Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo
Sonoff Door/Window Sensor DW2-RF - belaidis durų/langų daviklis kaina
  • Sonoff Door/Window Sensor DW2-RF - belaidis durų/langų daviklis kaina

Sonoff Door/Window Sensor DW2-RF - belaidis durų/langų daviklis

7.36 €
Su PVM
Kiekis
Pristatymas 1-3 d.d.

Sonoff Wireless Door/Window Sensor DW2-RF - yra dvi dalys: viena tvirtinama prie durų/lango, kita dalis tvirtinama prie durų/lango rėmo. Nutrūkus magnetiniam ryšiui, įrenginys siunčia įspėjimo signalą apie įvykį. Įvykio metu jis siunčia įspėjimo signalą į RF Bridge (arba relės jungiklį su RF imtuvu), todėl perjungimo veiksmą galima apibrėžti kaip veiksmą eWeLink Smart Scene funkcijoje. Jungiasi prie kitų Sonoff išmaniųjų įrenginių – pvz. šviestuvai, relės jungikliai valdomi jutikliu – su beviele, 433,92MHz RF (radijo dažnio) technologija per Sonoff RF Bridge ir SmartWise RF Bridge gateway, nereikia laidų. Maitinimas tiekiamas iš vienos 27A tipo (12V) baterijos (į komplektą neįeina). Naudodami eWeLink programėlę galite gauti įspėjimą apie atidarytus įvykius į savo iOS/Android išmanųjį telefoną, taigi galėsite jį naudoti ir kaip paprastą žadintuvą. Įjungus įspėjimo funkciją, įspėjimas siunčiamas tik į savininko eWeLink paskyrą, įspėjimas negali būti siunčiamas į bendrai naudojamas paskyras.

Specifikacijos:

Darbnė įtampa: DC 3V (2×1.5V AAA baterija)
RF: 433MHZ
Bevielio ryšio atstumas: maks. 50m
Darbinė drėgmė: 5%-95%RH, nesusidaro kondensatas
Darbinė temperatūra: -10ºC~ 40ºC
Medžiaga: PC V0
Montavimas: 3M dvipusė juosta
Matmenys: L70xW31xH19mm (siųstuvas), L42xW14xH16 mm (magnetas)
Garantija: 24 mėn.

DW2-RF
5 Prekės

Charakteristikos

Spalva
Balta
Prekės tipas
Namų įranga

Atsiliepimai

Rašyti atsiliepimą

Sonoff Door/Window Sensor DW2-RF - belaidis durų/langų daviklis

Sonoff Wireless Door/Window Sensor DW2-RF - yra dvi dalys: viena tvirtinama prie durų/lango, kita dalis tvirtinama prie durų/lango rėmo. Nutrūkus magnetiniam ryšiui, įrenginys siunčia įspėjimo signalą apie įvykį. Įvykio metu jis siunčia įspėjimo signalą į RF Bridge (arba relės jungiklį su RF imtuvu), todėl perjungimo veiksmą galima apibrėžti kaip veiksmą eWeLink Smart Scene funkcijoje.

Rašyti atsiliepimą