklius.

BANGLENČIŲ SPORTUI SKIRTOS FUNKCIJOS
Pasiruoškite gaudyti bangas. Susiejus „Enduro“ su programa „Surfline Sessions™“ suderinamame išmaniajame telefone, galima kurti kiekvienos jūsų pagautos bangos vaizdo įrašą naudojantis „Surfline®“ kamera. Galėsite peržiūrėti vaizdo įrašus vėliau ir sužinoti, kaip jums sekėsi.

PULSO MATAVIMAS ANT RIEŠO
Optinė pulso monitoriaus technologija matuoja veiklos intensyvumą ir pulso kintamumą, kad nustatytų streso lygį. Ji veikia ir po vandeniu, nenaudojant pulso dirželio.

PULSOKSIMETRO JUTIKLIS
Aklimatizacijai naujame aukštyje ar miego stebėjimui pulsoksimetro jutiklis naudoja šviesos pluoštus, krentančius ant jūsų riešo. Taip jis įvertina, kaip jūsų organizmas įsisavina deguonį.

IŠPLĖSTINIS MIEGO STEBĖJIMAS
Gaukite išsamų savo miego vaizdą: lengvo, gilaus ir REM miego stadijas bei pulsoksimetro ir kvėpavimo duomenis. Peržiūrėkite miego duomenis specialiame valdiklyje, kuriame pateikiamas jūsų miego balas ir kitos įžvalgos.

„BODY BATTERY™“ ENERGIJOS STEBĖJIMAS
Optimizuokite organizmo energijos atsargas, naudodamiesi pulso kitimo, streso, miego ir kitais duomenimis, kad galėtumėte įvertinti, kada esate pasiruošę būti aktyvūs, o kada reikėtų pailsėti.

HIDRATACIJOS STEBĖJIMAS
Registruokite kasdienį skysčių suvartojimą ir sekite, ar skysčių išgeriate užtektinai. Įjungę automatinį tikslą, pamatysite, kiek išprakaitavote dėl atitinkamos veiklos. Atsižvelgus į šiuos duomenis, tikslas bus atitinkamai pakoreguotas.

KVĖPAVIMO STEBĖJIMAS
Pamatykite, kaip jūsų kvėpavimas kinta dieną, miegant, darant kvėpavimo pratimus ir užsiimant joga.

IŠMANIEJI PRANEŠIMAI
Gaukite el. laiškus, tekstines žinutes ir įspėjimus tiesiai į laikrodį, susieję jį su suderinamu įrenginiu.

„GARMIN PAY™“ BEKONTAKČIAI MOKĖJIMAI
Bekontaktis „Garmin Pay“ mokėjimo sprendimas padės išvengti laukimo prie kasos. Atsiskaitykite atitinkamų teikėjų sistemose.

SAUGUMO IR SEKIMO FUNKCIJOS
Jei jaučiatės nesaugiai arba jei jūsų laikrodis aptinka incidentą, pagalbos ir incidentų aptikimo funkcijos siunčia jūsų buvimo vietą skubios pagalbos kontaktams.

PARDUOTUVĖ „CONNECT IQ™“
Atsisiųskite pasirinktinius ciferblatus, pridėkite duomenų laukus ir gaukite programas ir valdiklius iš parduotuvės „Connect IQ“.

Bendra
Gamintojo kodas 010-02408-00

Lęšio medžiaga

„Power Glass™“
Rėmelio medžiaga Nerūdijantis plienas
Korpuso medžiaga Pluoštu armuotas polimeras su metaliniu nugarėlės dangteliu
Suderinama su „QuickFit™“ laikrodžio dirželiu Yra (26 mm)
Dirželio medžiaga Ypač lengvas elastinis nailonas, lipukai
Fizinis dydis 51 x 51 x 14,9 mm; Tinka šių apimčių riešams: Silikoninis dirželis: 127–210 mm; Odinis dirželis: 135–213 mm; Sportiško stiliaus apyrankė: 110–220 mm; Medžiaginis dirželis: 135–213 mm; Metalinis dirželis: 135–225 mm;
Spalvinis ekranas Taip
Jutiklinis ekranas Taip
Rodymo dydis 1,4″ (35,56 mm) skersmuo
Ekrano skiriamoji geba 280 x 280 piks.
Ekrano tipas Matomas saulės šviesoje, pusiau skaidrus, pikselinės atminties (MIP)
Svoris Plieninis: 71 g (tik korpusas: 65 g)
Baterijos veikimo laikas Išmanusis laikrodis: iki 50 dienų / 65 dienų su saulės energija* Laikrodžio baterijos taupymo režimas: iki 130 dienų / 1 metai su saulės energija* GPS: iki 70 valandų / 80 valandų su saulės energija** Maks. baterijos GPS režimas: iki 200 valandų / 300 valandų su saulės energija** Ekspedicijos su GPS veikla: iki 65 dienų / 95 dienų su saulės energija* * Įkraunamas saulės energija, darant prielaidą, kad bus dėvimas visą parą, iš kurių 3 valandas – aplinkoje, kurios apšviestumas siekia bent 50 000 liuksų ** Įkraunamas saulės energija, darant prielaidą, kad bus naudojamas aplinkoje, kurios apšviestumas siekia bent 50 000 liuksų
Pralaidumo vandeniui skalė 10 ATM
Atmintis / istorija 64 GB
Laikrodžio funkcijos
Laikas / data Taip
GPS laiko sinchronizavimas Taip
Automatinis vasaros laikas Taip
Žadintuvas Taip
Laikmatis Taip
Chronometras Taip
Saulėtekio / saulėlydžio laikai Taip
Sveikatos stebėjimas
Širdies dažnis ant riešo (nuolatinis, kiekvieną sekundę) Taip
Dienos širdies dažnis ilsintis Taip
Įspėjimai dėl nenormalaus širdies dažnio Taip (aukštas ir žemas)
Kvėpavimo dažnis (24x7) Taip
Pulso oks., kraujo saturacija deguonimi Taip (patikrinimas vietoje ir pasirinktinis visos dienos aklimatizacija ir miego metu)
Fizinio pasirengimo amžius Taip (programoje)
„Body Battery™“ energijos matuoklis Taip
Streso stebėjimas visą dieną Taip
Kvėpavimo ilsintis laikmatis Taip
Miegas Taip
Miego stebėjimas (miego balas ir įžvalgos) Taip
Hidratacija Taip („Garmin Connect™“ ir pasirenkamame „Connect IQ™“ valdiklyje)
Moterų sveikatos stebėjimas Taip („Garmin Connect™“ ir pasirenkamame „Connect IQ™“ valdiklyje)
Jutikliai
GPS Taip
GLONASS Taip
Galileo Taip
„Garmin Elevate™“ ant riešo tvirtinamas širdies ritmo monitorius Taip
Barometrinis aukštimatis Taip
Kompasas Taip
Giroskopas Taip
Akselerometras Taip
Termometras Taip
Pulso oks., kraujo saturacijos deguonimi stebėjimo priemonė Taip
Kasdienės išmaniosios funkcijos
Ryšio galimybės „Bluetooth®“, ANT+®
„Connect Iq™“ (atsisiunčiami ciferblatai, duomenų laukai, valdikliai ir programos) Taip
Išmanieji pranešimai Taip
Atsiliepimas į telefono skambutį arba jo atmetimas tekstine žinute (tik „Android™“) Taip
Kalendorius Taip
Orai Taip
Baterijos taupymo priemonė – tinkinamas mažos galios laikrodis Taip
Reguliuoja išmaniojo telefono muziką Taip
Rasti telefoną Taip
Rasti laikrodį Taip
VIRB® kameros nuotolinio valdymo pultas Taip
Suderinamumas su išmaniuoju telefonu iPhone®, Android™
Susieja su programa „GARMIN GOLF“ Taip
Suderinama su „Garmin Connect™ Mobile“ Taip
Garmin Pay™ Taip
Saugos ir stebėjimo funkcijos
LiveTrack Taip
Grupuoti „LiveTrack“ Taip
Tiesioginių transliacijų bendrinimas Taip
Įvykių aptikimas pasirinktos veiklos metu Taip
Pagalbos funkcija Taip
Taktinės funkcijos
Dvigubo tinklelio koordinatės Taip
Aktyvumo stebėjimo funkcijos
Žingsnių skaitiklis Taip
Judesio juosta (rodoma įrenginyje po neveiklos laikotarpio; eikite kelias minutes, kad ji būtų perjungta) Taip
Automatinis tikslas (nustato jūsų aktyvumo lygį ir priskiria dienos žingsnių tikslą) Taip
Sudegintos kalorijos Taip
Užlipta aukštų Taip
Nuvažiuotas atstumas Taip
Intensyvumo minutės Taip
TrueUp™ Taip
Move IQ™ Taip
„GARMIN CONNECT ™“ iššūkių programa Taip (pasirinktinė „Connect IQ“ programa)
Įranga kūno rengybai / sporto salei
Galimi veiklų sporto salėje profiliai jėgos, kardio ir elipsinės treniruotės, lipimas laiptais, lipimas aukštais, irklavimas patalpoje, pilatesas ir joga
Kardio treniruotės Taip
Jėgos treniruotės Taip
Jogos treniruotės Taip
Pilateso treniruotės Taip
Automatinis kartojimų skaičiavimas Taip
Treniruočių, planavimo ir analizės funkcijos
ŠD zonos Taip
ŠD įspėjimai Taip
ŠD kalorijos Taip
% ŠD maks. Taip
% ŠDR Taip
Jėgų atgavimo laikas Taip
Automatinis maks. ŠD Taip
ŠDK streso testas (matuoja jūsų širdies dažnio kintamumą nejudant, 3 minutes, siekiant apskaičiuoti streso lygį; skalė nuo 1 iki 100; žemi balai rodo mažesnį streso lygį) Taip (su suderinamu priedu)
ŠD transliacija (ŠD duomenys, transliuojami per ANT+™ į susietus įrenginius) Taip
Kvėpavimo dažnis (mankštos metu) Taip (su suderinamu priedu)
GPS greitis ir atstumas Taip
Pritaikomas ekranas (-ai) Taip
Pritaikomi veiklos profiliai Taip
Auto Pause® Taip
Intervalinės treniruotės Taip
Išplėstinės treniruotės Taip
Atsisiųsti mokymo planai Taip
Maitinimo režimai – tinkinami veiklos metu naudojamų baterijų nustatymai Taip
Auto Lap® Taip
Rankinis ratas Taip
Poilsio laikmačiai Taip
Konfigūruojami įspėjimai apie ratą Taip
Aklimatizacija prie šilumos ir aukščio Taip
VO2 maks. (paleisti) Taip
VO2 maks. (bėgimas trasomis) Taip
Treniruotės būsena (galite sužinoti, ar treniruojatės veiksmingai, stebėdami savo treniruočių istoriją bei kūno rengybos lygį) Taip
Treniruotės krūvis (jūsų visas treniruotės krūvis per pastarąsias 7 dienas, apskaičiuotas pagal apytikslį EPOC) Taip
Apibendrintas treniruočių krūvis Taip
Treniruotės efektas (aerobinės) Taip
Treniruotės efektas (anaerobinės) Taip
Pagrindinė nauda (treniruotės efekto žymos) Taip
Tikslesinis jėgų atgavimo laikas Taip
Kasdieninės siūlomos treniruotės Taip
Pritaikomi įspėjimai apie pavojus Taip
Garsiniai raginimai Taip
Finišo laikas Taip
Virtualusis partneris Taip
Lenktyniauti pagal veiklą Taip
Automatiškai nustatomos kelių sporto šakų veiklos Taip
Įvairios sporto šakos Taip
Nurodymai aikštelėje Taip
„Garmin Live“ segmentai Taip
„Strava Live“ segmentai Taip
Palietimas ir (arba) mygtuko užraktas Taip
Spartieji mygtukai Taip
Automatinis slinkimas Taip
Veiklos istorija laikrodyje Taip
„Physio TrueUp“ Taip
Bėgimo funkcijos
Galimi bėgimo profiliai Bėgimas, bėgimas bėgtakiu, bėgimas dengtame manieže, bėgimas takais, ultrabėgimas, virtualusis bėgimas
GPS pagrįstas atstumas, laikas ir tempas Taip
Bėgimo dinamika Taip (su suderinamu priedu)
Vertikalusis svyravimas ir santykis (bėgimo judesio „atšokimo“ laipsnis ir sąnaudų ir naudos ryšys su žingsnio ilgiu) Taip (su suderinamu priedu)
Kontakto su žeme laikas ir pusiausvyra (parodo, kiek laiko bėgant jūsų koja yra ant žemės, o ne pakilusi virš žemės, ir leidžia patikrinti bėgimo simetriją) Taip (su suderinamu priedu)
Žingsnio ilgis (realiuoju laiku) Taip (su suderinamu priedu)
Kadencija (realus žingsnių skaičius per minutę) Taip
Efektyvumo būklė (po 6–20 min. bėgimo šis rodiklis palygina jūsų būseną realiuoju laiku su vidutiniu fizinio pasirengimo lygiu) Taip
Laktato slenkstis (taškas, kuriame raumenys pradede greitai nuvargti, nustatomas įvertinant tempą ir širdies dažnį). Taip (su suderinamu priedu)
„PacePro™“ tempo strategijos Taip (su įkelta aikštele)
Bėgimo treniruotės Taip
Bėgimas trasomis ir automatinis lipimas Taip
Lenktynių prognozės Taip
Galima naudoti žingsniamatį Taip
RUN/WALK/STAND DETECTION Taip
Golfo funkcijos
Įkelta 42 tūkst. aikštynų iš viso pasaulio Ne (galima atsisiųsti iš telefono)
Atstumas iki F/M/B (atstumas iki žaliosios zonos priekio, vidurio ir galo) Taip
Atstumas iki „Layup“ smūgių ir staigių posūkių Taip
Matuoja smūgio atstumą (apskaičiuoja tikslų smūgio atstumą iš bet kurios aikštelės vietos) Automatinis
Skaitmeninė rezultatų kortelė Taip
Statistikos stebėjimas (smūgiai, patai per raundą, smūgiai žaliojoje zonoje ir žaidimo aikštelėje) Taip
Garmin AutoShot™ Taip
Automatiniai „CourseView“ naujiniai Taip
Žaliosios zonos rodinys ir rankinis smeigtuko nustatymas Taip
Kliūtys ir aikštelės taikiniai Taip
PinPointer Taip
Handikapo rezultatas Taip
Suderinamas su „TruSwing™“ Taip
Apvalus laikmatis / matuoklis Taip
Suderinamas su automatiniu lazdų stebėjimu (reikalingas priedas) Taip
GREEN CONTOURS (WITH GARMIN GOLF MEMBERSHIP) Taip
Lauko pramogų funkcijos
Žygiai, laipiojimas patalpoje, boulderingas, laipiojimas uolomis, kalnų dviračiai, slidinėjimas, snieglenčių sportas, slidinėjimo krosas, lygumų slidinėjimas, irklavimas stovint, irklavimas, baidarių sportas, šuoliai su parašiutu, taktiniai užsiėmimai, ekspedicija
Navigacija nuo taško iki taško Taip
Pėdsakų trasa realiuoju laiku Taip
Atgal į pradžią Taip
„TracBack®“ Taip
„UltraTrac“ režimas Taip
Aukščio profilis Taip
Atstumas iki tikslo Taip
Barometrinių tendencijų indikatorius, įspėjantis apie audras Taip
„ClimbPro™“ kopimo planavimo priemonė Taip (su įkelta aikštele)
Vertikalusis greitis Taip
Bendras pakilimas / nusileidimas Taip
Būsimos aukštumos brėžinys Taip
REST TIMER (ULTRA RUN ONLY) Taip
GPS koordinatės Taip
Sight 'N Go Taip
Vietos apskaičiavimas Taip (naudojant „Connect IQ™“)
Medžioklės / žvejybos kalendorius Taip (naudojant „Connect IQ™“)
Projektuojamas kelio taškas Taip
Informacija apie saulę ir mėnulį Taip (naudojant „Connect IQ™“)
XERO™ vietos Taip
„Expedition GPS“ veikla Taip
Potvyniai ir atoslūgiai Taip (naudojant „Connect IQ™“)
Važiavimo dviračiu funkcijos
Galimi važiavimo dviračiu profiliai Dviračių sportas, dviračių treniruokliai, kalnų dviračiai, triatlonas
Įspėjimai (kai pasieksite tikslus, įskaitant laiką, atstumą, širdies dažnį ar kalorijas, bus suaktyvintas signalas) Taip
Aikštelės Taip
MTB sudėtingumas ir sklandumas Taip
Dviračio ratas ir rato maksimali galia (naudojant galios jutiklį) Taip
Lenktyniavimas pagal veiklą Taip
GFS (galios funkcinis slenkstis) Taip (su suderinamu priedu)
Suderinamas su „Vector ™“ (galios matuoklis) Taip
Suderinamas su galios matuokliu Taip
Važiavimo dviračiu dinamika Taip
Suderinamas su „Varia Vision™“ (ant galvos montuojamas ekranas) Taip
Suderinamas su „Varia™“ radaru (į galą nukreiptu radaru) Taip
Suderinamas su „Varia™“ žibintais Taip
Greičio ir kadencijos jutiklio palaikymas (su jutikliu) Taip
Plaukimo funkcijos
Galimi plaukimo profiliai Plaukimas baseine, plaukimas atvirame vandenyje, plaukimas / bėgimas
Plaukimo atvirame vandens telkinyje metrika (atstumas, tempas, mostų skaičius / dažnis, mosto nuotolis, plaukimo efektyvumas (SWOLF), kalorijos) Taip
Plaukimo baseine metrika (ilgis, atstumas, tempas, mostų skaičius, plaukimo efektyvumas (SWOLF), kalorijos) Taip
Mosto tipo aptikimas (laisvuoju stiliumi, nugara, krūtine, peteliške) (tik plaukiant baseine) Taip
Treniruočių įrašai (tik plaukiant baseine) Taip
Pagrindinis poilsio laikmatis (nuo 0)(tik baseine) Taip
Kartoti poilsio laikmatį Taip
Automatinis poilsis (tik baseine) Taip
Įspėjimai apie laiką ir atstumą Taip
Tempo įspėjimai (tik baseine) Taip
Atgalinio skaičiavimo pradžia Taip
Plaukimo baseine treniruotės Taip
Kritinis plaukimo greitis Taip
Povandeninis riešinis širdies dažnio matuoklis Taip
Širdies dažnis iš išorinio ŠDM (realiojo laiko statistika poilsio metu, intervalų ir sesijų statistika poilsio metu ir automatinis širdies dažnio atsisiuntimas po plaukimo) Taip (su „HRM-Tri™“ ir „HRM-Swim™“)
Vaikų aktyvumo stebėjimo funkcijos
„Toe-to-Toe™“ iššūkiai Taip (pasirenkama „Connect IQ Toe-to-Toe™“ iššūkių programa)
Garantija
Garantija: 24 mėn.
010-02408-00

Charakteristikos

Spalva
Pilka
Dydis
51mm
Laikrodžio tipas
Išmanusis laikrodis
WiFi
Nėra
LTE
Nėra
NFC
Yra
GPS
Yra
Korpuso forma
Apvali
Prekės tipas
Išmanusis laikrodis
Modelis
Enduro

Atsiliepimai

Кlientų atsiliepimų kol kas nėra.

Rašyti atsiliepimą

Garmin Enduro 51mm, Steel with Gray UltraFit Nylon Strap, GPS išmanusis laikrodis

Garmin Enduro - su įkrovimo saulės energija stikleliu „Power Glass™“, padedančiu baterijai veikti ilgiau, ir daug aukščiausio lygio funkcijų, yra sukurtas patiems ištvermingiausiems sportininkams. Tokiems, kaip Jūs.

Rašyti atsiliepimą