Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo Išsimokėtinai su Moki3 per 3 mėn. be pabrangimo
  • Sumažinta kaina
  • - 3.50 €

Xiaomi Hutt W66 Window Cleaning Robot, White - langų valymo robotas

226.48 €
229.98 €
Su PVM
Kiekis
Prekė išparduota. Teiraukitės.

Xiaomi Hutt Window Cleaning Robot W66 - tinka stiklo, keraminių plytelių, veidrodžių, medinių durų, marmuro, nerūdijančio plieno ir kitų fasado medžiagų valymui. Vos per kelias minutes jis lengvai išvalo vieną kvadratinį metrą paviršiaus. Hutt W66 tiksliai valo nešvarumus ir dėmes, įskaitant paukščių išmatas, lietaus dėmes, smėlį ir dulkes. Po valymo prietaisas palieka blizgantį švarų langą be dryžių. Jūs tiesiog paleidžiate Xiaomi Hutt W66 vienu mygtuko paspaudimu, o roboto langų valiklis optimaliausiu būdu nustato savo kelią. Kadangi prietaisas gali sukurti galingą vakuumą, jis gali valyti langus vertikalioje padėtyje. Naudodami apsauginį kabelį, Xiaomi Hutt W66 galite išvalyti langus iš išorės! Naudodamas FREESCALE slėgio jutiklius automatinis langų valymo robotas tiksliai analizuoja paviršiaus tipą ir savarankiškai reguliuoja siurbimo galią. Dėl aukštos kokybės variklio be šepetėlių turėdamas maksimalią 2600 Pa siurbimo galią prietaisas visada tvirtai ir saugiai prilimpa prie lango.

Mėgaukitės nepriekaištinga langų švara
Xiaomi Hutt W66 automatinis stiklo valymo robotas turi du ratus, kurių pagalba tiksliai juda per paviršių. Kadangi jame yra specialūs „HUTTPLANING 2.0“ jutikliai, jis aptinka kliūtis, sulėtina greitį ties kraštai ir grįžta, kai baigiamas valymas. Pats Xiaomi Hutt W66 aptinka ir atvaizduoja visą lango paviršių. Naudojant patogią programą, galima reguliuoti įvairias funkcijas, tokias kaip siurbimo galia ir judėjimo kryptis. Xiaomi Hutt W66 valymo įrengynyje yra 150 ml intelektualus vandens bakas, leidžiantis įrenginiui be didelių pastangų išvalyti didžiulį plotą. Be to, jame yra 8 purškimo taškų rinkiniai, kurie tolygiai purškia vandenį ant paviršiaus ir visada gerai drėkina audinį. Xiaomi Hutt W66 taip pat gali išvalyti labai nešvarius langus iš pradžių be vandens, o tada perjungti režimą su vandeniu. Prietaisas veikia su 8 metrų kabeliu, tačiau taip pat turi bateriją, kuri maitina prietaisą iki 25 minučių, kai atjungiamas maitinimas.

Techninė charakteristika:

SVARBU: eksploatuojant galima pilti tik distiliuotą vandenį

Vardinė galia: 90 W

Nominali įtampa: 24 V

Triukšmo lygis: iki 65 dB

Galingumas: 2000 ~ 2600 Pa

Valymo greitis: sausos šluostės: 150 mm/s, drėgnos šluostės: 70 mm/s

Veikimo laikas atjungus 220V tinklo maitinimą: apie 25 min.

Vandens rezervuaro talpa: 150 ml

Servetėlės matmenys: 400x600 mm

Įvestis: 100-240V 50/60Hz

Medžiagos: ABS

Matmenys: 231.5x231.5x76 mm

Svoris: 1.4 kg

Garantija fiziniams asmenims: 24 mėn.

Garantija juridiniams asmenims: 12 mėn.

W66

Charakteristikos

Spalva
Balta

Atsiliepimai

Кlientų atsiliepimų kol kas nėra.

Rašyti atsiliepimą

Xiaomi Hutt W66 Window Cleaning Robot, White - langų valymo robotas

Xiaomi Hutt Window Cleaning Robot W66 - tinka stiklo, keraminių plytelių, veidrodžių, medinių durų, marmuro, nerūdijančio plieno ir kitų fasado medžiagų valymui. Vos per kelias minutes jis lengvai išvalo vieną kvadratinį metrą paviršiaus. Hutt W66 tiksliai valo nešvarumus ir dėmes, įskaitant paukščių išmatas, lietaus dėmes, smėlį ir dulkes. Po valymo prietaisas palieka blizgantį švarų langą be dryžių. Jūs tiesiog paleidžiate Xiaomi Hutt W66 vienu mygtuko paspaudimu, o roboto langų valiklis optimaliausiu būdu nustato savo kelią. Kadangi prietaisas gali sukurti galingą vakuumą, jis gali valyti langus vertikalioje padėtyje. Naudodami apsauginį kabelį, Xiaomi Hutt W66 galite išvalyti langus iš išorės!

Rašyti atsiliepimą